Als dit nieuwe info voor je is, dan is dit ZEER KRACHTIG BEWIJS dat het een slecht idee is om een van deze covid19 vaccins te accepteren, schrijft Dr. Mike Yeadon.

(Als je dit al hebt gezien, excuseer me dan als ik je overrompeld heb!)

De reactie van uw immuunsysteem wordt veranderd, mogelijk permanent, op een zodanige wijze dat de gevaccineerde kwetsbaarder wordt voor toekomstige varianten (hoewel onzeker, wordt dit fenomeen “gekoppelde epitooponderdrukking” genoemd).

Dit is de onvermijdelijke conclusie van de bevindingen in een recent rapport van een Brits Bureau voor de Volksgezondheid. Dus niemand verzint iets.

Dus vertel alle familieleden, vrienden en kennissen dat het geenszins een nul-kosten weddenschap is als ze zich laten vaccineren.

Hier zijn enkele van de risico’s:

1. Ernstige acute reacties (Pfizer, Moderna) op ongebruikelijke lipiden in de nanodeeltjes. Ik weet niet zeker of er doden zijn gevallen, maar ik verwacht van wel. Dit specifieke risico werd benadrukt in een petitie aan EMA [European Medicines Agency] voordat zij EUA [European Union Allowance] verleenden. De eerste gevallen deden zich voor op dag 1 van de uitrol in het VK.

2. Acute/subacute bloedstolsels/bloedingen, verschillende anatomische locaties, zeer veel sterfgevallen & ziekenhuizen zouden duizenden door vaccinatie gewonde mensen hebben. Dit specifieke risico werd onthuld door een internationaal team, dat in het eerste kwartaal van 2021 een open brief schreef aan EMA & vervolgbrieven. De brief werd volledig onderdrukt door de media, hoewel we een commerciële “telegramdienst” gebruikten om een kopie te sturen naar bijna alle nieuwsgaringseenheden die we konden vinden.
Ik herinner me dat ik geschokt was door de implicaties van het feit dat geen enkel oud medium hierover berichtte, een enorme publieke veiligheidskwestie, gedetailleerd beschreven door artsen en wetenschappers. De implicatie is dat alle media, behalve kleine, particuliere, volledig gecontroleerd worden door de daders.

  Een kudde olifanten in de kamer die om aandacht schreeuwt

3. Een reeks neurologische aandoeningen (ik ben er niet zeker van of deze allemaal secundair zijn aan de trombo-embolische gebeurtenissen of een apart mechanisme, zoals auto-immuun aanval).

4. Ernstige hartschade, vooral bij jongere mensen. Myocarditis is een destructief proces voor weefsel dat niet kan worden hersteld. Verkort het leven aanzienlijk en tast het ook aan. Topsporters zijn hierdoor met pensioen gegaan. Dit wil je absoluut niet. Er zijn verschillende, onafhankelijke rapporten & zelfs publicaties van materiedeskundigen.

5. Mogelijke gevolgen voor de vruchtbaarheid / baby in ontwikkeling en perinatale verwondingen en sterfgevallen. Mechanistisch gezien is bevestigd dat alle stappen om deze toxiciteit mogelijk te maken, aanwezig zijn.

Auto-immuunreacties op de placenta zijn bevestigd. Dit risico werd specifiek onder de aandacht gebracht voordat er een EUA was.
De makers van het vaccin wisten dat de keuze van een bepaalde formulering zou leiden tot accumulatie in ovariumweefsel.

Er is ongetwijfeld nog veel meer.

Met de beste wensen
Mike

Dr. Mike Yeadon


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat gebeurt er als de vaccins averechts beginnen te werken? “De natuur weigert te buigen naar onze wil en het resultaat van dit mislukte experiment zal massale dood zijn”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCOVID-infectieniveaus na vaccinatie versus natuurlijke immuniteit
Volgend artikelHet is het belangrijkste wat iemand van ons ooit zal doen. En dat is waarom we er geen woord over mogen zeggen tegen het grote publiek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • ivermectine werd in de jaren 70 ontwikkeld door mercks en geleerden in Japan kregen een nobelprijs ,was een anti parasieten en worm middel voor mensen en later ook dieren. bleek het ook virussen te stoppen in combinatie met zink ,dus wat ze willen wijsmaken dat het een dierenmiddel is is grote ONZIN ,de dosis gaat per kg lichaamsgewicht .dus niet innemen dan de dosis van een paard van 600 kg..
   het kost net zoveel als aspirine dus nog een reden om het af te raden.
   ene bekende USA DJ Joe Rogan heeft CNN de woorden in laten slikken dat het een dierenmiddel is .

   • Dr Stefan Lanka, dr Tom Cowan. Pasteur, Bechamp. Virussen bestaan niet.

