Uit de resultaten van een klinische studie die eerder dit jaar werd uitgevoerd, blijkt dat het dragen van een gezichtsmasker gedurende slechts drie minuten “nadelige gevolgen” heeft voor kinderen en kan leiden tot ademhalingsproblemen, bericht dailyexpose.co.uk.

De studiebrief, getiteld “Experimental Assessment of Carbon Dioxide Content in Inhaled Air With or Without Face Masks in Healthy Children”, beschrijft de resultaten van een gerandomiseerde klinische studie die werd uitgevoerd op 9 en 10 april 2021 en 45 kinderen omvatte.

De studie werd uitgevoerd door een team van zeven wetenschappers, onder wie Harald Walach, PhD, Ronald Weikl, MD, en Juliane Prentice, BA.

In de brief staat dat veel regeringen over de hele wereld “neus- en mondbedekking en/of gezichtsmaskers verplicht hebben gesteld voor schoolkinderen”, en dat de “bewijsbasis” hiervoor “zwak” is.

Volgens de brief bleek uit een grootschalig onderzoek in Duitsland naar de nadelige effecten van kooldioxide-inhalatie voor ouders en kinderen die mondkapjes droegen – waarbij gebruik werd gemaakt van gegevens van 25.930 personen – dat 68% van de deelnemende kinderen ademhalingsproblemen had bij het dragen van mondkapjes.

Als gevolg hiervan heeft het Duitse federale milieuagentschap verklaard dat een kooldioxidegehalte van 0,2 volumeprocent of 2000 ppm de grens is voor gesloten ruimten – het normale kooldioxidegehalte in de open lucht bedraagt ongeveer 0,004 volumeprocent (d.w.z. 400 ppm) – en alles wat dit gehalte overschrijdt, wordt onaanvaardbaar geacht.

Bron: JAMA Network Deze tabel toont de kooldioxidegehaltes die tijdens het onderzoek onder verschillende omstandigheden werden gemeten.

Tijdens de studie hebben onderzoekers het kooldioxidegehalte in ingeademde lucht gemeten met en zonder twee soorten gezichtsbedekkingen in een gecontroleerde en goed geventileerde ruimte, met gezonde vrijwillige kinderen. Onderzoekers maten de koolstofdioxideniveaus zonder gezichtsmasker gedurende drie minuten, waarna voor elk type gezichtsmasker een meting van negen minuten werd uitgevoerd: drie minuten om het koolstofdioxidegehalte in de gezamenlijke ingeademde en uitgeademde lucht te meten, en drie minuten om het koolstofdioxidegehalte tijdens het uitademen te meten.

  Topstudie: 27% van gevaccineerde mensen heeft hartschade

Het kooldioxidegehalte van de omgevingslucht werd met behulp van ventilatoren in de kamer constant onder 0,1 volumeprocent gehouden. Volgens de studiebrief was de volgorde van de gezichtsmaskers steeds gerandomiseerd, die “geblindeerd en gelaagd naar leeftijd van de kinderen” was.

In de onderzoeksbrief verklaarden de onderzoekers dat de gemiddelde leeftijd van de kinderen 10,7 jaar was ( tussen 6-17 jaar) van de 20 meisjes en 25 jongens. De enige invloed op de resultaten bleek de leeftijd van de kinderen te zijn, aangezien deze een kleine invloed had op het kooldioxidegehalte in de ingeademde lucht; het gebruik van twee verschillende soorten gelaatsmaskers had echter geen invloed op het kooldioxidegehalte bij inademing.Tijdens de studie maten de onderzoekers gemiddelden tussen 13120 (384) en 13910 (374) ppm kooldioxide in ingeademde lucht onder chirurgische en filtrerend gezichtsmasker 2 (FFP2), hetgeen volgens de onderzoekers: “hoger is dan wat reeds onaanvaardbaar wordt geacht door het Duitse federale milieuagentschap met een factor 6.”

Deze verontrustend hoge waarde werd bereikt na slechts drie minuten meten, terwijl kinderen onder normale omstandigheden op scholen “gemiddeld 270 ( interkwartielrange 120-390) minuten een masker dragen”.

Bron: JAMA Network
Deze tabel toont de kooldioxidegehaltes die tijdens het onderzoek onder verschillende omstandigheden werden gemeten.

Volgens de bovenstaande illustratie was de waarde van het kind met het laagste kooldioxideniveau driemaal hoger dan de limiet van 0,2% per volume. Bovendien hadden de jongste kinderen in het onderzoek de hoogste waarden, waarbij het kooldioxideniveau van één zevenjarig kind werd gemeten op 25.000 ppm.

De onderzoekers concludeerden dat de klachten die de kinderen tijdens het onderzoek gaven, “gevolgen waren van verhoogde kooldioxidegehaltes in de ingeademde lucht” als gevolg van het “dode-ruimte-volume van de maskers, waardoor uitgeademde kooldioxide na korte tijd snel wordt opgevangen”. De in het masker verzamelde kooldioxide vermengt zich dan met de verse lucht die onder het masker blijft en verhoogt het kooldioxidegehalte van de ingeademde lucht onder het masker, wat volgens de onderzoekers in deze studie meer uitgesproken was bij jongere kinderen.

  Vaccin maakt COVID erger, blijkt uit de nieuwste gegevens

Het is verontrustend dat de effecten van kooldioxide-inhalatie via gezichtsmaskers leiden tot “stoornissen die zijn toe te schrijven aan hypercapnie”. Er is sprake van hypercapnie wanneer er te veel kooldioxide in de bloedbaan aanwezig is, wat symptomen kan veroorzaken als duizeligheid, hoofdpijn en kortademigheid. Ernstige hypercapnie kan echter levensbedreigend zijn als het niet wordt behandeld en kan symptomen veroorzaken als toevallen, paniekaanvallen en verlies van bewustzijn.

Concluderend adviseerden de onderzoekers dat besluitvormers het bewijsmateriaal van studies als deze, waaruit duidelijk blijkt dat kinderen niet moeten worden gedwongen om gezichtsmaskers te dragen, zouden bestuderen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Minstens 60 procent van alle nieuwe Covid-19 “gevallen” doen zich voor bij mensen die al gevaccineerd warenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Kinderen kunnen sterven aan spike-eiwitten van gevaccineerden”
Volgend artikelGreat Reset Klaus Schwab’s WEF geeft een gids uit over hoe het publiek te dwingen en te manipuleren om het COVID-19 vaccin te nemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in