In een exclusief interview voor het radiostation El Mirador del Gallo heeft Dr. Astrid Stuckelberger uitgelegd hoe een Zombiepandemie scenario, net als elk ander pandemie scenario, kan worden gecreëerd door middel van grafeen en de technologie die in vaccins wordt gebruikt, schrijft Orwell.city.

Zoals ze in een eerder interview voor World CONUVIVE al zei, is de technologie die in mensen wordt geïnjecteerd in staat om elektromagnetische patronen te ontvangen en te decoderen om elk type ziekte te veroorzaken.

Meer details in de nieuwe video met Engelse ondertiteling en Nederlands transcript daaronder.

Dr. Astrid Stuckelberger on possible zombie pandemic

Jorge Osorio: In het vorige interview sprak ze over een zombiepandemie die niet ver weg is. Zien we een van de mogelijke scenario’s die we zouden kunnen meemaken?

Dr. Astrid Stuckelberger: Oké. Ja. Het eerste feit dat ik wil zeggen is dat het CDC (Center for Disease Control of the USA) voor het leger en de mensen een document heeft gepubliceerd over de paraatheid voor de pandemie van zombies in november 2021. Paraatheid. Een paraatheid voor een zombie pandemie. Dat is een feit. En u kunt het document vinden als u typt “PDF Preparedness plan for a pandemic of zombies” Dit is een feit. Nummer één. Dus het plan is er. Het plan is er.

[Dit is wat ik met de Wayback Machine vond, redactie: https://web.archive.org/web/20211117220041/https://blogs.cdc.gov/publichealthmatters/2011/05/preparedness-101-zombie-apocalypse/ Update: Inmiddels ook in het zwarte gat. Misschien iemand met Sherlock Holmes genen onder de lezers die het boven water brengt? Ik heb wel dit bizarre Zombie stripverhaal van de CDC gevonden (zie links) Preparedness 101; zombie pandemic, klik PDF Download Document]

Nu, het tweede feit is in de octrooien en voorbereiding op de zombies. Je moet begrijpen dat elk virus of elke ziekte, laten we zeggen… Ebola. Ebola is Marburg. Ebola, bijvoorbeeld, is Marburg. Er is een code. Elk virus, bacterie en parasiet heeft een code. Een elektromagnetische code. Omdat we bio-elektrische wezens zijn. We zijn allemaal elektriciteit en water.

  De Nazi's werden niet verslagen... zij gingen ondergronds en regeren nu CANADA en de WERELD, en dringen aan op eugenetica en depopulatie, op één lijn met Adolf Hitler

Oké. Dus, als je weet dat grafeen een receptor is van elektromagnetische frequenties en andere eigenschappen heeft van supergeleiding en energieopslag… Het kan de energie opnemen. Weet je, deze code kan naar mensen gestuurd worden. En ze kunnen ziektes opwekken. Theoretisch kunnen ze elke ziekte opwekken bij mensen met veel grafeen nanodeeltjes in hun lichaam. Maar het kan ook gedrag opwekken, omdat we dit net zagen. We hebben het net uitgelegd. Dus dit is erg belangrijk, want wat ze plannen en voorspellen is, nummer één: Ebola. Ebola is een ziekte waarbij mensen bloeden. En het is erg indrukwekkend. Dus dit is het eerste wat ze zullen proberen.

Het andere wat ze voorspellen is een zombie (pandemie). Maar, weet je, in de Michael Jackson film “Thriller,” rijzen de zombies op het kerkhof op, en ze gaan van “na, na, na, na,” weet je.

Dus nu, de primeur. Ik zat bij een lijkschouwer. Je weet wel, die voor dode mensen zorgt in het mortuarium. Ik sprak met een advocaat die samenwerkte met de lijkschouwer in België. En een van de zorgen is dat grafeen… Of hoe dan ook, er is, met het experimentele vaccin, een identiteit. Er is een Wi-Fi signaal. Er is een Wi-Fi signaal met grafeen. En als je met je telefoon kijkt, kun je de ID vinden van mensen die dit experimentele vaccin hebben gekregen. Dus je moet een oude Samsung hebben of… Maar je kunt het niet zien op je iPhone. Dat kun je niet zien. Dus… En je kunt ook een Bluetooth app vinden voor iPhone of Samsung.

