Screenshot YT

De Griekse regering heeft 22 zogeheten NGO’s opdracht gegeven hun activiteiten in het land te beëindigen. Dit op grond van het grote aantal illegale migranten die de afgelopen jaren met hun hulp Griekenland zijn binnengekomen, met geweld, verkrachting, rellen en berovingen als gevolg. Ook zijn er kerken vernield.

De Griekse kust maakt deel uit van de frontlinie van de EU in de aanhoudende migrantencrisis, die sinds 2015 verder onder druk is komen te staan. Vandaag de dag zijn zo’n 50.000 illegale migranten verspreid over verschillende kampen in het land, op eilanden en op het vasteland. Een groot aantal vrijwilligersorganisaties is actief in de kampen. Een aantal van hen heeft misbruik gemaakt van hun hulpmissie en heeft actief deelgenomen aan het binnenbrengen van illegale migranten in Griekenland.

Griekenland heeft onlangs een wet aangenomen die alle zogenaamde NGO’s die met migranten werken verplicht om zich voor 14 juni bij de regering te registreren. De beslissing is genomen naar aanleiding van het feit dat het land wordt getroffen door een golf van geweld en criminaliteit van migranten.

De Griekse regering is het nu zat. De beruchte druppel over de emmer was een oproer in mei in een migrantenkamp in Thessaloniki bij de Turkse grens, meldt Voice of Europe.

Opstand onder Afghaanse “onbegeleide minderjarigen”

Bij de rellen waren Afghaanse zogenaamde onbegeleide vluchtelingenkinderen betrokken. Zesentwintig jongeren werden gearresteerd nadat ze de faciliteit hadden vernield, brand hadden gesticht en de politie hadden aangevallen. Twee van de gewelddadige daders die iets ouder werden bevonden dan de anderen werden gearresteerd en zijn nu veroordeeld tot zes jaar en negen maanden gevangenisstraf voor een reeks misdaden in verband met de rellen.

  Vijf asielzoekers gearresteerd voor het platbranden van het 'vluchtelingenkamp' in Griekenland

De Griekse autoriteiten leggen een groot deel van de verantwoordelijkheid voor de rellen bij de NGO-organisaties die in het kamp hebben gewerkt. Het doel van de eis tot registratie is om een betere controle te krijgen over wat ze daadwerkelijk doen.

Er is een netwerk van onbetrouwbare NGO’s die opereren naast een netwerk van dokters, advocaten en andere mensen die een munt slaan uit de ellende van deze mensen. Het zijn bloedzuigers en deze praktijk moet stoppen. Dit alles draagt bij aan illegale migratie, zegt de Griekse vice-minister van Migratie, George Koumoutsakos, tegen SCEPTR.

Illegale immigranten gebruiken nu de kerk op Lesbos als toilet

Vorig artikelMinuut stilte voor dode draaideurcrimineel in het Europees Parlement
Volgend artikelToen de Europeanen slaven waren: Onderzoek suggereert dat blanke slavernij veel vaker voorkwam dan eerder werd aangenomen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in