© FRANK MERIÑO / PEXEL

Hoge antilichaamrespons” en “Training van uw immuunsysteem” en “Het doet zijn werk en verlaat dan uw lichaam” blijken volledig onwaar te zijn.

Ze hebben nog niemand gevonden die de spike-eiwitten van de COVID-vaccins daadwerkelijk heeft verwijderd… en we zijn nu 2 jaar verder van het begin van de proeven met de vaccins en het opdringen van deze troep aan 80% van de westerse wereld, schrijft
Sheldon Yakiwchuk.

Weet u nog dat sommigen van ons “terughoudend” waren, omdat er geen “langetermijnstudies” waren?

“Drinking the Kool-Aid” is een uitdrukking die wordt gebruikt om te verwijzen naar een persoon die gelooft in een mogelijk gedoemd of gevaarlijk idee vanwege de vermeende potentieel hoge beloningen. De uitdrukking heeft meestal een negatieve connotatie. De laatste jaren is het verder geëvolueerd naar extreme toewijding aan een zaak of doel, zo extreem dat men “de Kool-Aid zou drinken” en zou sterven voor de zaak. – Wikipedia

En anderen doken gewoon in de Kool-Aid…

Welnu… zoals blijkt, zullen degenen onder ons die terughoudend waren nu de rest van hun leven moeten doorbrengen met het vermijden van zoveel als het zweet van de jabbies… waar zij zich voor de rest van hun verkorte levensduur nooit meer zorgen hoeven te maken over een langetermijnstudie.

Ik weet niet zeker wie er in dit geval wint… want het lijkt erop dat we allemaal verliezen.

Maar … degenen die dit op zich hebben genomen, zouden moeten inzien dat het introduceren van MEER Spike-eiwitten door middel van Extra Boosters een complete tijdverspilling is, in een reeds verkorte levensduur … die met elke volgende prik kleiner wordt. Hun lichaam is al zodanig vergiftigd dat niet kan worden vastgesteld of en wanneer ze ooit van hun eerste prik(ken) afkomen.

  COVID-verpleegster onthult dodelijke ziekenhuisprotocollen

Het is echt geen wonder dat dit geen onderdeel is van autopsierapporten…en als het dat wel is…waarom niemand erover praat.

En het is nu niet langer een mysterie waarom de Boosted Population de Double Jabbies heeft ingehaald op de Canadian Death Toll van COVID:

En waarom de Boosted nu meer van de Ziekenhuisopnames en Sterfgevallen zijn dan degenen die alleen hun ‘Primary Series’ – 2 Doses – hebben afgemaakt.

En waarom de 2 of meer extra doses de snelste toename van ziekenhuisopnames en sterfgevallen was, totdat Health Canada besloot te stoppen met het bijwerken van dit rapport:

Ze willen letterlijk dat je meer injecties neemt tot je dood bent… omdat deze troep je lichaam nooit verlaat en het toevoegen van meer benzine aan het ontstekingsvuur in je lichaam de energie en het immuunsysteem van je lichaam vermindert om eenvoudige respiratoire virussen te bestrijden… en waarom de enorme opleving van Influenza en RSV… en overvolle ziekenhuizen en IC’s terwijl we in Canada nog niet eens een grote koudegolf hebben gehad:

We zullen op een punt komen dat men gaat bekennen dat men nooit echt het genoom van de “overheersende stam” van Influenza heeft getypeerd… omdat men niet wil toegeven dat de griepvaccins overduidelijk hebben gefaald en men dit in plaats daarvan kan toeschrijven aan… minder doeltreffendheid van de H3N2, zoals men in het verleden heeft gedaan.

Ik moest eerlijk gezegd gniffelen toen ik hiernaar (zie video) luisterde… maar daarna besefte ik hoe verdomd ernstig dit eigenlijk is.

En als ze het hebben over het beheersen van het weer door een vermindering van CO2… en je beseft dat elke soort op de planeet CO2 uitademt… ze geven geen moer om koeienpoep… dit was gewoon meer ‘Laat me de punt erin steken, om te zien hoe het voelt’, politiek.

  1 op de 73 COVID-19 gevaccineerden was dood in mei 2022 in Engeland volgens de Britse regering

En Holy Fuck…


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nooit in mijn leven heb ik zulk volslagen dom, laf en verraderlijk volk gezien als de laatste twee jaarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne vertelt burgers “Evacueer vóór de winter naar Europa”
Volgend artikelPoetin’s Moker
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Twee jaar gewaarschuwd met onderbouwingen….Sterf maar lekker diegene die dit zeer bewust namen en mij en andere rugrechthouders kapot hebben gemaakt financieel.

 2. Pas maar op Angie dat u niet met lichaamsvocht v.d. gevaxte in aanraking komt, daar zit de ingeënte troep in.
  Zelfs een deurklink met zweet v.e. gevaxte kan u besmetten.

  Kus nooit meer iemand, die gevaxt is.

  Wend uw gezicht af als u in gesprek bent met een gevaxte.

  Geef nooit meer een hand.

  Gezellig ???

  Nee, maar shedding voorkomen eist dit gedrag.

