Bilawal Bhutto Zardari, de Pakistaanse minister van Buitenlandse Zaken, gaf dit gisteren toe tijdens het jaarlijkse elitaire congres, bericht Paul Joseph Watson.

“Hier op het WEF… is er veel discussie over wat de nieuwe wereldorde zal zijn… hoe werken we toe naar die nieuwe normatieve internationale orde die ons in staat stelt onze verschillen en geschillen als beschaafde wereld aan te pakken,” zei Zardari.

“Ik geloof dat we ons op dit moment in zo’n hyperpartijdige, hypergepolariseerde tijd bevinden dat we vandaag niet in staat zullen zijn om die nieuwe Helsinki te vormen, maar vooruit…we moeten onze normatieve en internationale institutionele orde internationaal vormen en verbeteren zodat we deze klachten kunnen aanpakken,” voegde hij eraan toe.

“Ik hoop dat deze keer, wanneer we deze nieuwe wereldorde of nieuwe op regels gebaseerde orde opbouwen, de stem van het mondiale zuiden en de ontwikkelingslanden erbij wordt betrokken,” aldus Zardari.

Een andere spreker klaagde over landen die hun eigen soevereiniteit belangrijker vinden dan de belangen van de “wereldorde”.

De gevestigde media behandelen de “nieuwe wereldorde” nog steeds als een complottheorie die niet bestaat, behalve wanneer echte globalisten de term gebruiken, in welk geval hij wel bestaat en een goede zaak is.

The Great Reset - Greta

Hoe zal het leven er onder de Nieuwe Wereldorde uitzien?

We hoeven er niet naar te gissen, talrijke andere deelnemers aan Davos hebben expliciet uiteengezet hoe die zich zal manifesteren.

Zogeheten 5 minuten-steden die op gevangenissen lijken.

Het einde van alle autoritten.

Geïmplanteerde hersenchips.

Een digitale databank om te controleren wie is ingeënt en wie niet.

Een nieuwe pandemie op “COVID-schaal”.

Een hard optreden tegen “desinformatie” die mensen ervan weerhoudt vaccins te nemen.

Het einde van de vrije meningsuiting.

LGBT ondermijning van alle cultuur.

Een wereldreligie gebaseerd op milieuactivisme.

De versnelling van milieuhysterie om meer macht te grijpen en de levensstandaard te verlagen.

Elon Musk tweette onlangs dat het “WEF steeds meer een ongekozen wereldregering wordt waar het volk nooit om gevraagd heeft en niet wil.”

De globalisten van Davos lijken de memo niet te hebben ontvangen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Wereld Economisch Forum wil "bankrekeningen bevriezen" van vleeseters om hen "op te voeden"

Lees meer over:

Vorig artikel‘Covidianen’ hoeven niet te solliciteren – Startup voor donatie van veilig bloed en miljonairs op zoek naar Pureblood piloten tonen aan dat de rollen omgedraaid zijn tegen de vaccinmandaatkudde
Volgend artikelNAVO-ministers komen bijeen voor oorlogsconferenties… Rusland moet hun bluf confronteren
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

17 REACTIES

 1. Zei Demon Musk, terwijl hij nog een mass surveillance SpaceX satellietje de orbit in schoot voor de Elite waar hij ook deel van uit maakt de deceiver dat hij is.

 2. Sta OP en vegt voor het te laat is ,zoek hun op en doe wat jij denkt wat je moet doen om deze wereld te bevrijden van het kwaad.
  STA OP

  • Vergeet het maar niemand staat op. Afgelopen maandag werd er vergadert over afschaffing salderen zonnepanelen. Had toch minstens een paar duizend zonnepanelenbezitters verwacht met spandoeken, Jetten go home, Jetten is een smeerlap enz. Niemand staat op totdat het vreten op is of de stroom uitvalt, maar dan is het te laat. Gezondheidszorg voor kinderen wordt nu in een rap tempo afgebroken door smeerlap Kuipers. Geen moeder of vader die opstaat. 30jaar geleden schreven we er al over. Why can’t all you people see in this modern world we can’t be free, we’re all in the way of their stupid projects. https://www.youtube.com/watch?v=Lb15tSWGhDo

   • Helemaal juist. Niemand staat op zolang er Zum Fressen is hier in België. Neem Frankrijk waar het volk traditioneel meer militant zijn stem laat horen, er is reactie tegen het optrekken van de pensioensleeftijd, maar het lijkt erop eigenlijk meer voor de schijn.

  • Het merendeel van de mensen hier in Nederland staan niet op. Dat is een Utopie. Nu niet, morgen niet. Misschien als ze straks merken dat ze hun huis, auto, baan en vooral hun leven kwijt zijn. Dan verwachten ze dat wij (de wappies met verstand) medelijden met ze krijgen en sympathie voor ze krijgen. Meedoen met elke protestrally die bij ze opkomen.

 3. Het ergste is de controle op vaccinatie met dubieuze stoffen om mee te kunnen tellen in de maatschappij;ik wil niet vroegtijdig dood…

 4. Mooie compilatie. Waarachtige een stelletje crimineel psychopaten van de hoogste orde uitgezocht door de handlangers van SSchwab.

 5. Duivelse kaag, hoe kun je iets een complottheorie noemen als je niet weet of het waarheid wordt in 6 maanden.

  We kampen namelijk met een enorm tekort aan nieuwe complottheorieën omdat alle vorige veel eerder zijn uitgekomen dan verwacht.

