Foto Credit: Stop World Control

Wist je dat er een officiële agenda is, die zwaar gepromoot wordt door het World Economic Forum, om het menselijk ras te vervangen door robots, cyborgs en AI? Hun plan is om het tijdperk van de mensheid te beëindigen en een nieuw tijdperk van neo-menselijkheid in te luiden, waarin mensen een mix zijn van mens en machine en onze gedachten en emoties zullen worden gecontroleerd door AI.

Stop World Control, die ons vraagt “Is dat de wereld die je wilt voor jezelf en je kinderen?” hebben zojuist een korte film uitgebracht THE END OF HUMANITY” met de bedoeling dat het zal dienen als een waarschuwing aan de mensheid, om dit snode plan te voorkomen en om het menselijk ras te redden van zowel uitroeiing als van deze extreme vorm van slavernij,” schrijft Patricia Harrity.

We hebben vandaag de film gedeeld die je kunt bekijken na deze introductie van Stop World Control:

Einde aan de mensheid om de planeet te redden

Velen van ons hebben de populaire sciencefictionfilms gezien over robots die de wereld overnemen en de mensheid uitroeien. Maar we weten niet dat dit precies is wat de wereldleiders aan het voorbereiden zijn. Dit is wat ze overal ter wereld promoten, ontwikkelen, financieren en waartoe ze oproepen.

De globalisten beweren zelfs dat dit de enige manier is om de Aarde te redden van totale ineenstorting. Zonder het tijdperk van de mensheid te verlaten en het tijdperk van NEO-HUMANITEIT binnen te gaan, is de wereld verdoemd, zeggen ze. Een van hun argumenten is dat de mens de oorzaak is van de klimaatverandering en daarom vervangen moet worden door kunstmatige alternatieven om “de planeet te redden”.

  V.N. zegt: "Voedseltekorten zijn essentieel voor het creëren van goedkope slavenarbeid"

Deze wereldwijde hervorming wordt “De Vierde Industriële Revolutie” genoemd en is bedoeld om elk aspect van het leven op aarde volledig te digitaliseren.

Onze film “THE END OF HUMANITY” onthult deze wereldwijde agenda, die krachtig wordt gepromoot met massale steun van de machtigste organisaties ter wereld.

Dit is niet zomaar een film. Dit is realiteit.

Klaus Schwab, oprichter en voorzitter van het World Economic Forum, verklaarde tijdens de recente World Government Summit in Dubai:

“De toekomst is er al. Hij komt eraan als een tsunami! Deze Vierde Industriële Revolutie zal niet alleen alles veranderen wat we doen, maar het zal ook een impact hebben op wie we zijn.”
Er zijn grote ontwikkelingen gaande om de menselijke persoonlijkheid te transplanteren in robotdragers, om de mens kunstmatige onsterfelijkheid te geven. Dit is de ultieme droom van de elites: onsterfelijk worden.

Robots vervangen al verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, psychologische assistenten, artsen, caissières, koks, ordehandhavers, enzovoort, in verschillende gebieden van de wereld. De eerste computerchips worden al bij mensen geïmplanteerd. De vermenging van mens en machine is een realiteit, terwijl AI de wereld stormenderhand verovert en op dit moment miljoenen menselijke banen schrapt.

Het verschrikkelijke is dat juist die gevoelige banen waar mensen een menselijke aanraking, echt begrip en emotionele steun nodig hebben, worden vervangen door robots. Kun je je voorstellen dat je in het ziekenhuis of verpleeghuis door een robot wordt verzorgd? Dat is precies wat er gebeurt. De menselijke ervaring, die zo kostbaar, mooi en diepgaand is, wordt verwijderd en vervangen door gevoelloze robotalternatieven.

  Fenomenologie van wanen

Bij iedereen gedachten en emoties inbrengen

Tegelijkertijd worden in elk land ter wereld technologieën geïnstalleerd die voortdurend alle gedachten, emoties en dromen van iedereen registreren. Deze technologieën hebben zelfs de mogelijkheid om gedachten en emoties in de bevolking in te brengen. Dat is geen samenzweringstheorie, want het is publiekelijk verklaard door de voormalige president van Chili, Sebastian Pinera, en door de Young Global Leader van het World Economic Forum, Ida Auken, voormalig minister van Milieu van Denemarken.

