De globalisten willen niet alleen dat u de insecten eet en niets bezit en gelukkig bent, ze willen ook dat u naar krankzinnige, onzinnige muziek luistert.

Elite aanwezigen van het World Economic Forum in Davos, Zwitserland werden bestookt met spot na een bizarre muzikale voorstelling die zo slecht was dat velen er kennis van namen op social media, bericht Newswars.

Het optreden, waarbij de Israëlische zangeres Achinoam Nini in geen enkele taal zong, werd door verschillende mensen bespot om zijn absurditeit en verbastering van traditionele muzikale formats.

“Dit is wat het #WorldEconomicForum entertainment noemt…” merkte een gebruiker op, en voegde eraan toe: “We leven echt in een soort krankzinnige hel als een alternatieve realiteit.”

Dr. Eli David zei dat het lied, “als je dit een ‘lied’ noemt,” een “perfecte match was voor het WEF.”

“We zullen niet vergeten hoe zij ongevaccineerde Israëli’s venijnig aanviel, en rechtvaardigde dat zij hen van hun rechten en vrijheden beroofde,” voegde Dr. David eraan toe.

Gebruiker Clown World hekelde het optreden met een lachend huilend gezicht emoji.

Andere gebruikers vergeleken de vreemde zang met die van de buitenaardse zanger in de film The Fifth Element.

Ook andere Twitter-gebruikers reageerden spottend op de muzikale act.

  Gedwongen de misdaad in uitvoering voor je ogen moeten zien

De act was een van de vele optredens tijdens een concert voor de globalistische entiteit.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De WEF-bijeenkomst in Davos toont de frontlinie in de Oorlog van de SystemenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussisch-Oekraïense oorlog: De Wereldbloedpomp – Geleidelijk, en dan plotseling
Volgend artikelOh, kom op!!!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

49 REACTIES

 1. Ach ja…..wat kun je anders verwachten van kleinzielige dictators.
  Het zijn middelmatige types, en die hebben onderknuppels nodig.
  Dit soort van miserabele dret, (vermoedelijk ontstaan uit een vertaling van de strepen op het aldaar gebruikte pleepapier) wat voor muziek moet doorgaan, kan alleen ontstaan uit de breinbagger van camerageile onbenullen.
  Dat krijgt (en heeft) daar echt wel een podium.
  Het niveau van een gehangen gans .
  En succes he …..?!
  Grijns

  • Sja ik kan het niet beter verwoorden maar die gans is toch 100x echter dit wezen is totaal geschift, maar wellicht heeft ze er flink aan verdiend
   wat zou zo een Davos babbel-uitje eigenlijk kosten? en wie betaalt het allemaal ………?

 2. Tja… joden. Deze totale degeneratie was al jaren geleden voorspeld.

  “If Germany does not win this war, the fate of the eastern European states will be sealed, and the West will soon follow. Ten years on, the oldest continent of culture will be unrecognizable. The achievements of 2,500 years of intellectual and material evolution will be destroyed, and peoples, with their leaders, artists, and thinkers, will be dying in the forests or the swamps of Siberia, if they have not already been shot in the head. The eternal Jew, this ferment of destruction, will celebrate his second triumphant Purim on the remains of a ruined Europe.”
  Adolf Hitler

  “If the Axis powers lose the war in Europe, no power on earth could save Europe from the Jewish-Bolshevist flood. It may seem surprising that such a small minority possesses such great power and is such a deadly danger. But it is so. International Jewry uses certain criminal methods to gain world domination that are not evident to uneducated nations. The same is true in private life. The Jews do not enjoy economic success because they are more intelligent than non-Jews, rather because they follow a different moral code. They attempt to conceal their methods for as long as possible, until it is too late for the affected nation to defend itself. Then it takes a revolution to dislodge them. We know how difficult and tiresome that is.”
  Dr. Goebbels

  • 👌🏻 Deze waarheden maken zó duidelijk waarom Hitler en Goebbels en “zie nahtzies” nog steeds vrijwel iedere dag op de televisie gebashed worden: ze hadden het 100% bij het rechte eind en het is dus een fulltime job voor de neuzen om te voorkomen dat de sheeple wakker worden.

   • De geschiedvervalsers hebben het er druk meegehad maar het resultaat mag er zijn. Hersenloze volgzame grijze muisjes die niet meer voor zichzelf kunnen nadenken.
    Een gigantische wurgslang heeft zich om de mensheid gekronkeld om er al het leven uit te persen.
    Het is allemaal niet zo moeilijk om te zien als je eenmaal wakker bent.

 3. Ze zingt een beetje in de stijl van Bobby McFerrin. Dat is een ware stemkunstenaar. Als je normaliter André Hazes gewend bent dan is dit wel een shocker voor de oortjes. Maar alleen al vanwege het feit dat ze optreedt bij de WEF Riesenversammlung en haar buitengewone agressie jegens ongevaccineerden mag ik hopen dat ze er in stikt.

 4. “Het optreden, waarbij de Israëlische zangeres Achinoam Nini in geen enkele taal zong, werd door verschillende mensen bespot om zijn absurditeit en verbastering van traditionele muzikale formats”

  Achterlijk Israëlisch niesse met haar typerende haakneus dat vindt het WEF publiek mooi en zijn gekgenoeg om ons later deze vagina muziek op te dringen, thuis luisteren ze waarschijnlijk Wagner, de lievelingscomponist van Adolf Hitler en lange tijd ook van Friedrich Nietzsche, geldt als een belangrijke weg bereider van het nationaal-socialisme.

 5. Dat muziek wordt straks gedraaid al jullie gecremeerd worden schaapjes en de koffie tafel zal de vla door willen keurige insecten maar onder tussen zitten zij in Davos aan een 9 gangen dineer en campagne want verschil moet er wel zijn en zelfs de aval botjes zijn niet voor jullie maar voor de honden.
  Goed gedaan WEF laat het schaapjes tuig van de WEF en VVD met al dat ander links tuig verrotten.

 6. Duidelijk teveel prikjes gehad. Deze herrie doet me een beetje denken aan die smurf uit de FIFTH ELEMENT. Die gekkies van het WEF lijken echt iedere dystopische film te willen nadoen. Best logisch want zelf zijn ze natuurlijk a-creatief. Knetter gek!!!

 7. Dat lawaai is precies een oude dieselmotor die zijn laatste adem uitblaast.Als dat de great reset moet voorstellen kan ik al denken dat daar niet veel van in huis zal komen . Wat betreft die uitspraken over de joden , al die weffers zijn geen echte joden maar zogenaamde bekeerde om het voordeel dat ze er konden uithalen en meer niet. Een echte jood van de 12 stammen van israel zou zoiets nooit kunnen aanhoren.

 8. Ze speelt een gehuurde onzichtbare fluit en is er heel blij over…Dat psycho fluitje op het laatst krijg ik stereo in mijn hoofd want die komt sowieso opzetten als ik dat nazi volk detecteer. Heel het WEF zijn nazi’s, ze zijn nooit weggeweest en tuigen nu het vierde reich op. Zelfde occulte groep,zal mij ook niks verbazen als ze de schedel van Hitler gebruiken om in te cummen of er kinderbloed uit drinken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in