Nee, Mark Twain heeft dit nooit gezegd, maar ik weet dat het moeilijk zal zijn om u ervan te overtuigen dat u door het beeld voor de gek bent gehouden.

Het verzamelen van meer negatieve gegevens over het vaccin zal niets veranderen. Het probleem is dat mensen de mogelijkheid moeten overwegen dat ze voor de gek zijn gehouden, schrijft Steve Kirsch.

Er is een oud gezegde: “Het is gemakkelijker om mensen voor de gek te houden dan om ze ervan te overtuigen dat ze voor de gek zijn gehouden”.

Dat is waar we mee te maken hebben.

We hebben de gegevens. Maar niemand die we willen overtuigen wil er naar kijken.

Wij hebben de gegevens

We hebben genoeg gegevens van gerespecteerde deskundigen die aantonen dat de vaccins niet moeten worden toegediend, zoals:

 1. de VAERS-gegevens (zie deze handleiding en deze recente bevestiging en dit artikel over VAERS en causaliteit)
 2. het Canadese rapport
 3. de Israëlische gegevens
 4. de Harvard-Hopkins-UCSF studie
 5. de studie uit Thailand

en we hebben verbazingwekkende, onmogelijk uit te leggen, anekdotes zoals:

 1. Wayne Root’s bruiloft: 200 gasten, de helft gevaccineerd, de helft niet gevaccineerd. Alleen de gevaccineerd gasten raakten gewond (26%) of stierven (7%).
 2. De statistieken van mijn neuroloog: 11 jaar zonder één VAERS-rapport; dit jaar moet hij 1000 VAERS-rapporten indienen.
 3. De resultaten van peilingen door derden (dus niet mijn volgers).
 4. Het feit dat Paul Offit niet de nieuwste booster gaat nemen, een van ’s werelds meest gerespecteerde vaccinatiedeskundigen, ook al zegt de CDC dat hij dat zou moeten doen.

We hebben zelfs geweldige boek dat alle bedriegerijen documenteert, zoals:

 1. Turtles all the way down: Vaccin wetenschap en mythe
 2. Illusies oplossen

En tenslotte hebben we zonder enige redelijke twijfel het bewijs dat de hoogste externe persoon in de VS die verantwoordelijk is voor de veiligheid van vaccins de Israëlische veiligheidsgegevens NIET wil zien:

 1. Het hoofd van de externe commissie voor vaccinveiligheid van de CDC wil de veiligheidsgegevens van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid niet zien
  COVID en de Wet van Karma

Dit is een objectief bewijs van een gebroken systeem. Het is onverdedigbaar. Er is geen enkele reden waarom iemand in een gezaghebbende positie over de COVID-vaccins een kans zou weigeren om de meest grondige post-vaccin veiligheidsstudie ooit te zien: een die causaliteit aantoont.

Het probleem: onze blauwe pil vrienden weigeren naar negatieve gegevens te kijken.

De meesten vertrouwen op hun artsen voor medisch advies.

Dus sprak ik met een van mijn bevriende artsen die al meer dan een jaar probeert zijn collega’s een rode pil aan te praten. Zijn antwoord over de vaccins:

Over het vaccin zelf, het is voor velen een trots, egoïstisch iets en onwil om hun cognitieve dissonantie, oftewel ontkenning, onder ogen te zien.

Dus wat is er nodig om hen op andere gedachten te brengen? Luister:

Hun eigen ziekenhuis of CDC zelf zou moeten zeggen dat vaccins schade kunnen veroorzaken, en we weten dat ze dat NOOIT zullen doen.

Dus dat is het. We zitten in een uitzichtloze situatie volgens mijn zeer slimme, zeer rode pil doktervriend. Het is alsof we in een ontsnappingskamer zitten zonder uitweg.

Hier is een ander voorbeeld. Ik nam contact op met een vriend van mij die er prat op gaat de wetenschap te volgen. Hij is 5 keer met de COVID-prik gevaccineerd . Ik vroeg hem Turtles te lezen. Hij zei dat hij dat zou doen. Hij belde me 2 minuten later terug en zei: “Dit is een anti-vaccinatieboek. Vaccins hebben miljoenen levens gered. Ik ga deze onzin niet lezen.” Dit is van iemand waarvan ik dacht dat hij het makkelijkst te overtuigen zou zijn.

