Volgens de meest recente statistieken die afgelopen zaterdag 14 augustus 2021 door de CDC zijn vrijgegeven, heeft hun Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) nu meer dan twee keer zoveel sterfgevallen geregistreerd na de niet door de FDA goedgekeurde experimentele COVID-19 injecties tijdens de afgelopen 8 en een halve maand, dan de sterfgevallen die zijn geregistreerd na ALLE door de FDA goedgekeurde vaccins in de afgelopen 30 jaar, schrijft Medicalkidnap.com.

Dit moet op dit moment wel de meest gecensureerde informatie in de VS zijn, ook al komen deze statistieken rechtstreeks van de CDC.

Zij hebben nu 12.791 sterfgevallen, 16.044 blijvende invaliditeiten, 70.667 bezoeken aan de Eerste Hulp, 51.242 ziekenhuisopnamen en 13.139 levensbedreigende bijwerkingen onder de 682.873 gerapporteerde verwondingen van 571.831 gevallen geregistreerd.

Bron

Het officiële antwoord van de CDC op deze statistieken is dat het in feite om toevalligheden gaat, en dat zij geen verband houden met de experimentele COVID-19 injecties.

Meldingen van ongewenste bijwerkingen bij VAERS na vaccinatie, met inbegrip van sterfgevallen, betekenen niet noodzakelijk dat een vaccin een gezondheidsprobleem heeft veroorzaakt. Een onderzoek van de beschikbare klinische informatie, met inbegrip van overlijdensakten, autopsie, en medische dossiers, heeft geen oorzakelijk verband met COVID-19 vaccins aangetoond. (Bron.)

Vertrouwen op de CDC voor veiligheidsinformatie over COVID-19 is overduidelijk dodelijk. Omdat het algemeen bekend is dat ze toegeven dat deze statistieken slechts een fractie zijn van de werkelijke gevallen, aangezien maar heel weinig medische professionals bereid zijn een verwonding of overlijden te classificeren als veroorzaakt door COVID-19 injecties.

Ter vergelijking, het aantal sterfgevallen als gevolg van alle door de FDA goedgekeurde vaccins gedurende de 30 jaar voorafgaand aan de noodtoestemmingen voor de COVID-19 injecties bedroeg volgens de CDC in totaal 6.068 over een periode van 30 jaar.

  Dood na COVID-19 vaccinatie: plotselinge stijging in de WHO en VAERS databanken

Wat NIET is inbegrepen in deze 12.791 sterfgevallen die de CDC rapporteert na COVID-19 injecties, is het aantal foetale sterfgevallen na COVID-19 injecties bij zwangere vrouwen, dat nu volgens de CDC 1.360 sterfgevallen bedraagt.

De FDA en CDC dienen Big Pharma – niet het publiek

Het Big Pharma kartel heeft nu de volledige controle over bijna elk aspect van ons leven. Zij zijn de baas over de mainstream media, die geen enkele melding maken van de statistieken van VAERS, en zij controleren de gezondheidsorganisaties zoals de NIH, de CDC, en de FDA.

Zij haasten zich nu om de noodtoestemming voor het gebruik van deze COVID-19 injecties te verwijderen, en ze volledige goedkeuring te geven, zodat ze wettelijk verplicht kunnen worden gesteld, en het Pentagon heeft al verklaard dat zij ze in september verplicht zullen stellen voor het Amerikaanse leger.

De FDA heeft onlangs ook een 3e booster COVID-19 injectie goedgekeurd “voor diegenen die immuungecompromitteerd zijn”.

Los Angeles County is afgelopen weekend begonnen met het aanbieden van deze 3e Pfizer COVID-19 injecties.

Anthony Fauci deed gisteren de zondagse talkshow tour, en verklaarde dat Amerikanen hun vrijheden moeten opgeven (ja, dat zei hij echt) omdat we allemaal tegen een gemeenschappelijke vijand, “het virus” vechten.

