© Freepik

Is de Corona-vaccinatiecampagne een opzettelijke misleiding, zelfs oplichting? Ja, zegt de bekende Italiaanse psychiater en criminoloog Alessandro Meluzzi. Hij spreekt dan ook van een “criminele daad” ten koste van een nietsvermoedende bevolking, met name de beroepsgroepen die door de staat in existentiële nood worden gebracht om hen tot vaccinatie aan te zetten. Maar dat is nog niet alles: Meluzzi spreekt van nog een fraude “in deze kolossale zwendel”, schrijft Katholisches.info.

De bekende psychiater en criminoloog is een televisiester in Italië. De belangrijkste strafzaken belanden op zijn bureau of worden door hem geanalyseerd in de media. Ter gelegenheid van de 100e verjaardag van Johannes Paulus II vorig jaar uitte hij kritiek op het zittende hoofd van de kerk. De kritiek die hij toen uitte, lijkt ook van toepassing op het Corona-beleid van paus Franciscus sindsdien: “We hebben een paus nodig die niet knipoogt naar de sterke mogendheden en de mondiale lobby’s.”

Meluzzi wordt door sommigen beschouwd als een “kleurrijke vogel”, maar zijn denken faalt nooit om indruk te maken met zijn helderheid. Als voormalig vrijmetselaar die behoorde tot de Grote Oriënt van Italië, bekeerde hij zich tot Christus en studeerde theologie. Voor de Melkitische Grieks-katholieke Kerk, verenigd met Rome, werd hij tot diaken gewijd. Thans is hij aartsbisschop van de autocefale Italiaans-orthodoxe Kerk, die echter niet wordt erkend door de canonieke orthodoxe kerken. Hij is bij het publiek vooral bekend als psychiater, criminoloog en talkshowgast. In de afgelopen 18 maanden is hij echter minder vaak op televisie verschenen vanwege kritiek op het Corona-narratief.

In een interview met de radiozender RadioRadios zegt Meluzzi dat het “steeds duidelijker” wordt dat de vaccinatiepreparaten die in de EU voorwaardelijk zijn goedgekeurd, niet doen wat de regeringen beloven. Volgens hem zijn de voorwaarden dus niet aanwezig om hele beroepsgroepen, zoals gezondheidswerkers en leraren, de facto een vaccinatieplicht op te leggen. Het is bewezen, zegt Meluzzi, dat je ondanks vaccinatie besmet kunt raken en anderen kunt besmetten, dat je nog steeds ziek kunt worden en sterven.

Het gevaar is zelfs tweeledig. Net als bij de seizoensgriep bedreigt het coronavirus bepaalde zeer kleine risicogroepen.

De vaccinatie zou gevolgen hebben voor extra groepen mensen die niet door het virus zelf worden getroffen, bijvoorbeeld mensen jonger dan 50 jaar en jongeren.

  Peer-reviewed onderzoek vindt verhoogd risico op spontane abortus na COVID-19 vaccinatie tijdens de zwangerschap

Ze worden in de Corona-propaganda geclaimd als Corona-doden, maar de meerderheid zijn inentingsdoden.

Wie zal de verantwoordelijkheid op zich nemen voor de vaccindoden en de vaccinbeschadigden, van wie sommigen levenslang gehandicapt zullen zijn, aldus Meluzzi.

En er zijn mensen verantwoordelijk, zegt hij, want het zijn overheidsinstanties, zeer specifieke mensen in deze instanties, die hebben besloten om vaccinatie te bevorderen met reclamecampagnes, waarbij verkorte en misleidende informatie wordt doorgegeven. Iemand met een voor- en achternaam besloot anderen daadwerkelijk tot vaccinatie te dwingen door mensen met ontslag te dreigen als zij zich niet lieten vaccineren. Dit is “opzettelijkheid”.

