Covidian, via Urban Dictionary: Iemand die COVID-19 preventie of matiging heeft verheven tot het punt van een religieuze overtuiging, alsof ze een zeloot zijn geworden en anderen beoordelen en beschamen om hun “mindere” maatregelen. Een COVIDIAN doet alles met COVID-19 preventie in gedachten, vooral voor anderen.

Vroeger werden landen vooral verdeeld door de politiek, waar in cultuuroorlogen de ene ideologische partij het ene standpunt steunde en de andere het tegenovergestelde. Politiek gezien is het zover gekomen dat de verschillende politieke partijen het over weinig of niets meer eens kunnen worden, schrijft Susan Duclos.

Hoewel dat niet is veranderd en de politiek nog meer verdeeld en venijnig is geworden, is er iets anders dat verdeeldheid veroorzaakt, en voor het grootste deel ook gescheiden is door ideologie afhankelijk van de politiek.

Vaccins.

Toen de Covid-lockdowns begonnen te eindigen, werd de strijd van maskers dragen en sociale distantie net zo tegenstrijdig als de politiek is, en opnieuw kwam je standpunt over het algemeen overeen met je politiek. Liberalen waren voorstander van maskers en vaccinverplichtingen, terwijl conservatieven voorstander waren van keuzevrijheid met betrekking tot maskers en vaccinaties.

Dit verdeelde families, waarbij gevaccineerde familieleden de ongevaccineerden, de zogeheten “Purebloods”, gingen behandelen alsof het melaatsen waren. Zij ontzegden de Purebloods de toegang tot familiebijeenkomsten, terwijl de media en liberalen voorstelden dat ongevaccineerden niet naar sportscholen, eetgelegenheden, films of uitgaansgelegenheden mochten gaan.

SPOEL vooruit naar 2023 en de rollen zijn omgedraaid.

Met de constante stroom van publieke instortingen van atleten, tv-persoonlijkheden, en een ongekende hoeveelheid plotselinge sterfgevallen bij jongeren en sporters, sinds de uitrol van de Covid-vaccins en voortdurende boosters, zijn het nu de purebloods die huiverig zijn om in de aanwezigheid van gevaccineerden te verkeren, aangezien de gevaccineerden nu de meerderheid van de Covid-infecties uitmaken.

  Zweedse professor: Mensen hebben VIJF Vaccin Doses nodig voor immuniteit - Als je het niet doet kom je niet langer in aanmerking als "volledig gevaccineerd"

Toegegeven, conservatieven stellen niet voor om de gevaccineerden maatschappelijk te mijden tot het punt dat zij niet meer uit eten, drinken, naar de film gaan of naar de sportschool kunnen gaan, maar de verdeeldheid is er nog steeds en die zien we terug in het nieuws.

GEZOCHT: PUREBLOODS

In de video hieronder vertelt voormalig Jetstar piloot Alan Dana ons dat Josh Yoder, het hoofd van de U.S. Freedom Flyers, een anti-vaccinmandaat groep van piloten, vragen ontvangt van elites die geïnteresseerd zijn in het inhuren van ongevaccineerde piloten om hun zakenreizen te vliegen.

In een apart maar verwant stukje nieuws heeft Steve Kirsch, oprichter van de Vaccine Safety Research Foundation (vacsafety.org), wellicht de reden waarom de rijke elite op zoek is naar ongevaccineerde piloten en bemanningen.

Na de invoering van het vaccin heeft de FAA in het geheim de EKG-parameters (Electrocardiogram) voor piloten verruimd, zodat ze geen vliegverbod zouden krijgen. Het lijkt erop dat het vaccin minstens 50 miljoen Amerikanen hartschade heeft bezorgd.

De heer Kirsch begint met het bedanken van dezelfde man die in de video hierboven wordt genoemd, en zegt: “Ik werd over dit verhaal getipt door Josh Yoder van US Freedom Flyers.”

In de versie van oktober 2022 van de FAA Guide for Aviation Medical Examiners heeft de FAA stilletjes de EKG-parameters verruimd tot buiten het normale bereik (van een PR-maximum van .2 tot onbeperkt). En ze hebben het bereik niet een beetje vergroot. Ze hebben het enorm verruimd. Dit gebeurde na de uitrol van het vaccin.