In Europa vertelt de openbare ‘School TV’ kinderen hoe ‘cool’ het is om een chip in je hersenen te hebben.

Google organiseert symposia over hoe mensen één worden met computers, terwijl de CEO van Nokia zegt dat over een paar jaar iedereen zijn smartphone in zijn lichaam zal hebben. Dit betekent dat elk detail van ons leven constant in de gaten kan worden gehouden. Ondertussen organiseert het World Economic Forum conferenties over ‘hersentransparantie’, waarbij wordt besproken hoe al onze intiemste, persoonlijke gegevens zullen worden opgeslagen in de cloud en gecontroleerd door Big Tech.

Dit alles komt overeen met de aankondiging van het WEF dat in 2030 niemand meer privacy zal hebben. Klaus Schwab zegt dat we zullen moeten wennen aan een maatschappij van “volledige transparantie”, waarin alles wat we denken, voelen en dromen in de gaten wordt gehouden.

De film “THE END OF HUMANITY” is een waarschuwing aan de mensheid, bedoeld om dit snode plan te voorkomen en het menselijk ras te redden, zowel van uitroeiing als van deze extreme vorm van slavernij.

  WEF-voorzitter belooft wereldwijde 'Nieuwe Wereldorde' in te luiden

Bronnen:

Stop World Control – https://www.stopworldcontrol.com/support
Stop World Control – The End Of Humanity –As Planned By The Global Leaders – https://stopworldcontrol.com/endhumanity/


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mini gaskamers ontworpen voor euthanasie maken zelfs voorstanders van hulp bij zelfdoding ongemakkelijkVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDemocraten in het Congres zwaaien met Oekraïense vlaggen en scanderen ‘Ukraine First’ terwijl ze 61 miljard dollar steun goedkeuren
Volgend artikelDe lang uitgestelde hulp van de VS aan Oekraïne kan de ineenstorting voorkomen, maar zal Rusland niet terugdringen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Fijn dat ik nu toch weet waar die film overging. Ik had er eerder al 7 minuten aan gespendeerd van mijn leven die ik nooit meer terug krijg. Maar goed kennelijk werd er toch wat zinnigs gezegd. Deze namelijk “ In Europa vertelt de openbare ‘School TV’ kinderen hoe ‘cool’ het is om een chip in je hersenen te hebben.”

  Ik ben er zeker van dit dat in Nederland was. En dan zie je ook gelijk de vijand en hoe smerig deze handelt. Onschuldige kinderen een hype beloven, gemak beloven, succes beloven, hoeveel emoties maakt dat nog meer los bij kinderen. Dus die nemen die chip. Zeker nu ouders steeds minder hebben te zeggen over kinderen. Misschien dat ik zo AI eens ga vragen wat de bedoelingen zijn van zo’n strategie. Uit welke verdorven geest dit plan is ontsproten. Al kan ik zelf het antwoord ook wel geven.

 2. Laat ze Laaät ze …mijn eigen gang maar gaan..laaät ze…ik heb het altijd zo gedaan….
  🎼🎶🎶🎶🎶🎶(vrij, vertaald naar Ramses Shaffy..)… lijkt me wel duidelijk.. niet ???

 3. Gevoelige banen? Die zijn er nu toch al niet meer, mensen zijn al zo ongevoelig tegenover elkaar.
  Maar als de mens moet wijken voor robots gaan die eliten er ook aan want kunstmatige intelligentie neemt dan alles over, maar ja eliten zijn nu al geen mens meer.

 4. De Mrna vaccin dit ter goede trouw genomen door veel mensen… Blijkt een goed geslaagde actie van het WEF. Om ieder op deze manier geniepig met biotech tracker te voorzien, Maw men is gechipt.

  Dit kan m’n zelf controleren op uw smartphone als men deze unlockt voor ontwikkelaars software en dan zoekt op bluetooth MAC adres.
  Enkel in het bijzijn van vac mensen geeft dit een 12karakter code XX-XX de nog niet toegewezen GAVI digitale ID.
  Dit stel ik zelf vast tot mijn verbazing.

  Dit ligt in de lijn met de voorspellingen van WEF.
  De oversterfte is bijkomstig meegenomen.

  Veel succes, op Niburu.co staat letterlijk hoe mn dit kan instellen op Android.

  • En hoe op je iPhone?