    Is Mike Yeadon ook gecontroleerde oppositie. Hij houdt de virus theorie, de Mrna genetische therapie mythe gaande, maar heeft het niet over Grapheen Oxide of Hydrooxide, waar al veel eerder onderzoek naar gedaan werd en wat dodelijk bleek te zijn. Het zit in benzine, chemtrails, en de vaccins. Teruggevonden op Australische stranden. Vlgs Andreas Noack, chemicus, werkt het als scheermesjes. Hetgeen is waardoor atleten en bodybuilders dood neer vallen. Hun bloed stroomt sneller. Ik heb Ivermectine ooit onderzocht om in te zetten voor mijn honden en het idd niet gedaan vanwege de ernstige bijwerkingen. Ook Hydroxychloroquine werd ik door US militair voor gewaarschuwd aan het begin van Corona dat dit ernstige bijwerkingen kon hebben. Ik heb dat geverifieerd en dat klopt. Ook bij Vaers behoorlijk wat doden door Hydroxychloroquine. De vraag is wat maakt ons ziek. SMOG geeft dezelfde symptomen. Maar in het begin claimde iemand dat er met Sarin gas gechemtraild wordt. Empirisch heb ik geobserveerd dat aantal besmettingen op en neer gaan met de mate van Chemtrailen. Van kort voor deze Lockdown zit de lucht non stop potdicht. Alle benzinedampen, houtkachelrook, sigarettenrook etc. etc. blijft hangen. De lucht stinkt en voelt onprettig in de longen. Zodra er een stukje blauw is beginnen vele vliegtuigen weer te chemtrailen. Ook de zon ziet eruit zoals ik die nog nooit eerder gezien heb, als die tenminste door het wolkendek zichtbaar is.

 1. Luister hier eens naar…Hier legt iemand van de GGD uit dat er niet getest wordt of iemand de delta, of de corona, of de omicron, of de builenpest of wat dan ook heeft.. dus het is onbekend wat het “virus” is dat een “besmet” persoon heeft – zolang die booster er maar in gaat:

  https://twitter.com/SimoneSays123/status/1472945034265776137?t=RXIiBKt5ZKWFvYLcJiw07g&s=08

  Hoe duidelijker kan het zijn dat het om die gifspuit gaat? En alleen om die gifspuit, en dat het niks te maken heeft met de eoa ziekte…

  • Dr Stefan Lanka, dr Tom Cowan, Pasteur versus Bechamp debat Virussen bestaan niet. Het zijn stervend celmateriaal waarvan gehyped wordt tegen giga verwachte winsten door Big Pharma, ook wel exosomen genoemd. Andrew Kaufman, die deze mythe gaande houden. Dr Stefan Lanka toonde aan dat het proces om virussen in labs te determineren, zonder toevoeging van enig ander medium, virus genoemd, dezelfde resultaten geeft. Na de Spaanse griep, ontstaan door vaccineren US militairen, niets van doen met Spanje, was er onderzoek naar mogelijke besmetting. Conclusie een ziek persoon kan nooit gezonde mensen besmetten. Zelfs niet als die ze recht in het gezicht spuugt. Nu waaarom kennen de meeste mensen de Spaanse Griep met millioenen doden, maar wist ook ik niets van dat onderzoek??

 2. Het is een wereldwijd experiment, waarbij de elite aan het uitvogelen is hoe ze de wereldbevolking zullen gaan voorzien van hun controlesysteem in hun lichamen. Alle doden en gevolgen voor de volksgezondheid is ‘collateral damage’. Er zijn toch te veel mensen.
  Echter, God is in control. Hij ruimt na zeven jaar ‘verdrukking’ de volledige werelelite op. Laat je niet bang maken. Ook wat het vaccin met je lichaam doet, bepaalt God. Hij is machtiger dan wij kunnen beseffen of denken.
  https://hijkomtmetdewolken.nl/heden/angstzaaierij

  • Natuurlijk…en daarom zijn heksen verbrand, kinderen geofferd en joden gemarteld om er maar een paar te noemen.
   En nog erger, de niet zo perverse mede levende dieren op aarde vreselijk zinloos mishandelt. De mens is wel de laagste soort binnen het ecosysterm. Dus ga anderen niet lastig vallen met jouw “beschermer”. Hou je mentale steun voor jezelf a.u.b.

  • openbaring ,christus komt aan het eind terug om zijn volk op te halen naar het huis van de vader ergens in het heelal,en de aarde zal opbranden . en na 1000 jaar komt er een nieuwe aarde zonder satan en volgers.
   kan alleen voorkomen worden massaal iedereen bekeren en volgen christus zijn geboden OT . zie ik niet gebeuren dat dit gebeurd

   • Een later toegevoegd boek, door mensen geschreven niet aanwezig in eerdere Aramese vertaling. Het script voor wat nu gebeurd. Jou zgn ophalen technologisch mogelijk uit te voeren, zonder onderscheid van goed en kwaad des persoons. Een 1000 jarige regering vanuit Jeruzalem. Je ben gehersenspoeld. De eersten in Nederland die zich bekeerden werden daar onder zware martelingen en anders de dood toe gedwongen.

  • Hou hier nou toch eens mee op.

   Als er hogere machten zijn dan hebben die je hersens gegeven om statistieken te lezen en te begrijpen dat er onschuldige babies sterven omdat hun moeders zich hebben laten vaccineren. Ze zijn al bezig met testen op babies van 6 mnd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in