Sommige mensen zijn er meteen ingedoken, anderen hebben eerst door de “onderwereld” van vaccins gewaad. Nu sleurt de maalstroom van vaccinatie “boosters” iedereen verder de immuungecompromitteerde afgrond in, schrijft S.D. Wells.

Honderden miljoenen mensen die in vaccins geloven zijn beetgenomen en dachten dat er maar één vaccin zou zijn, of een korte serie, maar nu beginnen ze allemaal de diepe, donkere “wateren” van gentherapie-injecties te zien, en het ziet er inderdaad grimmig uit.

Het plan is dat elke persoon booster na booster na booster neemt, en voor Amerika, zoals vele andere landen in de wereld, zijn er tekenen die erop wijzen dat de schade aan belangrijke lichaamssystemen reeds haar afschuwelijke kop opsteekt, met inbegrip van vasculaire klonters, antilichaam-afhankelijkheid versterkingssyndroom en plotselinge “onverklaarbare” sterfgevallen. Er zijn vele redenen om nooit, maar dan ook nooit booster prikken voor Covid te nemen, maar we hebben het teruggebracht tot de top vijf.

De top 5 redenen om elk stollingsvaccin dat op je pad komt te vermijden.

1. Het is niet echt een vaccin, maar eerder een gentherapie die bloedklonters, hartspierontsteking en kanker veroorzaakt.

2. U moet elke 4 tot 6 maanden worden gevaccineerd voor de rest van uw verkorte leven.

3. Bij elke volgende injectie wordt het antilichaam afhankelijkheidssyndroom (ADE) dat met de eerste dosis is begonnen, verergerd, waardoor uw immuunsysteem elke keer meer verzwakt.

4. Het duurt jaren om echte “veilige” en “doeltreffende” vaccins te maken, te testen en een echte en volledige goedkeuring te krijgen, dus elke booster is een totaal “schot in het duister”, alsof je Russische roulette speelt.

  Israëlische Professor Ehud Qimron: "Ministerie van Volksgezondheid, het is tijd om falen toe te geven"

5. De CDC blijft de “feiten” over de Covid-vaccins veranderen, inclusief hoe ze werken, hoe lang ze werken, tegen welke virussen ze gericht zijn, en de afschuwelijke bijwerkingen waarschuwingen.

Als u of sommige van uw dierbaren tegen Covid zijn ingeënt, hebt u misschien nog een goede kans om te ontsnappen aan de dodelijke “donkere maalstromen” die alle anderen te wachten staan. De frauduleuze Fauci, de heer Covid zelf, heeft onlangs in een podcast in de New York Times toegegeven dat de vaccins zeer snel slijten en hun vermogen verliezen om mensen te beschermen tegen infectie, ziekenhuisopname en dood. Maar de vaccins zijn nieuw. Dus wat is er aan de hand?

In het begin zeiden de CDC en Fauci dat de vaccins voor 95% effectief en 100% veilig waren. Later zeiden ze dat ze infectie niet voorkomen, maar alleen de ernst van covid verminderen als je toch geïnfecteerd raakt.

Vervolgens beschuldigden zij alle ongevaccineerden ervan de ziekte voortdurend te verspreiden onder de gevaccineerden, maar gaven vervolgens toe dat de vaccins de overdracht onder de gevaccineerden NIET voorkomen. Nu zeggen ze dat ze na een paar maanden de infectie, overdracht, ernstige gevallen, ziekenhuisopname of overlijden niet voorkomen. Waarom overwegen mensen dan nog steeds boosters?

De “deskundige” op het gebied van besmettelijke ziekten, de heer Fauci, heeft Israël als een perfect voorbeeld voor zijn argumenten aangehaald, waar de vaccinatiegraad onder de bevolking zeer hoog is (meer dan 80%), en nu heeft een groot deel van deze gevaccineerde schapen Covid opgelopen, is opgenomen in het ziekenhuis en gestorven. Nogmaals, de maalstroom wordt in volle hevigheid gevoeld.

