Om de zogenaamd opwarmende planeet te helpen afkoelen, stellen krankzinnige wetenschappers voor om “chemtrails” te sproeien op de Noord- en Zuidpool om deze te “herbevriezen”.

Straalvliegtuigen zouden hoog in de lucht worden ingezet om enorme pluimen microscopische aërosoldeeltjes uit te stoten die bedoeld zijn om zonlicht terug te kaatsen in de ruimte, zodat het de aarde niet kan bereiken. Dit, zo wordt ons verteld, zal de ijskappen afkoelen, bericht Ethan Huff.

Om dit voor elkaar te krijgen zijn ironisch genoeg zo’n 175.000 straalvluchten per jaar nodig – wat betekent dat er veel vervuilende vliegtuigbrandstof moet worden verbrand.

Miljoenen tonnen van deze giftige chemicaliën zullen ook rondzweven en uiteindelijk op de ijskappen en in het water terechtkomen, met onnoemelijk veel schade aan het zeeleven tot gevolg.

“Volgens het plan zou een vloot van 125 militaire tankers voor bijtanken in de lucht een wolk van microscopische zwaveldioxide-deeltjes loslaten op een hoogte van 13 km en op een breedtegraad van 60 graden op beide halfronden, ongeveer gelijk aan de Shetland-eilanden in het noorden en de Falklands in het zuiden”, aldus het rapport.

“De deeltjes zouden langzaam naar de polen drijven op winden van grote hoogte, en het aardoppervlak eronder licht beschadigen.”

Straaluitstoot van chemtrail “koel”-vliegtuigen verspreidt broeikasgassen in de bovenste atmosfeer waar ze schadelijker zouden zijn

Als de vliegtuigen er in het voorjaar in slagen minstens 13 miljoen ton stofdeeltjes in de lucht te brengen, zou de temperatuur in de poolgebieden tegen de zomer met ongeveer 2 graden Celsius dalen “met een meer gematigde afkoeling op de middelste breedtegraden”.

Het aantal vluchten dat nodig zou zijn om deze prestatie te leveren is het equivalent van al het luchtverkeer wereldwijd gedurende meer dan twee dagen – om nog maar te zwijgen van de broeikasgassen die in de bovenste atmosfeer terechtkomen.

  Nederland: Schandaal - Koninklijke familie uitgejouwd in koets bij traditionele ceremonie - arrestaties voor "belediging"

Het is één ding dat broeikasgassen zich ophopen in de lagere atmosfeer, maar het is veel erger, zo wordt ons verteld, als dat gebeurt in de hoogte, waar vliegtuigen vliegen. Zou dit dan niet het hele punt tenietdoen, gebaseerd op het officiële global warming dogma?

Voorstanders van het voorstel zeggen van niet, omdat minder dan één procent van de totale wereldbevolking leeft in de gebieden waar de zonwerende spuitbussen zouden worden gesproeid. En de kosten van het project, bijna 11,5 miljard dollar per jaar, zijn op de een of andere manier lager dan die van koolstofafvangtechnologieën.

“Als de risico-batenvergelijking ergens zou renderen, dan zou het bij de polen zijn,” zegt Wake Smith, die een studie over het sproeiplan leidde. “Elke opzettelijke draai aan de mondiale thermostaat zou van gemeenschappelijk belang zijn voor de hele mensheid.”

Smith en andere klimaatalarmisten houden vol dat de planeet te heet is geworden, vooral aan de polen. Uiteindelijk, zeggen zij, zal de wereld een omslagpunt bereiken, met als gevolg een stijgende zeespiegel die plaatsen als Martha’s Vineyard, waar de Obama’s wonen, onder water zet.

“We zijn daar nu, op dit moment,” beweert Sir David King, een voormalig hoofdwetenschapper van de regering en oprichter van het Centre for Climate Repair (CCR) aan de Universiteit van Cambridge.

“Het idee is om tijd te winnen terwijl we de uitstoot van broeikasgassen diep en snel terugdringen. Dat is essentieel. Als we in het huidige tempo blijven uitstoten, zijn we gekookt.”

