De regering Biden en haar staatscontroleurs zijn vastbesloten het conflict in Oekraïne te laten escaleren. Naast het sturen van miljarden dollars aan wapens en munitie naar een coupregime dat afhankelijk is van de brutaliteit van neonazistische bataljons, werd maandag gemeld dat Oekraïne het Pentagon zal toestaan doelen aan te wijzen, schrijft Kurt Nimmo.

Als we een CNN-rapport over deze laatste ontwikkeling lezen, krijgen we de indruk dat de oorlogsmeesters in DC “een vetorecht zullen hebben over de Oekraïense doelwitten tegen Rusland”, alsof de oorlogsverslaafde gekken en neocons die het voor het zeggen hebben op de een of andere manier terughoudendheid zullen betrachten bij het richten op en doden van mensen.

Het Pentagon wil de controle over “de Army Tactical Missile Systems, of ATACMS, oppervlakte-grondraketten die ongeveer 300 kilometer kunnen vliegen, ongeveer vier keer de afstand van de raketten die worden gebruikt door de mobiele HIMARS-systemen die de VS vier maanden geleden naar Oekraïne begonnen te sturen”, aldus een van de belangrijkste oorlogspropaganda-organen van de staat.

Rusland houdt deze nieuwe ontwikkeling, die al dan niet kan doorgaan, ongetwijfeld scherp in de gaten en zal deze beschouwen als een mogelijke overschrijding van nog het laatste beetje van een rode lijn, vooral in gebieden die via referenda hebben besloten Oekraïne te verlaten en toe te treden tot de Russische Federatie.

Wat Biden betreft: het is een wonder dat hij ’s ochtends zijn schoenen kan strikken, laat staan dat hij complexe informatie over wapensystemen en de politieke implicaties van de plaatsing van geavanceerde dodelijke technologie in Oekraïne kan doorgronden. De ATACMS, geproduceerd door Lockheed Martin, draagt een 500-lb klasse blast fragmentation warhead en heeft een maximaal bereik van 300 kilometer (ongeveer 186 mijl).

Ongetwijfeld zal het gebruik van deze raketten ziekenhuizen, scholen, burgerlijke centra, markten, enz. vernietigen, net zoals eerdere doodstechnologie dat deed in Irak (waar het drinkwatersysteem doelbewust werd aangevallen; cholera, iemand?).

  MOSSAD: "Wij weten wat er van Oekraïne zal overblijven"

Volgens de website van Lockheed Martin is de ATACMS “een conventioneel oppervlaktekanonwapensysteem dat doelen kan treffen ver buiten het bereik van bestaande legerkanonnen, raketten en andere raketten.”

Kortom, als het wapensysteem correct is geplaatst, kan het op afstand zware schade toebrengen aan de Volksrepubliek Donetsk en de Volksrepubliek Luhansk.

Eind februari nam het ministerie van Buitenlandse Zaken van de VS, onder leiding van Tony Blinken, een webpagina op met de titel “De Krim is Oekraïne“. Opmerkelijk, en ongetwijfeld voorspelbaar, schrijven Blinken en zijn demo-concern dat de operatie van Rusland om zich te ontdoen van racistische en genocidale neonazi’s die vastbesloten zijn om etnische Russen te doden, “een schaamteloze belediging van de moderne internationale orde” is. Blinken verwees natuurlijk naar de neoliberale orde die wordt gedomineerd door de Amerikaanse overheid en haar gecorrodeerde en gedevalueerde dollar. De “orde” die hij noemde, komt ten goede aan een zeer klein aantal miljardairs, internationale banken en grote monopolistische ondernemingen.

“Kiev, Washington en Moskou hebben momenteel verschillende opvattingen over wat Russisch versus Oekraïens grondgebied is. Na een staatsgreep in Oekraïne in 2014, waarbij door de VS gesteunde elementen een democratisch gekozen regering omver wierpen, annexeerde Rusland het schiereiland de Krim. Vorige week eiste Moskou nog eens vier regio’s van Oekraïne op als zijn eigen gebied,” schrijven Kyle Anzalone en Connor Freeman.

Verwacht wordt dat de lijst met doelwitten die Zelensky zogenaamd zal indienen ook steden en dorpen in de “geannexeerde” gebieden, nu Rusland zelf, zal omvatten. “Het Witte Huis heeft duidelijk gemaakt dat het de nieuwe Russische gebieden niet zal erkennen, en de NAVO heeft gezegd dat zij haar steun voor de proxy-oorlog zal opvoeren.”

