Pixabay

Dit is vooruitgang. We wisten dat dit vroeg of laat zou gebeuren. Het is begonnen en het zal vanaf nu escaleren. Kijk hoe Karl Lauterbach, minister van Volksgezondheid in Duitsland, het proces start, schrijft Steve Kirsch.

Samenvatting

“Het was niet mijn schuld!”

We gaan in de nabije toekomst steeds meer van deze opnames zien.

Inleiding

Bekijk deze korte clip:

Hier is de volledige video:

Implicaties

 1. Karl Lauterbach, minister van Volksgezondheid van Duitsland, zegt in feite dat het niet zijn schuld was omdat hij de contracten voor de vaccins niet heeft ondertekend.
 2. Hij erkent dat zijn eerdere verklaring in de zomer van 2021 dat de vaccins vrij zijn van bijwerkingen, een overdrijving was die werd uitgedrukt in een mislukte Tweet.
 3. Hij erkent een percentage van 1 per 10.000 doses voor degenen die ernstige bijwerkingen ondervinden.
 4. Hij denkt nog steeds dat de voordelen groter zijn dan de risico’s. Dus hij krabbelt niet veel terug.
 5. Hij is het ermee eens dat de winsten van farmaceutische bedrijven exorbitant hoog zijn.
 6. Hij zal een programma opzetten om de verwondingen aan te pakken.

Dit is een goed begin.

De minister van Volksgezondheid is nog steeds slecht geïnformeerd over het aantal ongewenste bijwerkingen

Het is belangrijk op te merken dat de voordelen niet opwegen tegen de risico’s. Dit is glashelder voor kinderen, maar geldt ook voor alle leeftijden.

Niemand kan bijvoorbeeld een enkel voorheen gezond kind noemen dat is overleden aan COVID, maar ik kan genoeg voorheen gezonde kinderen noemen die zijn overleden aan het COVID-vaccin.

De werkelijke percentages voor ernstige bijwerkingen zijn meer dan 100X hoger dan hij op dit moment erkent, maar hij stelt tenminste een minimum vast voor ernstig letsel.

Opmerking: Het sterftecijfer is ongeveer 1 per 1.000 doses, in overeenstemming met studies van Rancourt en de gepubliceerde paper van Skidmore.

We weten dus dat de minister van Volksgezondheid er minstens een factor 10 naast zit, aangezien overlijden als een ernstig ongewenste bijwerking wordt beschouwd.

  2021 top artikelen: Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer's eigen documenten

Samenvatting

Het wijzen met de vinger is begonnen. Dit is vooruitgang. We komen er wel. Langzaam maar zeker.

Transcript van de volledige video

Sievers: De federale minister van Volksgezondheid is bij ons. Hartelijk dank en goedenavond, mijnheer Lauterbach. Wat zegt u over deze slachtoffers [getroffenen door vaccinatieletsels]?

Lauterbach: Allereerst is wat deze mensen is overkomen absoluut onthutsend, en elk geval is er één te veel. Ik heb oprecht medelijden met deze mensen. Er zijn ernstige handicaps, en sommige zullen blijvend zijn. Dus het is zwaar. Wat wij als staat doen is dat de zorgverzekeraars de behandelingskosten betalen, en, nou ja, de federale staten dragen de ondersteuningskosten, als ondersteuning nodig is. Maar in feite hebben we aan beide kanten problemen, want we hebben nog niet de medicijnen om ze te behandelen. Deze worden koortsachtig onderzocht. Het recht op een uitkering is ook vaak erg bureaucratisch gebonden. Dus ik begrijp de mensen die hier klagen echt wel.

Sievers: Nu klinkt het alsof alles geregeld is. Maar als je met deze mensen praat, hoor je precies het tegenovergestelde. Een jaar van vechten, steeds maar weer afgewezen worden – veel ambtenaren geloven hen gewoon niet, soms krijgen ze überhaupt nooit antwoord, en dan krijgen ze na de hele gang van zaken om hun vaccinletsel erkend te krijgen, überhaupt alleen maar een klein bedrag. Dat kan toch niet alles zijn wat de staat deze mensen nu te bieden heeft?

Lauterbach: Absoluut niet, en die indruk wil ik ook niet wekken, want zo zie ik de zaken niet. Deze gevallen moeten sneller worden erkend, deze vaccinletsels, en we krijgen nu langzaam een duidelijker beeld. Maar ik moet er ook op wijzen, zodat ik geen verkeerde indruk wek: volgens het Paul Ehrlich Instituut of de Europese vergunningverlenende instanties komen ernstige vaccinatieletsels voor bij minder dan 1 op de 10.000 vaccinaties. Het komt dus niet zo vaak voor. Maar omdat ons begrip van deze letsels steeds duidelijker wordt, zou het in de toekomst ook mogelijk moeten zijn om de getroffenen sneller te identificeren, zodat we ze sneller kunnen helpen.