  Vrouwen klagen over ernstige menstruatiestoornissen na COVID-injecties - zelfs als zij de injecties niet hebben gehad!

Claudia Espinosa: Bluetooth scanner?

Dr. Astrid Stuckelberger: Ja, Bluetooth scanner. Er zijn een aantal applicaties die je kunt downloaden om de Bluetooth identiteit te zien van gevaccineerde mensen om je heen. Dus, nu de primeur. Het is belangrijk om deze mogelijke zombiepandemie te begrijpen. De lijkschouwer van dat lichaam… Dus, wanneer het dode lichaam in het ziekenhuis is, in de kamer van het lijkenhuis, verversen ze het bloed omdat het… Om redenen, die ik niet ken. Ze verversen het bloed, zodat het niet… Ik denk dat het bederft. Dus als ze het bloed verwisselen, kijken ze of de identiteit in het bloed of in het lichaam zit. En de ID geeft nog steeds een signaal in het dode lichaam. Dat is nummer één.

De praktijk wordt gedaan in ziekenhuizen om uit te leggen dat ze kunnen controleren of de identiteit niet in het bloed zit. Het zit in het lichaam. HET ZIT IN HET LICHAAM. En het hele lichaam. Het staat niet op je telefoon. Dat komt omdat mensen die dood zijn, hun telefoon niet meer hebben. Dus het staat niet op hun telefoons. Ze verversen het bloed. Het zit niet in het bloed. Dus de identiteit zit in het lichaam met of zonder het bloed.

De scoop is dat ze ook naar de begraafplaats zijn gegaan, waar mensen begraven zijn. En ze zagen… Je kunt het zien… Zelfs bij mensen die dood begraven zijn, kun je de identiteit zien. Je kunt gaan en de test doen op het kerkhof. Het betekent dat Michael Jackson een visionair was omdat het mogelijk is met DARPA, met grafeen… Je weet wel… Controle nemen over het gedrag van het lichaam van een afstand.

  Lufthansa moet vluchten annuleren omdat te veel piloten zich ziek hebben gemeld, Corona is het niet

Theoretisch is het mogelijk om mensen levend dood te maken, alleen al door grafeen, technologisch. Het is gek, maar het is mogelijk, misschien.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

Studie: Covid vaccins lijken een “MAC COMPUTER ADDRESS” te installeren in de gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel28-jarige vrouw ernstig gewond door vaccin deelt tragisch verhaal over prikspijt: “Ik geloofde dat dit ons en de mensen om ons heen zou beschermen”
Volgend artikelBrief van een bezorgde vader aan zijn zoon – “De Regeringen van Nederland en van Europa hebben een hele andere agenda. Ze willen staatsslaven creëren”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

 1. wanneer je beseft dat we een bewustzijn hebben, verkregen door al onze vorige levens, dan weet je dat het onmogelijk is om mensen iets te laten doen wat hun bewustzijn niet toelaat! Dat zie je bijvoorbeeld met hypnose! Een hypnotiseur kan nooit zijn wil opleggen, wat de gehypnotiseerde werkelijk niet wil, zal ook nooit kunnen gebeuren!
  wanneer je de menselijke WIL begrijpt ga je dit wat hierboven beschreven wordt als grappig ervaren omdat het alles met onbewustheid te maken heeft! Nu de psychopaten bezitten het laagste bewustzijn en zijn niet in staat zijn om een hoger bewustzijn te begrijpen, want bewustzijn is gevoel en aangezien de overgrote meerderheid van de wereldbevolking een hogere afstemming heeft dan de psychopaten die dit soort dingen bedenken is het grappig maar totaal absurd, angstmakerij zoals ze continu verspreiden! Wil je het leven begrijpen dan zul je geestelijk moeten leren denken of je komt er nooit!

