Minuut stilte voor dode draaideurcrimineel in het Europees Parlement

4

Het debat over de Afro-Afrikaan George Floyd wordt nu ook binnen het EU-parlement gevoerd, meldt het links-liberale Zweedse dagblad Aftonbladet.

Tijdens de parlementaire zitting van woensdag in Brussel begon de vergadering met een minuut stilte voor de Afro-Afrikaan. De minuut stilte werd gevolgd door een debat over “racisme”. De belangrijkste spreker was Commissievoorzitter Ursula von der Leyen.

“We moeten de realiteit onder ogen zien. In onze unie is er geen plaats voor racisme of enige vorm van discriminatie”, aldus von der Leyen.

Het hele debat kreeg een extra geladen start toen het Euro-Afrikaanse parlementslid van Duitsland, Pierrette Herzberger-Fofana, getuigde dat zij zelf dinsdag nog op een van de Brusselse treinstations aan geweld was blootgesteld door de politie.

“Het was uiterst traumatisch”, zei Herzberger-Fofana, die ondanks haar recente slachtofferschap van een “uiterst traumatische” gebeurtenis toch in staat was om zoals gebruikelijk te functioneren en voor het hele Europees Parlement te getuigen over haar “trauma”.

Ze vertelde ook niet of het een blanke of een gekleurde politieagent was die haar een “trauma” had bezorgd. Desondanks kreeg het zielige Euro-Afrikaanse parlementslid een staande ovatie van de zaal omdat ze durfde te zeggen dat ze een getraumatiseerd slachtoffer was.

EP-voorzitter David Sassoli beloofde dat er een verklaring van de Belgische autoriteiten geëist zou worden.

Eerste keer in het Britse parlement

Iets meer dan een week eerder, op dinsdag 9 juni, werd in het Britse parlement een minuut stilte gehouden voor dezelfde man, George Floyd, wiens dood het startschot werd van een golf van wereldwijd geweld, rellen en demonstraties.

  Onvergeeflijk: Man sterft aan hartstilstand nadat VS ambulancepersoneel weigerde het gebouw te betreden vanwege "Covid-19 wet"

Premier Boris Johnson, die de bijeenkomst vanuit het huis op Downing Street 10 leidde, drong er bij de mensen op aan om racisme en discriminatie op een vreedzame manier te bestrijden.

De woordvoerder van de parlementsleden zei dat de minuut werd gehouden in samenhang met de bespreking van “de woede en het verdriet over de dood van George Floyd die niet alleen Amerikanen voelen, maar over de hele wereld”.

Johnson benadrukte ook dat degenen die de Coronaregels inzake sociale afstand schenden of openbare eigendommen of de politie aanvallen “de volle kracht van de wet onder ogen zullen zien”.

In feite konden de Black Lives Matter (BLM) demonstraties en rellen worden uitgevoerd zonder dat de demonstranten werden gearresteerd voor het schenden van de afstandsregels of voor het vernielen van publieke standbeelden die ze aanstootgevend vinden.

Volgens Nya Tider schreef de BBC op 7 juni een artikel met de kop “27 politieagenten gewond geraakt tijdens grotendeels vreedzame antiracistische protesten in Londen”, maar veranderde de kop na felle kritiek.

Dit kan worden vergeleken met de cultuur-vaderlandslievende protesten waarvan de demonstranten het afgelopen weekend de herinnering aan de Britse geschiedenis wilden beschermen tegen de vandalen van BLM en Antifa en hun culturele verwoesting. De media-artikelen in het Verenigd Koninkrijk richtten zich vervolgens op het feit dat de blanke betogers “de wetten van de sociale afstand schonden”, wat zelden is geschreven over de rellen van de BLM, die eerder worden beschouwd als “legitieme protesten tegen onrechtvaardigheid en racisme”, waarbij de Corona-situatie er niet toe doet.

Tegelijkertijd hebben de mainstream media in veel gevallen het extreme geweld dat allochtonen tijdens de demonstraties van dit weekend in het Verenigd Koninkrijk vertoonden, vooral in Newcastle en Londen, verduisterd.

  Hoofd procureur-generaal van Texas krijgt steun van Louisiana in zijn rechtszaak tegen de vier kantelstaten

Boze stemming op social media

De commentaren in de sociale media bekritiseren de minuut stilte van het Britse parlement ter ere van George Floyd, niet alleen omdat ze een crimineel eren op grond van het feit dat hij zogenaamd aan “racisme” werd onderworpen, terwijl uit feiten blijkt dat de Amerikaanse politie meer blanken doodt dan zwarte mensen, en dat sommige van de politieagenten die doden, zwarte politieagenten zijn.

Het wordt ook bekritiseerd vanwege het feit dat het Britse parlement nooit eerder een minuut stilte heeft gehouden voor bijvoorbeeld een vermoorde Britse politieagent of een andere blauwlichtambtenaar, of een burgerslachtoffer van geweldsdelicten in eigen land. Dit wordt als vreemd beschouwd, dat men nu ineens ervoor heeft gekozen om een ​​minuut stilte te houden voor een dode Amerikaanse burger in het buitenland, die ook nog eens een slechte burger was.

Het feit dat het EU-parlement voor dezelfde Amerikaanse burger een minuut stilte heeft gehouden, wordt nu ook in vraag gesteld op social media.

George Floyd was een van de beruchte criminelen van de politie met alles van gewapende overvallen, drugs tot geweld in zijn strafblad.

Floyd was een meervoudige veroordeelde misdadiger en drong onder andere het huis van een zwangere vrouw in en duwde een pistool in haar maag op zoek naar drugs en geld.

Gerechtelijke documenten: George Floyd profiel leest als een beroepscrimineel

Vorig artikelZwarten bedreigen Trump-aanhangers
Volgend artikelGriekenland verbiedt 22 “hulporganisaties”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Wát een hypocriete rotzooi die EUSSR ! Waar was dat gajes toen in Utrecht meerdere BLANKE mensen werden vermoord door een allochtoon ? Duidelijk is wéér eens getoond dat wij, blanke Europeanen helemaal niets hoeven te verwachten van dat zootje in Brussel.

  2. Geldt dat geen plaats voor racisme of discriminatie ook voor de autochtone bevolking. Wij worden namelijk al decennia gediscrimineerd en geschoffeerd door de EU

  3. Dat hele hele gekakel over discriminatie is begonnen toen de grenzen wagenwijd open gingen. Tot in mijn late jeugd/volwassenheid hoorde je daar niemand over. Die troefkaart is getrokken destijds en al die blanke nitwitters trapten er allemaal in met de gevolgen van dien. Je zou willen emigreren, maar de hele wereld staat al in brand. Zelfs Skandinavie blijkt al ten prooi te zijn gevallen aan de Aziatische terreur. Betreurenswaardig dat eigen ingezetenen, overigens net zoals in Nederland, worden veroordeeld. Het is nog een kwestie van (korte) tijd eer je als blanke Westerling uit je eigen huis wordt verjaagd omdat al dat schurriemurrie aan emigranten hier de boel bezet zal hebben. Jammer dat ik kinderen (dus ook kleinkinderen) heb die daaronder zullen gaan lijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in