De Maltese ambassadeur in Finland, Michael Zammit Tabona, is gedwongen zijn post te verlaten. Dit is nadat hij de Duitse bondskanselier Angela Merkel met Adolf Hitler heeft vergeleken, schrijft Malta Today.

75 jaar geleden hebben we Hitler gestopt. Wie zal Angela Merkel tegenhouden? Ze heeft Hitler’s droom om Europa te controleren in vervulling doen gaan, schreef Zammit Tabona in een Facebook-post op vrijdag.

De post werd kort na publicatie gewist, maar had al voor opschudding gezorgd.

De minister van Buitenlandse Zaken van Malta, Evarist Bartolo, bevestigt dat Michael Zammit Tabona, die in 2013 tot ambassadeur in Finland werd benoemd, ontslag heeft genomen.

Volgens Bartolo moet de diplomaat zich verontschuldigen bij de Duitse ambassade voor zijn “ongevoelige” opmerkingen, schrijft Malta Today.

Merkel wenst moslims gezegend Ramadan – Met Pasen heeft ze geen woord gezegd tegen de christenen 

  Finnen woedend – Asielzoekers bespotten graven op christelijke begraafplaats
Vorig artikelDeze kinderen ervaren de hel op aarde zodat groene deugmensen een elektrische auto kunnen rijden
Volgend artikelHier sterft Anita Pettersson aan Corona zonder noodzakelijke zorg – hapt naar adem, maar krijgt geen zuurstof
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Hoezo ongevoelige opmerkingen. Het is toch de waarheid dat zij en die halfbakken neo Napoleon Europa naar hun pijpen willen laten dansen. Die man moet een lintje krijgen.

 2. Ten eerste is de ware geschiedenis dat Hitler, juist Europa wilde beschermen tegen het communisme, wat al klaar stond met tanks geschikt voor Europese wegen! Hij heeft het onder voet lopen van de bolsjewisten, verhinderd, maar nu krijgen ze alsnog hun invloed over de hele wereld! Hitler is de minst begrepen politicus die er ooit geweest is! De werkelijke geschiedenis, zal ooit bekend worden en men zal ervaren dat hij gelijk heeft gekregen, wij, het blanke ras, dreigen vernietigd te worden!

  • er enig bewijs van deze stelling. Immers Hitler heeft heel Europa onder de voet gelopen in zijn zucht naar de stichting van het 1000 jarig rijk. Wilde hij Europa beschermen door concentratie kampen op te zetten en crematoria waar Europeanen na te zijn vergast werden verbrand. Waar kinderen en volwassenen werden onder worpen aan onmenselijke handelingen door de Duitse arts Mengele. Hitler was geen politicus, maar een gore moordenaar. Dat het blanke ras nu vernietigd dreigt te worden is de schuld van wederom de Duitse staat die ongelimiteerd Muslims Europa binnen laten.

  • Jah🤣 tegen leon trotsky mede schijt socialist.
   Nazi’s deden de spuit je held zwaab doet de spuit ….
   Hitler cheerleader.

   Nazi’s commies en liberaalisten , geen verschil.
   Allemaal aan die socialistische schijt entlozung spuit genocide democide oplossing.

 3. De obsessie met den Dolf heeft intussen psychopathologische vormen aangenomen. Als Merkel dient vergeleken te worden met iemand, dan dient men te zien wie ze werkelijk is : IM Erika van de Stasi, loge en lid van het uitverkoren volk. Zij dient dan ook vergeleken te worden met Lenin, Stalin, Beria, en meer recent met Erich Mielke en Marcus Wolff van de DDR, waar IM Erika Merkel actief bij betrokken was. Na de sinds lang georganiseerde val van de muur, heeft ze dan gans Duitsland omgevormd tot een DDR 2, met een Stasi terreur. Voor de rest is IM Erika een pion in handen van de occulte machten achter de NWO. Ze heeft of had dezelfde “händler” als Hillary Clinton. Haar opdracht is Duitsland te vernietigen en vervolgens de rest van Europa via de uitvoering van het Coudenhove Kalergi plan.
  Momenteel is ze inderdaad aardig op weg op deze doelen te verwezenlijken. Het uiteindelijke doel is een communistisch NWO., waarvan de USSR een voorbode was.

 4. Wat is hier verkeerd aan. Als over een paar jaar Heil Merkel of dergelijke word geroepen, krijgt hij dan een goede finaciele vergoeding voor zijn ontslag?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in