  Het pandemische patroon - hoe de illusie is opgebouwd

Enige vooruitgang op het gebied van vaccin mandaten

Wat de mandaten betreft, wees hij er in dit vandaag verschenen artikel op dat het eerste ziekenhuis in het land dat inentingen met het COVID-vaccin verplicht stelde, de eis om de nieuwste booster te krijgen, nu laat vallen: Methodist in Houston eist niet langer dat artsen worden gevaccineerd met de nieuwste booster. De reden hiervoor is dat zij “de wetenschap volgen”.

“Op dit moment zal Houston Methodist de nieuwe booster niet verplichten,” schreef Dr. Robert Phillips, de vicepresident en hoofdgeneesheer bij Houston Methodist in de e-mail van 12 september, die door The Epoch Times werd ingezien. “Wij blijven de wetenschappelijke gegevens, het aantal infecties in de gemeenschap en de beschikbaarheid van vaccins volgen en kunnen de nieuwe booster in de toekomst eventueel verplicht stellen.”

Ik zou graag Dr. Robert Phillips interviewen over de wetenschap, maar we weten allemaal hoe dat verzoek zal worden behandeld, nietwaar?

Maar nu kunnen we tenminste zeggen: Houston Methodist eist de nieuwste booster niet en we weten dat ze de wetenschap volgen, want dat hebben ze gezegd. Dus, waar staat u?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat als de anti-vaxxers al die tijd de uitverkorenen zijn?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin houdt belangrijke toespraak over Oekraïne-referenda, mogelijke nationale oorlogsmobilisatie
Volgend artikelGame changer in Oekraïne referenda
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

 1. Wanneer men het psychologische proces begrijpt dat door o.a. Mattias Desmet de naam massavorming heeft gekregen, dan is het duidelijk dat de gehypnotiseerde massa zo sterk is verdoofd dat niets binnenkomt tenzij herhaling van de orthodoxe dogma’s. Het is verspilde, mentale energie om te proberen door te dringen.

  Nuttiger is het om energie te stoppen in projecten die onafhankelijkheid bewerkstelligen, zowel in mentaal als in materieel opzicht, anders voedt men alleen maar de neerwaartse spiraal van terminaal pessimisme.

 2. Kijk nou eens in de tweede Kamer en in kabinet.
  Er zijn figuren bij, die als ze bij mij zouden solliciteren, ik ze hooguit zou aanstellen om de plee te schrobben.
  En die wijven als kaag de terroristen neuker en Olongren de afrikanen neuker, zou ik nergens voor accepteren.
  Ik zou ze naar Zwbbertje sturen, als straf (voor Zwabbertje) en vooruit, doe Bergkamper ook nog maar bij.

  Ikizelf, toen ik een fabriek begon n Oostblok: er werden jonge meiden gestuurd door ouders, in de hoop dat ik ze een beurt gaf, met als betaling baan voor ouders.
  Die beurt in sommige gevallen wel, maar niet daaraan verbonden baan voor ouders.

  Ik ben een heleboel, maar niet te koop.
  Dit in schril contrast met de linksen. Die zijn te koop, en voor weinig.

  Welke idioot, met een IQ van 50 of meer, gaat zonder omgekocht of gechanteerd te zijn vrijwillig die gestoorde WEF freaks volgen?????

  Dan heb je nog de kerksen.
  Die gekkies geloven dat macht en gezag “goddelijk”is en blind gehoorzaamd dient te worden.
  Zie gister de aanval van van die zwakzinnige Seegers op Wilders; die inteelters zweren bij koning en gezag.

  hetzelfde s het aantal doden van Puttenaars in WO2 tov Rotterdammers.
  ——————————————————
  De ECHTE oorzaak van WO2 was conformisme.
  In NL hetzelfde: de kerksen, de linksen: zij volgen blindelings WEF en andere idioten.

  Tot het in hun gezicht explodeert.
  —————————————————————-
  Film Vendetta gezien?
  Alleen iemand die verloren heeft wat hij had, wat hij was is geschikt om leider te zijn.
  Of iemand die een intensieve sensativity training heeft gehad.
  Of iemand die een soortgelijke training bij de KGB kreeg; Poetin b.v.

  De andere kant: USA een zeverende demente pedo, NL: een gluiperige flikker met aanhang, DE een getrainde Stasi met tot doel vernietiging van het westen, FR, een gerontofiel die de Notre Dame aanstak en waarschijnelijk nu necrofiel is, CN een gek die verder ging tegen eigen bevolking dan welk communistisch regiem dan ook– (en ongeschoold) Sri lanke, waar de staat kunstmest verbood–en nu massieve honger is.

  Verkeerde mensen op verkeerde plaatsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in