In 2014 beschreef een klokkenluider hoe ze ontdekte dat de Amerikaanse luchtmacht betrokken was bij chemtrailoperaties. “Geo-engineering komt voor, het komt voor, en het is niet nieuw. En uw belastinggeld financiert dit … Ik weet 100% zeker dat de Amerikaanse luchtmacht erbij betrokken is,” zei ze.

Snel vooruit naar 2022 en Bill Gates geeft openlijk toe SCoPEx’s chemtrail experimenten te financieren om “een wereldwijd afkoelingseffect te creëren”. Gates is een rekwisiet in een wereldwijde desinformatiecampagne, aldus GeoEngineering Watch. De experimenten zelf zijn niets meer dan een georkestreerde afleiding van de lopende wereldwijde klimaattechnische operaties die al ongeveer 74 jaar worden uitgevoerd – meer dan een decennium langer dan Bill Gates heeft geleefd, schrijft Rhoda Wilson.

Lees het volgende en, als u dat nog niet deed, zult u zich realiseren dat chemtrails een samenzwering zijn die desinformatiecampagnes al tientallen jaren proberen te verdoezelen.

Kristen Meghan, voormalig US Air Force (“USAF”) industrieel hygiënist en milieuspecialist, gaf een presentatie over wat zij had ontdekt over chemtrails op het eerste jaarlijkse Save Long Island Forum dat werd gehouden op 17-19 januari 2014 in Hauppauge, NY.

Meghan sprak uit het hart van haar persoonlijke ervaring met haar carrière tijdens haar diensttijd op de luchtmachtbasis Warner Robbins en toen ze ontdekte dat er enorme ladingen giftige chemicaliën (aluminium, barium, strontium), oxiden en sulfaten in de lucht werden gebruikt en dat organische levensvormen werden blootgesteld aan deze kankerverwekkende stoffen.

Toen ze voor de luchtmacht werkte, “in een poging om de [chemtrail] ‘samenzweringstheorie’, zoals ik dacht, te ontkrachten – ik heb het niet ontkracht, het heeft letterlijk mijn leven veranderd,” zei Meghan.

Een van haar taken was het goedkeuren van materiaal voor gebruik door de USAF. Op een dag doorliep ze het computersysteem dat de USAF gebruikt om het gebruik van gevaarlijke materialen goed te keuren en vond ze buitengewoon grote hoeveelheden aluminium, barium en strontium in de vorm van oxiden en sulfaten. Ze vroeg: Waarvoor worden deze gebruikt? Ze kreeg geen antwoord en weigerde ze goed te keuren.

Haar werd gevraagd waarom ze de chemicaliën niet goedkeurde voor gebruik en ze werd onder druk gezet. Maar ze hield voet bij stuk en stelde in plaats daarvan verdere vragen. “Op dat moment … begon de demonisering [van mij],” zei ze. Ze werd overgeplaatst naar de luchtmachtbasis Warner Robbins en daar vond ze dezelfde grote hoeveelheden van dezelfde chemicaliën. Ze begon een onderzoek. Ze voerde tests uit op lucht- en bodemmonsters en vond hoge niveaus van deze chemicaliën in de monsters.

  Na decennia van ontkenning geven de bedrijfsmedia toe dat chemtrail terravorming nu plaatsvindt om "klimaatverandering te bestrijden"

Toen ze opnieuw vragen begon te stellen, werd ze bedreigd met een psychologische evaluatie. “Toen ik dat hoorde, wist ik het. Het bevestigde alles wat ik ooit had gedacht,” zei Meghan.

“Mensen zeggen: ‘Als dit waar is, dat we de mensen bespuiten, waar zijn dan piloten [die zich uitspreken]?’

“Ik weet niet of je oplet, maar kijk naar [Edward] Snowden. Kijk naar [Chelsea] Manning. Mensen komen niet naar voren omdat deze zogenaamde klokkenluiderswet bescherming die je hebt, niet wordt gehandhaafd, ze worden niet ondersteund en ze bestaan echt niet.

