Huiszoeking en licentie intrekking bij Coronakritische arts

0
2909

Deze donderdag 1 oktober heeft de Oostenrijkse politie een huiszoeking uitgevoerd bij de Coronakritische arts Dr. Peer Eifler. De dag ervoor was zijn medische licentie ingetrokken. Zijn vrijstellingscertificaten voor mondkapjes blijven echter geldig.

De strijd tussen Coronacritici en regeringen escaleert in heel Europa. Vandaag was er een verdere escalatie in Oostenrijk.

 

“Je kunt niet tegelijkertijd zitten en opstaan.
Mijn opstaan resulteerde in het intrekken van mijn medische licentie.
Voorlopig mag ik geen mondkapje-vrijstellingscertificaten meer afgeven,
omdat artsen die mensen echt willen helpen en gezond willen houden,
niet gewenst zijn door de Artsenfederatie. Natuurlijk geven we niet
op en zijn we in hoger beroep gegaan!
Als onrechtvaardigheid tot rechtsorde wordt, wordt verzet een plicht
en gehoorzaamheid een misdaad!
Laten we samen opstaan!”

Huiszoeking totaal verrassend

Het nieuwsorgaan “Wochenblick” meldt dat vandaag een huiszoeking werd uitgevoerd bij dokter Peer Eifler’s.

De dag ervoor werd hem zijn decennialange medische vergunning ontnomen. En toen gebeurde het snel achter elkaar: in de ochtenduren van 1 oktober, als bij toverslag, belde de politie aan en begon urenlang zijn woning te doorzoeken.

Arts die geëlimineerd moet worden

De strekking is duidelijk: Dr. Peer Eifler was de eerste arts in Oostenrijk die tegen de Coronadwang-maatregelen opstond en zich uitsprak. Hij gaf ook vrijstellingscertificaten  voor mondkapjes af voor veel mondkapjes-critici. Dit was vanaf het begin een doorn in het oog van de Artsenfederatie.

Op 30 september werd hij uiteindelijk geïnformeerd dat zijn medische licentie was ingetrokken. De Artsenfederatie beschuldigde hem ervan “onzorgvuldig en zonder persoonlijk onderzoek ontheffingsbewijzen te afgeven”. Dr. Eifler gaat hier tegenin met de verklaring dat het mondkapje altijd en in elke constellatie psychologische en gezondheidsschade zou veroorzaken, wat hij elke dag in zijn praktijk registreert.

Amerikaanse artsen willen dat ongevaccineerde patiënten sterven, zegt verpleegster

Ontheffingsbewijzen blijven geldig

Ontelbare burgers hebben certificaten ontvangen van Dr. Eifler die hen vrijstellen van het dragen van een mondkapje. Wochenblick heeft bij juristen nagevraagd: “Natuurlijk zijn deze certificaten nog steeds geldig”. De certificaten die tot 30 september 2020 werden afgegeven, zijn nog steeds rechtsgeldig. Dr. Eifler was tot op de dag van vandaag praktiserend arts, en het komende juridisch geschil zal uitwijzen hoe het verder zal gaan.

Ierland wordt een Corona-bewakingsstaat: digitaal gezondheidspaspoort ingevoerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here