Bovendien heeft het Ministerie van Binnenlandse Veiligheid nu een bulletin uitgegeven waarin staat dat iedereen die vraagtekens zet bij COVID-19 maatregelen zoals mondkapjes en “vaccins” potentiële “binnenlandse terroristen” zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Globale tijdbom” – Eerste geval van postmortaal onderzoek van tegen SARS-CoV-2 gevaccineerde patiënt; “viraal RNA aangetroffen in elk orgaan van het lichaam”Volg Frontnieuws op Telegram

  Fabrikanten van Covid-vaccins bezorgd dat asielzoekers hen kunnen aanklagen na bijwerkingen
Vorig artikelEén gezin – ZES bijwerkingen van de nepvaccins en GEEN meldingen – waaruit blijkt dat de meldingssystemen voor “vaccins” slechts een fractie registreren van de sterfgevallen en verwondingen die wereldwijd voorkomen
Volgend artikel“Gevaccineerde mensen lopen risico op de nieuwe varianten … zijn gevaarlijk voor anderen … moeten geïsoleerd worden van de samenleving” Professor Christian Perronne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Die amerikaantjes toch. Qua mentaliteit is het echt een derde wereld land aan het worden. Afrika hebben ze met hun gifspuiten al er onder gekregen, en nu dus zelf.
    Overigens over India nergens een woord meer nu ze op geneesmiddelen zijn overgestapt.

  2. Denk dat het er veel en veel meer zijn dan waar ze mee aankomen.
    En we hadden echt geen enkele andere reactie verwacht dan,
    ” Het officiële antwoord van de CDC op deze statistieken is dat het in feite om toevalligheden gaat, en dat zij geen verband houden met de experimentele COVID-19 injecties. “

  3. En dan te weten dat ik ooit nog zo heb opgekeken naar Bill Gates. Want het is wel zo dat zonder microsoft de computer vroeger gewoon doof en blind was. Dus ik had een betere toekomst verwacht. Maar dat verdween al snel toen de computer programmeur als 1 van de eerste werd ontslagen omdat er plotseling al programma’s bestonden die hem vervingen. Dat was in de 80 er jaren bij de erasmus universiteit. En nu is er zoveel mogelijk…een heleboel mensen hebben zelf leuke apps gemaakt en verkocht. Maar nu is plotseling Bill en z’n groepje van Fauci Shwab Rockefeller en z’n ex Melinda de mensen die de toekomst willen uitstippelen en bepalen? Ik zal ongetwijfeld nog wat namen vergeten. Want zonder een mannetje in ieder land of staat moeten hiervan op de hoogte zijn. Dus…als het erop aankomt begrijp ik de keuze van een burgeroorlog wel. Maar ik hoop stilletjes dat deze kleine groep fanatiekelingen lekker feest blijven vieren in Sun Valey. En dat ze daar een bommetje zomaar perongeluk laten vallen. Want vergeet niet dat het op dezelfde manier is gegaan met Hitler. Terwijl hij gevangen zat vanwege zijn racistische uitspraken mocht hij z’n vrienden ontvangen en heeft z’n boek geschreven. Mijn Kampf. En dit is bijna hetzelfde. Alleen niet achter tralies maar een vakantie oord. En daar bekokstoven ze welke koers ze gaan volgen om zo toch the great reset te bewerkstelligen. En de mensen die blijven geloven dat het vaccin goed is…zelfs als het duidelijker wordt welke risico’s er bij komen en hoeveel levens het al heeft gekost. Als jullie desondanks nog overleven..dan zeg ik…welkom in de MATRIX

  4. Hebben jullie dat nou ook; dat je amper de straten door komt vanwege alle lijken die er liggen die ter plekke aan de covid zijn doodgevallen? Overal rijden er van die karren – die je in India ook wel ziet in grote steden – om in de ochtend al die lijken op te halen. Het is echt grote horror die covid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in