Pixabay

Wij hebben allemaal de verhalen gehoord over overbevolking en een dreigende crisis die dat met zich mee kan brengen. In veel verhalen wordt gezegd dat er kwaadaardige mensen rondlopen die daar zo in geloven dat zij actief proberen de bevolking terug te dringen met verschillende vormen van beleid en mogelijk zelfs via snode middelen, schrijft Tom Williams.

U herinnert zich misschien nog de Georgia Guides Stones die onlangs opgeblazen werden, waar de lokale bevolking de schuld gaf aan samenzweringstheorieën en dit idee van ontvolking propageerde. Een van de kernpunten van de Georgia Guide Stones was: “Handhaaf de mensheid onder de 500.000.000 in eeuwig evenwicht met de natuur.”

Velen in de mainstream “linkse” media zijn ook op dit idee gesprongen. Laat nooit een goede crisis verloren gaan om nog meer overheidscontrole te bereiken. Correct? Zie de linkse prediker Bill Maher in zijn “New Rule” segment – “Let the Population Collapse,” in de video hieronder, in een poging u bang te maken om dit ideologische ontvolkingsbeleid te aanvaarden.

Anderen zeggen dat de “bevolkingscrisis” een oplichterij is. Voormalig Greenpeace voorzitter Dr. Patrick Moore zegt dat de elites een “zelfmoordpact” hebben om de wereldbevolking te verminderen. Hij zegt verder: “Wij hebben nu te maken met een situatie waarin een enorm aantal zeer machtige organisaties en elites op internationaal en op nationaal niveau oproepen tot een beleid dat in feite een zelfmoordpact is. Eigenlijk een soort doodswens.”

Zie in de video hieronder, waar Dr. Patrick Moore in detail ingaat op deze plannen, wat de ideologische doelen dan wel ontvolking mogen zijn, maar het is ook een plan om geld te verdienen.

  Waarom de val van de door satanisten gedomineerde Westerse samenleving GOED is voor de toekomst van de mensheid

Maar wat zeggen de gegevens over de wereldbevolking?

Sinds het midden van de vorige eeuw is de wereldbevolking sterk toegenomen. Hoewel een groot deel van die groei geconcentreerd is geweest in China en India, verwachten de onderzoekers dat de volgende groeigolf in Afrika zal plaatsvinden. Vanaf 2019 krijgt de gemiddelde vrouw in Niger bijvoorbeeld meer dan zes kinderen in haar leven.

Aan het andere eind van dit spectrum staan een aantal landen die vanuit bevolkingsoogpunt lijken te krimpen. Om wat licht te werpen op deze enigszins verrassende trend, hebben wij de top 20 van landen naar bevolkingsafname gevisualiseerd. Bekijk dit in de grafiek hieronder en leer meer met een tabel waarin alle landen in tabelvorm hier staan.

Het huidige denken van onze “elite” deskundigen zegt ons dat de bevolking tegen het jaar 2100 wereldwijd zal pieken tot ongeveer 10 miljard op de planeet. Zie dit in de grafiek hieronder en leer er meer over.

De volgende grafiek laat zien waar de bevolkingsgroei vandaan zal komen. De winnaar (of verliezer zo u wilt) zal Afrika zijn, als de huidige trend doorzet. Alle andere regio’s zullen bijna stagneren of afnemen.

Sommigen geloven dat onze bevolking al gestopt is met groeien, vanwege misleidende koppen in de media over dalende geboortecijfers. Het tempo van de bevolkingsgroei en de gemiddelde gezinsgrootte zijn aan het krimpen, maar het totale aantal mensen dat er elk jaar op de planeet bijkomt, is tot voor kort in feite toegenomen.

In 1950 bijvoorbeeld bedroeg de wereldbevolking 2,5 miljard en groeide met 1,9% per jaar, wat een absolute toename van ongeveer 47 miljoen mensen betekende. Vandaag is de groei minder dan 1% per jaar, maar omdat onze totale bevolking meer dan drie keer zo groot is, is de absolute jaarlijkse toename meer dan 60 miljoen mensen per jaar.

  Vergis u niet, een nieuwe burgeroorlog is een reëel vooruitzicht voor de VS

Misschien hebben de vruchtbaarheidsmodellen van deze deskundigen het bij het verkeerde eind. Het is mogelijk dat wij de bevolkingsgroei overschat hebben. Volgens een model met lage vruchtbaarheidscijfers zouden wij de wereldbevolking tegen het jaar 2100 met één miljard kunnen zien afnemen. Zie dit in de grafiek onder deze vruchtbaarheidscijfers en leer er hier meer over.

Maar zelfs het bovenstaande model met lage vruchtbaarheidscijfers gaat ervan uit dat alles goed zal komen op de planeet aarde. Dit kan een verkeerde veronderstelling zijn. Denk eens aan enkele van de volgende scenario’s die de dynamiek van de wereldbevolking zouden kunnen veranderen.

– Wat als een echte ernstige pandemie de wereld treft, waardoor de bevolkingsgroei sterk afneemt? Zou dit zich niet zelfs kunnen uitbreiden tot andere natuurrampen?