  Dr. Coleman: Dit is wat er vervolgens gaat gebeuren

Hier is Fauci die toegeeft dat de vaccins nu al totaal nutteloos zijn, en hij gelooft dat het tijd is voor hem om om de dodelijke boosters te geven:

“Men constateert een afname van de immuniteit, niet alleen tegen infecties, maar ook tegen ziekenhuisopname en tot op zekere hoogte overlijden, en dit treft nu alle leeftijdsgroepen. Het zijn niet alleen de ouderen”, en vervolgde hij, om zijn punt duidelijk te maken, zodat hij de booster-vaccinatie aan iedereen kan pushen: “Het neemt af tot het punt dat je steeds meer mensen doorbraakinfecties ziet krijgen, en steeds meer van die mensen die doorbraakinfecties krijgen, belanden in het ziekenhuis.”

Boosters zijn essentieel om de pandemie aan de gang te houden en het immuunsysteem van de mensen voor eens en voor altijd lam te leggen.

Big Food en Big Pharma konden de mensen niet snel genoeg doden met hun giftige verwerkte voedingsmiddelen, dodelijke receptgeneesmiddelen en griepprikken vol kwik, dus moesten ze een oplichtingspandemie uitvinden om iedereen nieuwe “vaccins” te verkopen die elke vier maanden nodig zouden zijn. Wie had dat gedacht? Bereid u voor op herhalingsinentingen om de vier maanden en miljoenen “onverklaarbare” sterfgevallen onder de schapen die halsoverkop “gevaccineerd” willen worden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekteVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWHO stelt ook vast: Gevaccineerde mensen brengen virus over, vaccinaties maken geen einde aan maatregelen
Volgend artikelWHO geeft eindelijk toe dat griep dodelijker is dan COVID19!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Hier word ik zó depri van. En verdrietig.
  Waarom zien al die schapen niet wat er gebeurt?
  En dan die bedriegers. Ik ben geen agressief mens maar die Fauci mogen ze vierendelen van mij.
  Wat een engerd.

  • Nee, we zouden hem ook alle vaccins en de boosters moeten geven van de categorie 03, zodat hij ook kan beleven wat hij andere opdraagt te doen. Zo ook hier het gehele 1e en 2e kamer, GGD, het RIVM en het OMT, zodat zij ook kunnen ervaren waarover zij telkens over spreken, wat het volk zou moeten doen. Dit lijkt mij een eerlijk voorstel. Gewoon eerst massaal een prikarts of GGD priklocatie of meerdere overmeesteren, de flesjes 03 en 02 meenemen en de desbetreffende volspuiten. En dan afwachten voor dat zij ook beginnen te stuiten met allerlei bijwerkingen. Dan zal het waarschijnlijk heel snel over zijn met angst en paniek zaaien voor hen.

 2. voorlopig is de haarzaaierij een versnelling hoger gegaan, de telegraaf gooit onder andere neer: ‘‘Stronteigenwijze ongevaccineerden verantwoordelijk voor ziekenhuisprobleem’’…wat gewoon weg beschuldiging is en haatzaaien. Elders verhalen dat zorg moet worden uitgesteld en mensen met een tumor thuis mogen wachten…
  Ene persoon minister oid genaamd De Jonge “bedankt” 1.2 miljoen Nederlanders….

  We kunnen hier gerust spreken van haatzaaien en opzettelijk aaanzetten tot geweld tegen een minderheid…kwestie van een week of wat voordat de “Pogroms” beginnen…gaan groepen burgers ongevaccineerden in elkaar slaan, hun huizen bekladden of doet de politie dat dan via lijsten…..?