   Ik wil je best geloven dat ze Mac adressen uitzenden maar kan het niet geloven als je begrijpt wat ik bedoel. Pas als ik zelf op een bankje in het bos ga zitten en ik het aan de mensen zie die langs lopen. Dan pas kan ik het geloven. Het zal toch niet waar zijn? Kan toch niet? Toch?

 5. Ga er eens vanuit dat dit waar is “ Maar als de mens moet wijken voor robots gaan die eliten er ook aan want kunstmatige intelligentie neemt dan alles over, maar ja eliten zijn nu al geen mens meer“

  en als ze al met chips in hun kop lopen en AI gestuurd zijn? Zou het je feitelijk verbazen?

 6. Wow, wat een angstpropaganda van een Sorensen, hij is al even erg als een Harari en Swab samen! Hij beseft niet wat voor onzin hij verkondigt, in dat opzicht is hij net zo onbewust als die 2 anderen die ik net opnoemde! En dan pochen dat hij God kent! Als dat zo was dan verkondigde hij dat niet! Man hij dient de duisternis en niet het licht! Het leven is niet te vernietigen en we bezitten bewustzijn en bewustzijn is gevoel en dat hebben we opgebouwd uit al onze vorige levens, dat kan niets of niemand ons afpakken, ongeacht of ze je nu volsteken met chips die je gedachtes proberen te beïnvloeden! Laat ik een voorbeeld nemen. Een hypnotiseur kan iemand die een hoger bewustzijn heeft nooit onder hypnose krijgen, zelfs niet als deze laatste dat graag heeft! Een hoger bewustzijn is niet te domineren door een lager bewustzijn! Maar stel je komt onder hypnose, want een hypnotiseur is niemand minder dan iemand die zijn WIL aan jou oplegt. Dan nog kan hij niet jou iets laten doen wat je niet wilt als je bij bewustzijn zou zijn, dat is onmogelijk! En dat snappen al deze lui niet omdat ze het leven niet kennen. Een Swab en cornuiten bezitten het laagste bewustzijn, dus wie willen zij gaan aansturen? enkel zij die daar afstemming op hebben, oftewel de psychopaten zelf! Dus wees niet angstig voor al deze angstpropaganda, eender uit welke hoek ze komen, ze zijn hardstikke onbewust!

  • Op 28.01.2023 (2 + 8 + 1 = 11) zou David Sörensen schokkend nieuws naar buiten brengen over de Deep State/ cabal/ ordo illuminati en hij maakte ons blij met een dooi mus.
   Jkvr. Trix van Amsberg heeft op 28.01.2013 (2 + 8 + 1 = 11) haar aftreden bekendgemaakt en ons ongekozen staatshoofd in de periode 1980 – 2013 zat exact 33 jaar op de troon; 33 is het belangrijkste meestergetal van de sinds 1776 door de ordo illuminati geïnfiltreerde vrijmetselaars.

 7. Honden als huisdier hebben sinds jaren een inwendige chip. Het zelfs verplicht voor je hond.
  Nu is de mens binnenkort aan de beurt met een inwendige chip om te kunnen betalen en geld te ontvangen.
  De duivels aan de top weten dat zonder geld een mens niet kan leven dus neemt iedereen de inwendige chip om te kunnen betalen, geld te ontvangen cq te kunnen leven.
  Want een andere betalingsmethode is er tegen die tijd niet, dan de inwendige chip.
  Naast betalen heeft de inwendige chip ook vele andere aspecten die geregistreerd en gebruikt zullen worden…zoals o.a inloggen op internet.
  Via verplichte vaccins wordt het DNA van de mens gewijzigd en hoppa het duivelse plan is compleet, zodat de mens volledig is overgeleverd aan anonieme buitenstaanders die de wereld ” in handen ” hebben.
  Waarbij de duivelse anoniemen o.a eveneens beslissen of je wel of niet mag leven….

  Technologisch is het dus allang mogelijk om de mens tot absolute slaaf te maken. De vraag is nu nog hoe lang het duurt om van de wereld 1 grote smart city te maken.