“Geo-engineering komt voor, het komt voor, en het is niet nieuw. En uw belastinggeld financiert dit … Ik weet voor 100% zeker dat de Amerikaanse luchtmacht hierbij betrokken was.”

Als bovenstaande video van YouTube wordt verwijderd, kunt u hem HIER op Rumble of HIER op Odysee bekijken. Volg deze LINK om de presentaties van andere sprekers op het jaarlijkse Save Long Island Forum 2014 te bekijken. Zie meer van Kristen Meghan op haar website HIER.

Het is belangrijk te beseffen dat klimaat en weer niet hetzelfde zijn. Het weer is lokaal, terwijl het klimaat wereldwijd is. Geo-engineering heeft tot doel het klimaat wereldwijd te veranderen, terwijl weermodificatie tot doel heeft het weer lokaal te veranderen.

Geo-engineering omvat de beheersing van zonnestraling door de injectie van aërosolen in de stratosfeer, en het afvangen en opslaan van koolstof. De belangrijkste vorm van weermodificatie is cloud seeding, maar andere benaderingen om het weer te beïnvloeden omvatten het gebruik van ultrakorte lasers, satellietsystemen, elektrische ladingen en geluidsgolven.

Om de zon tegen te houden, zijn Stratospheric Aerosol Geoengineering (“SAG”) en Solar Radiation Management (“SRM”) programma’s voor geo-engineering gericht op het verzadigen van de stratosfeer met reflecterende aërosolen door het gebruik van aangepaste straalvliegtuigen. Dit zijn voorbeelden van wat vaak chemische sporen of “chemtrails” worden genoemd.

  Pfizer klokkenluidster onthult: Er zit grafeenoxide in het vaccin van Pfizer en het kan mensen verbinden met het internet of ze doden" (Nederlands transcript)

Voor degenen die denken dat chemtrails fictie zijn, is er een overvloed aan “officiële” bronnen op het internet te vinden die het tegendeel beweren. In een artikel van Forbes uit 2022 stond bijvoorbeeld dat Bill Gates een voorstander was van zon-geo-engineering op ne-energie en een experiment van de Harvard Universiteit, SCoPEx genaamd, had gesteund om het effect te onderzoeken van het sproeien van deeltjes in de stratosfeer om “een wereldwijd koeleffect te creëren”. In reactie hierop hebben velen opgeroepen om te stoppen met zon-geo-engineering en zijn zij een petitie begonnen die tot nu toe meer dan 2.400 handtekeningen heeft opgeleverd.

Volgens GeoEngineering Watch is Gates niets meer dan een rekwisiet in de uitgebreide desinformatiecampagne van de machtsstructuur over de klimaattechniek. Hoewel Gates misschien bijdraagt aan SCoPEx, is het experiment zelf niets meer dan een georkestreerde afleiding van de lopende wereldwijde klimaatengineeringoperaties die al ongeveer 74 jaar worden uitgevoerd – meer dan een decennium langer dan Bill Gates zelfs heeft geleefd.

In oktober 2014, aldus GeoEngineering Watch, werden SAG- en SRM-programma’s aangehaald in ongeveer 150 patenten en documenten; openlijk besproken in hoorzittingen van het Amerikaanse Congres over weermodificatie; en geschetst door talrijke wetenschappelijke instanties, waaronder The Royal Society, de Verenigde Naties en de Royal Meteorological Society.

Hieronder geven we nog twee voorbeelden van “officiële” bronnen die aantonen dat chemtrails een feit zijn en geen fictie. Wij hebben geen gemakkelijke manier om te bepalen of deze specifieke voorbeelden al dan niet zijn opgenomen in de bronnen waarnaar GeoEngineering Watch verwijst.

In de video hierboven heeft Meghan het over David Keith, een Harvard-professor en hoofd van SCoPEx. Keith publiceerde in 2013 het boek ‘A Case for Climate Engineering’. Daarin betoogde hij dat klimaatengineering moet worden overwogen om “het tempo van de opwarming van de aarde te vertragen door reflecterende deeltjes in de bovenste atmosfeer te injecteren.”