  Ik heb eigenlijk geen argumenten om een inspuiting te weigeren, behalve dat mijn lichaam een afweersysteem heeft, dat doodgaan bij het leven hoort, dat gezien er geen openheid is over de spuitjes en zelfs Euro parlementariers niet mogen weten welke contracten er zijn afgesloten en dat de fabrikanten nergens voor aansprakelijk zijn (lees niet achter hun product staan behalve met woorden) en vooral dat mij door lieden, van wie bezwezen is dat ze liegen, bedriegen en verbergen, met “zachte” dwang wel even een spuitje word opgedrongen.
  Ik denk dat het gros van de mesne die een “vaccin” weigeren dat doen omdat er nul en minder vertrouwen is in de overheid….in Februari 2020 stonden ze in het parlement te lachten om de griep uit China, een maand later was er een alles verlossend spuitje, een jaar en twee spuiten en een booster later zijn het experts en is de wereld in gevaar.

  Je kunt alle logische en redelijke argumenten gebruiken, maar de pers verdraait , zorgt ervoor dat er geen mogelijkheid is iets echt te zeggen en maakt belachelijk zonder dst de aangevallen partij weerwoord kan geven. Dit is eigenlijk de tendens, de mensen die bij gebrek aan blinde volgzaamheid weigeren te worden ingespoten wegzetten als idioten en wappeies, als halve asocialen is al laag, maar ze ook verhinderen aan discussie mee te doen en ze zelfs met geweld te doen zwijgen, dat is pure terreur. Terreur waaraan een premier en een minister zich openlijk schuldig maken. De pers doet mee…
  Gedrag van onder de onderste steen vandaan….

  Maar even dit: we hebben 70 jaar burger bescherming, miljarden zijn uitgegeven aan brancards, ehbo dozen en chloor pillen, harde koekjes en diners en lonen en onkosten vergoedingen voor de heren die dit alles leiden…
  Vanuit die beschemings instantie kwamen geen tenten met een ic unit, geen plan de campagne, nog geen fietspomp voor beademeings doeleinden. Je hoort er geen woord over, want het was vooral een baan voor de figuren achter de politiek en hun vrienden en kornuiten. Miljaren zijn daarin gestort, met als retour nada, NADA, nothing, niets !!!

  Daqn nog een ander puntje: in vroegere tijden werden mensen met longproblemen naar bossen gebracht waar bijvoorbeeld TBC kampen waren, houten hutjes in het bos of aan zee, met frisse zuurstofrijke lucht en een natuurlijke barierre tussen de patienten, en voor het verplegens personeel was het lopen tussen de huisjes en het handen wassen en even doorluchten meer steriliserend dan een beklap van twijfelachtige herkomst en een klets gel met alcohol….die ziekehuizen zijn en blijven een bron van infecties, dus waarom met longpatienten binnen in een MSRA kolonie gaan zitten? Is dat logisch? Nee, het is pure handel. Handel omdat zogenaamde covid gevallen extra geld opbrengen, en een ziekenhuis is en blijft een bedrijf…privatisering van de zorg, weet u nog…daar word nooit een burger beter van.
  Maar goed, even over die beademing en de intensicve care units….na een jaar en een half van persconferenties en miljarenden aan steun is er nog geen IC bijgekomen. Wat logisch zou zijn geweest en normaal in een epedemie was zieken scheiden van de gezonden. Wat normaal was zou zijn aparte IC’s op te richten in centra die bijvoorbeeld in bossen of langs zee zijn met aparte tentjes voor “covid’ gevallen, met bijvoorbeeld het leger als coordinator en sturende factor op medisch gebied. Ook de aanschaf van 1000 of 2000 beademings apparaten had in 18 maanden geen enkel probleem moeten zijn….peanuts vergeleken bij de kosten die worden gemaakt en de schade die word gecreerd….

  …en alle dagelijkse zaken hadden gewoon door kunnen gaan…een weg die nooit werd bewandeld…een virus dat nooit werd geidentificeerd…een griep die wat harder inslaat dan gemiddeld…

  …ales in onze wereld krijgt een code….groen als de zon niet te hard schijnt, geel als er druppels water uit de lucht vallen en rood als er onweer komt. Groen als alles goed is, geel of oranje als bij de kerncentrale iemand van een steiger valt en rood als er een mankement is en de boel stil moet worden gelegd. Tsjernobil was rood…laag water is groen, hoog water geel en storm op zee rood….mogelijk dijkdoorbraak…1952 is nog steeds een leuke angst zaaier…..door steeds rampen en wat lastige zaken te koppelen qua kleuren code word angst gemaakt. Het weer word code rood, ooooo, niet de weg op. De angst die vooral jongeren word aangeleerd is ziekelijk. Onweer is mooi, maar niet onder een boom in het open land staan en niet gaan vliegeren….angst door alles een simpele kleur code te geven….

