In het Amerikaanse radioprogramma ‘The Rush Limbaugh Show’ besprak de bekende presentator Rush Limbaugh het mogelijke geheime plan van de Democraten om Michelle Obama in het Witte Huis te brengen. Volgens dit alles verwachten waarnemers van het politieke toneel in de VS dat Michelle Obama de vice-presidentskandidaat van Joe Biden zou kunnen worden. Oorspronkelijk had de Amerikaanse krant ‘The New York Post’ deze mogelijkheid besproken.

Foto: Screenshot YouTube

De Democratische presidentskandidaat, Joe Biden, heeft momenteel weinig kans om de presidentsverkiezingen van november tegen Donald Trump te winnen. Er zijn te veel schandalen rond de Bidens en in Oekraïne wordt de familie onderzocht op corruptie. Biden wordt er ook van beschuldigd een pedofiel te zijn en iemand die vrouwen lastigvalt. Ze weten dat hij een debat met Trump niet kan overleven. Daarom zou het plan van de Democraten voor Joe Biden kunnen zijn om Michelle Obama aan te kondigen als zijn vice-president kandidate volgende maand, aldus de speculatie. Michelle Obama, na te zijn genoemd als Joe vice-presidente, zou onmiddellijk de aandacht en de “aanbidding” van de nationale media trekken en zo Biden in het presidentsambt helpen, schrijft het Duitse nieuwsblog Watergate.tv.

Het plan is dat het Biden-Obama team Trump in de deelstaten Pennsylvania, Michigan, Wisconsin, Arizona en North Carolina zal verslaan en zo beide huizen van het Congres, met inbegrip van de Senaat, zal winnen. Dat is tenminste wat de Democraten lijken te denken. In de optiek van de Democraten zou Joe Biden dan beëdigd worden als de 46e president van de Verenigde Staten en na enkele weken plotseling ontslag nemen omdat hij “niet meer in staat was de taken van het presidentschap uit te voeren”. Dan zou Michelle Obama volgens het plan president van de VS worden en in 2024 met haar eigen presidentskandidaatstelling tot president worden gekozen. De vicepresident zou dan volgens de Democraten Barack Hussein Obama worden en de Obama’s zouden dus nog acht jaar in het Witte Huis zitten.

  Politie rijdt in op een bende relschoppers in New York

Of dit plan ook echt zo zal werken, is twijfelachtig. Want als Barack Obama wordt beschuldigd van hoogverraad en wordt veroordeeld, is het spel waarschijnlijk voorbij voor de corrupte Obama’s. Bovendien groeit de populariteit van Trump in de VS met de dag en – in tegenstelling tot veel Duitsers – weet de meerderheid van de Amerikanen dat Michelle Obama in feite een man is. Zij (hij) is geboren onder de naam Michael LaVaughn Robinson. Als je het niet gelooft, kun je in Google overeenkomstige aanwijzingen vinden met het zoekwoord “Michael LaVaughn Robinson”.

Machtsgreep

Vorig artikelOp de smerige markten van China
Volgend artikelWoedende Grieken steken hotel in brand dat migranten zou huisvesten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. https://youtu.be/-zptmAVRH5s
    My people are destroyed for lack of knowledge: because thou hast rejected knowledge, I will also reject thee, that thou shalt be no priest to me: seeing thou hast forgotten the law of thy God, I will also forget thy children.
    Hosea 4:5

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in