Dit is buitengewoon. Ze deden het in de hoop dat niemand het zou merken. Het werkte een tijdje. Niemand merkte het.

Maar je kunt deze dingen niet lang verbergen.

Dit is een stilzwijgende erkenning van de Amerikaanse regering dat het COVID-vaccin het hart van onze piloten heeft beschadigd. Niet slechts een paar piloten. Veel piloten en veel schade.

De hartschade is natuurlijk niet beperkt tot piloten.

Lees het hele stuk, hij heeft de grafieken, en de gegevens die zijn beweringen ondersteunen.

  VK meldt 25 nieuwe gevallen van zeldzame bloedstolsels in verband met AstraZeneca vaccins

Het zijn niet alleen de rijken die purebloods willen voor hun piloten en bemanning, maar we merken op dat er een multi-nationale inspanning is om ongevaccineerde bloedbanken te creëren voor degenen die transfusies of bloed nodig hebben voor welk doel dan ook en geen gevaccineerd bloed willen.

Het heet Safe Blood Donation en er zijn al websites voor meer dan een dozijn landen. Safe Blood Donation is gevestigd in Zürich en opgericht door Georg Della Pietra.

Volgens hun “learn more” sectie is de groep opgericht voor mensen die niet alleen niet gevaccineerd zijn en dat ook niet van plan zijn, maar die ook niet behandeld willen worden met gevaccineerd bloed.

Een groot aantal mensen heeft er bewust voor gekozen zich überhaupt niet te laten vaccineren tegen Sars-Cov-2 en zal ook de komende op mRNA gebaseerde vaccins weigeren – om welke reden dan ook. Zij hebben ook bedenkingen bij een bloedtransfusie van gevaccineerde mensen. Of het nu gaat om een noodgeval, een geplande operatie of omdat je om andere medische redenen regelmatig transfusies nodig hebt.

Dit is waar de SAFE BLOOD Donation als bemiddelaar om de hoek komt kijken. Wij zorgen ervoor dat onze leden ongevaccineerd bloed, vers of geconserveerd, kunnen krijgen als zij dat nodig hebben. In ruil daarvoor stellen zij zich beschikbaar als bloeddonor. Iedereen kan lid worden, gevaccineerd of niet – maar alleen wie niet gevaccineerd is, kan doneren.

Het opzetten van de nodige infrastructuur is zeer tijdrovend en we werken er op volle toeren aan. Wij zijn al vertegenwoordigd in 18 West-Europese landen, in de VS, Canada, Australië, Azië en verschillende Afrikaanse landen.

Wij hebben nu leden in meer dan 80 staten wereldwijd, waarvan 41 alleen al in de VS. Directe contactpersonen voor de afzonderlijke landen vindt u onder over ons.

Linkse mensen zijn not amused, en zien niet hoe volledig zelf-onbewust ze werkelijk zijn. De liberale website VICE bericht over Safe Blood Donation en beweert dat het een “antivax-website voor antivaccin-activisten” is.

  Australië nu de schande van de wereld: Politie valt jonge kinderen aan en bespuit ze met pepperspray omdat ze geen mondkapje dragen

Ze hebben het mis. Niet iedereen die de Covid-prikken weigert, is anti-vaccin maar eerder een anti-vaccinmandaat en/of iemand die geen proefkonijn wil zijn voor een experimenteel serum dat niet getest is op de effecten op lange termijn. Men kan een vaccin dat pas een paar jaar bestaat, niet testen op effecten die over tien jaar kunnen optreden. Dat is onmogelijk.

HOOFDLIJN

Ongevaccineerde mensen hadden nooit als melaatsen behandeld mogen worden, vooral niet door de “mijn lichaam, mijn keuze” aanhangers. Ze mochten niet deelnemen aan alledaagse activiteiten, bedrijven ontsloegen purebloods omdat ze weigerden te voldoen aan ongrondwettelijke mandaten, en werden door tirannieke staatsleiders behandeld als tweederangs burgers.