Drie voorbeelden

In IJsland, zegt Meluzzi, is 86 procent van de mensen boven de 16 gevaccineerd. Niettemin zijn er sinds eind juli nieuwe beperkingen op het openbare en privé-leven van kracht omdat er zoveel geïnfecteerde mensen zijn. Wie moeten deze geïnfecteerden zijn, vraagt Meluzzi, om vervolgens zelf het antwoord te geven: Gevaccineerde mensen. Dit bewijst dat vaccinatie bedrog is en dat de vaccinatiecampagnes van de overheid in een heel ander licht moeten worden gezien. Dit maakt de positie van degenen die verantwoordelijk zijn voor de regering zeer moeilijk. Of de vaccinatiecampagne of de Corona-tests zouden nutteloos zijn. In beide gevallen moeten onmiddellijk consequenties worden getrokken. Onder andere omstandigheden, zouden ze al lang geleden vervolgd zijn: “Waarom niet met Corona?”

Meluzzi noemt een ander voorbeeld: In Apulië is een kinderarts, hoewel dubbel gevaccineerd, positief getest. In Napels, stierf een voormalige verpleger deze dagen. Hij was twee maanden geleden met pensioen gegaan. Zes maanden geleden, op 27 december, was hij een van de eersten die de Corona-vaccinatie van Pfizer/Biontech had gekregen, net als al het ziekenhuispersoneel. Een maand later, de tweede. “Hij heeft zich niet laten inenten omdat hij gedwongen werd, maar omdat hij overtuigd was,” vertelde de neef van de 63-jarige aan de media. Maar dan: in de tweede helft van juli testte hij positief terwijl hij op vakantie was in Sardinië. Koorts en andere symptomen verschenen. Nu is hij dood.

Het verband tussen de genoemde gevallen is gemakkelijk te zien, aldus Meluzzi: Het gaat “om de waarheid over de doeltreffendheid van de inentingspreparaten”.

Het voorbeeld van IJsland toont aan dat zelfs de de facto totale vaccinatie van de eilandbewoners hen niet beschermt tegen nieuwe beperkingen en lockdowns.

  Waarschuwing: Nieuw-Zeelandse regering zal mensen "opsporen en vinden" die COVID-19 vaccin weigeren

Het voorbeeld van Apulië toont aan dat de vaccinaties tegen Corona geen immuniteit verlenen.

En het voorbeeld van Napels bevestigt dat ondanks vaccinatie, die mensen zogenaamd “volledig immuun” maakt, zij kunnen sterven aan corona.

Maar waarom hebben deze en vele soortgelijke gevallen nog niet geleid tot een radicale koerswijziging in de wereldwijde vaccinatiecampagne? Volgens Meluzzi zijn er twee mogelijke verklaringen voor dit gedrag:

“Ofwel hebben we te maken met een vorm van collectieve waanzin die de logica heeft onttroond, ofwel hebben we te maken met een mengeling van collectieve waanzin en een onderliggende maar onzichtbare logica. Ik denk dat dat de meest waarschijnlijke hypothese is.”

Hij zei dat de mensheid al 20 maanden lang een narratief zonder einde beleeft: “Hoeveel verdient bijvoorbeeld Pfizer aan dit verhaal zonder einde?” Het was duidelijk dat de profiterende farmaceutische bedrijven over “immense middelen” beschikten “om de marketingcampagne eindeloos voort te zetten”. Het geld dat hieraan wordt uitgegeven, is weliswaar gigantisch, maar wordt steeds vele malen terugverdiend. Het ideaal van de farmaceutische industrie is duidelijk: om de zes maanden moet de hele mensheid worden ingeënt. “Dat creëert een eindeloze, gigantische omzet. Is er een beter bedrijfsmodel?” zegt Meluzzi ironisch.

De psychiater en criminoloog komt met nog een andere kritiek. De Corona-vaccinatie kan niet stilletjes gebeuren, zegt hij. Om het eerder genoemde “verhaal zonder einde” voor de vaccinatiecampagne gaande te houden, is een “rolmodeleffect” nodig. Een onmisbaar onderdeel van de PR-campagnes van vandaag zijn “testimonials” die met naam en gezicht reclame maken. En er zijn “hoogdravende woorden” nodig, zegt Meluzzi, om “de harten van de meest onwilligen te bereiken”. De scepticus is de verklaarde vijand van de voorstanders van vaccinatie.

