Het Wereld Economisch Forum (WEF) heeft de afgelopen vijftien maanden een grotere rol gespeeld dan velen van u zich wellicht realiseren, en nu hebben zij een nuttige gids uitgebracht voor regeringen en volksgezondheidsfunctionarissen over de hele wereld over hoe het grote publiek kan worden gedwongen en gemanipuleerd om het Covid-19-vaccin te krijgen, bericht dailyexpose.co.uk.

Het WEF stelt in een recent artikel dat om kudde-immuniteit te bereiken tegen de vermeende ziekte COVID-19, volksgezondheidsambtenaren gebruik moeten maken van de “reclametheorie”, de manier waarop mensen denken en voelen over het krijgen van de injectie moeten manipuleren, gemeenschapsleiders en gezondheidswerkers moeten gebruiken om propaganda te voeren en steekpenningen moeten aanbieden als stimulans om “sceptici door de deuren van plaatselijke vaccinatiecentra te krijgen”.

De reclametheorie is gebaseerd op de “Hierarchy of Effects Framework“, die suggereert dat “klanten eerst denken, dan voelen en dan doen”. Het WEF is van mening dat beleidsmakers over de hele wereld momenteel alleen tegemoet komen aan mensen die reeds geïnteresseerd zijn in het krijgen van de COVID-19 vaccinatie, dus adviseren zij dat ambtenaren, om sceptici te overtuigen, hun toevlucht nemen tot drie eenvoudige methoden van dwang en manipulatie.

 

De eerste stap die het WEF gezondheidsambtenaren aanbeveelt, is “het vergroten van kennis en het overwinnen van verkeerde informatie”. Dit draait om de “denk”-fase van de reclametheorie en stelt dat lokale gezagsdragers proactief de hand uitsteken naar sceptici en hen voorlichten via “media zoals telefoongesprekken, directe mail, televisie, billboards en digitale kanalen”.

Waarom raden ze dit aan? Omdat het WEF dankzij onderzoek van mening is dat mensen “waarschijnlijk zullen geloven dat het ontwikkelings- en goedkeuringsproces van de vaccins overhaast is verlopen, met ondergerapporteerde bijwerkingen”. Het probleem met het advies van het WEF is dat de mensen terecht denken dat het ontwikkelings- en goedkeuringsproces overhaast is verlopen. Zij hebben ook gelijk als zij van mening zijn dat er te weinig bijwerkingen worden gerapporteerd. Dit is geen mening, het is een feit.

  COVID-19 vaccinspijt - Recentste persoonlijke bijwerkingen-verslagen

De gemiddelde tijd die nodig is om vaccins goed te keuren voor de markt is ongeveer acht jaar. Binnen 11 maanden nadat de COVID-19 vaccins naar waren ontwikkeld, begonnen zij deze aan het grote publiek toe te dienen, maar zelfs toen waren zij nog niet goedgekeurd zoals andere vaccins, maar kregen zij een noodgoedkeuring. Waarom kregen zij alleen een vergunning voor noodgebruik? Omdat ze zich nog in de derde fase van het onderzoek bevinden en dus experimenteel zijn. De noodgoedkeuring betekent dat de fabrikant van het vaccin niet aansprakelijk kan worden gesteld voor eventuele schade die het gevolg is van het vaccin.

Wat betreft onderrapportage van bijwerkingen? Hebt u ooit gehoord van het Yellow Card-systeem van de MHRA? Veel mensen hebben dat niet en dat is precies de reden waarom bijwerkingen te weinig worden gemeld. In het kader van de Yellow Card-systeem kunnen mensen bijwerkingen melden die zij hebben ondervonden als gevolg van de COVID-19 vaccins, en de MHRA zelf is van mening dat slechts 1% – 10% van de bijwerkingen daadwerkelijk wordt gemeld.

Dit maakt het werkelijke aantal bijwerkingen en sterfgevallen dat in het kader van het programma wordt gemeld, nogal beangstigend als men rekening houdt met de onderrapportage. Want volgens de 21e update van de Britse regering / MHRA over bijwerkingen van de Covid-19-vaccins zijn er tot 16 juni 2021 973.425 bijwerkingen geweest, variërend van licht tot zeer ernstig, en 1.356 sterfgevallen.

De tweede stap die het WEF volksgezondheidsfunctionarissen aanbeveelt, is propaganda en intimidatie. Dit draait om de “gevoelsfase” van de reclametheorie en stelt dat de vaccinweigeraars moeten worden bestookt met telefoontjes en gesprekken, en moeten worden lastiggevallen op social media om hen over te halen de COVID-19 injectie te nemen.

  Derde van de Denen wijzen Covid-19 vaccin af

Het WEF suggereert ook dat een andere manier om de gemoedstoestand van vaccinatiesceptici te verbeteren erin bestaat in te spelen op de angst om iets te missen (FOMO), zowel in sociaal als in economisch opzicht. Om dit te bereiken raadt het WEF aan dat volksgezondheidsfunctionarissen tactieken gebruiken die schuldgevoelens en spijt opwekken.

Zij suggereren dat dit kan worden gedaan op een vergelijkbare manier als in Canada in de jaren 1930 en 1940 met succes werd gedaan om difterie te bestrijden. In die periode gebruikte men boodschappen als “als uw kinderen aan difterie sterven, is dat uw schuld omdat u verkoos niet de moeite te nemen om u ertegen te beschermen”.

Het probleem hier is dat de COVID-19 vaccins infectie of overdracht niet voorkomen, zodat het gebruik van berichten zoals het WEF aanbeveelt dwang is en niet zou neerkomen op geïnformeerde toestemming, omdat de betrokkene in plaats daarvan uiterst verkeerd zou zijn voorgelicht.