Sievers: Waarom beweerde u, mijnheer Lauterbach, in de zomer van 2021 nog dat de vaccins geen bijwerkingen hadden?

Lauterbach: Nou, dat was een overdrijving die ik ooit in een misplaatste tweet heb gemaakt. Maar het was niet fundamenteel mijn standpunt. Ik had al heel, heel vaak commentaar geleverd op de bijwerkingen van vaccinaties. Bijvoorbeeld, ik …

  BREAKING - Nieuwe studie bevestigt dat natuurlijke immuniteit tegen COVID-19 zelfs niet met 1% afneemt, terwijl de gevaccineerden VAIDS ontwikkelen

Sievers: Maar u zei achteraf vaak dat er nauwelijks of vrijwel geen [bijwerkingen] waren. U zei dit weer in de [televisie talkshow] Anne Will. U hebt dus altijd de indruk gewekt dat bijwerkingen überhaupt geen probleem zijn.

Lauterbach: Nou, dat klopt niet, zoals ik net al zei. Ik was destijds op de hoogte van de cijfers, en die zijn relatief stabiel gebleven. Deze vaccins zijn wereldwijd gebruikt, 1 op de 10.000 [raakt gewond], dus je kunt zeggen dat het veel is, of je kunt zeggen dat het niet zo veel is. Maar het vaccin beschermt echt tegen ernstige ziekten en vermindert trouwens heel vaak ook het risico op Long Covid. Dit is vergelijkbaar met waar we het hier over hebben, met het Post-Vac syndroom, dus de vaccinaties – er is een groter voordeel, maar het is waar, 1 op 10.000 is de frequentie van ernstige bijwerkingen.

Sievers: Nu lopen de eerste rechtszaken tegen BioNTech, en ook tegen andere vaccinfabrikanten. Hoe denkt u dat dat zal gaan?

Lauterbach: Ik kan niet speculeren, dat is niet mijn taak. Als minister moet ik voorzichtig zijn. Het is waar dat in het kader van deze EU-contracten de bedrijven grotendeels zijn vrijgesteld van aansprakelijkheid en dat de aansprakelijkheid dus bij de Duitse staat ligt, bij wijze van spreken, zoals zojuist beschreven, bij de deelstaten … maar het belangrijkste is, vooruitkijkend, dat we behandelingen nodig hebben, en daarom zal ik met het ministerie van Volksgezondheid een programma opzetten, waarbij we de gevolgen van Long Covid, en ook het Post-Vac syndroom, zullen onderzoeken en de zorg zullen verbeteren. Dat is een bijdrage die we kunnen leveren.

Sievers: Wanneer gaat dit concreet gebeuren? Juist deze getroffenen, die al die vertragingen oplopen, willen dat weten.

Lauterbach: Dat klopt, maar ik ben in onderhandeling met de begrotingscommissie, en het is inderdaad een programma dat ik zo snel mogelijk wil opstarten, en ik zit in begrotingsonderhandelingen voor dit geld. Dus het is iets dat we ook in de praktijk moeten brengen, het is een verplichting, en het zou de deskundigen op dit gebied zodanig in een netwerk onderbrengen dat de kans op een goede therapie in Duitsland zou toenemen.

  Nieuwe exclusieve foto's en video's van COVID vaccinatieflacon onder lichtmicroscoop

Sievers: Wel, u noemde net de vrijstelling van aansprakelijkheid voor farmaceutische bedrijven. Het betekent dat de farmaceutische bedrijven zich bij wijze van spreken kunnen ontspannen in al deze rechtszaken, omdat de staat het risico op zich heeft genomen. Dus het is de staat – u dus, de federale regering – die zich moet verantwoorden voor eventuele schadeclaims. Voelt u zich daar goed bij?

Lauterbach: Wat betekent een goed gevoel? Ten eerste heb ik niet onderhandeld over de contracten; wat mijn kantoor betreft, heb ik ze geërfd, en ik denk dat het te wijten was aan de situatie op dat moment dat mensen de vaccins zo snel mogelijk wilden krijgen, en dus nam de staat de aansprakelijkheid op zich. Misschien was dat de juiste keuze, want het is beter voor de staat om aansprakelijk te zijn dan lange schikkingen of rechtszaken met bedrijven te moeten voeren.

Sievers: Maar we hebben net gezien hoe moeilijk het is om daadwerkelijk geld van de staat te krijgen. Wat denkt u dat er nu zal gebeuren? Denkt u dat, gezien de situatie, bijvoorbeeld farmaceutische bedrijven vrijwillig geld in een stichting zouden kunnen steken? Zou dat een idee zijn als ze geen aansprakelijkheid hebben?

