Zelfs na maanden van zorgvuldig onderzoek kon of wilde de Ierse regering geen wetenschappelijk bewijs leveren voor het bestaan van een SARS-CoV-2-virus (Covid-19). – Welke andere landen zullen het voorbeeld volgen en toegeven dat deze pandemie een hoax is?, vraagt Gemma O’Doherty provocerend. De activiste en onderzoeksjournaliste uit Ierland heeft een brisante video van haar bevindingen gepubliceerd.

In de video die op 26 december 2020 werd gepubliceerd, zegt ze dat er verschillende keren bewijs van de regering is geëist dat dit virus daadwerkelijk bestaat. Daarnaast is de Ierse regering gevraagd om te bewijzen dat een lockdown, met bijbehorende beroepsverboden en uitgaansverboden, inderdaad een effect heeft op de verspreiding van virussen. Ook moet worden aangetoond dat mondkapjes veilig zijn en de verspreiding van virussen voorkomen. O’Doherty stelt dat er geen studies beschikbaar zijn voor mondkapjes en kan niet worden aangenomen dat ze beschermen. Waarmee ze zich in dit verband vergist, aangezien een grootschalige studie in Denemarken wetenschappelijk heeft vastgesteld dat het mondkapje geen significante bescherming biedt tegen het Coronavirus.

Als DEEL VAN ONZE LEGALE ACTIE hebben we  bewijs geëist dat dit virus daadwerkelijk bestaat [evenals] bewijs dat lockdowns daadwerkelijk enige invloed hebben op de verspreiding van virussen; dat mondkapjes veilig zijn en de verspreiding van virussen voorkomen – Dat doen ze niet. Dergelijke studies bestaan niet; dat sociale distantie gebaseerd is op de wetenschap – Dat het niet doet, het is verzonnen; dat het opsporen van contacten enige invloed heeft op de verspreiding van een virus – natuurlijk niet. Deze organisatie hier – verzint dit allemaal, schrijft Gemma O’Doherty.

Geen bewijs volgens journaliste

VN-voorstel voor een basisinkomen voor drie miljard armen tijdens de pandemie

Volgens O’Doherty is er geen wetenschappelijk bewijs dat sociale afstand nemen helpt tegen infectie, de maatregel is fictief.

De video werd opgenomen buiten het kantoor van Tony Holohan, de Chief Medical Officer van Ierland, in feite de “Dr. Fauci van Ireland”.

Ook in Duitsland werd bewijs geëist en nooit geleverd

Ook in Duitsland werd de staatsepidemioloog professor Christian Drosten door Samuel Eckert opgeroepen om wetenschappelijk bewijs te leveren dat het virus geïsoleerd was. Eckert bood tegelijkertijd een geldbedrag aan, dat steeds groter werd, om aan Drosten te geven als hij het bewijs zou leveren. Drosten heeft tot nu toe niet gereageerd en heeft geen bewijs geleverd dat het virus geïsoleerd is. De al even bekende viroloog Hendrik Streeck bemoeide zich met het debat en beweerde virusisolatie in de vriezer te hebben. In deze tijd kan de wetenschap goed gebruik maken van deze zes-cijferige geldsom. Maar hij heeft het geld niet opgeëist met zo’n virus-isolaat. Het lijkt een bijzonder absurde samenzweringstheorie – maar wat als het onderzoek van Gemma O’Doherty juist is?

Samuel Eckert eist bewijs van virusisolatie van Christian Drosten:

Covid-19: bewijs van globale fraude

6 REACTIES

  1. Misschien heb ik het gemist, maar veel zoekresultaten waaronder die van frontnieuws zij niet zichtbaar in Google maar wel in Yahoo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here