Ministerio de Defensa del Perú / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

Nu richt het Witte Huis zich op de armen voor ontvolking. Na het veroorzaken van een record voedselinflatie door het drukken van geld, sabotage van voedselfaciliteiten en de ontmanteling van de energie-infrastructuur die nodig is voor landbouwactiviteiten, regelt het Biden-regime nu $20 aan supermarktkrediet voor degenen die bereid zijn zich te laten injecteren met zogenaamde covid “vaccins” – in feite depopulatiebiowapens ontworpen om te verminken en te doden, schrijft Mike Adams.

Het Witte Huis Biden richt zich nu dus op de armen voor uitroeiing, en dit beleid zal buitenproportioneel gericht zijn op zwarte Amerikanen met een laag inkomen in de binnensteden, dezelfde bevolkingsgroep die al tientallen jaren het doelwit is van uitroeiing door Planned Parenthood abortussen en eugenetische programma’s.

Zoals de Britse Daily Mail meldt:

Biden’s Covid omkoping: Amerikanen die deze winter een boostervaccin nemen, krijgen 20 dollar korting op hun boodschappen…

Mensen die de Omicron-specifieke injectie halen bij CVS, Safeway, Winn-Dixie of Rite Aid krijgen deze winter tot 20 dollar korting op hun aankopen.

Het komt te midden van een stijgende inflatiecrisis die de prijzen van huishoudelijke artikelen heeft opgedreven.

Winkeliers voeren etnische zuiveringscampagnes tegen zwarten in Amerika

Volgens mij lijkt het erop dat CVS, Safeway, Winn-Dixie en Rite Aid allemaal aanzetten tot ontvolkingspogingen voor arme zwarten in Amerika, als aanvulling op de genocide die al lang wordt nagestreefd door Planned Parenthood, waarvan de oprichter “negers” ooit beschreef als “menselijk onkruid” dat moest worden uitgeroeid.

Anders gezegd, Amerika’s grootste farmaceutische bedrijven voeren een programma van etnische zuivering uit dat gericht is op zwarten.

Bovendien aast de kankerindustrie in Amerika ook op zwarten die een chronisch vitamine D-tekort hebben (door huidpigmentatie die UV-licht van de zon tegenhoudt), waardoor hun kanker agressiever en winstgevender wordt voor de uitbuitende kankerindustrie.

Vandaag heb ik een schokkend interview vrijgegeven met Kevin McGary, voorzitter van Every Black Life Matters, die eist dat het leven van alle zwarte Amerikanen (en Amerikanen van elk ras, geloof en kleur) wordt gewaardeerd, van baarmoeder tot graf. Abortus is genocide, en de echte wortels van racisme en blanke suprematie liggen in de marxistische filosofieën van “woke” links, dat segregatie eist en haat, verdeeldheid en het beschamen van blanken onderwijst.

  Ongekend: Sterftecijfer in Finland is tot recordhoogte gestegen. Australische sterftecijfers liggen 17,5% hoger dan het historisch gemiddelde

Luister hier naar dat schokkende interview:

– EveryBLM.com leert echte raciale EENHEID, geen verdeeldheid
– GLOBALISTEN zijn de echte White Supremacists
– De schokkende waarheid over Planned Parenthood en #abortus
– Zwarten zijn routinematig doelwit voor EXTERMINATIE
– Anti-WOKE bedrijfsopleidingen
– Onthult de echte wortel van racisme en eugenetica in Amerika
– Kevin en Mike bespreken wereldwijde DEPOPULATIE-inspanningen gericht op zwarten
– Auteur van het boek “WOKED UP”.
– Waarom de “woke” het meest intolerant en racistisch zijn
– ECHTE geschiedenis van de door Democraten gerunde KKK en #slavernij in Amerika
– Wereldwijde HONGERSNOOD gericht op zwarte en bruine landen

Hier is $20 om u en uw kinderen te elimineren uit de menselijke genenpoel

Toen de biowapen depopulatie covid-injectie voor het eerst werd uitgerold, werd de eerste golf van goedgelovigen gemakkelijk omgekocht om het te nemen met beloften van gratis hamburgers, donuts of loterijkaartjes. Het resultaat? Volgens de analyse van Ed Dowd, die zich baseert op statistieken van de Amerikaanse verzekeringssector en cijfers van het Amerikaanse ministerie van Arbeid die openbaar zijn gemaakt, sterven er nu meer dan 2.400 Amerikanen per dag als gevolg van de injecties.