Een van de meest doeltreffende “getuigenissen” van de wereldwijde vaccinatiecampagne is volgens Meluzzi paus Franciscus. Hij zei een paar dagen geleden dat vaccinatie een “daad van liefde” is. De lijst van andere campagne-geplaatste “getuigenissen” is lang. In Italië is een van hen, slechts enkele dagen na de paus, president Sergio Mattarella, die vaccinatie “een plicht” noemde en het omschreef als “het enige effectieve instrument” om een einde te maken aan de “pandemie”. Het einde van de pandemie door vaccinatie was al beloofd in het voorjaar van 2020, maar acht maanden na het begin van de vaccinaties is daar nog niets van te merken. Het geval IJsland spreekt voor zich.

  Brits parlementslid dat Covid-vaccins pushte ondergaat viervoudige amputatie nadat handen en voeten zwart worden

Maar ook in de andere landen zijn er nieuwe restricties ondanks vaccinatie. Terwijl de bevolking steeds twistzieker en verdeelder wordt over het vaccinatievraagstuk, terwijl de schaduw van de dwang steeds dreigender over de landen van Europa hangt, stelt Meluzzi de vraag of degenen “die op zo’n hoog niveau het algemeen welzijn prediken” zichzelf wel vaccineren. Zowel paus Franciscus als president Mattarella hebben hun inenting met luid trompetgeschal in de media laten aankondigen. Hetzelfde geldt voor de meeste andere staten.

Kanselier Merkel en president Steinmeier hebben hun inenting laten aankondigen of zelfs op de foto laten zetten – althans bij benadering.

Bondskanselier Kurz en president Van der Bellen hebben hetzelfde gedaan in Oostenrijk.

Alleen de Zwitsers gedroegen zich discreet. Voor hun federale regering was er een “geheime” inentingsdatum. Welke federale raadsleden zijn gevaccineerd, is echter niet bekendgemaakt.

Al sinds het begin van de vaccinatiecampagne wordt betwijfeld of de beroemdheden werkelijk worden gevaccineerd. Het is een gerede twijfel, aldus Meluzzi, want het is geen geheim, aldus de criminoloog, dat de vaccinaties van beroemdheden “PR-gewijs in de picture zijn gezet”. Vorige maand heeft Meluzzi tijdens een manifestatie in San Marino een verklaring afgelegd waaraan de media vrijwel geheel voorbij zijn gegaan:

“Een groot deel van degenen die vanaf een bepaalde leeftijdsgroep zijn gevaccineerd, hebben valse vaccins gekregen”.

Volgens Meluzzi laten leden van de elites zich wel fotograferen voor de inentingscampagne om anderen te verleiden zich te laten inenten, maar ontvangen zij zelf nepvaccins:

“Dat verzeker ik je, omdat ze het mij ook aanboden.”

Het internet dagblad Imola Oggi vroeg Prof. Meluzzi, die zijn verklaring bevestigde. Dit was hem verteld en aangeboden door “gezaghebbende bronnen”.

“Met zo’n kolossale fraude als wij meemaken, lijkt me dit gewoon normaal.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Neurologische aanvallen na CoronavaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOnvruchtbaarheid, kanker en HIV-achtige symptomen bij jonge vrouwen na mRNA-vaccinaties
Volgend artikelReiner Fuellmich: Alleen al in Amerika waren er ongeveer HALF MILJOEN sterfgevallen na de COVID-19 vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. @ redactie.

  Dank voor weer een goed artikel.
  Graag wil ik iets onder uw aandacht brengen, maar zie op de site niet zo snel waar ik u iets kan mail. Daarom even oop deze manier.

  Vandaag kreeg ik onderstaande link, met de melding dat het Europees Hof het gebruik van Ivermectine zou hebven goed gekeurd in ieder geval als keuze alternatief voor de burgers naast het vaccin
  Kun en jullie achterhalen of deze info juist is?

  https://latableronde.over-blog.com/le-phare-traduction-bonne-nouvelle?utm_campaign=_ob_pushmail&utm_medium=_ob_notification&utm_source=_ob_email

  Bij voorbaat dabk

 2. Inderdaad. Bij mij kwam begin/eerste helft 2020 iedere keer t woord massapsychose in mn hoofd op. Hoewel ik eerst dacht aan wat als ik en anderen, die ik als wakker beschouw, nu eens aan massapsychose lijden… nu ik dit las dacht ik er weer aan.