  • adviseert u nu om m.b.t. de geprikten afstand te houden, een bekpamper te dragen, de handen kapot te wassen, of om ook geprikten uit te sluiten van reizen en horeca?
   om in angst te leven om geïnfecteerd te worden?
   nee. nope. niet. nooit.

  • Precies! Daarom heb ik mijn huidige baan als operator in de industrie opgezegd. Ik werk nu als taxichauffeur met vervoer van kwetsbare leerlingen die om hen leeftijd en gezondheidsredenen niet of mogen zijn gevaccineerd.

  • Shedding bestaat volgens jou, dan hoeft pfizer geen zelf-verspeidende-vaccins meer uit te vinden, die bestaan dan dus al.

   Het is precies datzelfde angst als van de onzinnige kiemtheorie die je promoot.

 3. Ben “Leerboek Traditionele Europese natuurgeneeskunde” nog eens aan het doornemen.
  Zowaar nòg meer redenen gevonden, onderbouwing, bevestiging, toevoeging en uit z’n verband rukken van e.e.a., om tot aan de dood toe NIET mee te werken aan mijn destructie.

  Èn hoeveel onderzoekers met goede vindingen zijn verbannen, verketterd.
  En hoe de complexe communicatie binnen het lichaam zich VAN NATURE reguleert.

  Echt een aanrader voor leesv en huiver!

  Denk dat ik met mijn boeken pok nog op de brandstapel ga belanden.

 4. Als ik het schema van Health Canada in dit artikel goed interpreteer, laat het zien dat de ongevaccineerden het slechtste af zijn met het hoogste percentage ziekenhuisopnamen en het hoogste percentage sterfgevallen, precies het beeld dat de autoriteiten graag willen uitdragen. De relatieve verschillen tussen de eenmaal en tweemaal geboosterden doen er dan niet meer toe. Natuurlijk is het de vraag of bij deze grafieken ook de binnen twee weken na de prik opgenomen of overleden patiënten als ongevaccineerden zijn geteld, of dat er misschien andere truukjes zijn gebruikt. Omdat het voor iedereen met een beetje verstand helder is hoezeer overheden en gezondheidsinstanties hebben gefaald in hun lockdown maatregelen, gebrek aan goede en passende gezondheidsvoorlichting, vaccindwangmaatregelen en openheid voor een eerlijke discussie, blijven dit soort gegevens altijd verdacht. In essentie is de keuze daarom te vertrouwen op onze natuurlijke weerstand of op de gouden gezondheidsbergen die de medische wereld ons voorhoudt. Die keuze staat aan de basis van de gegevens die we als bevestiging zien en de gegevens die we wantrouwen, en hoe we een verschijnsel als de extreme oversterfte (kunnen) interpreteren.
  Moeten we trouwens bang zijn voor shedding? Moeten we meegaan in de polarisatie tussen geprikt en niet-geprikt? Die spike eiwitten krijgen we toch wel binnen, als het niet via shedding is, dan wel via het al dan niet bestaande virus of via de manieren waarop we worden vergiftigd om ons een idee te geven dat er een virus rondgaat. Waar het op aankomt is om niet zo stom te zijn om die troep rechtstreeks in je lijf te spuiten en zo de natuurlijke defensiemechanismen van je lichaam te omzeilen. Maar ga niet je geprikte vrienden en geliefden mijden want dat is geen leven en je hebt altijd je immuunsysteem nog. Investeer daarin zodat je staande blijft als je shedding vrienden je steun nodig hebben.

  • Idd. Het is geen leven zo. Relatie van 34 jr. op intiem gebied onder spanning, omdat ik niet gevaxxt ben en hij wel. En ik die bang is om besmet te raken, terwijl ik een goed immuunsysteem heb en enorm gezond leef, terwijl onze liefde zo groot is. Deze angst verziekt mijn relatie en ik kan het hem niet uitleggen, omdat hij het niet snapt en andere kant staat, qua mening sinds deze “zieke C..tijd”.

  • Het lichaam zou er zich ook een beetje tegen spike kunnen verweren
   ,hé, maar weet het zelf ook niet meer.Als je zo gecontroleerd de gevaccineerden moet weren dan word het uiteindelijk ondoenbaar.Heb zoiets van we zien wel; ik heb me niet laten vaccineren en dat was mijn manier om me te beschermen,dacht ik…

 5. 2,5 Jaar geleden kwam dr. Carey Madej al met deze info mee op de proppen, gevolgd door vele andere specialisten.

  Allen werden verguisd, vervolgd of buiten spel gezet.
  Deze helden vertelden slechts de waarheid…..

  Nu komen her en der gevaccineerden er toch achter, dat de prik niet werkt. Hoewel mijn broer, ondanks gewaarschuwd, trots zijn zoveelste booster had gehaald en dit enthousiast vertelde. Ik keek hem alleen boven mijn bril zwijgend aan, met mijn mondhoeken vragend naar beneden.
  Mijn schoonmoeder kreeg vlak naar de eerste 2 prikken beide keren kort daarop een hartaanval. Na de booster (dus 3e prik) leek het op een acute longembolie. Zij volge keurig de media en haar artsen….