Dat zijn ongeveer 900.000 Amerikanen die elk jaar zullen sterven, nadat ze hun leven hebben geruild voor hamburgers, donuts, loterijkaartjes of andere domme stimulansen voor de gemakkelijk bedrogenen.

Nu verhoogt het Witte Huis de inzet en biedt $20 aan boodschappengeld voor degenen die bereid zijn zichzelf uit te roeien met behulp van vaccins. Als de voedselinflatie de pan uit blijft rijzen, zal deze stimulans ongetwijfeld worden verhoogd tot 50 dollar en daarna tot 100 dollar. De Amerikaanse regering drukt immers geld uit het niets, FTX-stijl.

Op een gegeven moment zullen de armste Amerikanen het zich alleen nog maar kunnen veroorloven om te eten als ze ermee instemmen om zich te laten prikken met ontvolkingswapens die onvruchtbaarheid, doodgeboorten, spontane abortussen en oversterftegevallen veroorzaken.

  Wereldwijde pandemie van de gevaccineerden wordt erger naarmate meer mensen dodelijke injecties nemen

In de afgelopen decennia zijn er pogingen geweest om bijstandsmoeders 500 dollar te betalen om onvruchtbaarheidsmedicijnen onder hun huid te laten implanteren om passieve geboortebeperking te bewerkstelligen. Dat werd alom veroordeeld als racistisch en vernederend. Nu, via de covid-pandemie, injecteert het hele establishment – Big Tech, Big Media, Big Government, Big Science – zwarten, Spanjaarden, Aziaten, blanken en alle anderen met mRNA transhumanisme kill switch technologie die hun lichamen omvormt tot biowapenfabrieken die giftige spike-eiwit nanodeeltjes produceren (en verspreiden naar anderen). Dit zou worden uitgevoerd in het belang van de “volksgezondheid”, en iedereen die zich verzet tegen deze ontvolkingsinjecties wordt gedemoniseerd, gedeprimeerd en beschouwd als een bedreiging voor de samenleving.

Anders gezegd, iedereen die zich uitspreekt tegen de genocide op zwarten wordt het zwijgen opgelegd. Dat is hoe machtig de pro-genocide lobby is geworden, geleid door WEF globalisten en hun marionetten in regeringen en bedrijven over de hele wereld.

De eugenetica-beweging heeft een lange weg afgelegd, zo blijkt. En mijn voorspelling is dat de mensheid 1-2 miljard mensen zal verliezen voordat we een einde maken aan deze genocide. De meeste van die mensen zullen zwart of bruin zijn, mocht u het bijhouden. Intussen kan iedereen die een extra $20 aan boodschappen wil, zijn leven op het spel zetten voor een paar dozen Pop-Tarts door naar een plaatselijke CVS of Safeway te gaan, waar eugenetisten in loondienst u graag injecteren met de nieuwste biowapens dodelijke “booster” die mensen zal uitroeien die zich geen voedsel kunnen veroorloven.

Ziet u nu hoe voedselschaarste wordt gewapend tegen de mensheid? Door de prijs op te drijven en de bevoorradingsketen te vernietigen, kunnen de machthebbers de massa’s in een positie brengen waarin ze alles zullen doen om niet te verhongeren. Onthoud dit krachtige punt, want het zal ook worden gebruikt om te proberen mensen in een CBDC-systeem (Central Bank Digital Currency) te drijven na de kunstmatige ineenstorting van het schuldsysteem met fiatvaluta.

  Wetenschappelijke studie: "COVID-19 virus heeft een Chinese vingerafdruk" - werd in de doofpot gestopt

De massa’s zullen tot hongersnood worden gedreven en vervolgens een digitaal portemonneesysteem aangeboden krijgen met universele basisinkomen kredieten waarmee ze boodschappen kunnen kopen. Dit is hoe de totale slavernij van de massa’s zal worden uitgevoerd, zelfs terwijl zij langzaam worden uitgeroeid met vaccinmandaten (geen vaccin = geen credits in uw digitale portemonnee, natuurlijk).