Van de COVID-19 vaccins is naar verluidt alleen bewezen dat zij het risico van ziekenhuisopname of overlijden als gevolg van COVID-19 verminderen, een risico dat voor de meeste mensen al ongelooflijk klein is, namelijk gemiddeld ongeveer 0,02%.

In de beperkte testen die werden uitgevoerd, werd alleen gemeten of een gevaccineerde al dan niet een ernstige ziekte opliep wanneer hij met COVID-19 werd besmet, maar deze testen vertoonden gebreken omdat niemand tijdens de studie aan het virus werd blootgesteld, er werd alleen gemeten wat er gebeurde wanneer men zich in de algemene bevolking bevond.

Zij hebben niet gemeten of een gevaccineerd persoon nog steeds geïnfecteerd kon raken met COVID-19, en zij hebben niet gemeten of een gevaccineerd persoon het virus nog steeds kon verspreiden.

  Trudeau-regime gaf gehandicapte veteraan bevel tot "EUTHANIZERING" omdat ze de staat "te veel geld" kost

Schandalig advies van het WEF gezien het bovenstaande, nietwaar?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Roger Hodkinson – “Wanneer de geschiedenis van deze waanzin is geschreven, zullen reputaties worden afgeslacht en zal er bloed in de goot vloeien”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWetenschappelijk onderzoek bij kinderen wijst uit dat het dragen van een mondkapje reeds na 3 MINUTEN giftig is
Volgend artikelNieuwe studie trekt vaccins in twijfel: voordelen vrijwel onherkenbaar, potentieel voor schade groot
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Mark R. ,Hugo de J,Ferdinand G.,Sigrid K en niet te vergeten de megalomane achterbakse profiteur Willem Alexander horen thuis in de gevangenis!!Deze mensen zijn medeplichtig aan de grootste misdaden tegen de menselijkheid!!Mijn leven is gekocht en betaald met het bloed van het Joodse LAM van GOD (YESHUA HAMASIACH = JEZUS) !De meerderheid van de naamchristenen is reeds gevallen voor de leugen van de experimentele COVID – 19 vaccins van de vaccinazi’s,waarschijnlijk is deze vaccinazi vaccinatie dwang de opmaat naar het getal van het beest!!De wereld wordt momenteel door een stelletje criminele wetteloze idioten geregeerd met behulp van Big Tech en big Pharma!!De vaccinazi’s zijn de nieuwe volgelingen van het oude nationaal socialisme van voor en in de tweede Wereldoorlog!!”Wir haben es nicht gewusst “?!

 2. Zijn allemaal zieke gasten die alles na de klote helpen met hun achterlijke ideeën….ik begrijp niet dat veel mensen dit niet “willen” inzien wat er op het moment wereldwijd aan de hand is…dankzij alle zeer trieste gevallen ???

 3. Als je DNA door de vaccins is veranderd, val jij dan onder de naam mens of ben jij door de pantent nu het bezit van Bill Gates? Bij planten en dieren is de regel dat ze dan het bezit zijn van de patent houder. Want door deze vaccin veranderd je DNA en dan de vraag ben je dan nog een mens,,. Varkens hun DNA wijken 2 procent af van de mens. Hoeveel wijk je na deze vaccins af van de mens? Mag je nog bloed geven aan de mens na de vaccins? Of je organen. Vragen vragen vragen,,.

 4. Vorige week één héél goede dag gehad toen ik de dood vernam van de Amerikaanse oorlogscrimineel Donald Rumsfeld, hoop dat die erg heeft afgezien en in zijn laatste seconden elk slachtoffer van zijn misdaden tegen de menselijkheid heeft zien passeren op weg naar de hel, waar hij perfect thuishoort. Bij deze crimineel en depopulatiegek Blofeld Schwab zal het ook zo’n feest zijn, hopend dat ik rap zal kunnen vieren 😉

 5. Psychopaten plegen genocide over de gehele wereld 🌍 en gaan vrijuit zonder blikken of blozen vertellen en manipuleren polititie ,weet niet voor hoeveel geld deze politieke deze regering omgekocht is of is het alleen maar om bij te kunnen horen bij de aller rijksten van de wereld 🌍 als marionetten.

 6. Ik zie de oversterfte, de toename voedselhulp nederlanders, de doodsvoorspellingen van globalisten voor miljarden, voorkennis van klimaatrampen, cyberaanvallen, ziektes, de corrupte en omgekochte media, regeringen, organisaties. De explosieve toename van prijzen energie benzine etc en daarnaast de explosieve winsten van deze bedrijven. De miljarden welke verdwijnen zonder toelichting of uitleg. Oorlogsprovocatie en financiering van corrupte landen, vrijheidsbeperking en geweldstoename tegen burgers, vanaf 2007 stemtellingen zonder fraudebescherming en inbraakgevoelig voor aanpassingen.
  Geldroof van burgers naar globalistische banken zoals FED. Totale controle wens over burgers door alles digitaal te kunnen manipuleren en 5G, chip, electr auto, dig geld, etc versneld in te voeren.
  Enorme aantallen chemische ongevallen met trein en andere transporten of fabrieken.
  Weersmanipulatie orkanen, bevingen, overstromingen
  Etc etc etc
  Geen enkele berisping, straf of verantwoording voor de veroorzakers.
  Grondwettelijke protesten met ongewapende, zelfs invalide burgers worden getaserd, geslagen met knuppels en met zwaar geweld van hun grondrecht benomen.

  DE FED inmiddels een bedrag met 60 nullen.

  Een handjevol mensen, humanistische parasieten, hebben nog niet genoeg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in