Foto: Pxhere

Voortdurend blijven de mainstream media hoge aantallen SARS-CoV-2 geïnfecteerden presenteren – we worden overspoeld met schommelende infectiecijfers die ondanks de lockdowns zogenaamd zouden stijgen. Maar wat is er eigenlijk met de griep gebeurd? De media houden ons voor dat het aantal griepinfecties historisch laag is. Heeft Corona de griep overwonnen?

Vergeleken met de vorige griepseizoenen zag 2020 er ongelooflijk goed uit. In de 51e kalenderweek van 2020 (12-18 december 2020) meldde het Robert Koch Instituut (RKI) slechts 23 bevestigde griepgevallen die in het kader van de Wet Bescherming tegen Infectie zijn geregistreerd. Een jaar eerder waren er in dezelfde kalenderweek 692 griepgevallen; in 2018 waren er dezelfde periode 283 gevallen en in 2017 waren er 296 griepmeldingen, schrijft Alina Adair.

“Influenza virus circulatie wordt verondersteld op extreem lage niveaus te zijn in het 2020/21 seizoen tot nu toe”, schreef de Arbeitsgemeinschaft Influenza (AGI) beknopt in haar 51ste wekelijkse rapport, maar legde niet uit waarom er plotseling nauwelijks griepgevallen waren.

De WHO publiceerde een grafiek op 6 januari, waarin het verloop van de influenza-gevallen in 2020 wordt weergegeven. Op basis van de grafiek waren er vanaf kalenderweek 18 wereldwijd weinig tot geen griepgevallen.

De WHO schrijft: “Nationale influenzacentra (NIC’s) en andere nationale influenza-laboratoria uit 75 landen, regio’s of gebieden meldden gegevens aan FluNet. De GISRS-laboratoria van de WHO hebben in deze periode meer dan 188.3831 monsters getest. In totaal zijn er wereldwijd slechts 379 griepgevallen geteld”. Dit getal lijkt uit het niets te worden gehaald als je kijkt naar de cijfers van voorgaande jaren. Kijkend naar het griepseizoen van 2017 tot 2018 geeft het ook stof tot nadenken.

  Dr. Reiner Fuellmich: Dit zijn geen vaccinaties, maar gentherapie-experimenten

Is de griep hernoemd naar Corona?

De vraag die onvermijdelijk ontstaat is of de griep nu gewoon Corona heet.

Onze regeringen vertellen ons dat de reden voor de lage griepgevallen de toepassing van de hygiëne-regels en een gevolg van de lockdowns is. De hygiëne-regels en andere verboden en beperkingen van de grondrechten worden verondersteld de griep zo goed als te hebben overwonnen, maar toch krijgen we dagelijks massaal horrorberichten over de besmettingscijfers in verband met Corona om ons in paniek te brengen. Het zet je aan het denken.

Het is onwaarschijnlijk dat de griep die tot nu toe elk jaar talrijke levens heeft geëist nu sinds het begin van de zogenaamde Coronapandemie plotseling alleen nog maar met milde ziekteverlopen en lage aantallen gevallen verschijnt. Het lijkt wel of de WHO de griep naar Corona heeft hernoemd als onderdeel van de “Great Reset“. Zou de reden kunnen zijn dat mensen wereldwijd niet bang genoeg waren voor de griep?

Achtergrond: Great Reset?

Om de VN Agenda 2030 en de deïndustrialisatie van de geïndustrialiseerde landen te verwezenlijken, moeten de regeringen hun beroepsverboden, lockdowns, enz. rechtvaardigen. Wat zou hier beter voor zijn dan een zogenaamd nieuw virus dat gebruikt wordt om wereldwijde paniek te zaaien? De griep zou niet genoeg zijn geweest om de economie tot nul te reduceren – Corona daarentegen zou kunnen worden gebruikt om zoveel angst op te wekken dat mensen over de hele wereld in geïndustrialiseerde landen het allemaal over zich heen zouden laten gaan. Ongemerkt blijven daarbij de plannen van het World Economic Forum om de economie bewust te vernietigen om zo een nieuwe “duurzame” wereldeconomie op te bouwen – maar dan niet meer bij ons, maar in de huidige ontwikkelingslanden.

Kardinaal waarschuwt: Covid zal worden gebruikt voor de “Great Reset” om “vrijheid” en “families” aan te vallen

Vorig artikelToenemende Corona-moeheid: vaccinatie en massale testen zijn nauwelijks gewild
Volgend artikelBiden bestempelt de Republikeinen als nazi’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  • Nog even geduld, dan hebben ze voor jou ook een prik klaar liggen.
   Vergeet je niet om nog wel je masker te blijven dragen, want je weet het maar nooit.
   Want ik loop ook nog rond en weiger alles.
   En heel misschien kan je dan alsnog corona krijgen.
   Opsluiten moeten ze die weigeraars, of niet. Tuig is het.

 1. Inmiddels heeft elk land zo’n beetje zijn eigen variatie op corona.
  We hebben de Engelse, de Zuid Afrikaanse en inmiddels ook een Japanse versie.
  Zo kunnen ze het nog wel even volhouden.

 2. Ik heb mij de laatste tijd zo ongerust gemaakt. Heel veel buren van mij zijn kort na vaccinatie overleden. En omdat het om ouderen gaat word het daarop gehouden. Er gingen inderdaad afentoe mensen dood. Maar niet met deze snelheid. En ik heb nu toevallig een gesprek gehad met nieuwe buren. Allemaal gevaccineerd. Dus ik zeg..ik begin er niet aan. Maar dat had ik beter niet kunnen doen. Er werd gelijk gezegd..ze vinden je wel en dan wordt je.gedwongen. Hellup. Is dit mijn democratische land ???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in