De Afro-Amerikaanse Tessica Brown ging viraal op het internet toen ze bekendmaakte dat ze superlijm als haarproduct had gebruikt. Nu zal een gespecialiseerde chirurg haar helpen om haar haar te herstellen. Tegelijkertijd beschuldigt ze het lijmbedrijf van racisme.

In de video vertelt de Afro-Amerikaanse dat haar gebruikelijke haarproduct op was, en dat ze in plaats daarvan “Gorilla Glue”, een superlijm, had gebruikt.

Iets wat ze later omschrijft als een “slecht, slecht, slecht idee”. Legt deze “zeer intelligente” persoon verder uit dat ze dacht dat haar haarproduct en superlijm op dezelfde manier zouden werken.

Ze heeft nu een maand geprobeerd om de lijm uit haar haar te krijgen, zonder succes.

“Ik heb mijn haar 15 keer gewassen, en het haar beweegt niet”, zegt Brown in de video.

Na een periode van pogingen om de lijm te verwijderen, koos Brown ervoor om naar het ziekenhuis te gaan voor hulp. Maar de pogingen van de medische staf hadden geen succes.

Binnenkort vliegt Brown van haar verblijf in Louisiana naar Los Angeles, waar plastisch chirurg Dr. Michael Obeng zal proberen haar te helpen. Eenmaal in de kliniek, zal de chirurg medische lijmverwijdering gebruiken om haar haar te verwijderen, en het proces zal naar verwachting ten minste drie dagen duren.

“Gorilla lijm” is weliswaar geen product dat op de schoonheidsafdeling wordt verkocht, maar Brown voelt zich toch bedrogen. Toen Brown maandag de eerste hulp verliet, wilde ze het bedrijf aanklagen dat de superlijm produceerde. Er zat namelijk een “misleidend” etiket op de lijmfles waarop stond “multi use”.

  Hoe zal de gescheiden samenleving eruit zien voor de ongevaccineerden?

Gorilla Glue heeft op het voorval gereageerd door te zeggen dat er waarschuwingsteksten op de fles staan waarin onder andere staat dat je de lijm niet moet inslikken, of in je ogen, op je kleren of op je huid moet krijgen.

Verder wordt beschreven dat het product wordt gebruikt om dingen vast te maken aan bijvoorbeeld hout, papier, laminaatvloeren, stof en dergelijke.

Op sociale media hebben veel Afro-Amerikanen echter verklaard dat het lijmbedrijf racistisch is. Ook wordt gedacht dat het racistisch is dat Brown het haarproduct überhaupt heeft gebruikt, omdat blanken haar zouden dwingen hen na te bootsen.

En in de woorden van George Carlin:

Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.

Virussen-Immuunsysteem

Vorig artikelGrote groepen illegale migranten vallen huizen van Hongaren binnen – Burgemeester eist militaire actie
Volgend artikelIndia dreigt Twitter-medewerkers 7 jaar cel te geven na vermeende inmenging in ’s lands politiek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Het is best wel lachwekkend voor omstanders, dat iemand dit soort stommiteit bij zich zelf heeft toegepast. Het resultaat is alleen nu wel permanent, schilt wel een hoop haarspray in de toekomst. Maar het meest domme wat zij vervolgens doet, is dit openbaar maken dat zij die grote fout bij haar zelf heeft veroorzaakt en dan vervolgens de fabrikant van die super lijm de schuld proberen te geven van haar eigen onbenulligheden. Daar ze dan ook nog eens medestanders op het sociaal mediums voor krijgt, die het vervolgens in de hoek van het racisme gaan plaatsen. Om zo de schuld bij de blanken te kunnen neerleggen. Zodat zij haar eigen veroorzaakte probleem, op kosten van blanken weer kan vereffenen. Daar ligt nu net het wereldwijde probleem van mensen met een lagere IQ, dat zij zelf geen enkele eigen verantwoordingen willen nemen, als er iets fout gaat. Dan wordt het zo geformuleerd, dat de uiteindelijke schuld bij andere komen te liggen. En dan gaan ze eisen, dat die andere dan verplicht maar hun veroorzaakte schades/problemen maar moeten oplossen c.q. moeten bekostigen. Zo niet, dan worden de andere die meestal blank zijn beschuldigd van racisme en discriminatie. Dat is het toppunt van hypocritische mensen, waar de progressieve linkse (politici) mensen ook last van hebben.

 2. Een enorm raarrrr verhaal ja……met wederom dat ` racisme ` er bijgehaald onterecht.
  Maar is het niet nog vreemder dat de fabrikant geen spul heeft dat die lijm oplost ? Er moet toch ergens een scheikundig spulletje zijn, dat degene die dit soort producten maakt, ook het ` tegen-spul ` voor handen heeft ? Wat bijvoorbeeld als er I N zo `n fabriek zich een calamiteit voor doet, waarbij 200 potjes van de band pleuren ? …..Dan zou er GEEEEN spul zijn waarbij dit probleem opgelost kan worden ??? En zit de lopende band voor eeuwig vast aan het ijzerwerk van de machine ?
  Dit kan niet……en dit geloof ik ook niet…..Voor elk Spul is er een Tegen-spul !

  • Dat spul zal ongetwijfeld wél bestaan, zij het dat het ook de gebruikster van deze lijm gedeeltelijk zal oplossen!! Als lijm géén 2-componentenlijm is ( lijm+harder, die uithardt door een chemische reactie), dan is het lijm, met een oplosmiddel (b.v. Tolueen) wat er voor zorgt, dat het vloeibaar blijft in blik of tube, tot de lijm gebruikt wordt. Dan “vervluchtigd” het oplosmiddel, waarna de lijm uithardt, en het uitsluitend met hitte, of gepast mechanisch geweld ( hamer en beitel) verwijderd kan worden. De enigste lijm, die je ook op mensen kunt toepassen is medische cyano-acrylaatlijm (superlijm), gemaakt om litteken-vrij een wond dicht te plakken. Dat kleine kinderen zoiets stoms doen als die domme doos, valt nog te begrijpen, maar het is -zeker gezien de reactie van haar en de haren daarop- wel kenmerkend voor de intelligentie van dit soort lieden. Zeker als je de gebruiksaanwijzing kan lezen die er, óók in Amerika op iedere tube lijm, kit, en/of blik verf//verdunner, bleekmiddel/zoutzuur, etc. staat. Volgende stap, lippen stiften met ijzermenie, en gorgelen met zoutzuur!

  • De domste gans die er bestaat, lijm voor je haar gebruiken, dan loopt het natuurlijk fout, daar heb je het racisme weer, achterlijk, idioot, dom, lomp, stom, vuile tifus kanker hoer, nou krijg in je liezen smet, tering wijf, ik zou op je kop nog eens zwavelzuur doen, ben je meteen van een hoop ellende af en een plakker op je bek.

 3. Ik snap er niets van. Als je gewoon je hoofd in een emmer salpeterzuur stopt en ff onderdompeld. Is het er zo uit. Ik snap niet dat ze dat niet doen ,dit soort ( mensen ? )

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in