  Eindelijk drongen wij, met name mijn vrouw, tot haar door (werkzaam in de medische wereld) en zal zij nooit meer een prik nemen.
  Je ziet aan haar algehele conditie, dat al deze prikken haar lichaam dramatisch hebben toegetakeld…. En ja, onomkeerbaar…..

  Als christen weet ik waartoe dit alles leiden zal. De Bijbel blijkt op alle vlakken 100% accuraat te zijn en de climax is in zicht.
  Dan zal iedereen verantwoording moeten afleggen en ieder (echt) christen vrijgesproken…

  • @Oops,

   Geweldig……

   Ik zal me niet uitlaten vwb de bijbel (verdeel & heers), neem aan dat u niet weet hoe lang dit boek pas bestaat maar dat terzijde….waar ik heen wil is het volgende…..

   Ik heb meerdere oudere mensen in mijn omgeving behoed voor deze gifspuit, ze hebben geluisterd en hebben zelfs hun oude vrienden ervan op de hoogte gesteld…….ben echter géén Christen en dus ben ik de lul…..da’s mooi nietwaar…..

   Kijk, dat bedoel ik nu te zeggen met een geloof, alleen dat schijnt goed te zijn……

   Ik denk zelf dat zoals ik leef en denk niet het slechtste is wat de wereld heeft voortgebracht, ik leef naar de regel DO NO HARM en behandel degene die tegenover je staat zoals jezelf behandelt wilt worden…daar is niets fout aan en voor de rest doe ik wat ik wil, hoe ik dat wil, wanneer ik dat wil en waarom ik dat wil……trek me van niemand meer iets aan en al zeker niet van deze tering overheid alwaar ik helaas ruim 25 jaar werkzaam voor ben geweest…….maar ook dat heeft nogal voordelen…..

   En als laatste, Dr. Carey Madej….yep, een leuk poppetje, heeft zeker zaken aangedragen die wijs én waar zijn echter ook aan haar zit een luchtje…….maar dat vind ik verder niet meer relevant….wat dat wel is is de situatie welke zich nu aandient…..we moeten verdomme iets meer doen dan wat typen…..maar wie ben ik!

   Gladiator

   • @Gladiator: In de reactie op Oops las ik dit “neem aan dat u niet weet hoe lang dit boek pas bestaat maar dat terzijde….”.
    Ik wil niemand kwetsen in zijn/haar geloof, maar ik vraag me dat al een tijdje af. En wie die boeken heeft samengesteld en waarom deze en andere niet. En waarom lijkt het wereldwijd nu zo precies uit te komen?
    Als Rommel het niet toestaat in dit topic er op te reageren, zou je dan mij de reactie willen sturen. Rommel mag je daarvoor mijn mailadres geven.
    Alvast dank.

    En ja, het is waar dat wij als typeridders de wereld niet op deze wijze kunnen redden. Maar ik hoor van verschillende kanten dat er toch een verandering in gang is gezet. Ik hoop dat het waar is. Dat zullen we wel zien.
    Het bewustzijn groeit in binnen en buitenland, en daaraan kan ik wel een steentje bijdragen, tenminste als men wil luisteren.

   • God bestaat niet, vraag maar aan de eigenaren van Vanguard of blackrock, deze zijn de god van de wereld samen met de central banks en het WEF!

 6. ´Een grote overwinning vandaag voor huisarts Rob Elens. Bij het voorschrijven van HCQ en ivermectine aan COVID-patiënten overtrad hij niet de Geneesmiddelenwet. De tuchtraad deed vandaag uitspraak en sprak Elens vrij. De boete is van tafel.

  De huisarts stond op vrijdag 23 september (2022) voor het medisch tuchtcollege, nadat de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) hem had aangeklaagd vanwege het voorschrijven van hydroxychloroquine en ivermectine aan COVID-patiënten.

  De gezondheidsinspectie heeft sinds de zomer zestien artsen beboet wegens het verstrekken van medicijnen zoals ivermectine en HCQ tegen COVID-19. Ook Rob Elens, die naar eigen zeggen duizenden mensen genas met het behandelprotocol, kreeg een boete.

  Het tuchtcollege oordeelde dat Elens niet in strijd heeft gehandeld met de Geneesmiddelenwet door het off-label voorschrijven van hydroxychloroquine en ivermectine.´

  Bovenstaand is een deel van de tekst in het artikel:

  https://www.blckbx.tv/corona/off-label-voorschrijven-hcq-en-ivermectine-niet-in-strijd-met-de-wet

  • Ja, fantastisch dat dit is gelukt, maar wel een berisping. Tijden lijken toch te gaan veranderen. Maar ik ben blij voor hem, een van de moedige artsen die oprecht met preventie en genezing van mensen bezig is. Geldt natuurlijk ook voor de groep Tele-artsen die (met hem) op dezelfde wijze werkt.

  • Die uitspraak betekent dat elke arts die middelen nu wel.mag voorschrijven…
   Komt vast omdat bijna iedereen nu langzamerhand wel geprikt is. Stonden we nog bij prik 1 dan was deze uitspraak anders geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in