Linkse meutes uiten hun woede op Trump-pop

0
Screenshots Breitbart

Aanhangers van zowel Trump als Biden verzamelden zich zaterdagavond in het centrum van Philadelphia, Pennsylvania. De laatste scandeerden onder andere “Fuck Donald Trump!” en uitten zijn woede op een Trump-pop, meldt Breitbart.

Nadat uit de verlengde stemmentelling bleek dat Joe Biden in Pennsylvania een duidelijke voorsprong had gekregen, kwamen de grote Amerikaanse mainstream mediahuizen op zaterdag naar buiten om de linkse kandidaat uit te roepen tot de winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Donald Trump beschuldigt zijn tegenstanders echter van verkiezingsfraude en wijst op een aantal onregelmatigheden. De Democraten in Pennsylvania hadden dagen voor de verkiezingen het voor elkaar gekregen om de regels te veranderen, zodat ook na de verkiezingsdag de stemmen per post konden worden verzameld en geteld, wat ertoe leidde dat Biden laat bij het tellen van stemmen in de deelstaat een voorsprong behaalde ten opzichte van Trump. Er zijn beschuldigingen dat de stemmen die na de verkiezingen per post zijn uitgebracht, opnieuw zijn gestempeld, zodat het lijkt alsof ze op de verkiezingsdag zijn verzonden.

De Democraten worden er ook van beschuldigd dat ze de Republikeinse verkiezingswaarnemers niet in staat hebben gesteld om de peilingen op significante wijze te controleren. In plaats daarvan mochten de waarnemers op afstand naar de balies kijken, onder verwijzing naar het Coronavirus.

  Amerikaanse sportschool biedt gratis lidmaatschappen aan voor niet-ingeënte mensen

Trump-aanhangers verzamelden zich zaterdagavond in het centrum van Philadelphia om te demonstreren tegen wat zij omschrijven als een “diefstal” van het presidentschap door verkiezingsfraude.

Tegelijkertijd verzamelden zich ook menigten om de uitroeping van Joe Biden als winnaar te vieren. Buiten het stadhuis van Philadelphia riepen linkse activisten “Fuck Donald Trump!” meldt Breitbart.

Ze sloegen ook om de beurten een pop met de afbeelding van de president.

Trump: “Deze verkiezing is nog lang niet voorbij, legale stemmen beslissen wie president is, niet de nieuwsmedia”

Vorig artikel“Het is de islam die mensen onthoofdt, niet het verzonnen woord islamisme”
Volgend artikelDe wet van Benford kan de wijdverspreide verkiezingsfraude in de Verenigde Staten bewijzen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in