– De wereld heeft betrekkelijke vrede gekend sinds na de Tweede Wereldoorlog. Wat als geopolitieke zorgen uitlopen op conflicten (oorlog) die ontvolking veroorzaken, zoals in het verleden is gebeurd?

– Als de wereldeconomie door wanbeheer (of snode bedoelingen) ineenstort, zouden economische moeilijke tijden dan een daling van het vruchtbaarheidscijfer kunnen veroorzaken? – naarmate gezinnen ervoor kiezen nog minder kinderen te krijgen.

– Zoals de technologie in de 20e eeuw de gezinsdynamiek veranderde, zou de technologische vooruitgang van seksrobots er misschien toe leiden dat mensen zich met virtuele in plaats van met echte sekspartners inlaten. Zou dit de vruchtbaarheidscijfers nog lager kunnen drijven dan de scenario’s met de laagste vruchtbaarheidscijfers?

Misschien kunt u nog andere scenario’s bedenken die de wereldbevolkingsdynamiek zouden kunnen veranderen. Elon Musk, die vaak tegen veel mainstream ideeën ingaat, suggereert dat de grootste bedreiging voor de mensheid bevolkingsafname is – niet overbevolking. Zie zijn commentaar in de video hieronder.

  Braziliaanse president Bolsonaro wil het volk bewapenen, zodat de globalisten hen niet tot slaaf kunnen maken (Video)

Moeten wij toestaan dat onze elites en politieke leiders voor God spelen en ons vertellen, en erger nog, dat zij de wereldbevolking mogen beheren – gezien hoe “goed” zij andere problemen in de wereld hebben beheerd? Geef ons uw mening in het commentaarveld hieronder over de vraag of wij vandaag de dag een overbevolkingsprobleem op de planeet hebben.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het “Grote Reset”-plan van de Nieuwe Wereldorde heeft een Derde Wereldoorlog nodig om te proberen het te laten slagenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel1 op elke 246 gevaccineerden is gestorven binnen 60 dagen na de Covid-19 vaccinatie in Engeland volgens de Britse regering
Volgend artikelWaarom worden mensen in recordaantallen ziek en sterven zij plotseling?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Ja wat gaat het worden….
  In Europa / het westen stond men te trappelen voor de prik, plus dat door de hoge kosten minder mensen kinderen nemen, dus ontvolking.
  Gezien de creerde voedselramp en de verwachting dat een vrouw uit Niger 6 kinderen zal hebben (en die daar niet gevoed kunnen worden) en de lage vaccinatie graad is het plaatje vrij duidelijk.
  De spies zal omgedraait worden.
  Laten we even stilstaan bij die 500 miljoen als perfect aantal inwoners voor de aarde, hoeveel elitaire/zichzelf belangrijk vindende mensen zijn er?
  Met al die fantastische “managers” die uitverkoren worden, ben ik benieuwd wie bij hun de WC gaat schoonmaken en de gloeilamp wisselen, sorry LED lamp, save the planet!!
  Maar goed, het komt zoals het komt en weinig wat er echt aan gedaan kan worden, zelfs als de bevolking het er niet mee eens is en het regime wijzigt, zal er iemand komen om weer even orde op zaken te stellen.

  • Beste Mensen

   500 Miljoen Satanische Zielen ??
   Zijn nog altijd een beetje te veel hè ?!

   Nog meer reduceren
   please please please

   50 Miljoen lijkt er meer op

   Beste mensen het uitdunnen is niet te stoppen
   Is al in gang gezet

   Waarom ??

   Omdat de mens dat spul in de bovenkamer niet zelf nuttig kan gebruiken
   Die wezens genaamd Mensen kiezen een Leider
   En geven hunzelf een Schapen functie
   Dan valt er niks anders te zeggen dan ….
   Fijn voor de schapen mens

   Dank U

   • De kgoutje, als alle domme zielen zich laten vaxxen blijft alleen wij de slimmeriken over, dus geen 500 miljoen slechte zielen maar 499. Miljoen goede zielen en hooguit 1 miljoen rotte zielen, die kunnen we dan te baas. Omdat wij de slimmeriken zijn.💪

    • Nou beste Mensen

     Het zijn er best wel veel hoor
     Ga in Uzelf na

     Hoeveel Mensen over de Heele wereld hebben zich meelopend vrijwillig laten vaccineren
     Tot overmaat van Ramp nog promoten ook
     Dat het goed is om de Vergiftprik of de Doodsprik te nemen en tijdens het promoten dood neer vallen ?
     Er zijn er ook heel veel die de TV scherm niet eens halen
     Maar hetzelfde werk doen

     Dank U

 2. We hebben louter bevolkingsgroei door de toestroom onder Eric vd Burg (VVD) van 1000 jonge voornamelijk mannelijke asielzoekers en andere migranten. De autochtone Nederlandse bevolking krimpt al jaren evenals enkele krimpregio’s in Nederland. Het asielbeleid staat haaks op de ontvolkingsdoelstellingen.

