Niet alleen dat, maar de kardinaal benadrukt ook hoe de globale maatregelen die zogenaamd worden genomen om de verspreiding van de infectie door COVID-19 te voorkomen, gewoon wapens zijn van degenen die de vrijheid en het gezin zelf willen aanvallen. Het virus, zegt hij, wordt “gebruikt door bepaalde krachten” om iedereen zich te laten “onderwerpen aan de zogeheten “Great Reset”, het “nieuwe normaal”.

Backup:

Kardinaal Burke valt de maatregelen van “zelfisolatie” en quarantaine aan die aan burgers in veel verschillende landen worden opgelegd, zogenaamd om te voorkomen dat anderen met Covid-19 besmet raken.

In een tijd waarin we dicht bij elkaar moeten zijn in christelijke liefde, willen wereldse krachten ons isoleren en ons doen geloven dat we alleen en afhankelijk zijn van wereldse krachten die ons slaven maken van hun goddeloze en moorddadige agenda.

De Great Reset – die niet zou bestaan – zal een einde maken aan het populisme

Bijna twee keer zoveel Amerikaanse sterfgevallen door vaccins in de eerste drie maanden van 2021 dan alle sterfgevallen door vaccins samen in de afgelopen tien jaar

5 REACTIES

 1. Aan de schrijver dezes:

  Besef je, dat er een film is gemaakt over wat die gekken een ideale situatie noemen?
  Ik heb hem hier al 2 maal gezien op tv, dus hij moet oud zijn.
  Titel:equilibrum. Iedereen kreeg een dagelijks shot en sloot daarmee gevoel af; saat besliste over alles.

  We zijn er griezelig dichtbij.

  • Zo geloof ik het ook, straks zijn we al onze rechten kwijt en worden gelijk als marionetten, zij trekken aan de touwtjes en pas dan kunnen we georkestreerd in die richting bewegen die zij ons laten doen, geen stap meer of je wordt geëlimineerd, op welke wijze zal nog blijken maar ben er zeker van dat ze niet zullen twijfelen om de touwtjes naar je nek te loodsen tot je adem stokt en dood neervalt….

 2. Alweer tien maanden later, en ook deze man heeft geen zak kunnen stoppen of veranderen. Iedereen is vastberaden dat de gifspuit het antwoord is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here