  John Kerry roept op tot dringende gecoördineerde ontvolking: "Mensen zijn grootste bedreiging voor de aarde"

Hoewel, zoals GeoEngineering Watch vaststelt, Keith een hoofdrolspeler is in de “Carnegie Science” geoengineering deception effort, heeft Keith “meer gedaan voor de waarheidsbeweging van [geo-engineering] dan wat dan ook,” aldus Meghan.

Een ander voorbeeld van geo-engineering dat in officiële bronnen wordt toegegeven, is dat vijf jaar voordat Meghan haar presentatie gaf, chemtrails openlijk werden besproken tijdens een hoorzitting in het Amerikaanse House Science and Technology Committee.

In november 2009 uitte vertegenwoordiger Adrian Smith een breed scala aan zorgen over het concept van geo-engineering – de opzettelijke grootschalige wijziging van het klimaat op aarde. Rep. Smith uitte zijn bezorgdheid over de gevolgen van deze theorieën voor de veehouderij.

In het panel van “deskundigen” zat Dr. Ken Caldeira, een andere hoofdrolspeler in het “Carnegie Science” geo-engineering bedrog.

Caldeira zei: “We weten niet hoe goed deze methoden zullen werken, deze zonnestralingsmethoden zullen werken, bij het beïnvloeden van regionale klimaten.”

Rep. Adrian Smith: Smith zet vraagtekens bij het veranderen van het klimaat op aarde door “geo-engineering “, 10 november 2009 (6 min.)

Verder lezen uit The Exposé:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Spaans weerbureau AEMET: Meer dan 50 landen voeren momenteel “activiteiten uit om het weer kunstmatig te veranderen”, en spreekt van “chemische contrails” of “chemtrails” (Update video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe NAVO – verslagen door een kok en een groep veroordeelden
Volgend artikelHerverkiezing Biden hangt af van succes tegenoffensief Kiev
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. Vreemde is dat chemtrails vaak zo worden ingezet, dat ze een opwarmende effect hebben. ’s Nachts chemtrails sluierbewolking voorkomt dat de aarde ’s nachts afkoelt, haar warmte kwijt kan. Overdag voorkomen chemtrails de opbouw van stratocumulus wolken die het zonlicht breken en weerkaatsen. Bij chemtrails slaat de natuurlijke wolkenopbouw plat. Kortom de melkachtige waas gaat geen afkoeling tegen, hij zorgt juist voor opwarming. Ander punt is dat de chemtrails bewolking uv licht vermindert. Uv straling is goed voor planten, energie en uv dood schimmels / ziekten.
  Die chemtrails zijn geen zogenaamde oplossing tegen broeikas, ze zijn juist het probleem.
  Mogelijk heeft minder uv tot gevolg dat mensen minder vitamine d aanmaken, verlaagt weerstand, uv doodt ook virussen.

  • Bijna dagelijks zie ik de chemtrails en ’s nachts hoor ik de vliegtuigen boven de “sluierbewolking” midden van het land. Vannacht zag ik ook nog donkere strepen en ja hoor, vanmorgen weer sluiers..
   @ Het doet er niet meer toe – burger mei 25, 2023 at 16:05
   Ik denk dat dit alles er al tig jaar op gericht is om chaos te scheppen in weer zodat nat wordt wat droog moet zijn en omgekeerd. Hierdoor kan er minder groeien, voedsel tekorten, maar tegelijk dus vervuilen van de grond, mens en milieu waardoor nog minder groeit en wat er groeit ook nog ziekmakend kan zijn/is op korte of langere duur.

  • Ik bedoel natuurlijk dat chemtrails minder uv straling doorlaten, doordoor minder vitamine d aanmaak

  • Chemtrails zitten vol Barium, Aluminum, strontium, Lithium en veel meer zooi om zowel de flora, fauna en wij mensen idd ziek te maken/asap de dood in te jagen. Naast dat alle vaccins de bullshit griepprik en die ze baby’s jassen vol spuiten met zeker 2500mg nano aluminum particles, is moordadig en alles ook blikvoer, aluminum folie die bij elkaar verantwoordelijk zijn voor parkinson, Alzheimer, en autisme. PS virussen zijn vanuit je cellen en DNA en je native autoimmune systeem deze RNA +- zijn de schoonmakers van je lichaam. In de natuur komen alleen Bacteria, Schimmels en paracieten voor. Uv-C doodt dus voorafgaand. Vitamine D is een hormoon geen vitamine. Hierom smeer je nooit in gebruik alleen in nood een zonnebril. Een zonnebril geeft een signaal af naar je lichaam van een bewolkte dag hierom zal de D aanmaak ook niet optimaal zijn.