 6. ´Reiner Fuellmich interviewt ex-VN topman Călin Georgescu uit Roemenië die 17 jaar voor de Verenigde Naties werkzaam was voordat hij deze organisatie de rug toekeerde. Călin Georgescu beschrijft het proces van infiltratie en wereldwijde overname van de Verenigde Naties door oligarchen, met name Klaus Schwab en het World Economic Forum (WEF). En hij schetst de machtsstructuren van de VN: de heimelijke manipulatie, uitbuiting en onderwerping van mensen over de hele wereld.

  Georgescu vertelt waarom hij de VN verliet, en hij beschrijft hoe de mensen die voor deze organisatie werken vaak in de illusie van het systeem gevangen zitten. Hij komt met verassend diepe inzichten over het belang van verbinding met onszelf, met de natuur en onze medemensen en hoe dit tot soevereiniteit kan leiden. Met dank aan Irma Schiffers die dit boeiende gesprek van ondertiteling heeft voorzien.´

  https://stichtingvaccinvrij.nl/openhartig-interview-met-voormalig-topman-verenigde-naties-het-is-niet-wat-het-lijkt/

 7. Wat gebeurt hier?
  De alpha gorilla dominantie van Poppa Klaus is backfiring and begint de Young WEFfertjes zorgen te baren. Poppa denkt niet na over een opvolger… Lees het hele artikel.

  https://www.politico.eu/article/succession-has-nothing-on-davos-elite-conclave-mulls-next-leader/?utm_source=substack&utm_medium=email

  “WEF insiders are typically unwilling to talk on-the-record about the organization’s post-Schwab future. All 29 people told POLITICO they feared being barred from WEF events, while others said even speaking anonymously could get them fired.”

  “Everyone’s talking about it,” whispered one WEF strategic partner as she took her mandatory forum Covid test on arrival in Davos, “and the whole thing [WEF] could fall apart if they don’t sort it out.”

 8. YHVH gaat hun vernietigen, de vliegende rol, de vloek van deze aarde komt eraan. Hij gaat hun verdampen in hun huizen samen met beton en hout. Als in de dagen van Lot, toen Hij Sodom en Gomora van de aarde heeft geveegd, zo worden deze onmensen uitgewist met vuur. Omwille van de uitverkorenen is dit tot nog toe niet gebeurd, maar het komt eraan. Als in de dagen van Noe, 8 stapten er in de ark, en de rest werd uitgewist door water. Deze wereld staat op het punt te vergaan door vuur. Kijk maar in Oost Europa, wat er aan het broeien is, telkens een stap dichter bij nucleair Armageddon. Of kent er iemand een ander voorwerp dat lijkt op een cilinder, een rol die vliegt, de vloek van de aarde is (Satan 2) en steen en hout consumeerd en op een basis is geplaatst ?

  Zo zegt de Heer “Ik breng de vloek over de aarde en ze zal het huis binnengaan van alle leugenaars en wie valselijk bij mijn naam zweert en deze zal steen en hout consumeren”

  Ketterse amerikanen hebben zelfs op hun geld staan “in god we trust”. Welke god is het die lgbt aan neemt en abortus toe staat ? Als dit niet moloch is uit Babylon. De duivel.

  ✝ Zacharia 5

  “En ik hief mijn ogen weder op, en ik zag; en ziet, een vliegende rol.”

  “En Hij zeide tot mij: Wat ziet gij? En ik zeide: Ik zie een vliegende rol, welker lengte is van twintig ellen, en haar breedte van tien ellen.”

  “Toen zeide Hij tot mij: Dit is de vloek, die uitgaan zal over het ganse land; want een iegelijk, die steelt, zal van hier, volgens denzelven, uitgeroeid worden; desgelijks een iegelijk, diezweert, zal van hier, volgens denzelven, uitgeroeid worden.”

  “Ik breng dezenvoort, spreekt de HEERE der heirscharen, dat hij kome in het huis van den dief, en in het huis desgenen, die bij Mijn Naam valselijk zweert; en hij zal in het midden zijns huizes overnachten, en hij zal het verteren, met zijn houten en zijn stenen.”

  Ketterse heidenen en sodomieten, mijn ziel huilt en schreeuwt, is getergt door al jullie vuil en rotzooi.
  Als God YHVH de engelen niet spaarde die zondigden, en de oude wereld liet vergaan in een vloed, en Sodom en Gomora volledig uit het land wiste, hoe denken jullie aan jullie berechting te ontsnappen ?

  Stop met die rotzooi, berouwt die grote dag er komt, want voor jullie zal er gehuil en tandengeknars als laatst overblijven

 9. Beste Mensen

  Als een terrorist word geboycot
  Door de Andere Collegas Terroristen
  Geen steun meer krijgt
  Zal die uit de das springen
  En dat gebeurt hier
  Pako’s krijgen geen steun dus worden er informatie naar buiten de wereld in gelekt
  Heel makkelijk

  Dank U

 10. LSP
  Leading succes people. ca 1980

  WEF is gewoon de voortzetting van Leading Succes People.

  Leading Success People, beter bekend als LSP, was een organisatie of beweging die zich bezighield met persoonlijkheidsvorming, maar die leidde tot persoonlijke drama’s.
  AST- cursus: Advanced success training.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in