Naar verluidt was het voorloper-virus zelf vrijwel zeker een virus dat ongevaarlijk circuleert in vleermuizen (zoals SARS), maar heeft een ’tussenreservoir’ gevonden in een of meer dieren die in contact komen met de mens. Vermoedelijk is dit reservoir een van de diersoorten op de Wuhan-markt, die voor de uitbraak als ongevaarlijk werd beschouwd.

Marketwatch:

“Meestal kun je de markten ruiken voordat je ze ziet. Vooral als je tegen de wind in bent. Het is een zieke, bijna zoete en walgelijke geur van de dood. Eenmaal op de markt, verergerd door de zinderende temperaturen, is die overweldigend en het zijn plekken als deze die de bron zijn van het dodelijke Coronavirus.

In stal na stal een mengsel van levende en dode dieren van het bekende (varken, os, eend, kip) naar het zeldzame of onbekende vanwege de vorm van het karkas. De stank is erger in de vochtige gebieden van de markt, die normaal gesproken gereserveerd zijn voor vissen en zeedieren en waar de grond glad is met water en vaak bloed. De dieren die nog niet met het slagersmes zijn afgeslacht, doen wanhopige pogingen om te ontsnappen door over elkaar heen te klimmen en uit hun containers te klimmen of te springen (zonder succes). In de vochtige gebieden maken de dieren tenminste geen geluid. De kreten van zoogdieren en pluimvee zijn ondraaglijk en hartverscheurend.

Deze ongereguleerde en normaal gesproken vuile markten zijn overal in Azië en Afrika te vinden. …”

New York Times:

“LANGFANG, China – De typische markt in China bestaat uit fruit en groenten, geslacht rundvlees, varkensvlees en lamsvlees, hele geplukte kippen met aangehechte koppen en snavels, en levende krabben en vissen die in met water gevulde tanks verblijven. Sommige verkopen meer ongewone gerechten, waaronder levende slangen, schildpadden en cicaden, cavia’s, bamboeratten, dassen, egels en zelfs otters.

De markten zijn in veel Chinese steden een trekpunt en zijn nu, althans voor de tweede keer in twee decennia, de bron van een epidemie die angst heeft verspreid, de bureaucratie van de Communistische Partij heeft belast en de epidemiologische risico’s heeft blootgelegd die zich kunnen voordoen op plaatsen waar mensen en dieren samenkomen. …”

Video’s bevatten grafische afbeeldingen die voor sommige kijkers schokkend kunnen zijn.

  Weer een pandemie leugen ontrafeld: bezetting Duitse ziekenhuizen in 2020 gedaald

WHO gaat akkoord met het heropenen van de Chinese dierenmarkten

Vorig artikelMerkel & EU hebben Duitsland en Europa afhankelijk gemaakt van China
Volgend artikelHet plan om Michelle Obama in het Witte Huis te brengen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Het blijven gore stinkende mensen. Het gele gevaar is een juist woord voor hen want ze hebben totaal niets met het leven. Alleen met walgelijke zaken zoals marteling en dier en mens langzaam een gruwelijke dood laten sterven. Voor wat dat betreft doen ze niet onder voor IS. En onze stupide regeringen hebben ons afhankelijk gemaakt van dat volk waardoor ze niet meer tegen hen durven optreden. Het wordt tijd hen buiten te gooien en onze eigen verantwoordelijkheid weer op pakken.

    • Ik sta volledig achter je mening en inderdaad, de regeringen bij ons zien en …laten dit gebeuren toe en zo ook al die andere landen die zaken doe met dat beestachtlinge gele gevaar en aanverwanten…Deze gebruiken moesten door de andere landen afgezworen en verboden worden door met hen verder geen zaken meer te doen en ook elk land moet in eigen boezem kijken en zien en vechten tegen hun landsgebruiken wat betreft dierenleed dat dikwijls of meestal toch ook de grenzen ver overschrijdt inzake zware dieren- mishandeling (zeg maar dieren-marteling voor de dieren uiteindelijk aan hun einde komen…!)Ook wij… dikwijls ongewild daar veel is toegedekt met ontoelaatbare praktijken tegenover dieren zijn mede schuldig… daarentegen in die Aziatische landen is het toegelaten en tonen ze het dus ook openbaar zonder gene of taboe…Ik word gewoon ziek van deze hele smerige rotte wereld waarin we leven waaraan dieren niet kunnen ontsnappen en er geen rechten zijn die ze echt wel verdienen en dus blijven lijden zolang de mensheid blijft bestaan… en de rijkste machten steeds het roer in handen houden…op de meeste wateren van bloed en marteling….

  2. Wat een dom volk,laat de beesten met rust , hoop dat ze door de gauw worden gestraft door hun bestialisch leven.Walgelijk,ik kots op dat volk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in