  Al die fanatieke prikkers met soms bijna schuim op de bek die de niet prikkers beschuldigingen van egoïstische moordenaars die het niet snappen… ze zitten gewoon in een massapsychose veroorzaakt door de eenzijdige informatiedictatuur van de overheden en media.
  Zij zijn de wappie! Je mag mij alles noemen, maar wappie ben ik beslist niet en zou die naam ook niet met trots aanmeten. Ook niet als geuzennaam, zoals ik ‘trotse wappies’ eerder heb zien schrijven.

  Pfff ik begrijp mezelf ineens weer veel beter en waarom ik met deze mensen niet in discussie ga, maar gewoon maar afwacht totdat ze t schuim uit hun bekken hebben geschud en zichzelf weer uit deze waanzinnige kliniek hebben ontslagen. Op adem komen en weer tot rede vatbaar zijn.

  Dan kan ik pas weer een hand toe rijken. Nu lukt t me niet.

  Dank weer voor jullie onuitputtelijke inzet! ??

  Herblogd op flashyflasch

 3. ja, ging al ervan uit dat die gasten die zich openbaar laten prikken een vitamine shotje krijgen en de rest van het gepeupel mag de gifprik ontvangen. Het is de bevestiging van iets wat te verwachten valt. Zij weten dondersgoed dat dit niet gaat over gezondheid. Als ze wilden dat we gezond waren dan doen ze meer aan preventie en zouden ziekenhuizen niet afgeschaald zijn en het personeel zou beter betaald worden voor hun harde werken. De leugen regeert.

  • Inderdaad Lucia, ik vermoed dat er nog veel meer mensen zijn zoals jij en ik, dat je omgeving nog steeds anders denkt is te betreuren, een oud spreekwoord zegt, “wie niet luisteren zal voelen”.
   Vakantie vinden velen belangrijker, dat ze overal binnen mogen, kunnen ze minachtend naar je kijken, tot ze neervallen.

  • Dat zelfde gevoel had ik ook!ik lag in het ziekenhuis IC om een stent van 40 cm te laten plaatsen,niemand was beschermd,dat vond ik al heel vreemd,en dan nog al die oproepen doe het voor een ander,en de media die nergens anders zoveel reclame voor heeft gemaakt,erg vreemd toch,en mensen belachelijk maken,nog nooit mee gemaakt als er een griep uit brak,dat er zo raar over gesproken werd en later die censuur op sociaal media,en de druk die werd opgelegd,Ik ben blij dat er nog veel mensen hun eigen lichaam vertrouwen!Groetjes Rina

 4. Met die zogenaamde injecties wordt iedereen traceerbaar met een uniek nummer en is tevens mogelijk om controle over jou lichaam over te nemen. Dat onder de valse noemer van een vaccin wat zogenaamd voor onze gezondheid is. Want anders zal niemand zich zo makkelijk laten verleiden om een tracking module in zijn lichaam te laten injecteren en je eigen wil, je eigen vrijheden en je eigen gezondheid uit handen geeft aan andere die je niet kent. Die andere kan naar eigen inzicht jouw als ware herprogrammeren. Het 5G netwerk zorgt voor de tracking locaties en fungeert als een onzichtbare grensbewaking. De injecties zorgen ervoor dat zo iedereen te controleren is op afstand, ben je niet gehoorzaam genoeg, dan kunnen ze m.b.v. het 5G netwerk zien waar jij bent realtime en jouw straffen met hoge frequenties specifiek op jouw trackingsnummer. De onbruikbare zullen direct een euthanasie injectie krijgen, maar die zullen gefaseerd sterven om het niet direct op te laten vallen. De injecties zijn in werkelijkheid gewoon biowapens, die ze op elk willekeurig moment kunnen activeren. Dat deze injecties beschermen is dan ook enkel het PR-verhaal, om mensen vrijwillig (verplicht) te kunnen injecteren. Anders was de tegenstand vele malen hoger geweest en onmogelijk uit te voeren op de bevolkingen. Dat is de ware redenen waarom er zo drang en dwang achter die experimentele injecties zit en dat de jacht op ongevaccineerde een steeds hogere prioriteit krijgen.