 2. Ik hoorde al circa 30 jaar geleden hierover van mensen die toen behoorlijk verder waren in hun kennis over wat er wereldwijd speelde dan ik op dat moment was. (o.a. Bookshop Frontier.) Dat leg je dan, als zoveel andere dingen ter kennisneming naast je neer. Maar ik heb die “algemene ontwikkeling” de laatste jaren noodgedwongen behoorlijk moeten bijstellen. Je bewustzijn van dingen die nu spelen, en die nog worden verwacht, is niet altijd even plezierig, dat weten wij allen intussen. Dat neem ik dan maar op de koop toe. Zal wel moeten.

 3. Er is meer aan de hand met die “chemtrails.” Maar het is mooi dat er kleine stapjes gemaakt worden.
  Wat men nog niet beseft is de reden waarom die zooi gesproeid wordt – en dat heeft te maken met het vernielen van de ionosfeer, zeg maar het firmament. De bedoeling is om het hele firmament te slopen om van de Aarde af te komen. Dit is het “dak van ons huis,” dit firmament. Zonder dit dak kunnen we niet bestaan. Bill Gates wil dus ook een nieuw dak gebouwd hebben rond 2030. Zogenaamd om de “feller brandende zon” tegen te houden. Wel, deze zon brandt echt niet feller. Echter, hij komt feller door omdat de ionosfeer ieler wordt. Vandaar dat er gespoten wordt om een wolkendek te laten ontstaan (middels de ionen die gesproeid worden, die vocht aantrekken, of vocht afstoten.) Het gaat niet om “mensen dood sproeien” of “genocide”, nee, het gaat om een groot experiment dat nog nooit eerder is uitgevoerd en funeste gevolgen kan hebben voor mens en dier. (Vandaar dat iedereen GMO moet worden, ontkoppeld van de levenskracht die er tien jaar van nu niet meer zal zijn – vibraties etc.)

  Het is voor de meeste mensen onmogelijk om te denken dat het dak van ons huis gesloopt wordt. Maar dit heeft te maken met de ruimtevaart, de 4e Industriele Revolutie, waar alle landen aan meedoen. Ook Rusland, ook de VS, ook India, ook China. Wat valt er nog te exploreren hier op Aarde… de zee diepte kan je niet in, maar je kan wel proberen naar het ‘heelal’ te gaan, en naar Mars, en dat soort idioterie waar jongens van dromen. Allemaal spannend, maar grote vernieling die door ‘geoengineering’ opgevangen moet worden om permanente vernieling te mitigeren. Gaat niet lukken…. eenmaal kapot, voor eeuwig kapot. Nog erger dan de atoombom die Poppa Joe wil gooien op je. En trap verder niet in de scifi nonsense die sommige waarzeggers verkopen, over simulatie koepels etc. Allemaal bullshit, we hebben maar 1 firmament, bolle aarde of platte aarde, maakt niet uit. Maar dat firmament is wel het dak van ons huis dat ons diersoort in leven houdt.

  zonderreden.substack.com voor meer info. Zie ook HAARP.

 4. Immortal, ik heb dit eerder gelezen hier bij FN. Soms wil ik nog wat kopiëren en opslaan, maar gaat de tijd te snel en weet ik niet meer in welk artikel ik het heb gelezen. Wel benieuwd wat hierover verder wordt gezegd.
  Ik ga er achteraan, zal de link nu kopiëren 🙂 .

