Als jullie levens willen redden, in die zin dat ongevaccineerden elkaar kunnen blijven vinden, dan zou het een goed idee zijn om Wappiez Dating aan te kaarten op FrontNieuws, schrijft René van Wappiez.nl via Frontnieuws redactiemail.

Wat is Wappiez Dating?

Wappiez Dating – Een gratis datingsite voor wakkere mensen

Vind dat andere ‘gekkie’. 100% Gratis datingsite voor mensen die liever niet willen dansen met Janssen. Ontdek mensen die bij jou in de buurt wonen om gezellig mee te kletsen of op een leuke date te gaan.

Wappiez Dating gaat verder dan gewone datingsites en biedt uitgebreide mogelijkheden om met elkaar in contact te komen. Zo heeft Wappiez Dating ook een sociaal gedeelte waar er in Groepen leuke foto’s of video’s met elkaar gedeeld kunnen worden, zodat een potentiële partner je nóg beter kan leren kennen en de kans op een match groter wordt.

Gebruik ons uitgebreide Filter én handige Map om snel te zien wie er bij jou in de buurt woont, klets gezellig mee op ons Forum of maak een Evenement aan om met kleine groepen gelijkgestemden af te spreken. Gratis dating op Wappiez houdt vrijheid hoog in het vaandel en is dé datingsite voor wakkere mensen.

Dé gratis datingsite voor wakkere mensen.
Een plek waar je elkaar écht kunt leren kennen.
Ongevaccineerd en met dezelfde interesses.
Bouw samen aan een betere toekomst…

DATING.WAPPIEZ.NL >


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Censuurvrije social media Vriendenplek.nl


Volg Frontnieuws op Telegram

  Viroloog onthult: toename nieuwe Covid-gevallen doet zich voor bij volledig gevaccineerde patiënten in Franse verpleeghuizen
Vorig artikelHet Vaccin is Dood. Wat nu?
Volgend artikelMeer bewijs dat ‘ze’ je dood willen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Kun je er ook gewoon “normale” mensen ontmoeten zonder de romantiek? Of is het alleen maar voor het deeten…? Of mss is het niet slim dat normale mensen elkaar gaan ontmoeten want dan kan het een soort van NSBr gedoe worden.

 2. Niet inschrijven…..
  Je bent daar verplicht om een foto te plaatsen, al heb je een persoonlijke tekst.
  Wegwezen met deze oplichters…….er bestaan geen normale datingsites.

 3. Niet akkoord;
  een datingsite kan mensen echt wel helpen,hoor…
  En gezien de situatie tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden (als minderheidsgroep?) lijkt het me toch belangrijk dat ongevaccineerden toch samenkomen om elkaar een hart onder de riem te steken.Romantiek kan wel ,maar hoeft niet persé..

 4. Totaal geen behoefte aan .
  Blijf alert trap niet in dit soort gelikte vallen .
  Verwijder je zelf van de menigte .
  Ga je eigen pad.
  Nooit op de openplek gaan staan houdt overzicht verscholen in de bosjes 😀
  Groeten .

 5. Ken verschillende mensen die hier gebruik van zouden willen maken, maar omdat je met je foto in beeld komt (ook voor niet-leden) er niet aan beginnen. Tis toch een gevaarlijke tijd en veel wappies willen wappieness niet aan de grote klok hangen.
  Raar dat de oprichter van deze site dat zelf niet bedenkt..

 6. Ha wat leuk een datingsite voor wappies ik vind het een heel leuk initiatief en als het toch niet klikt kunnen er mooie vriend schappen uit ontstaan foto oké als je dat niet wilt kan je toch gewoon je interesse doorgeven en wat je leuk vind van de andere persoon kan je ook nog op een blind date ik vind het niet zo gek ik vind het echt wel leuk het hoeft niet perse negatief te zijn. Toch

  • Dan ben jij geen egoist maar een individu. een individu staat op en voor zichzelf en heeft geen vrienden nodig om zichzelf te zijn. Een egoist doet alles om bij een groep te willen horen. De psychpatische politici zijn zo. Wil je zo graag een egoist zijn, neem dan de prik en sluit je aan bij de jonge.

 7. Slim van de overheid om op deze manier de wappies in kaart te brengen 😉 Zijn ze straks gemakkelijker op te pakken en naar de quarantinekampen te brengen. Het kan natuurlijk ook een goed bedoelde actie zijn, maar hoe kom je daar achter?

  • Voor mij is iedere site waar je VERPLICHT een foto moet plaatsen per definitie een foute site en daardoor definitief door de mand gevallen.
   En los hiervan is zo’ n site daarbij idd een uiterst makkelijke vangst voor de overheid….

 8. Leuk idee, is hem niet. Waarschijnlijk is het een poging om de ongeïnjecteerden in de gezichtsherkenning database te knallen.

 9. Het spijt mij, maar dit soort zelf afscheiding is te risicovol, we weten amper wie we kunnen vertrouwen en dus is het beter dat we dit niet gaan doen. Een ‘honingpot’ is de perfecte tool voor onze gegevens te verzamelen en ons te misleiden, mogelijks met een slechte afloop voor ons.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in