Shaun Fitzgerald, de directeur van CCR, is het daarmee eens. Hij zegt dat al die verbrande vliegtuigbrandstof het waard is om de opwarming van de polen te stoppen, omdat hij en zijn collega’s “nu al bezorgd zijn over de gevolgen” van de klimaatverandering, terwijl de gevolgen van de vliegtuigbrandstof een effect op langere termijn zouden hebben.

  VN verklaart oorlog aan "gevaarlijke" samenzweringstheorieën: "De wereld wordt NIET in het geheim gemanipuleerd door de wereldwijde elite"

Sky.com meldt:

Maar een voormalige Britse hoofdwetenschapper steunde de plannen en vertelde Sky News dat de opwarming van de polen nu kritiek is – en dat het opnieuw bevriezen van het ijs de stijging van de wereldwijde zeespiegel kan tegenhouden.

De nieuwe studie werd geleid door Wake Smith van de Yale University in de Verenigde Staten.

Hij waarschuwde dat het plan een belangrijk symptoom van klimaatverandering zou behandelen, niet de oorzaak.

“Het is aspirine, geen penicilline. Het is geen vervanging voor decarbonisatie,” zei hij.

Volgens het plan zou een vloot van 125 militaire tankers voor bijtanken in de lucht een wolk van microscopische zwaveldioxide-deeltjes loslaten op een hoogte van 13 km en een breedtegraad van 60 graden op beide halfronden, ongeveer gelijk aan de Shetland-eilanden in het noorden en de Falklands in het zuiden.

De deeltjes zouden langzaam naar de polen drijven door winden op grote hoogte, waardoor het aardoppervlak eronder enigszins wordt overschaduwd.

Iets meer dan 13 miljoen ton deeltjes die in het voorjaar en de zomer vrijkomen, zou voldoende zijn om de poolgebieden met 2°C af te koelen, met een meer gematigde afkoeling op de middenatlatten, volgens het onderzoek dat is gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Environmental Research Communications.

Het plan is controversieel, niet in het minst omdat het grote aantal vluchten – gelijk aan meer dan twee dagen wereldwijd luchtverkeer in 2021 – broeikasgassen in de hogere atmosfeer zou doen vrijkomen, waar ze schadelijker zijn.

Andere wetenschappers zijn ook terughoudend over het loslaten van zonnewering omdat dit onbedoelde gevolgen kan hebben, zoals het verminderen van gewasopbrengsten.

  "Fit for 55": De EU Green Deal en de industriële ineenstorting van Europa

Een plan van vorig jaar om deeltjes uit een ballon in Noord-Zweden los te laten, werd opgegeven na protesten van milieuactivisten. Voor een grootschalig uitstootprogramma is internationale overeenstemming nodig.

Maar de onderzoekers stellen dat slechts 1% van de menselijke bevolking in het doelgebied woont. En de 10 miljard pond per jaar kosten van het programma zouden veel lager zijn dan koolstofafvang of andere middelen om de klimaatverandering te verzachten of zich eraan aan te passen, voegen zij eraan toe.

“Als de risico-batenverhouding ergens zou renderen, dan zou dat bij de polen zijn,” aldus de heer Smith.