 5. Persoonlijk denk ik dat de vele Vogel sterfte hier ook mee te maken heeft.
  Dit is geen gewone vogelgriep, want dat houdt een keer op, dit zijn giftige stoffen in de atmosferische lucht voorkomen waar vogels van bezwijken.
  Het “ seizoen “ van vogelgriep duurt veel te lang.
  Dat stopt altijd vanzelf, als het virus verzwakt…….
  Bovendien hebben de opgefokte vogels geen last van dit virus, terwijl bij echte vogelgriep er altijd nog wel eens een kippenfarm besmet wordt……..
  Wie onderzoekt dat eens.?

  Wat ook niet ondenkbeeldig is dat er een keer…… “ per ongeluk expres?????”
  Een lading virussen via de lucht verspreid kunnen gaan worden. Mr. Bill heeft immers met dit proces te maken…..Dan kun je van alles verwachten…. Zijn agenda is immers nog steeds gebaseerd op eugenetica!!!
  Een Pandemie a la Covid “ of nog erger wordt dan geboren “.
  Mr. Bill heeft een ondergrondse bunker, zoals zoveel stinkerd rijke Amerikanen…..

  Nog niet meteen want dat zou te snel zijn maar over een jaar, of een paar jaar, als de “ nieuwe vaccinaties al klaar zijn, en de alle regeringen ( of bijna alle ) op de wereld hun PANDEMIEWET hebben ondertekend en op deze manier overgeleverd zijn aan de misdadige bureaucraten van de WHO.

  Met deze techniek voorzie ik grote MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHIED.

  • Anna, “Vogelgriep” is voor zover ik het nu begrijp, evenals alle andere “griepen” een niet bestaande griep. Wie controleert of er sprake is van Vogelgriep bij de kippen als er een paar kippen dood gaan? Flauwekul dus om alle kippen, geiten, varkens en andere dieren te ruimen. Heeft met de agenda 2030 te maken. Allemaal voorbereidingen daarvoor.
   De mensen en de dieren worden dus al heel lang met van buiten komende gifstoffen ziek gemaakt. Mogelijk inderdaad door chemtrails, maar ook 5G, denk aan de spreeuwen die allemaal tegelijk dood neer vielen. Ze vlogen tegen elkaar aan was de smoes. Nou vogels weten heel goed wat ze doen, maar worden net als de vissen door de frequenties van apparaten uit balans gebracht en weten de weg niet meer. Spoelen aan, etc.
   En dan de tienduizenden runderen in de VS die plotseling allemaal tegelijk doodgingen, geen oorzaak aan te tonen. Nou dan weet je het inmiddels wel.
   Virussen bestaan niet als zodanig. Gisteren nog een mooie definitie hierover gelezen. Het lichaam wordt ziek doordat er gifstoffen verwijderd moeten worden van cellen die op een natuurlijke wijze dood gaan. En er ontstaan weer nieuwe cellen.
   Dit alles heeft niets, maar dan ook niets, met de natuurlijke natuur te maken, maar is opgelegd pandoer.
   En ja dit zijn al heel lang misdaden tegen de mensheid. Alleen we hadden het nog niet door. Dus niets nieuws onder de zon, helaas.

   • Aanvullend:
    Ik leerde lang geleden al dat het krijgen van “griep” (dus reageren op loslaten gifstoffen van je lichaam) juist goed was, want dan wist je dat je immuunsysteem nog adequaat reageert. Het onderdrukken van dit natuurlijke proces maakt juist dat je echt ziek wordt.

   • Het ruimen van dieren is een zeer kwalijke zaak. Van zeer dichtbij veel schokkende zaken rondom de “oplossings” waanzin van mkz meegemaakt.

    Feit is absoluut dat dieren die door de beestachtige boerenpummels voor de eveneens gewetensloze vretende vette consumenten teveel dieren extreem ophokken vreselijk ziek worden. Stress, gebrek aan hygiene etc.
    (Wel eens vergaan van de stank als je langs een kippen/varkens stal kwam? Dat tig maal erger dag/nacht voor de arme dieren)
    Dat is ook de toekomst van de deugmens in hun 15 minuten open gevangenissen. Karma!!!!

    Groet uit een grijs stukje Frankrijk na 2 dagen “mooie” roosterlijnen in de blauwe lucht.