  • nog nooit een verslaafde gezien zeker?
   meth heroine coke drank fentanyl crack.

   liberale westerse vrouwen, allemaal achter madam blavatsky aanlopen met haar spirituele new age verborgen satanisme.
   je weet niet waar je het over hebt als je je niet in het oculte hebt verdiept
   regenboog vlinder mk ultra pr monarch spiritualism b.s.

   de wereld is evil.
   eeuwige alles is liefde bull shit.

   wake the fuck up

   • zonder duisternis geen licht!!

    dat schijnen alle feminin spiritualisten handig te vergeten en te ontkennen.

    onvoorwaardelijke liefde!!
    dat hebben alleen de ergste daders nodig.

    ik stel voorwaarden aan liefde.
    en vertrouwen anders betekend het niets.

    bull shyte

   • occult betekent niets meer of minder dan ‘geheim’

    En mevr. Blavatsky heeft niets met satanisme te maken.
    Waar haalt u die onzin vandaan?

    • >>> En mevr. Blavatsky heeft niets met satanisme te maken.
     Waar haalt u die onzin vandaan? <<<

     Nee hoor..
     Ga gvd je huiswerk doen mafkees
     Boeken uitgegeven door oa Lucis trust! Nou jij weer

   • lieve vriend, ik denk dat ik behoor tot een van de wakkerste mensen hier omdat ik begrijp hoe het leven in elkaar zit. Allereerst moet je beseffen dat wij het eeuwige leven hebben en dat incarnatie bestaat, of hoe dacht je anders aan je bewustzijn te komen! Er zijn 7 bewustzijnsgraden, voordierlijk, dierlijk, grofstoffelijk, stoffelijk, geestelijk (tot hier op aarde te bereiken, zij het maar voor een enkeling) universeel en kosmisch! Iemand die een voordierlijke bewustzijnsgraad bezit, zoals psychopaten, zijn nooit in staat om een hoger bewustzijn te ervaren of te begrijpen, dat is al de zwakte van deze tijd waar we inzitten. Iemand die verslaafd is bijvoorbeeld kan dit enkel en alleen omdat zijn bewustzijn daar afstemming op heeft, anders is het niet mogelijk! De ziel is zuiver en op aarde is het niet mogelijk om die te bereiken want deze wordt afgesloten door de geest die de ervaringen ondergaat wat resulteert in de persoonlijkheden die de mens kenmerkt, afgestemd dus op het bewustzijn! Iemand die niet meer in staat is om bijvoorbeeld te doden, die krijg je ook nooit zover! Voordat je dus van die onbewuste uitspraken doet, verdiep je eerst eens in hoe het leven werkelijk in elkaar zit! Het antwoord zit in een ieder van ons, je moet alleen bereidt zijn om je leven er voor in te zetten om tot de kennis te komen! Word wakker mijn vriend, laat je gevoel spreken want dat is jou bewustzijn opgebouwd uit al je vorige levens, je denken dient enkel om je gevoel te begrijpen! Angst is onbewustheid en disharmonie en vernietigend, ban het uit je leven, we zitten in prachtige tijden, want alle maskers vallen af en het kwaad (lees onbewustheid) is nooit in staat om te zegevieren over de aarde, we gaan naar het licht. Als je weet hoe het leven in elkaar steekt, maak je je geen zorgen over wat er gebeurd en zij die het “slachtoffer” zijn of worden van deze krankzinnigheid, die hebben hier afstemming op! of ze trekken het niet aan! Met de spiritisten heb ik NIETS, ook Blavatsky heb ik nooit gelezen! “If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” Nikola Tesla.

     • dank je, dit komt niet van mijzelf, maar van zij die het kunnen weten omdat hun kringloop op aarde er al opzit! 27 boeken zijn zo’n 80 jaar geleden door de geestelijke wereld geschreven, de enige op aarde, al de rest is door aarde mens zelf geschreven en die komen niet boven hun eigen bewustzijn uit! Als je er klaar voor bent komen ze op je pad! Een prachtige openbaring hoe het al leven is ontstaan, hoe ziektes zijn ontstaan, waarom we tegenkomen wat we tegenkomen en waar we naartoe gaan! Keihard zijn de confrontaties met jezelf, want als je ze goed leest begrijp je je eigen afstemming!

    • Tis ff geleden maar geloof je nog steeds dat alles alleen liefde of hoge frequentie is?

     Je spreek me amicaal aan alsof ik een lieve vriend ben die niet van de fluïde tijd weet of van reïncarnatie of dat je de wakkerste van allemaal bent.