  De regering koos ervoor de meest absurde weg te volgen, op basis van adviezen van lieden die zelf grof verdienen aan spuitjes en pillen….het is deze weg opgegaan omdat er geld te verdienen was voor de grote bedrijven. Niet omdat het de beste oplossing was….Ivermectine is spotgoedkoop, werkt en word praktisch verboden. Een experimenteel iets zonder fysieke testperiode van jaren maar in weken in elkaar gegooid en zo duur dat de contracten geheim zijn werkt wel? Als je alles bij elkaar optelt dan ben je gek als je een spuit in je arm laat zetten, of gebroken door pers, regering en mede idioten.
  U neemt ook een drankje of een pilletje aan van vreemden die u bezweren dat het goed is….terwijl u weet dat ze constant liegen en bedriegen….wat weten we nu eigenlijk behalve dat we iets moeten? Zijn we dan zo stom dat we onze God Rutte en zijn Nar niet begrijpen, of die Osterhaus met zijn kennis. Typisch is dat je altijd lui op TV ziet die voor zijn, en dat iedere tegenstander met een doctoraat of ergens word weggehouden van de microfoon. Ik wil meningen horen van alle kanten om te weten waar ik heen zal gaan….ik wil behalve leugenaars ook een lieden horen die logica spreken, ik wil logenaars horen….mensen die logica uit hun laadklep laten vallen.

  Het is een vrije keuze….maar laat mij ook vrij in mijn keuze. Ik zou Ivermectine nemen mocht ik ziek worden, met een hele grote kans op snel herstel, goedkoop….helaas is het kopen ervan bijna onmogelijk en worden verkopers ervan aangepakt door de politie…….

  …en nu gaat het dus zover dat oningespotenen worden aangeween als hen die de bronnen hebben vergiftigd….straks eten we nog babies….

  We zijn door de uitspraken van onder andere De Jonge nu beland in een situatie waarin mensen die om goed redenen geen spuit willen gevaar lopen. Dit is het resultaat van politici die voor andermans kar lopen te trekken. En wie gaat de mensen beschermen die straks of misschein nu al worden aangevallen in hun huizen, bij de winkels, waar dan ook….wie, de politie die protesterende bejaarden in elkaar slaat? Die politie? Ons land is een respectloos zooitje ongeregeld geworden, met de regering aan kop als boegbeeld. Wees gerust trots op je VVD of D66 partij lidmaatschap…..

  U wil niet weten hoeveel mensen ik spreek die willen emigreren of er al mee bezig zijn, die dit land omwille van de politieke beslissingen en het trappen op de bevolking zo kotsbeu zijn….

  Vluchten of emigreren is een wijze oplossing, wanneer omgeven door gekken. Mocht het niet lukken is er altijd nog Radio Kootwijk, een architecturisch staaltje kunst en degelijkheid. Ooit de manier om contct te hebben met vrienden of famillie aan de andere kant van de aarde, nu een verlaten baken van wat ooit een welvarend hardwerkend land was waar de neuzen grotendeels dezelfde kant op stonden en waar mensen elkaar hielpen als het even moeilijk ging. Waar je naast elkaar stond en niet op elkaars hoofd aan het intrappen was….
  Het is ook een plek waar je met voedsel en hooivork nog even jezelf kunt zijn, en waar ingespotenen die jou hun denkwijze willen opdringen nog in stilte aan de hooiprik kunnen worden gestoken….