 6. Ik denk dat covid een vergiftiging is
  Hoe … lucht, water weet ik niet.
  De eerste golf was, ernstig
  Maart, april 2020.
  Niets te maken met een virus of besmetting.

  De vliegeniers hiervoor, zijn mi zware criminelen,
  Zo zie je maar weer, waartoe een mens in staat is.
  Geldt ook voor de lange lijst, 🩺🧑‍⚕️ 👩‍⚕️ 👨‍🏫 in ‘elke’ sector

 7. “Chemtrails zijn geen theorie, ze zijn een samenzweringsfeit”

  Klopt degene met een boerenverstand en hen die vaak naar het zwerk kijken zien elke keer het bewijs van hun complottheorieën die reeds lang waarheid blijken te zijn.

  We staan erbij en kijken ernaar…!

  • Chemtrails bestaan als experiment, maar niet in deze context. De strepen die je ziet is gecondenseerd water

   • Gerrit Dekzeil mei 25, 2023 at 19:57
    Gelul. Keiharde ontkenning van de waarheid. Heel slecht van je. En waarom doe je dat? Wat heeft het voor nut? Gecondenseerd water zie je niet verschijnen in wolken, gecondenseerd water zie je niet langzaam oplossen in vette strepen. Je moet jezelf onderrichten over deze zaken als je alleen maar uit je nek loopt te blaten. Ga maar eens goed kijken naar de lucht, voordat je deze lulkoek weer verkoopt op een serieus forum.

    • Dan weet jij heel goed, hoe condens gevormd wordt ?.. En is in jou beleving mist ook wellicht een chemische verbinding.

    • We hebben hier vorige week prachtig het verschil kunnen zien tussen een paar gewone vliegtuigen en die chemschoften die gelijktijdig in de lucht bezig waren.
     Hoe kan het trouwens dat vliegreizigers dit niet spotten?

     • INDERDAAD

      de weinige keren dat ik in een vliegtuig zit, tuur ik de hele tijd uit het raam:

      één groot rasterwerk, meerdere lagen in de atmosfeer

      m.i. hebben de meeste piloten boter op hun hoofd of tenminste een ray-ban zonder (in)zicht

      ik heb eens ergens gelezen dat dit de bestaansreden / verdienmodel van lowcostairliners is (RyanAir, Sir Branson), maar ik kan het helaas niet meer terugvinden

   • Haal dat dekzeil maar eens van je af…..je ziet het…weet het en als je zo,n piloot in je famillie hebt weet je gvd waar je het over hebt…
    En het is bizar….ronduit zwaar crimineel en genocide-achtig.
    wat hierboven beschreven staat qua inhoud van chemicalien is waar…het is bewust bedoeld om alles echt alles te VERGIFTIGEN …op de lange termijn….mensen en dieren bewust ziek maken en afhankelijk laten worden van de semi-gezondheidzorg…de witte jassen gifspuitenbrigades van de roverheid.

   • Gerrit Dekzeil mei 25, 2023 at 19:57

    Alleen dooie vis drijft met de stroom mee, Dekzeil je bent een Troll niet de eerste keer dat je bezig bent hier op FN met dwarsliggen, koop een vierkantbed dan kan je nachts ook lekker dwarsliggen, enfin ga lekker reageren op het CIDI goedgekeurde site.

     • En de vliegindustrie is zo dom dat er op bepaalde dagen honderden van die tuigen tegelijk hun zooi moeten vervoeren en op andere dagen een enkele die dan toevallig contrails uitstoten.
      Er was trouwens op die betrouwbare nieuwsberichten een verhaaltje dat er een maatschappij ik dacht Transavia die failliet zou zijn ging stoppen, volgens mijn complot-brein een smoes om de tuigen vol met bovengenoemde zooi te stoppen.
      Ik zou zeggen programmeer je zelf lekker verder met de heilige alles wetende draadloze computer!

   • Chemtrails: de geheime oorlog (NL ondertiteld)
    https://www.youtube.com/watch?v=ikkBAWIxqsg

    Oorspronkelijk in het Italiaans en Italianen zijn aardig rap van tong dus ik wil erop wijzen dat middels het wieltje rechtsonder het tempo van weergave kan worden gewijzigd. De docu bevat naast de nodige uiteenzettingen ook interessant beeldmateriaal.