     De duisternis ontkennen
     is vluchten voor de duisternis en bang zijn voor de duisternis.
     Ik kijk er diep in.

     Frequentie hooghouden is geen oplossing om oorlogen te stoppen.
     De pedo crap om je heen beëindig je niet door OHM te gaan zitten chanten.
     Maar is een puur egoïstische houding inzake je eigen incarnatie.

     En ik houd van de moeder aarde Pangea.

     Ik weiger weg te kijken bij het kwaad en duw keihard terug.
     Ik kom uit de dierenbescherming wereld en me heb veel met pitbull gevechten bezig gehouden en rees door Europa gevechten te stoppen en honden in beslag te nemen en met maten achter criminelen aan te jagen.

     Dat licht achter me omdat nu de pedos aan de beurt zijn op het wereld toneel.
     En wegkijken en niets doen is tegenwoordig medeplichtig zijn.

     Dus als wakkerste van allemaal , hoe gaat het nu naar jaar 4 van de genocide democide spirituele alles is frequentie realiteit.

     Ben best benieuwd.

     Ooit van max spiers gehoord ?
     De man is ex mk ultra slachtoffer en reeds vermoord door zijn onthullingen.

     Zijn stelling is , de
     aarde is feminin en het doel van duistere machten is de wereld te feminiseren dus Inc de masculine alfa’s / kerels zodat de moeder aarde geen alfa,s meer heeft om haar te beschermen tegen de ia transhumanistische zielloze zombie agenda.

     Want nu is Gates de wildpopulatie en wilde dieren aan het vaxineren met de grafieën – hydroxide mRNA spuit.

     Ben benieuwd of je deze Mening nog hebt.

     Xerrex.

  • De jab koppelt je ziel los van je lichaam; zie div patenten en oude CIA info filmpjes, bv waar een arts uitlegt dmv een jab dat deeltje van de hersenen te slopen waar het godsbewustzijn zeteld. Handig om religieuze (moslim) terroristen demotiveren. Het gevoel van eenheid en menselijkheid verdwijnt, als ze je daar naast gek kunnen maken met straling, (zie diverse patenten), kan ik me voorstellen dat ze zo iets als een zombie apocalyps kunnen entameren. Nice.

 2. maar lachen jullie maar…

  jullie ontkenners van de afgelopen 6000 jaar aan oorlog alla leon trotsky 66.miljoen doden in een paar jaar moeders gedwongen om hun eigen kinderen op te eten geprogrameerde canibaalisme , de killing fields , mao stalin lenin Hitler of noord korea of zelfs mark dutroux kinderen in ontvoeren voor ritueel misbruik opgeslotten in verborgen kelders.

  gebakjes en feminin mietjes.
  doe vooral niets en ga lachend voor de ramen zitten wachten en ridiculiseer wat er gebeurde in de geschiedenis.

  de toekomst kan jullie wegkijkers
  missen als kiespijn
  geen evolutionele kans what so ever.

  wie floreerd en lol heeft in deze tijd
  Staat aan de verkeerde kant van deze oorlog

  • Ja XerreX, je zegt het goed. (Ik had trouwens nog wat vragen voor je op je andere opmerking over die nachtelijke installaties van het 5G – dat andere FN artikel.)

   Zelf heb ik ook altijd gezegd dat de echte “covid ziekte” (en dus niet de griep) een aandoening was die door een combi van nanotech en frequenties werd gemaakt. Maar wie boeit het – complotterij. En de feminisering van de samenleving was ook niet om eeuwige liefde te bevorderen. (en de daaropvolgende LBGTQ weetikwat ook niet.) Maar goed.

   Nu heb ik hier wel wat vragen:
   Waarom zie ik die mac adressen niet met mijn iphone 6S; dat wordt niet uitgelegd in haar verhaal.
   Waarom zegt ze dat het bloed ververst wordt? (het wordt namelijk niet ververst)
   Waarom heeft ze die lijkschouwer niet gevraagd waarom ze het bloed verversen c.q. verwijderen? (ze was in gesprek met die man, toch)
   Dan zegt ze dat elke virus een code heeft omdat we bio-elektrische wezens zijn (wat voor een stelling is dat? hoe volgt het ene het andere? waarom legt ze niet uit wat die “code” is en wat die te maken heeft met de bio-electr mens)
   Om maar een paar vragen te benoemen.. er zijn er nog wel meer. Je kan ze zelf ook formuleren.