Blinken heeft enige tijd geleden verklaard dat hij niet zal meewerken aan onderhandelingen over het beëindigen van de oorlog. De regering van de VS is van plan de oorlog aanzienlijk op te voeren in de stomme veronderstelling dat Oekraïne kan winnen. Tot nu toe heeft de regering van de VS een aantal middelen ingezet:

  Waarom zijn Oekraïense soldaten zo bang voor Syrsky?

Naast de aanwezigheid van de CIA op het terrein in Oekraïne zijn ook NAVO-commando’s uit Litouwen, Canada, Groot-Brittannië en Frankrijk aanwezig. In de wetgevende macht zitten verschillende Republikeinen die aanhanger zijn van Donald Trump, waaronder Rep. Mike Waltz (R-FL), die staat te trappelen om Amerikaanse militaire adviseurs naar Oekraïne te sturen. Voormalige Amerikaanse speciale operators zijn al ter plaatse in de buurt van de contactlijn, trainen de troepen van Kiev en ontwikkelen gevechtsplannen.

Hoe kan dit worden geïnterpreteerd als iets anders dan een volwaardige oorlog, zonder Amerikaanse en NAVO “boots on the ground”? Voorlopig zijn het adviseurs op de grond. De geschiedenis (onverbloemd en waarheidsgetrouw) toont aan hoe dit leidde tot een snelle escalatie in Vietnam.

Het is waar dat de gemiddelde Amerikaan een zeer korte aandachtsspanne heeft, over het algemeen niet geïnteresseerd is in geopolitiek, en, grotendeels dankzij het “publieke” onderwijs, een zeer zwak of onbestaand begrip heeft van de wereldgebeurtenissen buiten wat hen wordt voorgeschoteld door de bedrijfsmedia. Het zal te laat zijn voor scholing als de bommen afgaan en de nucleaire winter begint.

Ik denk dat het een uitgemaakte zaak is dat Rusland zal reageren wanneer artillerie en raketten van de NAVO en de VS op de Krim of de nieuw opgerichte republieken vallen. Het zal een aanval zijn op Rusland zelf.

Volgens Harry Kazianis, die schrijft voor Responsible Statecraft, eindigen meerdere oorlogssimulaties keer op keer in een nucleaire confrontatie.

Ik heb meer dan dertig gevechtssimulaties uitgevoerd in wargames onder mijn eigen leiding voor een particulier defensiecontract… In elk scenario dat ik heb getest, geeft de regering Biden Oekraïne langzaam steeds meer geavanceerde wapens zoals ATACMS, F-16’s en andere platforms waarvoor Rusland consequent heeft gewaarschuwd dat ze een directe militaire bedreiging vormen… In 28 van de dertig scenario’s die ik heb uitgevoerd sinds het begin van de oorlog, vindt een soort nucleaire uitwisseling plaats.

Er wordt gemeld (en tijdens de oorlog zien we zelden het echte beeld) dat de UAF Kharkiv en Kherson in het noorden en zuidoosten van het land heeft heroverd. Deze “overwinningen” zullen de reeds gedecimeerde UAF verder motiveren om door te gaan met de “bevrijding” van gebieden die hebben gestemd voor aansluiting bij de Russische Federatie.

  Oekraïne oorlog - Close combat gevechten in loopgraven (Video 18+) 

Rusland zal dienovereenkomstig reageren alsof de bommen en raketten rechtstreeks op de poorten van Moskou vallen. Er komt geen vreedzame oplossing voor deze oorlog, die begon nadat de door de VS georkestreerde Maidan-kleurrevolutie een democratisch gekozen regering met geweld omver wierp. Geen van beide partijen is geïnteresseerd in een oplossing via onderhandelingen. Dit soort situaties pakt nooit goed uit en resulteert vaak in het verspreiden van de infectie van oorlog naar omliggende staten.

In het midden van de 20e eeuw was dat inderdaad een groot probleem. Truman loste het op door een paar honderdduizend onschuldige mannen, vrouwen en kinderen te bombarderen. Nadat Rusland en China zelf kernwapens hadden ontwikkeld, als afschrikmiddel tegen kernwapens van de VS, werd het concept van MAD (Mutually Assured Destruction) [Wederzijdse Gegarandeerde Vernietiging] populair.