  Geweld mensen, en zeker sektarisch geweld waarbij jou leven acuut gevaar loopt kun je alleen met meer geweld stoppen. Dat is de wat de staat doet, dat is wat de maffia doet en die hebben meer geld dan wij allemaal bij elkaar….

  Als we morgen oningespoten en QR loos de straat opgaan, staan er dan knokploegen voor de supermarkt om jou QR code te controleren. Als het aan de Telegraag ligt of Hugo de Jongen dan is dat prima….morgen zal de rest van MSM aanhouding en deportatie eisen, of ff douchen met poeder….de VVD jongeren met honkbalknuppels de straat op, de A socialen die God Rutte niet willen dienen verdrijven….
  Het gezonde verstand houd duidelijk een winterslaap.

  En ik, ik ben genezen zonder ziek te zijn geweest, antistoffen die straks geld waard zijn, en ik wil Ivermectine als ik ziek zou woorden en mijn lijf het niet meer kan omdat ivermectine een bewezen werking heeft. Ik zit nu aan de Bushmills bij gebrek aan ontwormingsmiddel met gunstige bijwerking…..Tiocfaidh ár lá…..
  Dat is iets dan geen van die spuitjes met verborgen inhoud en prijs kan zeggen, en toch moet en zal iedereen worden “gered”. Is dat soms de Jihad die ons beloofd is, bekeren en dan naar het paradijs?
  En zomaar, is het niet verplicht dat alle producten in de EU een label met daarin de inhoud moeten hebben?

  Mijn wens voor 2022 is een nest verse politici met een geweten en verstand die dit land gaan besturen, want de lapschwanzen die er nu zitten zijn een aanfluiting voor het hele mens zijn.

  ….me paard hep schurf….ivermectine aub..

  • Ik herinner me de Telegraaf die ‘ongewenste’ content publiceerde en er een auto het pand in werd gereden. Ik herinner me de bijeenkomst – welke op beeld was vastgelegd – van de vrijgemetselde burge’meesters’ die volmondig en massaal schaterlachten toen één of andere vrijgemetselde kerel met een kale kop op het podium verkondigde dat de Telegraaf dit had verdiend en nog wat verwensingen toegedicht werd. Beelden van de werkelijke hoedanigheid van dit land om nooit meer te vergeten.

  • Afschalen van de zorg- en ICU capaciteit terwijl foute Fauci een PLANDEMIE aankondigde en Merkel de grenzen open gooide voor import … Maar ja, dat stond niet in de kranten en kwam eveneens niet in het hoernaal.

  • weetju> men mag maar eenmalig kabinet demissionair maken daarna moeten alle ministers ontslag aanbieden en komen er stemmingen… jayyoooo

  • In een normale rechtsstaat wel, maar hier drukt de politie aangiften voor bij de ene zaak en weigeren ze een zaak te starten bij een andere….

   Je kan het proberen, maar ik denk dat dit werk zou moeten zijn voor het parlement, als dat nog een oppositie heeft. Normaal gezien zou het openbaar ministerie op basis van de tekst in de telegraaf en de uitspraak van De Jonge een onderzoek kunnen starten, maar ze zijn zo glad….met Fortuyn is dit ook geflikt en er is nooit iemand voor gestraft. En als een oud politie commissaris op tv mag zeggen dat een politicus dood mag worden geschoten of wat dan ook en er is geen gevolg dan weet je waar het rechts systeem heen is: permanent op vakantie.

   Ik zou gewoon een bus Hansaplast spuitplijster kopen en mocht iemand je gebrek aan QR code belagen dan kun je bij gebrek aan geweld van jou kant wel symbolisch iemand een steriele pleister geven…..als symbool voor de wond die je symbolisch uit zelfbescherming op je belager(s) hebt toegebracht….let op, spuitpleister mag niet in de ogen worden gespoten maar mocht dat per ongeluk gebeuren dan komt dat na een dag van veel pijn wel weer goed….als middel om verwondingen te stoppen of symbolisch te voorkomen is het perfect…als middel om echte verwondingen te voorkomen werkt het nog beter….