  Enfin, ik ben inmiddels 75 jr dus heb de leeftijd mij hierover niet al te druk meer te maken. Mijn levensmotto is, pluk de dag zoals mijn leven nu ook is.
  Maar voor mijn kleinkinderen wordt alles wat natuurlijk is verbannen in hun toekomst.
  Tegelijkertijd zie ik overal om mij heen dat jongeren reeds grotendeels in hun digitale wereldje leven. Allang vervreemd zijn van zichzelf, bijv. de schoonheid van de natuur niet kennen en ook niet willen kennen omdat de natuur saai is in hun beleving.
  Kortom het merendeel van de jongeren is digitaal verslaafd en zullen het dus wel tof vinden om een inwendige chip levenslang bij zich te dragen, zonder zich verder te verdiepen in wat de consequenties hiervan zijn.

  Rutte zei aan het begin van covid” wij gaan nooit meer terug naar normaal. ”
  1 v.d weinige keren waarop hij de waarheid sprak.
  Verval op allerlei fronten is en wordt het nieuwe normaal!

  • Mooie reactie maar ik blijf toch erbij dat ze niets verplicht in mijn lichaam kunnen implanteren zonder mijn toestemming, de concequenties kunnen inderdaad zijn wat je verwoord maar dat is geen reden om me vrijwillig te laten slachten. Beperkingen zullen er zijn maar ook ik ben op leeftijd en laat me niet ompraten

 8. Helemaal waar, daar vrees ik ook voor.. ik hoopte al met de covid plandemie dat de mensen dit gingen door zien en de prik zouden weigeren… Helaas!
  En helaas zal dit zich ook in mijn opzicht verder zetten tot wij halve robots zijn geworden, de massa is te tam

 9. Angstmakerij tot de voorlaatste minuut, dan nog enkele fragmenten van lachende jonge mensen met de mededeling dat we naar een betere wereld moeten en waarvan eentje met de Amerikaanse vlag staat te wapperen , notabene het land met de meeste criminele invasies en bijhorende miljoenen doden. Ofwel is David Sorensen de weg kwijt ofwel is hij dik betaalt door de CIA. Blijkbaar mag zijn filmpje overal zonder beperking vertoond worden , dat zegt al genoeg.

  Het is ook de hulpeloosheid die opgedrongen wordt in deze film , mensen ,vooral zij die nu pas de duivelse machtsstructuren zien staan als het ware aan de grond genageld en weerloos tegenover een leger van gevoelsloze robotten en machthebbers, het is voorgesteld alsof het er al is.en er. Schrik is HET middel van alle dictaturen om de macht te nemen en te behouden. Sans rancunes.

 10. De globalisten beweren zelfs dat dit de enige manier is om de Aarde te redden van totale ineenstorting. Zonder het tijdperk van de mensheid te verlaten en het tijdperk van NEO-HUMANITEIT binnen te gaan, is de wereld verdoemd, zeggen ze. Een van hun argumenten is dat de mens de oorzaak is van de klimaatverandering en daarom vervangen moet worden door kunstmatige alternatieven om “de planeet te redden”.
  De enige manier om onze aarde te redden is ons te ontdoen van dat crimineel clubje “elite”-psychopaten want zij, en niemand anders dan zij, zijn het grootste gevaar voor voor ons voortbestaan.

 11. Wat ik mis i deze documentaire is hetgeen jezelf kunt doen, niet enkel opstaan en masaal verzet, maar er gewoonweg niet aan meewerken, niets laten implanteren, geen cbdc accepteren, dus eigen inzicht nastreven en zodanig helpen. Zie maar eens een chip verplicht in me te krijgen.

  Die benadering mis ik wel i de docmentaire

 12. Sorensen is een zogezegde Christelijke fundamentalist die naar de VS gevlucht is omdat het hem in Vlaanderen blijkbaar te heet onder de voeten werd.
  Maar blijkbaar heeft hij nu een goede “omgeving” gevonden met de juiste beschermheren en fondsen om dergelijke angstpropaganda te maken en te pushen in meerdere talen.

  Dat het niet wordt geblokkeerd zegt eigenlijk al genoeg, deze boodschap wordt gedekt door hogerhand

  Zijn angstpropaganda en leugens zijn natuurlijk te idioot voor woorden, hoe dom moet je niet zijn om daarin te trappen. 😀
  Ik ben geen Fan van Schwab maar wel van Harari, wat hij zegt en schrijft is een WAARSCHUWING waar we heen kunnen gaan als we niet opletten. Sorensen spint dit helemaal om alsof Harari dit WIL. 😀
  Zo weten we dat Sorensen een bedrieger, oplichter en leugenaar is.
  Laat je niet vangen door deze rattenvanger van Hamelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in