Linkse meutes uiten hun woede op Trump-pop

Screenshots Breitbart

Aanhangers van zowel Trump als Biden verzamelden zich zaterdagavond in het centrum van Philadelphia, Pennsylvania. De laatste scandeerden onder andere “Fuck Donald Trump!” en uitten zijn woede op een Trump-pop, meldt Breitbart.

Nadat uit de verlengde stemmentelling bleek dat Joe Biden in Pennsylvania een duidelijke voorsprong had gekregen, kwamen de grote Amerikaanse mainstream mediahuizen op zaterdag naar buiten om de linkse kandidaat uit te roepen tot de winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Donald Trump beschuldigt zijn tegenstanders echter van verkiezingsfraude en wijst op een aantal onregelmatigheden. De Democraten in Pennsylvania hadden dagen voor de verkiezingen het voor elkaar gekregen om de regels te veranderen, zodat ook na de verkiezingsdag de stemmen per post konden worden verzameld en geteld, wat ertoe leidde dat Biden laat bij het tellen van stemmen in de deelstaat een voorsprong behaalde ten opzichte van Trump. Er zijn beschuldigingen dat de stemmen die na de verkiezingen per post zijn uitgebracht, opnieuw zijn gestempeld, zodat het lijkt alsof ze op de verkiezingsdag zijn verzonden.

De Democraten worden er ook van beschuldigd dat ze de Republikeinse verkiezingswaarnemers niet in staat hebben gesteld om de peilingen op significante wijze te controleren. In plaats daarvan mochten de waarnemers op afstand naar de balies kijken, onder verwijzing naar het Coronavirus.

Bijna twee keer zoveel Amerikaanse sterfgevallen door vaccins in de eerste drie maanden van 2021 dan alle sterfgevallen door vaccins samen in de afgelopen tien jaar

Trump-aanhangers verzamelden zich zaterdagavond in het centrum van Philadelphia om te demonstreren tegen wat zij omschrijven als een “diefstal” van het presidentschap door verkiezingsfraude.

Tegelijkertijd verzamelden zich ook menigten om de uitroeping van Joe Biden als winnaar te vieren. Buiten het stadhuis van Philadelphia riepen linkse activisten “Fuck Donald Trump!” meldt Breitbart.

Ze sloegen ook om de beurten een pop met de afbeelding van de president.

Trump: “Deze verkiezing is nog lang niet voorbij, legale stemmen beslissen wie president is, niet de nieuwsmedia”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here