Wij wankelen op dit moment aan de afgrond van MAD.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“De winter zal enorm zijn”: Gazprom toont een video met Europese steden zonder Russisch gasVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Rima Laibow: “De Grote Zuivering van de Nutteloze Eters”: Het verhaal gebeurde in 2002
Volgend artikelEuropese boeren zien het teken aan de wand met energiecrisis: voedseltekorten zijn een zekerheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. De Ongekozen Pedofiele Dominion President stuurt ongekende hoeveelheden geld en wapens naar Vazalstaat oekraine om ze ( DS ) te helpen….

  En inmiddels is half Florida weggewaaid door een Tornado en ze richten een HULPFONDS op waar de amerikanen geld kunnen doneren om de mensen daar te helpen met de wederopbouw…

  HOE ZIEK WIL JE HET HEBBEN, EN DE MEESTE SCHAPENKOPPEN BEGRIJPEN HET NOG STEEDS NIET EN GAAN VOL MEE IN HET NARRATIEF EN GAAN INMIDDELS HUN VIERDE OF VIJFDE PRIK HALEN….

  INMIDDELS ENORME STIJGING VAN HET AANTAL KANKERGEVALLEN. VANMORGEN OP DE STAATSOMROEP !!

  IETS MET EEN AUTO IMMUUN STORING ?? NEE LIGT NIET AAN DE MRNA Shots !!!!! ECHT niet volgens de WC-EEND WETENSCHAPPERS.

  EN DE DEMISSIONAIRE NAZI,S GAAN GEWOON VERDER MET DE AFBRAAK EN VERNIETIGING VAN NEDERIGLAND EN STUREN NOG WAT GELD EN DE LAATSTE WAPENS NAAR OEKRAINE ..

 2. Alles wat er hedendaags gebeurd heeft volgens mij te maken met onderschoffelen pedozaken in hoge kringen. Van 2017 tot aan medio 2019 een stroomversnelling aan opgepakten, zaken die bekend werden, artikelen op mainstream als alternatieve, en de vele fora-reacties met links naar documenten en rechtzaken.
  Ongeveer medio 2019 is massa-consumerend Nederland lekker gemaakt voor 5G. In december van de jaar de eerste coronamaatregelen in Nederland. 2019 het jaar van de Epstein zaak (en vele vele anderen).
  Daarna toeslagen-affaire, demissionair kabinet tot aan Oekraine-kwestie en energiecrisis.

  Het is tijd om alles op alles te zetten om macht van de Cabal tegen te werken.
  Die mensen kom je toch nooit tegen, dus moet je het zoeken in de onderste lagen van hun uitvoerders.
  Die net zo schuldig zijn. Die zijn vaak oud genoeg om te weten dat zij niet alleen maar op zichzelf staande personen/bedrijven zijn.
  De goedbetaalde etters die denken dat zij werk en privé wel gescheiden kunnen houden.
  Die de politie bellen als je met hun over bepaalde zaken in gesprek wilt gaan op hun thuisadres.
  Omdat ze anders nooit reageren. Gemeenteraadsleden ook nooit.
  Sneeuwvlokjes……

 3. Vrede jongens in je hart en draag dat uit!
  Dat helpt de bommen te stoppen.
  Je moet constant vrede en liefde willen voor jouw aarde.
  Ja lees het onheil!
  Maar ontdoe je van angst zodat liefde en compassie weer stroomt

 4. Vandaag weer een straaljager over huis.
  Op zeer lage hoogte. Vijftig meter was overdreven, maar zeker honderd meter.

  Wat is het eerste wat mensen denken bij zo’n luide straaljager?

  A: een oefening
  B: iets wat te maken heeft met Oekraine-Rusland

 5. Hier (Roemenie) zie ik dagelijke veel chemtrails. Gister 17 nu beginnen ze pas, is nog vroeg.
  Helicopters: heel veel, sinds RO in de Nato zit.

  Ik verwacht dat RU binnenkort een grootscheepse aanval inzet.
  Denk dat dat ’s nachts gebeurt; heeft veel meer effect dan overdag.
  Een–de Russische methode: zware artillerie en raketten, eventueel bommen, hopenlijk ook scheepsgeschut; dat was tot nu toe stil–helaas.

  Paardagen, dan hebben ze al hun wapens op de plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in