 3. Één ding schiet mij tegelijkertijd door mijn hoofd waarom beginnen die linkse kliek dan niet eerst met zichzelf te verwijderen?🧐😜

 4. Het is ironisch dat de wereld elite het huidige beleid heeft bedacht en aan het gewone volk heeft verkocht: nooit tevreden zijn met wat je hebt, altijd meer, beter, nieuwer, sneller etc etc moeten…dit niet voor gewin van de burger, maar voor gewin van omzet van hun multinational bedrijven. Kijk naar hoe veel commercieel’s er continu uitgezonden worden op allerlei media…het gaat maar door. Mensen worden en zijn gehersenspoeld. Auto’s en electronische apparaten onnodig ingewikkeld maken, niet te repareren of heel duur. Al heel snel is reparatie duurder dan vervangen. Dit alles ten goede van de omzet van de bedrijven, echter ten koste van grondstoffen en uitstoot. De wereld elite is verantwoordelijk voor de grootste uitstoot met hun privé vliegtuigen, wagenparken, enorme huizen met zwembaden en sauna’s etc.

 5. Heel goed mogelijk met acht of zelfs tien miljard mensen te leven, maar om dat zonder vijf planeten nodig te hebben te kunnen krijgen we onvermijdelijk een totalitaire controlestaat waar je elk beetje vrijheid zal moeten verdienen. Een dictatoriale mierenmaatschappij. Duidelijk dat we daar naar evolueren.
  De enigen die gedood zullen worden zijn de vrijheidsliefhebbers die denken zomaar vrij te kunnen zijn als een soort geboorterecht.
  Maar niemand kan de toekomst voorspellen. Er kan net zo goed een wereldoorlog uitbreken of een wereldwijde natuurramp, een cataclisme plaatsvinden. Of allebei en dan nog versterkt met een echte pandemie en dan zijn we met heel wat minder mensen. Niet te voorspellen, maar zonder dit soort rampen evolueren we naar een totalitaire controlestaat waar we elk beetje vrijheid moeten verdienen

 6. dombo’s ze begrijpen NIETS van het leven, maar ik kan er hier niet over uitweiden, want dan beland ik in het geestelijke stuk en dat is hier verboden! Zo onbewust dat de mensheid is, maar laat deze psychopaten maar hun gang gaan, voor eventjes dan, want alleen door leed en smart komt de mens tot bewustzijn, het is niet anders! Een ding vertel ik nog wel, een dood bestaat er niet en als het niet je afstemming is ben je niet te bereiken door deze hyena’s, dan overkomt je niets!

 7. Tja, wie in de diepvries groenten verkoop werkt weet dat meer dan 50% vernietigd wordt omdat die niet voldoet aan de opgelegde standaard. Hoe dat zo dan dat er niet genoeg voedsel zou zijn? Men kan dus het dubbele van de huidige mensheid voeden wanneer die standaard weg genomen wordt.

  In containers kan men zelfs overgaan naar maandelijkse oogsten. Dus je kan nog niet alleen het dubbele voeden maar dit nog eens maal 12.

  Of is dit een overschatting?

 8. Nu nog even de klimaat nonsense adresseren nu u toch bezig bent meneer de voormalige voorzitter, of past dat niet in uw stikstof plaatje… Ten tweede, er is geen sprake van overbevolking in de wereld, net zo min als dat er een klimaatcrisis is!

 9. Wel apart, dat het altijd voormalige weknemers zijn die ineens het licht hebben gezien maar nooit een bek opendeden toen ze hun baantje nog hadden!

  Hier maar weer een volgend voorbeeld:

  Rutte-mattie en ex-Telegraaf baas Sjuul Paradijs wordt ‘wappie’: ‘Stijging gasprijs om groene energie af te dwingen?!’

  https://www.dagelijksestandaard.nl/binnenland/rutte-mattie-en-ex-telegraaf-baas-sjuul-paradijs-wordt-wappie-stijging-gasprijs-om-groene-energie-af-te-dwingen

  Hypocriete lafaards!

  • Beste mensen

   Wat word er nou gelezen
   Bestaat die ook al ??
   Groene Energie??
   Dacht eerder aan Rode Energie
   Immers Rendement krijgt men door vernietiging
   Verlies lijden
   Niet door niks doen
   Er zullen uiteraard altijd wel een handjevol Crimineelen aan verdienen en dus dat Negatieve Groen wat dus in Werkelijkheid Rood is voor Groen verklaren

   Dank U

 10. Nou beste Mensen

  Het zijn er best wel veel hoor
  Ga in Uzelf na

  Hoeveel Mensen over de Heele wereld hebben zich meelopend vrijwillig laten vaccineren
  Tot overmaat van Ramp nog promoten ook
  Dat het goed is om de Vergiftprik of de Doodsprik te nemen en tijdens het promoten dood neer vallen ?
  Er zijn er ook heel veel die de TV scherm niet eens halen
  Maar hetzelfde werk doen

  Dank U

 11. Als de vos de passie preekt boer let op uw kippen. Dat is nu toch overduidelijk. Heb je geld nodig Greenpeace of extra subsidies om uw horrorverhaaltjes te verkopen aan de EU? In het verleden heb je al bewezen jou desnoods te vergrijpen aan terroristische acties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in