© Tim Reckmann (CC BY 2.0)

Dr. Pierre Kory, wereldberoemd expert op het gebied van CV19 kritieke zorg en longziekten, heeft sinds twee jaar een fulltime praktijk voor CV19-vaccinverwondingen. Wat Dr. Kory uit eerste hand ziet aan verwondingen is angstaanjagend. Dr. Kory legt uit: “Het is al meer dan twee jaar een gekkenhuis. De wereld is gek geworden… Er is een eenvoudige reden waarom de wereld gek is geworden. Het komt door de niet aflatende censuur en propaganda… Ed Dowd heeft van iedereen de meest overtuigende informatie over het CV19-vaccin naar voren gebracht, want het komt uit actuariële gegevens, het komt uit arbeidsstatistieken en het komt uit de CDC. Hij gebruikt hun eigen gegevens om aan te tonen dat er sprake is van een humanitaire catastrofe die zich heeft voltrokken in het kielzog van deze wereldwijde vaccinatiecampagne tegen CV19. We hebben ontelbare recordaantallen jonge mensen die sterven, werkende jongeren die massaal sterven. En toch wil niemand erover praten, schrijft Greg Hunter.

Met minstens 676 miljoen CV19-injecties alleen al in de VS, worden er te weinig mensen behandeld voor CV19-vaccinverwondingen. Dr. Kory zegt: “Miljoenen mensen hebben behandeling nodig voor verwondingen die veroorzaakt zijn door het CV19 vaccin… In het boek “The War on Ivermectin” praat ik niet zo veel over ‘Long Covid’ en CV19-vaccinverwondingen, maar nu mijn carrière bestaat uit het behandelen van deze twee ziekten, ben ik een expert in het behandelen van ‘Long Covid’ en CV19-vaccinverwondingen. Ons meest effectieve medicijn bij de behandeling van deze twee aandoeningen is Ivermectine. Welnu, er zijn honderdduizenden, zo niet miljoenen mensen, die baat zouden hebben bij een chronische behandeling met Ivermectine voor deze langdurige syndromen en CV19-vaccinverwondingen. Ze hebben het de apotheken verboden. De American Board of Pharmacists kocht alle propaganda of werd betaald om propaganda te verspreiden. Ze hebben het de apotheken onmogelijk gemaakt en alle apotheken afgeschrikt om recepten voor Ivermectine in te vullen. U kunt dus niet naar een apotheek gaan voor Ivermectine… U kunt naar een retail sapotheek bij u in de buurt gaan en het daar krijgen.”

  Tandartsen zeggen dat onverklaarbare pijn en tandverlies verband kunnen houden met Covid-vaccin

Dr. Kory zegt dat deze CV19 vaccincatastrofe wordt verergerd doordat Ivermectine wordt achtergehouden en de medische gemeenschap een enorm probleem negeert waarbij miljoenen mensen sterven en non-stop gehandicapt raken door dit biowapen-vaccin. Dr. Kory en anderen zeggen nu: “Het CV19-vaccin heeft geen enkele persoon geholpen.”

De drie grote waarschuwingssignalen die Dr. Kory ziet bij het diagnosticeren van een CV19 vaccinverwonding zijn: extreme vermoeidheid, lange hersteltijden voor het uitvoeren van licht inspannende activiteiten en hersenmist.

Er staat nog veel meer in het 53 minuten durende interview.

Ga mee met Greg Hunter terwijl hij één-op-één praat met Dr. Pierre Kory, een van de beste long- en CV19-vaccinverwonding experts ter wereld. Dr. Kory is medeoprichter van de Front Line Covid-19 Critical Care Alliance (flccc.net) en auteur van het nieuwe boek “The War on Ivermectin“.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IVERMECTINE DOSSIER

Gevolgen van vaccinaties en genezing met IvermectineVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHiroshima, Nagasaki, Russisch Roulette
Volgend artikelSchwab droomt ervan om een metaversum te besturen dat bijna elk facet van ons leven doordringt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Iets heel anders, maar ik moet ’t even kwijt. Afgelopen weekend kwam ik een foto tegen van would be prins en officieuze graaf van het Loo, Pieter van Vollenhoven waarin hij met z’n rechterhand het 666-teken maakt hetgeen verwijst naar Openbaringen 13:18. Het kan niet anders dat hij op de hoogte moet zijn van alle reeds lang in gang gezette maatregelen om onze vrijheid af te nemen, hoewel hij geen deel uitmaakt van geheime genootschappen als Bilderberg (1954), The Committee of 300 aka The Olympians (1727), WEF (1971), Zwanenbroederschap (1318) & Johanniter orde (1099).
  Het huwelijk van Margriet en Pieter in 1967 werd niet opgeluisterd door de oma van de bruid prinses Armgard zur Lippe (1883 – 1971), omdat zij van mening was dat haar kleindochter niet ebenbürtig huwde, omdat zij voor een burger had gekozen. Ja, deze dame had het hoog in de bol terwijl zij zelf ‘slechts’ was geboren als Armgard barones von Cramm. In 1951 werd zij katholiek en haar biechtvader was een pater jezuïet.

