Hongarije: Soros’ NGO’s chanteren Europa op het gebied van migratie

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó zegt dat de NGO's van Soros illegale immigratie bevorderen nadat hij had aangekondigd dat Hongarije en Malta een nieuwe alliantie zullen vormen op basis van een gemeenschappelijk migratiebeleid

3

De Hongaarse FM Péter Szijjártó zei dat de NGO’s van Soros illegale immigratie bevorderen nadat hij had aangekondigd dat Hongarije en Malta een nieuwe alliantie zullen vormen op basis van een gemeenschappelijk migratiebeleid.

Hongarije en Malta hebben besloten een nieuwe alliantie te vormen op basis van dezelfde beoordeling van de problemen waarmee de EU wordt geconfronteerd en hun overeenstemming over de migratiekwestie, aldus de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó tijdens een persconferentie na een bespreking met zijn Maltese tegenhanger in Valletta op dinsdag, meldt Remix.

Tegelijkertijd hekelde Szijjártó “de Soros-typische NGO’s”. Volgens hem chanteren dergelijke organisaties voortdurend Europeanen en vormen ze gevaarlijke allianties met mensenhandelnetwerken. Hij benadrukte dat het tijd is om een ​​einde te maken aan dergelijke praktijken.

We zijn het erover eens dat de migratie moet worden gestopt in plaats van beheerd, vooral in het licht van de Coronapandemie die ook in Malta nieuwe gevaren heeft veroorzaakt. Migratie werd ooit gezien als een risico op het gebied van veiligheid en culturele conflicten, maar nu is het ook een enorm gezondheidsrisico, aldus Szijjártó.

Szijjártó voegde eraan toe dat hij en de Maltese minister van Buitenlandse Zaken het erover eens waren dat het essentieel is om te proberen te helpen met de ontwikkeling in Afrika om de levensstandaard daar te verbeteren. Als dat doel kan worden bereikt, kan het dienen als een manier om mensen in Afrika te overtuigen om thuis te blijven.

De Afrikaanse landen hebben hun jongeren nodig, en Europa moet duidelijk maken dat toegang tot Europa alleen op legale wijze mogelijk is, aldus de minister.

Szijjártó noemde onder andere de rol van de miljardair globalist George Soros en verklaarde dat “het tijd is om duidelijk te praten over de rol van Soros’ NGO’s in het Middellandse Zeegebied”.

Volgens Szijjártó chanteren deze organisaties regelmatig de Europeanen en gaan ze allianties aan met mensensmokkelnetwerken. Hij benadrukte met klem dat deze NGO’s misdaden plegen door migranten te helpen, omdat “illegale migratie zelf een misdaad is”.

Het is tijd dat Europa een einde maakt aan de chantage door NGO’s, zei hij.

Beide ministers waren het ook eens over het idee dat de uitgaven voor ontwikkeling en investeringen door de EU moeten worden gekoppeld aan de bereidheid en het vermogen van de Afrikaanse landen om de uitstroom van migranten te stoppen.

  Viktor Orban: Soros en Zelensky zijn er niet in geslaagd ons te breken

Szijjártó merkte ook op dat de staten van de Visegradgroep tweeënhalf jaar geleden 35 miljoen euro hebben gegeven om de Libische kustwacht te versterken en voor dat doel boten te kopen, maar tot op de dag van vandaag heeft Brussel er nog geen gekocht. De Europese Commissie wordt nu gevraagd Malta te betrekken voor de aankoop van twee of drie boten, zo concludeerde hij.

George Soros pompt nog eens een kwart miljard dollar in racistische Black Lives Matter

Vorig artikelBlack Lives Matter-moslim slaat vrouw met stalen pan dood
Volgend artikelNa de brandstichting: Grieken houden voet bij stuk – asielzoekers blijven op Lesbos
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Orban heeft gelijk. En het kan niet lang meer duren of het explodeert.
    Hoe?
    simpel. In Ethiopie gaan moordbrigades langs de deur, met adreslijsten van Christenen, die vermoord worden.
    Moslims zullen dat spoedig doen in Zweden.
    England. Frankrijk, Duitsland zullen volgen.

  2. Vraag me af of die verschrikkelijke George Soros arme zwarte mensen ook helpt met verwerven van betere woningen of geeft hij alleen geld om de zwarten, of moet ik zeggen de afro-Amerikanen op te zetten tegen de blanken. De Rothschilds dat zijn ook van die landen vernietigers. Ze hebben Nato ( North Atlantic Terrorist Organisation) opdracht gegeven Libië terug te bombarderen naar het stenen tijdperk. Ook zitten ze met hun bloederige zionistische tengels achter de wereldwijde covid dictatuur, maar das weer een ander verhaal. Het wordt tijd dat we die Judea Sekte stoppen. Op Bitchute worden steeds meer video’s door het verschrikkelijke joodse ADL van de gestoorde megalomaan Jonathan Greenblatt geblokkeerd. Met als belachelijke reden ‘Threats or Incitement to Violence.’ Slaat nergens op. Een land stuk bombarderen is prima maar zeggen wie er achter zit das dan weer aanzetten tot geweld. Het is gewoon censuur van een drammerige minderheid die bang is voor de waarheid van een overweldigende meerderheid. Hier Kadaffi in betere tijden. Met dank aan het ADL moet je wel je vpn aanzetten. https://www.bitchute.com/video/nddqDrqDIX1Q/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in