Een wet in Denemarken die de autoriteiten de bevoegdheid zou hebben gegeven om mensen onder dwang te injecteren met een Coronavirusvaccin is na negen dagen van publieke protesten ingetrokken.

De “epidemiewet” zou de Deense regering de bevoegdheid hebben gegeven om verplichte quarantainemaatregelen te nemen tegen iedereen die besmet is met een gevaarlijke ziekte, maar het was het deel over de vaccinaties dat de grootste opschudding veroorzaakte.

“De Deense Gezondheidsautoriteit zou gemachtigd zijn om groepen mensen te definiëren die moeten worden gevaccineerd om een ​​gevaarlijke ziekte te beheersen en te elimineren.

Mensen die het bovenstaande weigeren kunnen – in sommige situaties – worden gedwongen door middel van fysieke detentie, waarbij de politie mag helpen”, meldt de Local.

Maar na negen dagen van protesten tegen de nieuwe wet, is het nu geschrapt.

Met een Coronavirusvaccin in zicht piekeren regeringen over de hele wereld over strafmaatregelen tegen degenen die weigeren het te nemen.

Vorige week heeft Frontnieuws vermeld dat zowel Ticketmaster als de luchtvaartmaatschappijen overwegen om mensen de toegang tot locaties en het vliegen te ontzeggen als ze niet kunnen bewijzen dat ze het vaccin hebben genomen.

Dus terwijl publieke protesten misschien kunnen voorkomen dat autoriteiten gedwongen vaccinaties uitvoeren, kunnen mensen die weigeren de DNA-gemanipuleerde twijfelachtige Gatesshot te nemen, het vrijwel onmogelijk worden gemaakt om van enige vorm van sociaal leven te genieten, gebruik te maken van het openbaar vervoer of zelfs een baan te vinden.

Is Bill Gates een massamoordenaar? Ernstige beschuldigingen van Robert F. Kennedy

Gelekte gegevens uit Chinese database kunnen de ware omvang van het Coronavirus aantonen
Vorig artikelTrump’s Covid-adviseur Atlas roept mensen op in opstand te komen
Volgend artikelMoslimactiviste schopt rel over “witte geprivilegieerde man” – door politie gearresteerd en vliegtuig uitgekickt
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

 1. Nou dat zal hier veel makkelijker gaan.
  Het slaafse en goedgelovige volk in ons land, staat al klaar om hun niet goed geteste spuitje snel te halen, want de regering zal zeggen dat het goed voor ze is, hoe durven ze!
  Ieder zinnig mens met redelijk goede hersens, weet toch dat het gokken is met je gezondheid.
  Helemaal een indicatie is dat de regering niet financieel garant staat bij eventuele claims, omdat er misschien reacties zullen zijn welke tot van alles kunnen leiden.
  Ik zeg de regering en alle cordon vrienden het eerst.
  Vallen die niet om, dan de bereidwillige Gutmenschen.
  Als aller laatste misschien ik.
  Maar verplicht, nee daar doe ik niet aan mee!

 2. Ik doe daar ook niet aan mee de mic van gif in je lijf spuiten terwijl de regering in 2019 al aan een vaccin paspoort werkte , 9 miljoen hoax besmetting moet Rutte leveren vd WEF , dus 9 miljoen o.a de ouderen , de gehandicapten , en de cronischezieken, hetzelfde wat hitler schreef in zijn boek Mein Kampf , daar deed hij het zelfde maar dan met de Joden …nu zijn de Volkeren in 193 landen de Klos , als ik had geweten dat de hielprik al ontzettende gif bevat nooit aan mijn kinderen toe gelaten maar je vertrouwde de Huisarts ? Die eigenlijk niet te vertrouwen is en de overheid die nu de roverheid is , en de gelovige hoax leiders om hun volgelingen de dood en ziektens in duwen voor de Ontvolking met de Onzin als je niet tot God bid dat je de LUL bent en hij je niet helpt .zo doet de overheid ook zig indekken om jou te laten vallen als je gruwelijke ziektens krijg of overlijd ..hoe kunnen mensen hier achter aan lopen , egt zo onbegrijpelijk dat 1 % achter de corruptie overheid en geloofsleiders aan hobbeld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in