   • Men heeft de grondwet / de mensenrechten / de Neurenberg Code / etc. door de plee gespoeld en degenen die deze wetten met een eed dienden te controleren en te beschermen, hebben in plaats daarvan een eed afgelegd aan ene waus Klaus Schwab en consorten. Een eed aan sektegenoten van de sekte der gevrijmetselden die zij dienen en iets als een hiërarchisch systeem werkt hier naadloos aan mee. “Gewoon je bek houwen”, aldus de gevrijmetselaarde en zogenaamde minister president van Hol-land, genaamd Mark Rutte.

    • Daarbij – en dat is essentieel – is de gezondheidszorg verkocht aan de pharmaceutische industrie. Tel daarbij op het hiërarchische systeem … en het sanctioneren van alles wat tegen diens haren instrijkt.

 3. Niets helpt >> alleen zorgen dat de politieke partijen in macht krimpen.. dus niet meer stemmen op VVD/CDA en misschien zelfs de pvda/D66>>>>>>>>>>>>>>>>>….FvD = de enige partij die corona maleficaties aan het licht brengt,Probeer ziekenhuis hoofden te emailen > RIVM klachten….??

 4. Niet laten “vaccineren” heeft alles te maken met een gebrek aan vertrouwen in regering. Bewezen leugenaars en bedriegers zijn nu eenmaal niet zo geloofwaardig. Je kunt dus stellen dat de politici van de afgelopen decennia alle opgebouwde krediet hebben gesloopt. Het is makkelijk nu niet gevaccineerden de schuld te geven en zo het eigen falen te verbergen. Wie had anders verwacht?

  Logisch was als je mensen die moeten worden opgenomen met het zogenaamde vaccin inspuit , maar de kans dat niemand dat overleeft is vrij groot en dan is je verdien model naar de knoppen. Door de mand vallen….

  Ondertussen word steeds meer bloed van mensen met NATUURLIJKE antistoffen gebruikt om “covid” te bestrijden op de IC…als blijkt dat alle medicatie faalt….mijn bloed is straks goud waard, de kans dat niet gevaccineerden straks de enige geschikte orgaan donors zijn is vrij groot…..

  De haat die word gezaaid tegen niet ingespotenen is per uur aan het groeien, ook de GVA.be heeft een stuk over een legale drugsdealer die zijn cafe winst ziet kelderen….straks klagen ook de casinos over lage winst door ongevaccineerden…..

  Dit is duidelijk het decennium van de waanzin…

 5. Hoe zit het eigenlijk met die regering in NL? Kan dat zomaar dat een “demissionair kabinet” nog wetgeving zit op te koken? En hoe en door wat wordt er toezicht gehouden op die knakkers? Ik lees er nooit iets over en het lijkt wel normaal te zijn. Weet iemand meer? Graag lees ik het.

 6. Er is een 6e reden waarom je de covid19 prik, of welke gentherapieprik dan ook, niet moet nemen. Deze heeft niet met de gezondheid te m aken, maar met een grondwettelijke situatie. Zodra je geprikt bent , verandert je DNA. Voor de ‘wet’ (na de Coved ‘pandemie’ gecorrumpeerd) ) ben je dan geen mens meer, maar een transhumaan. (vandaar dat ze zwangeren met hun ongeboren kind ook zo graag willen meenemen…twee vliegen in 1 klap, plus al het nageslacht daarvan in de volgende generaties).. Deze uitleg komt bijna bij niemand binnen… (wekt alleen maar woede en onbegrip op..maar is zo logisch als wat als je kijkt hoe corrupt het rechtssysteem handelt..als je kijkt door de bril van kwaadwillenden dan zie ineens alles) en is zo moeilijk over te brengen, dat je in de ogen van de globalisten niets meer bent dan een ‘hackable animal. ‘Niet mijn woorden, maar een quote van henzelf. Bevraag alles, geloof niets. Je onderbuikgevoel is je grootste morele kompas in combinatie met het vinden van feitelijke verbanden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in