   In het kort, ze heeft het over een nogal bizar phenomeen dat zich kennelijk ontwikkeld heeft adhv die fukzins, maar ze legt niet uit hoe dit getest was. Moeten we naar het kerkhof lopen met onze bluetooth scanner, om dan de grafzerken te scannen om te zien of het lijk daarbinnen een mac address oplevert? Heeft zij dat wel gedaan? Want dan kan ze dit met stelligheid zeggen, toch.

   Voor zo’n gerenommeerde arts (die zich met het aging proces bezig houdt) klinkt het werkelijk als onzin, wat ze uitkraamt. Ik hoop dat dit niet zo is, maar ik hoop ook dat het hele verhaal niet zo is. En als laatste, die comic strip van de CDC is totaal bizar. Waarom zou het CDC dit gemaakt hebben…? Ik kon er niet helemaal doorheen, dus het einde heb ik (nog) niet gelezen. Mss stond daar de reden wel in.

   Ik zeg niet dat het eea niet zo is, maar als iemand van haar kaliber iets gaat vertellen, wil ik wel graag onderbouwing horen over de stellingen die ze maakt. Het hele vehaal komt inderdaad raar over. Jammer.

   • @ Lex,

    Ga je beter verdiepen in bijv. ‘Black Goo’
    Was reden voor Falkland oorlog uit ’82 of ga – gewoon – verder met lijm snuiven idd

 3. p.s. Die hele “pandemie” is gewoon een ge(bio)wapende overval op alle burgers van de wereld. Vroeger ging dat met pistooltjes, nu met spuitjes. Je geld of je leven. En als je het geld niet vrijwillig gaf, kwam er een kogel uit het pistooltje, en dan kregen ze je geld alsnog. Nu is het een spuitje, en er komt gif uit. Dat geld is binnen.

 4. heb het 2 maal geprobeerd, maar
  het is niet te lezen puntje puntje puntje komma komma komma
  man man man er zijn toch aardige translators online

 5. ‘The Walking Dead’-acteur, 31-jarige Moses J. Moseley, dood gevonden

  Moses J. Moseley, een Amerikaanse acteur en model die bekend stond om zijn werk aan AMC’s sciencefiction- en dramashow “The Walking Dead”, is overleden. Hij was 31.

  Een familielid van Moseley zei dat de politie een onderzoek is gestart om de omstandigheden rond zijn dood vast te stellen nadat het lichaam van de acteur vorige week werd gevonden in het Hudson Bridge-gebied van Stockbridge in Georgia, volgens TMZ. Moseley werd op 26 januari als vermist opgegeven nadat zijn familie sinds 23 januari niets meer van hem had gehoord.

  Het in de VS gevestigde entertainmentbedrijf AMC Studios bracht een eerbetoon aan de overleden acteur op het officiële Twitter-account van de show.

  “Onze gedachten en gebeden zijn bij ons #TWDFamily-lid Moses J. Moseley”, staat in een verklaring op het Twitter-account van de show te lezen, samen met een close-up foto van Moseley.

  Onze gedachten en gebeden zijn bij ons #TWDFamily-lid Moses J. Moseley. pic.twitter.com/ahCrRNA652

  — The Walking Dead op AMC (@WalkingDead_AMC) 1 februari 2022

  De dood van de acteur werd ook bevestigd door zijn manager, Tabatha Minchew. In een verklaring die maandag aan Fox News werd uitgegeven, zei Minchew dat zij en Moseley al meer dan tien jaar vrienden waren.

  “Iedereen hield van Mozes. Hij heeft nooit een vreemde ontmoet. Hij hield evenveel van zijn fans als van zijn familie en vrienden. Hij was altijd enthousiast om audities te krijgen en aan het werk te gaan’, zei Minchew.

  “Hij was het soort persoon dat je midden in de nacht kon bellen als je moest praten of iets nodig had. Hij zal diep worden gemist door zo velen, zijn vrienden, familie, costars en fans,” voegde ze eraan toe.