Lees meer in de informatieve podcast van vandaag:

– Het Witte Huis wil $20 voedselkrediet voor degenen die de ontvolkingspil nemen.
– Programma maakt gebruik van INFLATIE om DEPOPULATIE onder de armen te bereiken
– Nu de voedselprijzen stijgen, kunnen meer mensen een doodsprik aanvragen om niet te verhongeren
– #Trump herplaatst op #Twitter terwijl krankzinnige linksmensen hun verstand verliezen
– Nummer 1 moordenaar van LGBTQ in Amerika is de covid-prik, niet massaschietpartijen.
– LGBTQ zijn waanzinnig MEEGAAND met de prik, bijna 100% nam hem.
– mRNA-injecties vernietigen het immuunsysteem, waardoor de promiscue kwetsbaar wordt.
– Anti-vaccin bloedbanken worden opgericht om Schone bloedtransfusies te verstrekken.
– 116.000 Amerikanen zijn DOOD door gebrek aan vitamine D tijdens covid-pandemie
– Big Tech’s CENCUUR van natuurgeneeskundige kampioenen heeft onnoemelijk veel DOOD en leed veroorzaakt.
– Big Tech is medeplichtig aan de ontvolkingsagenda
– #FDA beweert nu dat ze nooit iemand hebben bevolen om geen ivermectine in te nemen
– FDA zegt dat hun woorden slechts “suggesties” zijn en eigenlijk niets betekenen
– #Tether staat op het punt te imploderen, zeggen analisten; cryptocurrency in diepe, diepe problemen
– 25% van de Amerikanen loopt risico op stroomstoringen deze winter
– “Spiegelachtige objecten” gevonden in gemalen rundvlees verkocht in supermarkten
– Voedseloplichters betrapt op het verpakken van verrotte TONIJN als vers vlees
– Massale winkeldiefstal bij TARGET-winkels veroorzaakt 600 miljoen dollar verlies
– “Vleesbewakers” worden ingezet in supermarkten bij toenemende vleesdiefstal


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerde mensen over de hele wereld vertonen AIDS-achtige symptomenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCollege van artsen en chirurgen “adviseren”: Ongevaccineerde patiënten zijn geestelijk ziek en moeten psychiatrische medicijnen krijgen
Volgend artikelDuidelijke signalen dat het ergste nog moet komen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Wat leven we in een geestelijk verdorven wereld.

  De rijken der rijksten zijn verderferfelijk.
  Idiote plannen, vanwege het hersenspinsel, dat de wereldbevolking gereduceerd moet worden.

  De Georgia guide stones zijn vernietigd.
  Denkende dat de bevolking dom is.
  Maar wie zich laat leiden door in steen gehouwen woorden denkend dat het iets is dat uitgevoerd moet worden, hoort in het stenentijdperk.

  Echter gaat alles alleen maar om geld waarmee men macht krijgt.

  Deze mensen zijn m.i. geestelijk niet op orde.
  Ze haten de bewoners op aarde, zonder uitzondering.
  De ene groep moet dood, de andere tot slaven gemaakt.

  Dit is HAAT, ik heb er geen ander woord voor.

  Haat maakt net als woede en afgunst geestelijk ongezond.
  Dat soort lijkt het voor het zeggen te hebben.

  Onmenselijk, heeft David Icke gelijk?
  0,0001% tegen de overige.
  Ongelooflijk.

  • Ohje: tenminste kon het woord Bratwurst niet als contra narratieve gewogen worden om als eventuele kritiek in de Duitse media te elimineren. Werd een beetje lastig. Is een soort geuzenwoord geworden. Beetje Go Branden Go!

 2. Inflatie levensmiddelen. In USA kost een krop sla momenteel 5 dollar. Ik weet niet precies waar maar ook al.was het premium kwaliteit dan nog een behoorlijke prijs.

 3. die 20$ is dan ook nog eens van hun eigen tax belastinggeld betaald, ‘gratis’ u koopt uw dood met uw eigen geld… en ow, mijn geld terwijl ik het niet wil, word dat toch onttrokken van ons belastinggeld (wereldwijd bijna)

 4. Doet me denken aan , dat Aboriginals zich konden laten steriliseren voor een Radio , door de invader , de engelsen , die dergelijks aangeboden hebben ,,,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in