De burgemeester van een Hongaarse grensstad smeekt om militaire hulp bij het optreden tegen grote groepen mannelijke migranten die de huizen en boerderijen van zijn kiezers binnenvallen en vernielen.

Op schokkende videobeelden, gemaakt door burgemeester László Toroczkai van Ásotthalom, een dorp aan de Servische grens, zijn tientallen mannen te zien die het huis van een bejaarde vrouw kraken nadat ze het huis zijn binnengedrongen terwijl zij korte tijd weg was.

Burgemeester Toroczkai verklaart dat meer dan 60 illegale vreemdelingen het huis waren binnengedrongen en een kamp hadden opgezet, schijnbaar zonder zich te bekommeren om repercussies.

“Achter mij is de boerderij te zien waar ik overdag met mijn collega’s, 65 migranten hebben aangetroffen. De eigenares van de boerderij, een oude dame, nam de bus naar Szeged”, zegt Toroczkai.

“Toen ze terugkwam met de bus uit Szeged, probeerde ze terug te keren naar haar huis; ze vond zichzelf tegenover 65 jonge, illegale migranten van militaire leeftijd, die gewoon inbraken in het huis, de deur en de ramen insloegen, en het eigendom van deze oude dame bezetten, haar keuken, haar slaapkamer. Ze gingen overal naar binnen”.

Nu er minder politie en militairen worden ingezet om de regio te bewaken, voert een “leger van migranten” soortgelijke invallen uit bij andere woningen in het gebied, zegt de burgemeester.

“Ik weet niet wat er aan de hand is. We vragen de Hongaarse regering om de grenzen van Hongarije te beschermen, en er niet alleen over te praten. Stuur het Hongaarse leger hierheen om ons te helpen. De orde moet hersteld worden”, zegt Toroczkai.

Hongaars parlementslid brengt drastische daling van geboortecijfers in verband met massale "vaccinaties" tegen Covid (Video)

“Dit is onaanvaardbaar, dat groepen met honderden leden binnenvallen en de huizen en boerderijen van Hongaarse mensen innemen”.

De grens van Hongarije wordt voortdurend belegerd door illegale migranten, vooral langs de Servische grens, die als toegangspoort dient van het Balkanschiereiland naar de Europese Unie.

Orbán: Soros wil etnisch-gemengde samenlevingen creëren, het nationalisme ontmantelen en de macht overdragen aan de wereldelite

7 REACTIES

 1. Het leger om zeeruit tekrijgen is niet nodig. Die moeten gewoon buiten wachten; rook of traangas graant eri, komen ze echies wel.
  Dat is het eerste deel van de oplossing

  Tweede deel de directe schade vergoeding.
  Stripsearch het tuig buiten; daar frissen ze van op.
  Neem alles van enige waarde; maar vooral de mobiele telefoons; die worden als wapens gebruikt om zo’n overval te organiseren.
  Geld sieraden, telefoons: als schade compensatie voor de eigenaresse van gebouw.
  Dat is het tweede deel

  Dan de straf.
  Gevangenis werkt niet.
  Dwangarbeid wel; laat ze maar ekker een half jaar werken aan de grensafzetting; daar knappen ze van op.

  Wat ook werkt: paar snotneuzen het dak op sturen, met vodden de schoorstenen dicht stoppen.

  P.s.: Niemand maakt mij wijs dat de Serven dat niet vooraf wisten…

 2. Typisch.Niets erover in AD. Welelders een paar stomme stukjes over vluchtelingen.

  ‘Ze zitten vast bij Hongarije, omdat Hongarije de grens sloot”
  nee hoor, omdat ze eerst een burgeroorlog begonnen en toen er niks meer te stelen/ verkrachten was, een leven van niksdoen in luxe in West Europa wilden.

  Niemand houd ze tegen als ze teruggaan….

 3. Typisch.Niks op Roemeens nieuws, maar ook niet op de kabel, waar 2 Hongaarse nieuwszenders zijn….

  Wordt tijd dat ze daar vuurwapens gebruiken tegen dat tuig, of dat ze zeer zeer zwaargestraft worden.

 4. Typisch.Niks op Roemeens nieuws, maar ook niet op de kabel, waar 2 Hongaarse nieuwszenders zijn….

  Wordt tijd dat ze daar vuurwapens gebruiken tegen dat tuig, of dat ze zeer zeer zwaar gestraft worden.

 5. Vreselijk als je zelfs in je eigen huis niet meer veilig bent…je bemoeit je nergens mee en dan word je alsnog lastiggevallen, op je eigen privéterrein…er zit niets anders op dan een groot hek om je huis te zetten en dat onder stroom te zetten om dit tuig uit je huis te houden; dat zijn toch geen normale mensen die zo gedragen, als een troep wilde dieren…geen wonder dat wij deze mensen niet in onze landen willen hebben…ze hebben het er zelf naar gemaakt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here