“Elke opzettelijke omkering van de mondiale thermostaat zou van gemeenschappelijk belang zijn voor de hele mensheid.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Honderden klimaatwetenschappers eisen onmiddellijke stopzetting van Bill Gates’ genocidale “zonnestralen verduistering”-projectVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPersconferentie van Poetin over Oekraïne, terrorisme, kunstmest en de energiecrisis in Europa
Volgend artikelWist u dat Oekraïense soldaten “Russische troepen verjagen en de noordelijke Donbass-as van Rusland doen instorten?”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Het artikel zou dan verder moeten gaan met een alinea waar er op de acherliggende geldstromen ingegaan wordt. Wie financieert wat. Dat zou een tweede natuur moeten zijn van iedereen, die een bepaald groot onderwerp schrijft in de Nieuwe Media. Zodra er naar wetenschappers en universiteiten verwezen wordt zou het inmiddels ons nieuwe normaal moeten zijn om in éen adem meteen ook áltijd de financiele onderstroom achet het rookgordijn in de spotlight te zetten.
  De lezer was hopelijk al doordrongen van de absurditeit van deze plannen, maar als zij of hij ook nog kan lezen waar de funding vandaan komt maakt dat de absurditeit en de mate van misdadigheid nóg duidelijker.
  Het wordt dan nogmaals bevestigd dat het wederom dezelfde groep [ met de vele verschillende namen ] is, waarvan het inmiddels bekend is dat ze alles behálve begaan zijn met klimaat, gezondheid, mensenrechten, etc.

 2. Lijkt me duidelijk wie en wat er achter zit en met welk doel. Het is wel duidelijk dat er vele mogelijkheden zijn om weer- en klimaat te beïnvloeden. Maar het lijkt me geen goede zaak om milieu verpestende gifstoffen uit te sproeien waardoor mens en dier direct of op termijn worden getroffen. Maar wie komt daar dan weer tegen in het geweer? Gretha Tunberg vast niet, die had al andere “aanjagers”.
  Gemakshalve wordt ook voorbij gegaan aan het natuurlijke omkeerproces van de polen zo 1x per 10.000-12.000 jaar waarbij/waardoor wel echte weer- en klimaatinvloeden merkbaar zijn.

 3. Welk idioot plan is dit. Zwaveldioxide met (regen)water ontstaat zwavelzuur, dit zorgt ervoor dat alle landbouw en veeteelt gronden vernietigd wordt op de aarde. Ook al het leven op de oppervlakte van de aarde inclusief de mens zal sterven. Niets kan dan meer het overleven wat leeft. Want al onze levensbronnen zullen vergiftigd worden door het zwavelzuur. De zogenaamde zure regens zullen dat voor elkaar krijgen, als we deze gekken moordenaars hun gang laten gaan. De laatste overlevende op de oppervlakte zullen constant zuurstof maskers moeten dragen en rubberachtige pakken om tegen dit zwavelzuur om zich te beschermen (zoals 1 van de muurschilderingen van het Denver vliegveld). Alleen als je ondergrondse steden zou hebben, zoals bij Denver Airport, waar een enorm groot ondergrondse stad is gebouwd tientallen jaren terug. Zou je het kunnen overleven. Dit omstreden vliegveld is in een hakenkruis gebouwd en met muurschilderingen waar het nazisme verheerlijkt wordt, net als de dood van alle rassen. De satanische beelden rondom dit vliegveld spreekt boekdelen. Van waar komt die haat vandaan om alles en iedereen te vernietigen op deze aarde, is het hebzucht die geen enkele grens kent en niemand maar iets gunt. Of is er iets anders? Want wij gewone burgers niet mogen weten.

  • Ook voor de ” elite ” is onze aardbol dan onleefbaar geworden!
   En om nu jaren onder de grond te moeten leven, alvorens de aardbol weer bewoonbaar wordt lijkt mij allesbehalve een ” prettig ” leven.
   Ik ben dan liever dood, dus die psychopathische elite kan voor mij de pot op met hun gestoorde verduisteringsplannen!

 4. Hmmm. effe nadenken 60ste breedte graad, Meer dan 50 procent ligt volgens mij in Rusland en Siberië, Geweldig, dukken de Russen heb raket systemen perfectioneren om die achterlijke amerikaanse vliegshow van Billie Gat naar beneden te halen

 5. Kunnen die achterlijke miljardairs niet gewoon op een tennisclubje gaan of zo? Ze worden vervelend als ze geen echte hobbies hebben en geld te veel.

 6. Dat men begint met alle cruiseschepen te stoppen.
  Alle transport over zee en ter land halveren.
  Alle gebruiksartikelen duurzamer maken met hersteloptie voor 10 jaar.
  Heropwaardering voor handenarbeid.
  Verspilling tegengaan.