Nu zijn het de ongevaccineerden – de purebloods die huiverig zijn om met de “covidianen” om te gaan, omdat degenen die geprikt en geboosterd zijn nu de meerderheid zijn van degenen die Covid krijgen en eraan sterven.

Karma.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Franse generaal brengt hulde aan de AntiVaxxers: “Ze lijken normaal, maar het zijn superhelden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet vet is weg, snij de spieren door
Volgend artikelHet World Economic Forum geeft nu openlijk toe dat hun doel is om binnen enkele jaren een “Nieuwe Wereldorde” te creëren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

103 REACTIES

 1. Gevaccineerden zijn en worden langdurig ziek of overlijden voortijdig. Geen inzet van arbeidskrachten veroorzaakt inkomsten- verlies tot en met faillisementen bij bedrijven.
  Het zal mij niet verbazen als t.z.t bedrijfsorganisaties naarstig op zoek gaan naar m.n ongevaccineerde werknemers voor behoud van het bedrijf…!

  • In de USA zijn er al bedrijven die alleen ongevaccen aannemen hoelang hier? Zal de wet weer worden aangepast dat je niet mag discrimineren en zoals het altijd gaat de bedrijven zijn slim🤔🧐😜😂😂😂😂😂🖕💉

   • Grondwet is deze week aangepast op punt discriminatie. Mag niemand discrimineren op welk punt dan ook.
    Geeft ook positieve mogelijkheden lijkt me. Zeker in relatie met de gezondheidswet als die door gaat. En dan in relatie met de privacy wet.
    Kortom is een zooitje. Maar dat wisten we al.

     • Barry januari 20, 2023 at 20:02
      Er is al een wet die informatie op gezondheid status verbiedt. Of hij wordt nageleefd is wat anders.

      Ik ken iemand die hoofd personeelszaken is van een bedrijf.
      Die persoon heeft reeds werknemers moeten ontslaan die na de prikken 2 jaar lang ziek waren en zijn.
      Bij nieuwe sollicitanten vraagt die persoon dan ook of de sollicitant wel of niet is geprikt.
      Hoeft de sollicitant uiteraard niet op te antwoorden maar doet dit doorgaans wel.
      Die persoon zet een aantekening bij geprikten om voor zichzelf het eventuele ziekteverzuim v.d aangenomen sollicitant beter te kunnen monitoren.
      Wettelijk mag dit niet maar gaandeweg is het ziekteverzuim zo enorm opgelopen onder geprikten in heel NL, waardoor deze persoon dit toch doet i.v.m de levensvatbaarheid van het bedrijf.
      B.v.k neemt deze persoon dan ook ongevaccineerden aan….en is zelf eveneens niet geprikt.

     • Denk niet. Ik heb me laten uitschrijven bij ri vm. Maar ik ga er tgelijk van uit dat alle uitgeschreven MENSEN ( geen personen, dus voorwerpen..) nu op een lijst staan.

 2. Hoop dat de ongevaccineerde mensen NIET GRATIS hun bloed af gaan staan voor de schapen die ons de grond in boorden, vervloekten en beschimpten. Wij waren de gezwellen in de samenleving. Wij moesten allemaal maar gauw dood.

  Nou, weet je wat beste gevaccinneerden. Gaan jullie maar lekker dood. Wil je schoon bloed? Dat kan. Het bloed van mij moet echt duur betaald worden. Geen geld? Dan verkoop je je huis of de boot maar.

   • Je bent toch compleet geschift als je na al die ellende die ze over ons heen hebben gestort hebben ze vervolgens gratis gaat voorzien. De tyfus voor ze. Betalen of OPRUTTEN!

  • De schaapjes hebben ons wappies uit gekotst maar ik kots nu op dat schaapjes tuig zij hebben ons verraden en mee gedaan aan het vermoorden van het gewone volk. Ook de linkse partijen onder aanvoering van het CDA en D66 en zeker niet vergeten Gert Jan van het CU ja en over de VVD wil ik zo weinig mogelijk als mogelijk aan Rutte op dit moment de grootst moordenaar van de EU en Macron en nog zoveel anderen.