   • Ik moet zeggen dat ik ook weleens getwijfeld heb of ze zo ver gaan. Een christelijke vrouw vertelde ervan. Ze was kraamverpleegster. Ook, ik werd eens wakker en keek naar de lucht en er stond in de wolken een groot kruis, wat de condens betreft. Ook ken ik in de buurt iemand die in de wolken engelen ziet. Van de week dacht ik daar even over na toen ik op de fiets zat en de lucht zag, bijzondere figuren.

    • Ten tijde dat ik drukdoende was om iets van de zichtbare effecten van geoengineering vast te leggen, ontmoette ik via ut net een dame uit de U.S.A. die het had over ´Sylphs´ – Air spirits – die de chemtrails onschadelijk maakten. Ze maakte deze ´Sylphs´ zichtbaar voor degenen die haar fotografie bekeken. Heel apart inderdaad.

   • Ik zag haar een paar keer. Ze kwam op zondagavond op de fiets van de kerk op een dorpje een paar kilometer verder. Een andere keer zwom ze in de zee, ik heb toen meegedaan. Openhartig type die gewoon werk doet. Absoluut niet de achterdochtige soort waar je weleens van hoort.

   • ‘Gecondenseerde water’ heeft deeltjes / stof nodig om zich aan te hechten. De aluminium / barium deeltjes zorgen ervoor dat de waterdamp als het ware kan neerslaan op / vasthechten aan het aluminium /. barium deeltje waardoor kunstmatige bewolking wordt gevormd.

    Daarom sproeide men vroeger zilverjodide deeltjes voor cloudseeding als voorloper van de huidige geo engineering technieken. (kun je gewoon Googlen)

    • Aluminium is een zeer zacht metaal, (smeert zelfs de vliegtuigmotor) je kan een chemische aluminium verbinding door vliegtuigbrandstof mengen, (netzoals er vroeger een loodverbinding door de benzine zat)
     Op deze wijze ‘spoeit’ ieder verkeerstoestel nu chemtrails.

 8. misschien dienen die chemtrails om ons naderende binaire zonnestelsel te verdoezelen (planet X, Niburu,…) want dit zou wereldwijde chaos veroorzaken …

  • Zou kunnen. Of iets anders zoals de schijnbare koepel/veld.

   Zeker dat de ‘meesten’ op aarde vaak geen heldere blauwe lucht mogen, terwijl de weerberichten
   daarop voorspeld zijn en ook lang zo zouden moeten blijven.

   Blauwe hemels s’ochtends laat, al half dicht voor uren lang. Urenlang geen hemels met singuliere wolken te ontdekken dan.

 9. Al die honderden contrails daags, zijn al chemtrails.
  Dit kan echt veel minder. Minder luxe/zaken reisjes voor stinkendrijke criminele etters bijvoorbeeld.

 10. Ik ben regelmatig in Rusland en Belarus en wat ik dan zie in de lucht is een vliegtuig…….Geen “condensstrepen” of Chemtrails. Hier zie ik helemaal niets behalve een vlieguig, blauwe lucht en wolken. Het lijkt mij dat de natuur hier niet wordt verkracht zoals bij ons in het westen. Winters zijn hier nog zoals het hoort en langer maar toch groeien hier ook smakelijke kersen, appels, aardbeien enz. Even terzijde, ook het hysterische gedrag tijdens de covid-leugen heb ik hier niet ervaren. Lukaschenko had gelijk…gewoon een extra glaasje Wodka drinken en gewoon verder gaan met leven.

  • Durachuk mei 26, 2023 at 08:52
   Ik zou het graag willen meemaken. Kan je er meer over vertellen, bijv waar zit je in Belarus, of Rusland, hoe gaan de mensen daar om met je als vrachtchauffeur, wat eet je, hoe zijn de wegen, welke steden passeer je, hoe is het rijgedrag daar, en dat soort dingen. Ik ben zeer nieuwsgierig naar die gebieden, maar heb nog onvoldoende houvast om daar eens te gaan kijken. BVD, groeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in