© Universal Studios, NBCUniversal (Public Domain)

Het VK is een nieuwe klinische studie gestart waarbij deelnemers verschillende Covid-19 vaccins zullen krijgen voor hun eerste of tweede dosis.

Zij zullen bijvoorbeeld bij hun eerste injectie het vaccin krijgen dat is ontwikkeld door de Universiteit van Oxford/AstraZeneca (LON:AZN), gevolgd door de samenstelling van Pfizer/BioNTech als een booster.

De studie wordt gesteund door 7 miljoen pond overheidsgeld en zal worden uitgevoerd door het National Immunisation Schedule Evaluation Consortium op acht locaties van het National Institute for Health Research.

Het ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zorg benadrukt dat het VK momenteel een beleid met dezelfde doses toepast bij de nationale vaccinatie-uitrol en dat er momenteel geen plannen zijn om dit te veranderen.

Degenen die reeds de vaccinatie van Pfizer of AstraZeneca hebben ontvangen als onderdeel van het leveringsplan voor het hele VK, zullen door dit onderzoek niet worden beïnvloed.

“Gezien de onvermijdelijke uitdagingen van het immuniseren van grote aantallen van de bevolking tegen Covid-19 en mogelijke wereldwijde leveringsbeperkingen, zijn er zeker voordelen verbonden aan het hebben van gegevens die een flexibeler immunisatie-programma kunnen ondersteunen, indien nodig”, zegt professor Jonathan Van-Tam, plaatsvervangend Chief Medical Officer en Senior Responsible Officer voor de studie.

“Het is zelfs mogelijk dat door het combineren van vaccins de immuunrespons wordt versterkt, waardoor nog hogere antilichaam-niveaus worden verkregen die langer aanhouden; tenzij dit in een klinische studie wordt geëvalueerd, zullen we het gewoon niet weten”.

Belangrijke teksten zijn zwart gemaakt: contracten met vaccinbedrijven zijn staatsgeheim

  Verschillende gezichtsverlammingen in Israël na Pfizer-vaccinatie
Vorig artikel45-jarige Italiaanse arts “in de bloei van zijn leven en in perfecte gezondheid” valt dood neer na Pfizer’s Covid injectie: 39-jarige verpleegster, 42-jarige chirurgisch technicus ook dood
Volgend artikelGrootmoeder verbannen van verpleeghuis activiteiten na weigering zich te laten vaccineren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Over Astrazeneca en Vandenbroucke,

  Indien u zich moest afvragen welke de motiviatie van Vandenbroucke zou kunnen zijn :
  gelieve dan onderstaande tekst te lezen en er zal u veel duidelijk worden.

  Het nieuws vanmorgen staat vol met de eenzame kruistocht die minister van volksgezondheid Vandenbroucke voert om het Astrazeneca Oxford Vaccin te verdedigen.

  Vadenbroucke weet ook dat als niet-verkozen minister, zijn tijd in de Belgische politiek beperkt is.
  Zijn kop kan snel tegen het kapblok klappen.

  Maar hij heeft ook een rol te vervullen en zal zijn “rentmeester” dienen.

  Binnen de chronologie van de Eerste Golf in het voorjaar van 2020, het oorlogskabinet Wilmès I, de ontwikkeling van de vaccins, de regeringsvorming in september 2020, past het perfect dat Vandenbroucke vanonder het stof gehaald is, met de specifieke rol om het AstraZeneca vaccin te promoten. Het is uiteindelijk een Oxford University adept.

  Vandenbroucke : link met Oxford university :
  In 1999 Vandenbroucke received a D.Phil. from the Faculty of Social Studies, Oxford University.
  His thesis “Social Justice and Individual Ethics in an Open Society: Equality, Responsibility,
  and Incentives” (Ethical Economy) was published in March 2001 by Springer publications.

  Maar belangrijker, Vandenbroucke werd als lid van de raad van bestuur van de denktank / lobbygroep ‘Friends of Europe’ zwaar beïnvloed door Bill and Melinda Gates en diens Oxford Vaccin (AstraZeneca), omdat Bill en Melinda niet alleen zwaar in AstraZeneca geïnvesteerd hebben, maar ook de grootste financiële donateurs van ‘Friends of Europe’ zijn.

  Het verhaal begint op 16/2/2017 in Brussel, toen “Friends of Europe” een ontmoeting georganiseerd hebben tussen Bill Gates en de toenmalige Eerste Minister Charles Michel, de toenmalige vice-premier Alexander de Croo, en de Koning.

  bron:
  https://www.standaard.be/cnt/dmf20170216_02734125

  Bill Gates heeft Charles Michel “beloond” met het voorzitterschap van de Europese Raad in December 2019, net op tijd voor de pandemie.

  Je mag er ook zeker van zijn dat Bill Gates ergens betrokken is bij de Belgische regeringsvorming van de zomer van 2020, die Alexander De Croo tot Premier en Frank Vandenbroucke tot minister van volksgezondheid heeft aangesteld.

  In ieder geval heeft iedereen van op die ontmoeting in Brussel op 16/02/2017 gigantische promoties gekregen.

  Ik kan het me niet meer goed herinneren, maar ik geloof dat in de september 2020 toen alle formatie inspanningen niets opgeleverd hadden, de koning vanuit het niets met een geniaal idee op de proppen kwam, en De Croo en Magnette als formateur aanstelde.
  Ze kregen tot 28 september tijd voor een eerste verslag aan de koning uit te brengen en op 1 oktober was de regering al ingezworen.

  Dat ging opeens verdacht snel, 18 maanden zonder vooruitgang sinds de verkiezingen van mei 2019, was er opeens een regering binnen de week, en dat allemaal in het midden van een pandemie.

  Bill Gates zal Filip getelefoneerd hebben om hem dat idee in het oor te fluisteren …

  Bill Gates en Filip zijn sinds 2018 zelfs buren. Beiden hebben een landgoed in de Kempen.
  Bill Gates heeft de Stoeterij Begijnhoeve in Retie voor zijn dochter gekocht.
  Met het koninklijk domein van de koning in Zutendaal.

  https://derijkstebelgen.be/nieuws/bill-gates-legt-65-miljoen-op-tafel-voor-luxe-stoeterij-in-retie
  https://www.youtube.com/watch?v=S-i5khVrTLY&t=544s

  Zou het dan toch waar zijn dat Bill Gates de topman van de “Nieuwe Wereldorde” is ?
  Is de niet-verkozen Vivaldi-regering een samenraapsel van Bilderberges en meelopers ?
  Zijn onze politiekers poenscheppers die actief meewerken aan de genocide ?

  Aan u om dit uit te zoeken.

  Nadenkertje :
  Als 10.000 schapen samen beslissen om 10 wolven om te brengen dan hebben de wolven geen schijn van kans. De wolven beseffen zich dat ook.
  Waarom denk je dat we de lockdown over ons heen krijgen ? De schapen mogen niet samenkomen om af te spreken.

 2. Ja schaapjes het wordt slikken of stikken kijk om zo een gift te testen heb je oerdomme mensen nodig en helaas die zitten over de gehele wereld wat mogen wij blij zijn dat wij hier in Nederland ook zoveel van die sukkels hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in