Screenshot YouTube

De scènes die zich zondag in Amsterdam ontvouwden, zouden niet misstaan in een land als Noord-Korea. De beelden van een demonstrant die door een politiehond wordt gegrepen en met een wapenstok wordt geslagen, zijn miljoenen keren bekeken, schrijft Uncutnews.ch.

De hele wereld is verontwaardigd. “Het is niet overdreven om dit ’tirannie’ te noemen. Deze video is de definitie van tirannie. Kijk er naar. Kijk niet weg,” schreef de Amerikaanse radiopresentator Buck Sexton.

Maxime Bernier, leider van de Canadese Volkspartij, vroeg: “Het fascisme is overal in opmars. Zul je zwijgen? De Amerikaanse commentator, schrijfster en blogster Katie Pavlich antwoordde: “Verschrikkelijk.”

“Mensen, word wakker voor het te laat is,” waarschuwde US Congreslid Thomas Massie. “Wit-Rusland? Hong Kong? Europese Unie!” twitterde redacteur en columnist Michael Ziesman.

De beelden trokken ook de aandacht van de speciale VN-rapporteur inzake foltering, Nils Melzer. Hij roept slachtoffers en getuigen van politiegeweld op zich te melden. Dit jaar brengt Melzer een officieel bezoek aan Nederland, Frankrijk en Polen om te praten over politiegeweld.

Call for evidence:

In preparation for my official visit in 2022 to #Netherlands, #Poland & #France focusing on #PoliceViolence, I invite victims, witnesses & NGO to submit verifiable evidence (Eng/Fre) on this & other incidents:

➡️[email protected] (confidentiality assured) https://t.co/B4kPL9sxJ0

— Nils Melzer (@NilsMelzer) January 2, 2022

NOW – People mauled by police dogs, beaten with batons at unauthorized protest against Covid restrictions in #Amsterdam.pic.twitter.com/BR5pUBqHuc

— Disclose.tv (@disclosetv) January 2, 2022


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Amsterdam: Anti-Lockdown demonstranten gemolesteerd door politiehonden en mishandeld met wapenstokken Volg Frontnieuws op Telegram

  Verschrikkelijke waarheden over de COVID-19 prik komen aan het licht! Japanse artsen waarschuwen de bevolking
Vorig artikelHilarisch: Vaccinatiepropaganda met schapen
Volgend artikelGevaccineerd bloed – Het dilemma van COVID’s experimentele transfusies
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. De woordvoerders van de politie zullen wel weer als gebruikelijk een onderzoek instellen, naar de gebeurtenissen. Waarvan de uitkomst voor het onderzoek al vastgesteld is, “deze persoon had zus of zo tegen de ME/politie gedaan waarop moest worden ingegrepen. Ik kan mijn niet voorstellen dat er bij dit optreden van zondag j.l. enig agent of ‘M.E.er trots is op het werk van zijn/haar collega’s.

 2. Een VN-rapporteur is toch een verslaggever in dienst van de VN ?
  Als deze Nils Melzer dit zal gaan doen zal ie toch ontslagen worden ?
  VN-rapporteurs golden in het verleden als zwaargewichten, die veel meer zeggingskracht genoten dat de andere soorten rapporteurs. Misschien haal ik nu een aantal zaken door elkaar, maar de inmiddels beruchte misleidende schijn-groene Sustainable Development Goals, de SDG’s, die de VN heeft opgesteld, geven aan dat dit bindend programma geheel ten faveure van de grote omwenteling – the great reset – is ontwikkeld. Alle participerende landen zijn nu verplicht hieraan mee te doen.
  De uitleg die bijvoorbeeld Wikipedia geeft betreffende de VN voldoet niet meer. Daarnaast is Wikipedia zelf ook geen betrouwbare bron meer.
  Misschien doet deze VN-rapporteur dit nu op persoonlijke titel. Het is desalniettemin zeer moedig en prijzenswaardig te noemen wat deze man durft te doen.

  • Ja, inderdaad, moedig van de VN rapporteur.
   VN, WHO, WEF, IMF……het is toch de hele Davos kliek die de Agenda
   2030 moet gaan uitvoeren. Geen enkel vertrouwen in deze organisaties.
   De WHO noem ik altijd Worst Health Organization.

 3. ME staat blijkbaar voor… mensen elimineren….. Mensen die voor hun rechten opkomen. Een volledig soort van harnas schijnt voor de ME niet genoeg te zijn om zich tegen burgers met goede bedoelingen te beschermen….zij hebben daarbij ook nog een wapenstok en hond nodig! Het wordt tijd dat de burgers beschermd gaan worden tegen dit geweld en de dierenbescherming wordt ingeschakeld voor het misbruiken van dieren…

  • Je kan altijd een klacht wegens dierenmishandeling indienen….en als Corona echt zo erg is, dan is iemand die niet ingespoten is een ziektebron en daarmee is het afsturen van een hond om te bijten het opzettelijk ziek trachten te maken van een dier. En dat is strafbaar….

   Ben benieuwd hoe dat valt in regeltjesland…

 4. Als dit menes wa,s zou Grapperhaus nu achter de tralies zitten, en Halsema erbij.
  Dan de beelden bekijken en de Politie-bruinhemden arresteren, en dan heb je getuigen nodig.

  En er zit zelfs geen Bruinhemd Waut in voorarrest.