  • No way doneer ik mijn pure blood aan het rode kruis ofzo, no way want als we zelf iets aan de hand krijgen zullen ze ons geen proper bloed geven… Het zal te koop zijn aan een hoge prijs.

 3. “Wil je schoon bloed? Dat kan. Het bloed van mij moet echt duur betaald worden. Geen geld? Dan verkoop je je huis of de boot maar.”

  Juist! Sowieso heb ik nooit begrepen waarom bloed vrijwillig wordt afgegeven.

  • Omdat een ander misschien humaner is dan jij. De schapen worden wijzer en vinden het moeilijk om hun stommiteiten toe te geven maar wraak is niet het juiste antwoord.

   • Er is voor ons wappie geen weg meer terug wij moeten hun nu pakken en uitsluiten van de nieuwe wereld die er uiteindelijk gaat ontstaan en de zwakke schapen als vee afslachten dat klink hard maar zij hadden ook geen menselijkheid in hun lijft en lieten ons voor de deuren staan of wij een gezwel waren.

  • In Amerika krijg je betaald voor je bloed, daarom zijn er zoveel daklozen en verslavende die hun bloed verkopen.
   Hier is het zogenaamd voor een goed doel, het Rode kruis, een zeer kapitaal krachtige onderneming.

  • Plassen dat de ongevaccen niet gaan concurreren ze moeten ook een soort systeem opzetten netals de olielanden zodat je een bepaalde prijs krijgt per liter😜😂😂😂😂😂😂🖕💉

   • @ Rebel50 januari 20, 2023 at 17:25,
    Wat bedoel je met per liter betaald willen worden? Want je kunt maar maximaal een halve liter per 3 maanden geven, tap je meer af ga je zelf dood. Je hebt zelf ongeveer 5 liter in je, daar kun je max. 10% per 3 mnd. vanaf staan. Dus daar kun je niet rijk van worden.

    Maar waarom zou jij het willen afstaan? Diegene die de experimentele injecties omarmd hadden en een ware jacht op diegene maakte alsof het om leven en dood ging die de experimentele injecties afwees of het zuurstof afknellende mond/neus lapje, wat met CRISPR bewerkt was niet opzette. Die vergeef je toch niet zo maar, door gratis jouw bloed te willen geven. Waar de ziekenhuizen duizenden euro’s aan verdienen. Want alleen slaven zouden zo handelen. Maar ieder mens is een autonoom, daar heeft geen enkel wet grip op. Laat je niet bang en angstig maken door een stel corrupte narcisten.

    Want de wet geldt enkel voor de natuurlijke persoon, deze fictieve entiteit bestaat enkel op papier en is eigendom van de overheid. Dus als jij je laat identificeren als de natuurlijke persoon met je ID, dan moet jij pas aan de wet houden. Want dan heb jij je vrijwillig tot slaaf laten degraderen.

    • Kan geen kinderen krijgen, ben onvruchtbaar. Vandaar dat dit niet op het puntje van mijn tong ligt. Ook wel blij omdat ik absoluut geen kinderen wil en op zeker had ik ze niet in deze KUT maatschappij op willen laten groeien. Mensen die in deze tijd kinderen willen zijn meer met zichzelf en de drang ernaar bezig en denken geen moment na over de toekomst en wat ervan terecht komt.

     • Dat is een.oerdrang.
      Dat is niet te beredeneren.
      Dat neemt niet weg dat ontzettend veel kinderen per ongeluk worden verwekt.
      Dat lijkt me pas een drama voor zowel kinderen als ouders.

 4. In de USA zijn er al bedrijven die alleen ongevaccen aannemen hoelang hier? Zal de wet weer worden aangepast dat je niet mag discrimineren en zoals het altijd gaat de bedrijven zijn slim🤔🧐😜😂😂😂😂😂🖕💉

  • Knettethard standpunt…… Dan hoop ik dat jij zelf 100% zonder zonden/fouten bent. Want waarom zou jij dan wel recht hebben op vergeving voor zonden en fouten die je gemaakt hebt?