  Moseley, geboren in Aiken, South Carolina, begon zijn acteercarrière op jonge leeftijd nadat hem op een dag werd gevraagd terwijl hij de klas uitliep aan de Georgia State University of hij zou willen verschijnen in de film “Joyful Noise” met Queen Latifah en Dolly Parton.

  “Nadat ik die film had gemaakt, begonnen ze me steeds meer castings te sturen en vanaf daar heb ik mezelf gewoon opgebouwd”, zei Moseley tijdens een interview.

  Naast de rol van Moseley in de TWD-show, verscheen hij ook in de HBO-serie “Watchmen”, evenals in “The Hunger Games: Catching Fire” in 2013.

  The Canadian Press
  Wed., Feb. 13, 2013
  OTTAWA—Zombies op Parliament Hill zijn lange tijd de vloek geweest van degenen die naar de Canadese politiek kijken.

  Nu, in een geval van levensnabootsing van kunst, verzekert minister van Buitenlandse Zaken John Baird het Lagerhuis dat Canada een zombievrije zone blijft.

  De vreemde uitwisseling vond woensdag plaats tegen het einde van de dagelijkse vragenperiode in het Lagerhuis.

  Pat Martin, de nieuwe democraat uit Winnipeg, bracht de kwestie aan de orde van een rampenplanningsoefening van de regering van Quebec die een nep-zombie-invasie als uitgangspunt gebruikte. Sjablonen voor B-films van een invasie van de “levende doden” zijn ook gebruikt voor rampenoefeningen in de Verenigde Staten.

  ‘Ik hoef u niet te vertellen, meneer de voorzitter, dat zombies geen grenzen herkennen,’ waarschuwde Martin het Huis, met een stevige tong in de wang.

  Werkt de minister van Buitenlandse Zaken, vroeg het NDP-parlementslid, samen met zijn Amerikaanse partners “om een ​​internationale zombiestrategie te ontwikkelen zodat een zombie-invasie niet verandert in een zombie-apocalyps?”

  Baird kwam naar de gelegenheid met een even vlotte reactie en vertelde het Huis dat hij “dodelijk” was voor de zaak.

  (2011)
  https://www.stratcom.mil/Portals/8/Documents/FOIA/CONPLAN_8888-11.pdf?ver=2016-10-17-114016-887

  DISCLAIMER: Dit fictieve plan is gemaakt door jonge militaire officieren die een opleiding volgen in verband met het Joint Operational Planning and Execution System (JOPES) van het Ministerie van Defensie, het geformaliseerde proces waarmee het Ministerie alle noodplanning en -uitvoering uitvoert. In een poging om het JOPES-proces te leren, en om dit op een interessantere manier te doen, kregen de studenten dit volledig fictieve scenario toegewezen en kregen ze de opdracht om JOPES te gebruiken om een ​​schriftelijk noodplan te ontwikkelen. Door dit fictieve scenario te gebruiken, werden zorgen over het gebruik van geclassificeerde informatie vermeden, werd de gevoeligheid voor het gebruik van landen of scenario’s uit de echte wereld opgelost en werden de studenten beter betrokken.

 6. It was semi-real alright maar geen link meer naar cdc documenten (anders dan cdc blog artikelen)

  https://blogs.cdc.gov/publichealthmatters/2011/10/dragonkhan/

  2011- Wanneer Khan vraagt ​​hoeveel mensen hebben gehoord van de CDC-campagne voor het voorbereiden van zombies, barst de menigte uit in gejuich. Zombies zijn populair bij Dragon*Con, waar verschillende evenementen met een zombiethema worden gehouden, waaronder een zombie-bal. Volgens Khan: “Zombies zijn echt een goede manier geweest om mensen te betrekken bij paraatheid … het diende als een geweldige brug om over volksgezondheid in het algemeen te praten. Plotseling zijn mensen bereid om te horen over volksgezondheid en hoe interessant het is, omdat we het hebben gemengd met iets waar ze al over willen horen, zombies.”