  Duidelijk toch?

 5. Misschien handig alle beeldmateriaal te verzamelen want de emblemen die de politie en de me droegen waren niet allemaal Nederlands. Twee emblemen waren waarschijnlijk spaans en italiaans…Eurogendfor?
  Mocht iemand duidelijke foto’s hebben plaats die dan, in Parijs zijn ook Griekse agenten “werkzaam” geweest tijdens rellen….

  En verder….als een volk geen bescherming meer heeft qua wettelijk vastgesteld recht en de grondwet is een afgedankte bananen schil geworden dat kan een gewapende strijd een van de logische gevolgen zijn. In Nederland is geen groot leger tegen de regering bijeen te brengen of /en te verplaatsen.
  Vreedzame demonstraties zullen nu uit de hand lopen, in het belang van de machthebbers is dit een must voor meer macht, een reden om extra budgetten voor meer knuppel ploegen vrij te geven en ondertussen gaan de stropdassen door met de uitverkoop van ons leven. De oorlog die te winnen is word gevoerd tegen de stropdassen, in stilte en plotseling, overal waar ze komen en stilstaan, vechten moet je niet tegen de knuppelploeg. Daar kun je ook van winnen, maar dat is een gewonnen slag, geen oorlog. De ene burger die de andere slaat, geen stropdas die de pijn voelt of de ellende ondergaat…een eeuwenoud iets dat geen doel bereikt, en wat is het nut van weer iemand die permanent arbeidsongeschikt word, of een peleton?

  Als de muziek van het draaiorgel vals is, ga je dan met het aapje met geldbakje in discussie of met de orgeldraaier….?

  In Nederland heeft de bevolking geen controle meer over de regering, en stembusgang is daarbij niet langer een democratisch proces maar een rookgordijn.
  Zet alles qua politici en topfuncties in de schijnwerpers, opdat verantwoording en uitleg vragen direct en persoonlijk kan worden gedaan. hierbij omzeilt men ook de leugenpers bij welke ondertussen iedere hoerbalist medewerker is. Mederwerkers zijn deel van het geheel en daarmee ook schuldig, ze dragen immers vrijwillig een steentje bij…

  Je beroep kun je kiezen, niemand dwingt een ander agent te worden, of hoernalist.
  En tijd om de loopbaan te wijzigen is er ook geweest…

  Transparantie is de sleutel.

  • p.s. als buitenlandse politie tegen Nederlandse burgers word ingezet, dan zal het een kwestie van tijd zijn voordat Nederlandse burgers gevangen genomen in Nederland bij bijvoorbeeld ene demonstratie elders in Europa gevangen worden gezet…en mogelijk gemarteld, Polen bijvoorbeeld is niet vies van een oogje dicht knijpen…CIA bracht er Taliban en Al Quida heen, die daar werden gemarteld en later in Guantanamo kwamen…

   Als demonstranten tot terrorist worden benoemd is het een vrijbrief voor Eurogendfor en aanverwante diensten.
   Wist u dat de EU ook een kleine eigen politiemacht heeft die letterlijk binnen Europa naar eigen inzicht mag doden en daarbij door politie van het land waar ze dat doen niet mogen worden aangehouden….hebben ze zelf bedacht. Ene Sargentini is hoofd van de toezicht comissie.
   Europa is geen democratie maar een ambtelijke moordmachine aan het worden. Met de spuit is er een begin gemaakt.

   Transparantie is de sleutel tot gelijkheid en balans.

 6. Wat hier niet wordt vertelt is dat de regering/overheid geen bevoegdheden meer heeft in het land, want het is per 19-07-2021 officieel Amerikaans grondgebied. Dan heeft het bedrijf STAAT DER NEDERLAND huurlingen ingehuurd om de bevolking van het voormalig Nederland aan te laten vallen door die buitenlandse huurlingenleger. Daarmee is het internationaal recht geschonden door het bedrijf STAAT DER NEDERLANDEN. Dit is een zeer ernstig vergrijp.

 7. Ik vind het een bizarre setting. Die afgezet lijkt te zijn door vele agenten die voor het incident staan en omstanders beletten bij de door een politiehond aangevallen man te komen. Die bovendien aangevallen is op de traditionele plaats, die ik gezien heb in docus. Waarbij dan misschien een iets dikker pak ter bescherming werd gedragen. Maar tegenwoordig zijn er allerlei kogelwerende materialen die heel dun zijn en misschien ook wel tegen bijtende honden beschermd. Ik kan de getroffen man ook niet vinden. Wel zie ik allemaal op een later moment onherkenbare agenten met helmen, Romeos aan komen om te man te ontzetten. De beelden gaan de hele wereld over. De opzet al decennia het volk bewegen in verzet te komen, naar wapens te grijpen, wat de machten dan legitiem kunnen neerslaan en een verzet wat niets zal bereiken. De Franse Revolutie geheel georkestreerd door de Illuminati en gebaseerd op leugens van zgn personen gevangen in de Bastille, die daar helemaal niet zaten. Massapsychose in de wereld. Maar ook het volk zo ontzettend makkelijk te bespelen. Waar Baudet veroordeeld wordt voor het aanhalen van vergelijkingen met WW II Duitse Holocaust, itt Holodomor en andere massaslachtingen van volken, kom ik voortdurend joden tegen die wat gebeurt vergelijken met WW II, duitse Holocaust.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in