 5. De ‘wappies’ krijgen alweer gelijk en op het WEF in Davos draaien ze er ook niet meer omheen.

  ‘Het WEF verklaart dat ze een NIEUWE WERELDORDE moeten vestigen’
  ‘Ze erkennen ook openlijk dat ze er op dit moment misschien niet in zullen slagen een NWO op te richten omdat de tijden “hyperpartijdig en gepolariseerd” zijn, maar ze hopen het in de nabije toekomst op te richten.’
  https://twitter.com/DrewHLive/status/1616374817120485378?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1616374817120485378%7Ctwgr%5Ea9e1606e5b81f9f4811c1da0dceebc72f6a315ef%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fgeopolitical%2Fdavos-attendee-says-quiet-part-out-loud-agenda-create-new-world-order

  • Dat willen ze met de volgende pandemie gaan doen in 2024/2025 om zo via het WHO, die met een nieuw voorstel komen dat zij ieder aangesloten lid hun gezondheidszorg over kunnen nemen en zo kunnen dicteren met elke pandemie. Dan komt waarschijnlijk ook het digitale geld en het basis inkomen. Dan zullen de bevolkingen gedwongen kunnen worden om de gifprik te nemen of anders geen credits meer.

 6. De fascisten gaan bij gebrek aan donoren met schoon bloed de ongevaxten thuis ophalen en in het ziekenhuis/strafkamp (FEMA) leeghalen, De ongevaxten worden op die manier, net als in China ‘gefarmed’ voor hun schone organen en pure bloed.

  Dus vergeet maar snel dat je straks als ‘vrij mens’ met zeer gewild bloed dat dan ook zomaar te gelde kan maken.

  Ze zijn echt niet zo gek of ze weten wel een wet te maken om ons te dwingen!

 7. Wel als ik het niet mis heb, zijn er hier behoorlijk wat niet gevaxte immigranten binnen gekomen.
  Het verbaasde me dat we nu zowat18 miljoen inwoners hebben.
  De cijfers v.d. immigranten instroom heb ik zo niet bij de hand.
  Maar als ik de officiële kanalen als EMA en Lareb zie zou de bevolking gekrompen moeten zijn.
  Zeker als je de BPOC volgt.

  Deze immigranten, zullen ongevaxt ééns a.h. werk moeten.
  Ondanks dat de WHO opriep om de Afrikanen in de watten te leggen in2019.
  Deze zijn over het algemeen niet gevaxt.

  • Of wij daar nu blij mee moeten zijn weet ik ook maar niet zo net.
   Er is een nieuwe bloedbank op komst waar je jou gezond bloed en sperma kan verkopen maar eerst moet men goedkeuring krijgen om te handelen op de beurs het start bedrag is voor 250 milligram 250.000 duizend geplaats, maar mijn bloed is alleen per liter te koop.

 8. 👍 Veel Respect voor U.. Fantastisch artikel..dank❗❗ ps we doen wel wat gek nu..ik zeker, maar het is gewoon een eerlijke uitlaatklep…de Smeerlappen hun beurt nu..om uitgelachen te worden..das al …groeten 👍

 9. Die startup wil alleen maar rijk worden met het bloed van anderen.
  Er zijn er zat met problemen die een vermogen over hebben voor schoon bloed.
  Dezelfden die ook ongevaccineerde piloten willen en benzine autos.

  • Rommel, Het kan inderdaad onwetendheid zijn, die mensen zijn er nog steeds, en ja dat kan dom zijn, maar soms kan je daar niets aan doen.
   Maar kan ook een trol zijn die aan uitlokking doet. Naam komt me niet bekend voor, maar ik lees ook niet alles.

  • @Juzer, Grappig, laat zich door staat injecteren met onbekende substantie,zelfs labeltje militair classified en dan vragen na 1,5 jaar : Welke informatie is er….

 10. Gisteren beweerde een rijke olie Sjeik magnaat dat er over enkele jaren 10 miljard mensen op deze aardbol zullen bevolken
  Hij bedoelde daar mee dat der olie dan niet meer toereikend zal zijn om tien miljard mensen te voorzien van alle westerse gebruiken en gewoonten…. Maar er zullen dan wel tien miljard mensen op aarde rondlopen ware het niet dat lijden 6 miljard honger lijden en zullen snel sterven!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in