 2. Hoe komt het dat ik in mijn wijde omgeving (familie, vrienden, kennissen, buren en collega’s) niemand ken met zware vaccinschade en niemand die eraan stierf?
  Hoorde in 2021 wel veel klachten over tijdelijke bijwerkingen maar nu niets meer. Blijkbaar gaan enkel ouderen die eerst ook al geen bijwerkingen hadden nog herhaalprikken halen.

  • In het kleine dorpje waar wij wonen zien we helaas heel veel prikschade. Ik noem het bewust geen vaccinatieschade want het is geen vaccin wat ingespoten is.
   Moet ik enkele noemen? Veel turbokanker. En ook bij jonge mensen. Misvormd geboren baby die dood ter wereld kwam. Miskramen. Hartproblemen. Mensen die doorlopend strontverkouden zijn. Er is nog meer op te noemen maar ik vind het wel welletjes. De prionziekten komen in een later stadium. Dr Sherri Tenpenny heeft het allemaal twee jaar geleden al voorspeld en zij is niet de enige die gewaarschuwd heeft. Langzaamaan komt alle ellende aan het licht.

  • Same here. Er is een handjevol sterfgevallen onder kennissen die al bestaande gezondheidsproblemen en risico’s hadden en één of twee ernstige ziektegevallen. Dus….ik heb die vraag ook.

  • Ja dat vraag ik mij ook af… Ik zie ook niets in mijn omgeving.

   Het klikt gek wat ik ga zeggen, stel dat er straks een verplichte vax ronde is. Hoe kunnen wij ons nog hard maken tegen hun? Om weer niet me te doen..

   • @ Jantje augustus 7, 2023 at 12:58
    Er zijn op deze site al veel middelen voorbij gekomen die mogelijk oplossend kunnen werken. Wellicht ook preventief te nemen, doen ook al veel mensen.
    En blijven denken dat dit jouw deur voorbij gaat.
    Het is niet voor niets dat goedwerkende middelen worden verboden. Dus probeer daar aan te komen.

 3. PJ ik ken iemand die plotseling kanker kreeg (vijf keer gevaccineerd en supergezond)) en iemand die drie keer gevacccineerd is en toch de ziekte Covid kreeg en daarna extreme vermoeidheid en spierklachten. Kan nog lopen, maar langzaam en niet meer dan 4 tot 6 km waarbij hij eerder de vierdaagse Nijmegen liep. Echter hoe koppel je dat aan het vaccin? Dat zal de komende tijd een probleem worden, want hoe bewijs je dat? Ik heb zelf wel het vermoeden dat het daarmee te maken heeft. Ook een vrouw die 5 keer gevaccineerd is en maanden na de laatste vaccinatie gordelroos in het gezicht kreeg en er gelukkig op tijd bij was zo zei de dokter. Ze kreeg wat vlekjes en wist niet dat dat het begin was van gordelroos. De komende tijd gaan we zien hoe erg het gaat worden. Van horen zeggen weet ik dat een man (vlak) na de vaccinatie ook problemen heeft gekregen en niet veel meer kan. Maar dat is van horen zeggen.

  • Collega’s waarvan een heleboel 4 prikken hebben gehad. In het begin was het een rage. Heel gek iedereen aan de prik. Ik dacht echt hoe is het mogelijk. Ik merk ook niet veel aan hun. Laatst wel 2 personen flink hoesten. Bleven komen naar kantoor. Viel mij wel op dat de hoest weken heeft aangehouden. En inderdaad, als er toch iets gebeurt, koppelen zij het wel aan de prik?? Ik vrees van niet…

  • Sterker nog, ik ken een man die niet geprikt is, maar wel vaak in ruimtes was en is waar geprikten aanwezig zijn. Ook in een ruimte waar diverse mensen samen zingen. Daarnaast is hij ook veel buiten.
   Ruim driekwart jaar geleden ontwikkelde hij een zeer heftige gordelroos in het gezicht en op zijn hoofd. Ondanks goede alternatieve begeleiding nu nog steeds een doof gevoel op/rond de aangezichtszenuw die aangedaan was.
   Naar mijn mening duidelijk shedding (bij het zingen) en mogelijk ook rotzooi van de chemtrails (bij het vele wandelen) opgedaan.
   What a Wonderful World zong Uncle Satchmo. Louis Armstrong. Hij moest eens weten hoe het nu is.

 4. Uit onderzoek is gebleken dat we proefkonijnen zijn van god weet wat zij ons inspuiten en er waren veel placebo’s bij, als je in een omgeving met een foute badge zal je veel prikschade zien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in