  • Nee, dat is een broodje AAP, er worden nu 3 tot 4 verschillende mensen geprikt met 1 flesje Gen therapie MNRA zooi, dan hebben alle 3 dezelfde code??? Dat werkt niet, misschien in de toekomst, als vaccinaties individueel zijn, dan moet je je veel zorgen gaan maken, vandaag de dag is het nog niet een individuele code in het “vaccine”(gen therapie)

    • klopt, ik heb het meegemaakt, stond die priktent te filmen en opeens stond er zo een “dokter”naast mij met een telefoon hij schudde zijn hoofd naar de dokter die bezig was in de priktent, toen dacht ik al watdoettie? ja mij scannen he? het moet binnen een afstand van zo n 2 meter gebeuren zo te merken…LOL dat hij mij niet kon scannen !
     Anders was ik geregistreerd denk ik wel als dissident bij filmen prik dokters …

   • Jaren geleden hadden ze het over een oorlog,dat de steden bleven staan!Ik ben nu 75 , er zullen zeker mensen die deze uitspraak op tv zich ook wel kunnen herinneren!

   • Persoonlijke ervaring.; in 1983 was er een heel gevaarlijke griepepidemie aangekondigd. Tot dat moment had ik nog nooit last gehad van griep achtige zaken.
    Zowat iedereen in de textielsector werd onder druk gezet om de ” griep” vaccin te nemen.
    Ook ik liep toen als jongeling in de val.
    Ik werd na ongeveer 2 weken zo ziek als nen hond, met hoge koorts. Na een week werd ik door de werkgever opgebeld of het mogelijk zou zijn om de volgende week opnieuw te starten. Ik voelde me beter en trok op, maar halverwege de voormiddag verviel ik en geraakte met moeite nog thuis. Opnieuw een week thuis.
    Om dit te verklaren wat toen het narratief, ja, je had de griep reeds in je lijf, of, het werd een andere soort griep dan waarvoor de vaccin was ontwikkeld.
    Je ziet dat men reeds veel vroeger dan 2020 de uitroeiing gif aan het toedienen is.

 5. Ik opper dit al een half jaar,al die pro-vax pausen en tv bekenden in de media hebben allemaal een zoutoplossing gekregen omdat ze zich niet kunnen permitteren dat 1 van die sukkels dood neervalt op tv..Je denkt toch niet dat b.v. dat wandelende lijk Johan Derksen het echte gif heeft gekregen!!Hij is hun meest bekeken propagandist en ziet er uit alsof hij elk moment het leven voor de hel gaat inwisselen…dat risico nemen ze niet!Ze zijn hier al 100 jaar mee bezig,die hebben alle scenario’s met een supercomputer/A.I. gesimuleerd… Ik ben bang dat alleen een hogere macht ons nog kan redden,maar hoop dat ik het mis heb…

 6. Ik kan het niet laten om jullie deze link aan te bieden, waarin je kan zien hoe er ‘vals gespeeld’ wordt bij de als propaganda bedoelde opnamen van het vaccineren van beroemdheden of leden van de overheid.
  Video-opnames van de toediening van het Vak-Zien bij zij die het promoten ! Nederl.OT https://rumble.com/vob1k5-opnames-van-de-toediening-van-het-vak-zien-bij-zij-die-het-promoten-nederl..html
  Verder wou ik voor alle duidelijkheid ook meegeven dat paus Franciscus al ongeveer een jaar geleden of meer vermoord is, en wij te maken hebben met een ‘stand in’ en holografische uitvoering van de kerkoverste . Bij openbare verschijningen krijgen we dus te maken met een hologram, wat er voor zorgt dat er soms wel iets fout gaat, zoals je kan zien aan het einde van dit filmpje Hologrammen, de nieuwe illusie in onze realiteit
  https://rumble.com/vhhe2p-hologrammen-de-nieuwe-illusie-in-onze-realiteit.html

 7. Reactie op Djennis’s reactie: Maar het is nu, na bijna een jaar, wel aangetoond dat (een deel van) de gevaccineerden MAC-adressen uitzenden.

  • idd dat weet ik zeker ben zelf gescanned, maar ja geen prik geen scan , leuk die beteuterde uitdrukking te zien op de man zijn smoel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in