  Derek Colanduno is ook enthousiast over hoe CDC de zombiecampagne heeft gebruikt om de paraatheid voor de volksgezondheid te bevorderen; het is een van de redenen waarom hij Khan heeft uitgenodigd om deel te nemen aan het panel. “Voor mij was het het slimste ooit”, zegt hij. “Het is ongeveer wat de rest van de sceptische mensen altijd al met wetenschap hebben geprobeerd te doen. Achtennegentig procent van de mensen zal nooit [paraatheid] krijgen, tenzij je het op deze manier [toegankelijk] maakt… je krijgt nooit iemand die erom geeft tenzij je het toegankelijk maakt.’

  Een mogelijke kopie van de inhoud bij Het Rode Kruis
  https://www.redcross.ca/blog/2013/2/preparedness-101-zombie-apocalypse

  Paraatheid 101: Zombie Apocalyps

  Geplaatst op 01 februari 2013 door Jamie-Leigh Cuthbertson – Fotoliefhebber

  Met de release van een zombie-romcom-film dit weekend en AMC’s The Walking Dead die binnenkort terugkeert naar onze televisieschermen, dachten we dat het een goed moment zou zijn om onze tips voor het voorbereiden van zombies te delen. Gevoed door een blog over zombies en paraatheid bij noodsituaties van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention, is Noord-Amerika bijna geobsedeerd geraakt door zich voor te stellen hoe het zou gaan als de wandelende doden door hun buurt zouden gaan zwerven.

  [Een posterafbeelding van een zombie-achtige figuur die achter een deken gluurt, met de woorden: Koop een kit, maak een plan, wees voorbereid Photo Credit: http://www.cdc.gov/phpr/zombies%5D

  Wist je dat je emergency kit tools en benodigdheden bevat die ook ingezet kunnen worden bij een uitbraak van het zombievirus? Hier is hoe items in je noodpakket je kunnen helpen de zombie-apocalyps te overleven:

  Water: Laten we eerlijk zijn: van het doden van zombies krijg je dorst! Je waterbron kan besmet raken met zombievloeistoffen en je veiligheid in gevaar brengen. Als u voor elke persoon in uw huishouden een voorraad water van 72 uur (4 liter per persoon, per dag voor wassen en drinken) aanhoudt, kunt u ervoor zorgen dat u voldoende water heeft om een ​​schuilplaats te bereiken.

  Voedsel: een 72-uursvoorraad van niet-bederfelijke voedselproducten die niet gekoeld, gekookt, bereid of toegevoegd hoeven te worden, zal je lichaam helpen om aan de uitbraak te ontsnappen en een schuilplaats voor het Rode Kruis te vinden.

  Zaklamp: Zodra de zombie-apocalyps in volle gang is, kun je niet meer op het elektriciteitsbedrijf vertrouwen om je stroom aan te houden en zonder verlichting wordt de zombiewereld nog gevaarlijker.
  Radio: In het geval van een infectie zijn nooduitzendingen van vitaal belang bij het communiceren van informatie over hoe u uzelf kunt beschermen en waar u onderdak kunt vinden. Zorg ervoor dat uw radio op een slinger of op batterijen werkt.

  Schaar en een multitool: Basisgereedschappen zoals een schaar, een kleine hamer, een moersleutel en een schroevendraaier kunnen je helpen sloten te openen om voedsel en voorraden te zoeken en je schuilplaats te versterken.

  Duct-tape: deze multifunctionele tool kan je met alles helpen, van het immobiliseren van een zombie tot het repareren van praktisch alles.

  EHBO-doos: je wilt altijd een kleine EHBO-doos bij je hebben. Je nieuwe overlevingsleven zal gepaard gaan met schrammen, blaren en snijwonden, en je zult ze moeten bedekken om je eigen risico op infectie te verminderen.

  En het allerbelangrijkste: houd altijd een kopie van uw noodplan bij u. Dit zou speciale ontmoetingsplaatsen voor uw vrienden en familie moeten markeren in het geval van een uitbraak.

  Mocht er nooit een zombie-apocalyps plaatsvinden, dan helpt je noodpakket je ook om noodsituaties of rampen te overleven.

  Voor meer informatie over hoe je je kunt voorbereiden op een zombie-apocalyps of een ander noodgeval, ga je naar http://www.redcross.ca/ready en bekijk je de aflevering van PrepareTV over zombies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in