  Ge moet ergens beginnen

 7. Beetje irritant dat de laatste jaren net wordt gedaan of dit een nieuw idee zou zijn, terwijl het plan hiervoor al vele jaren geleden is uitgewerkt door ene Edward Teller inclusief bijbehorende documenten. Niet voor niets zijn ze hier wereldwijd al mee begonnen sinds 1995. Ja, daarvoor ook al regelmatig testen hier en daar toegepast maar wereldwijd zo overduidelijk is toch echt sinds 1995. Beetje achterlijk ook wel dat voor deze periode vliegtuigstrepen binnen enkele seconden oplossen en sindsdien dagelijks uren blijven hangen en uitwaaien tot kunstmatige bevolking en zo weinig schaapjes die het opvalt. O.a. (vooral) dit heeft ervoor gezorgd dat ik de hoop in de mensheid heb opgegeven omdat ze simpelweg te achterlijk zijn om waar te nemen wat duidelijk met het blote oog te zien is. Compleet helemaal kansloos.

 8. Het idee: gekker dan gek.
  Maar ten dele uitvoerbaar, als je niet naar kosten kijkt….dat is het griezelige.

  Er is geen opwarming van betekenis; en wat er is wordt veroorzaakt door activiteit op de zon….

 9. Het nadeel van menseljke vingers is dat alles dat zij aanraken kapot gaat.
  Kijken doe je met je ogen, en niet met je vingers, werd ons als kleuters geleerd.
  Het is de hoogste tijd dat die ‘wetenschapers’ hun oogbollen van die computerschermpjes met grafiekjes aftrekken, en eens naar buiten gaan en hun ogen naar de hemel richten.

 10. Zijn zelfs 20+ jaren geleden boeken over geschreven. Echt helpen doet het dus niet en beschadigen van de gezondheid en de natuur zeker wel. Ook burger luchtvaart is uitgerust met chemtrail tech. Echter erg moeilijk te achterhalen zoals uit diverse vastgelopen onderzoeken blijkt. Goed voor een WOB verzoek!

 11. Wat ik mis in dit verhaal is dat de gezondheidsschade voor mensen direct is omdat de vitamine D aanmaak drastisch gereduceerd wordt. De spray daalt en lost gelijktijdig op. Dit betekent dat de spray de aarde bereikt en ingeademd wordt. Dit is via observatie ter plekke waarneembaar. Dit is concreter dan van achter een beeldscherm theorie beoordelen op haar merites. Laat je niet meeslepen door dat valse narratief. Dit deden ze bij “Corona” ook op deze manier. Zij reiken een reden aan en wij het volk gaan daar maar op door en door. Wat ze ons aanreiken als reden is een leugen, een dwaalspoor. Ze vinden namelijk dat er te veel mensen op deze aarde rondlopen en dat willen ze op deze manier terugdringen door de toxiciteit te verhogen in de mensen wat uiteindelijk zal resulteren in kanker etc. Dat is de werkelijke reden. Met het klimaat is niks aan de hand. Vorig jaar is naar buiten gebracht dat het ijs op Antarctica nog niet eerder zoveel aangegroeid is. Nu komt het mooiste: Ze wisten niet hoe dat kwam. Trap niet in die “blame and shame” van deze satanisten. IN d est. Pietersberg zijn 5 Mosasaurus resten gevondne en resten van tropische regenwouden. Het klimaat veranderd continu. Bewijzen willen we zien, geen theorieën. Lees hier meer op mijn website: https://sprayedtodeath.com/Chemtrails%20are%20evil.html
  Verder lopen ook wat patenten op holografische technieken waarvoor barium, strontium en nog een aandere stof in de atmosfeer losgelaten dienen te worden om de “geleiding”van frequenrties hiervoor te optimaliseren. Net als met “corona” zit het toch echt anders dan we denken. Doe ZELF observaties en geloof de valse voorwendselen niet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in