Ik wil het niet hebben over de invoering van een vaccin, omdat we het er allemaal over eens zijn dat het geen ‘vaccin’ is,” zei de Canadese arts Charles Hoffe eind vorige maand op het symposium Doctors for Covid Ethics. “Dit is genetische manipulatie, dit is gentherapie.”

Normaal gesproken wordt de vaccinatie stopgezet wanneer wereldwijd tussen de 30 en 50 mensen sterven, zelfs nadat 100 miljoen doses zijn toegediend, aldus Hoffe.

Het is absurd wat het deze mensen heeft aangedaan.

“Dit zogenaamde vaccin heeft nu wereldwijd tienduizenden mensen gedood en anderen ernstige schade toegebracht. Alleen al in mijn praktijk zijn negen mensen gehandicapt geraakt door de prik van Moderna, en ik heb een kleine praktijk.” voegde hij eraan toe.

De dokter zei dat de medische ethiek volledig overboord was gegooid.

“Dit waren geen zieke mensen die behandeld werden voor een verwoestende ziekte. Dit waren gezonde mensen die zich lieten vaccineren omdat ze ervan uitgingen dat ze beschermd zouden zijn. Het is absurd wat het deze mensen heeft aangedaan.” benadrukte Hoffe.

“We weten nog niet eens wat de risico’s zijn, omdat de klinische proeven nog niet zijn afgerond. We weten niet hoe het de vruchtbaarheid zal beïnvloeden. We zullen misschien pas over 10 of 15 jaar weten wat er met een baby in de baarmoeder gebeurt als de moeder wordt ingeënt. We hebben geen idee.” zei dokter Hoffe.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Steven Fishman – Wie zal de Vaccinholocaust overleven?



Volg Frontnieuws op Telegram

  Clown World verleidt sukkels om geprikt te worden
Vorig artikelGriekse vader dwong zoon (32) COVID-19 prik te nemen – overleed de volgende dag: “Verdomd het moment dat ik hem zei zich te laten vaccineren!”
Volgend artikelPrikken of niet prikken? Een brief aan mijn kleinkinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Hoop dat deze vragen vaker en vooral openlijker gesteld gaan worden. Maar dat zal in de huidige msm-“cultuur” wel niet gebeuren.
  Levert alleen een betere samenleving als ze het wel deden, maar dat is niet wat ze beogen.

 2. En hoe die 9 in zijn praktijk terecht?
  Waarschijnlijk omdat hij ze zelf vol met gif heeft gespoten.
  Er zijn ook artsen die van tevoren nadenken en er nooit aan begonnen zijn.
  Nou valt het hem alleen op dat er 9 doodziek zijn, met zijn medewerking.

  • Want ik denk zomaar dat ook deze arts geen enkele patiënt van tevoren correct op de hoogte heeft gebracht van alle risico’s, voor en nadelen of ze ook maar iets heeft laten lezen of tekenen.

   • Ik denk dat artsen eigenlijk -totaal- geen idee meer hebben wat vaccins/medicijnen ze mensen toedienen.
    men moet tegenwoordig maar aannemen wat de fabrikant op geeft waar het voor kan dienen en wat bijwerkingen zijn > met tussenkomst van overheden / keuringsdiensten etc. neemt men aan dat het allemaal ook wel correct is.

    Dit geld niet alleen op medisch gebied maar op alle gebieden; ook wij moeten maar aanemen wat een fabriekant op een verpakking zet > het valt ‘niet’ meer te controleren allemaal….

 3. Beetje laf op internet roepen nu hé? Ga je collega’s bellen luie Canadees! Dat schandalige coronafascistische land van je kan wat mij betreft in de grond zakken! Mensen hou je aandacht op Den Haag, laat die gestoorde commenwealth watjes het zelf maar oplossen

  • En wat nou de bedoeling is ontgaat mij ook.
   Zo kan je een beul nog vergeven omdat hij spijt heeft vanwege al het leed wat hij aangericht heeft.
   Maar je haalt er in ieder geval de publiciteit mee om zich er op deze manier er uit te lullen.
   Ik zou mij kapot schamen en direct ontslag genomen hebben omdat ik nogal gefaalt heb in mijn beroep als arts.
   Dat lost ook niks op maar dat voorkomt in ieder geval dat je nog eens zo’n fout maakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in