Lauterbach: Het zou zeker een goed idee zijn als bedrijven zich bereid zouden tonen om hier te helpen, want de winsten zijn exorbitant geweest – exorbitante winsten. Dus dat zou niet alleen een goed gebaar zijn, we zouden het mogen verwachten. Maar u vraagt mij, wat nu? Ik zou zeggen dat het optimistische scenario is dat we eindelijk leren omgaan met Long Covid en Post-Vac, hoe we dat kunnen beheersen, en dat we bovendien case rapido erkennen dat mensen niet zo lang hoeven te wachten om überhaupt erkend te worden als mensen met een Post-Vac syndroom.

Sievers: Dat is een belofte van de federale minister van Volksgezondheid, Karl Lauterbach. Hartelijk dank voor het interview vanavond.

Lauterbach: Dank u.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

COVID-19 vaccinschade: Veel slachtoffers hopen nu op bloedzuiveringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat de kledingstijl zegt over het verval van Amerika en het Westen
Volgend artikelDoet u ertoe?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Hij kan blijven wijzen met zijn vinger. Iedereen die hier aan mee heeft gewerkt is schuldig. Ze hebben niks onderzocht.
  Ze horen allemaal voor het tribunaal.

 2. En wat is de ophef in de msm? 0,0. Bij het gevaccineerde schapenvolk? 0,0. We zijn zo apathisch geworden/gemaakt dat we volksverlakkers, sociopaten, doorgesnoven onderwijzers, psychopaten, prikpooiers en overig onderaan de schoen uitgesmeerde stinkstront er zonder problemen mee weg laten komen. Keer op keer, op keer, op keer.
  Dit land, dit continent, verdient zijn bestaan niet meer.

  • Vergeef ze, want ze weten niet wat ze doen. De oplossing die nodig is, komt pas als de nood er is. En voor velen is de nood er nog niet. Rustig maar… we maken ons kwaad dat de zombies niet wakker worden, maar de nood is onderweg en zodra alles in elkaar klapt zul je zien dat WIJ nog druk worden om anderen te kalmeren. Leun achterover en ontspan, maak rust tot je basis, want rust gaat nog heel belangrijk worden zodra het kaartenhuis instort.

 3. ik heb dit vele malen op facebook aangekondigd en telkens ging ik voor 30 dagen in hun ban op 2 jaar tijd 14 keer dus meer dan 1 jaar in de ban, wie doet beter? toen ik mij moest verdedigen noemde ik hun feitencenter het leugencenter.

 4. Beste gg is je kaard ,
  Als jij 14 keer hetzelfde resultaat krijgt met wat je doet, dan zegt dat iets over jou pogingen om andere resultaten te verwachten.

 5. Eenieder die heeft meegewerkt aan deze zieke toestand waarin we nu leven is SCHULDIG. Geen medelijden, geen vergeving. Ook de schapen die zich met hun QR codes verheven voelden boven ons zijn hieraan SCHULDIG. Die tribunalen boeien mij geen fuck. Levenslang werkkamp en elke dag slaag

 6. als overheid doel bewust contracten tekent met vaccinatie industrie dan ZIJN ZE ALLE 2 SCHULDIG AAN SCHANDE EN KUNNEN ZE NIET VRIJUIT GAAN ONDER GEEN ENKELE VOORWAARDEN

 7. De laatste stuiptrekkingen van Lauterbach. Lauterbach dient net zoals zijn Nederlandse collega’s vh Ministerie van Volks’gezondheid’, nl. H. de Mengele en doodgraver Kuipers, gearresteerd te worden om vervolgens berecht te worden volgens de verordeningen vd Code van Neurenberg uit 1947. In de praktijk betekent dat de doodstraf.

 8. Tuurlijk is iedereen schuldig die deze gifspuiten aangekocht hebben, gepromoot te hebben, ons indirect gedwongen hebben, diegene die ze massaal hebben gezet bij de mensen en diegene die ze vrijwillig hebben genomen. Maar het punt is dat het wel diegene zijn die nog steeds de macht over ons hebben. Zolang zij die macht hebben rijdt de trein verder. Daar tegen kunnen wij niets tegen doen. Hun macht over het geweld tegen ons gaat nog steeds door zij het niet meer zo extreem als in het begin.

 9. Wanneer worden ze nou eens opgepakt? Dat stuk schuim van de lockdownfiles (Engeland) loopt ook nog steeds vrij rond. Hugo de Jonge die zijn berichten verborgen wil houden. Kijk eens wat ze ons allemaal hebben aangedaan afgelopen jaren. Ze lopen allemaal nog vrij rond. Onvoorstelbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in