Pixabay

Bijna twee jaar lang heeft de staatsomroep de Duitsers gevoed met de vaccinatiepropaganda van het Corona-regime, de publieke omroepen hebben deelgenomen aan de uitsluiting en het kleineren van de ongevaccineerden als quasi ongedierte onder het volk. Maar kijk eens aan: Plotseling bericht zelfs de staatszender ZDF kritisch over de bijwerkingen van de COVID-19 vaccinaties, schrijft Deutschlandkurier.

Op het online nieuwsportaal van de “heute”-redactie beschrijft Susana Santina, verslaggeefster bij de regionale studio van ZDF in Hessen, in detail het geval van een door vaccinatie beschadigde patiënte die zich met een dure bloedzuivering wil ontdoen van de door haar opgeroepen spoken (naar het artikel).

Het verslag concentreert zich op het lot van Felicia Binger (29). De actrice uit Frankfurt is radeloos omdat ze “na de vaccinatie veel ernstige symptomen heeft ontwikkeld en zich tot nu toe niet goed behandeld voelt door de artsen.”. Een jaar geleden had ze haar eerste afspraak in de speciale polikliniek voor vermoedelijke slachtoffers van het COVID-19 vaccin in het Universitair Ziekenhuis in Marburg.

De ZDF-verslaggever: “Nu hebben we Felicia Binger weer ontmoet. Ze vertelt ons dat ze niet beter wordt. Ze kan nauwelijks meer werken, heeft voortdurend pijn en kan veel voedingsmiddelen niet meer verdragen.”

De actrice zegt zelf: “20, 22 uur van de dag zie je me niet buiten, ik lig in bed, ik voel me gewoon te slecht. Ik kan ook niet slapen. Ik heb onder andere een branderig gevoel over mijn hele lichaam, wat komt door de vaatontstekingen, stekende zenuwen en veel neurologische problemen.”

De vrouw uit Frankfurt vertelt: na de vaccinatie ontwikkelde ze auto-antilichamen die in haar bloed werden gedetecteerd. Antilichamen die gericht waren tegen haar eigen gezonde weefsel.

  Fox's nieuwspresentator vraagt of iemand anders pijn op de borst heeft na een booster, en wordt overstelpt met reacties

Felicia Binger, zo vernemen we verder, schakelde een advocaat in en klaagde de vaccinfabrikant Biontech aan voor schadevergoeding en smartengeld. Zij heeft hiervoor al veel geld betaald, evenals voor haar behandelingskosten.

Vooral jonge atletische vrouwen lopen risico

Dat juist een vrouw als Felicia Binger aan ernstige bijwerkingen van het vaccin lijdt, verbaast volgens het verslag professor Bernhard Schieffer van het academisch ziekenhuis in Marburg niet: “Wat we steeds weer zien is dat een bepaald type patiënt bijzonder vatbaar is. Dit zijn de slanke, zeer atletische jonge vrouwen.”

De arts bevestigt: “Wat we ook zien is dat er een hoge associatie is met chronische, inflammatoire darmziekten, reuma en longziekten. En veel symptomen op neurologisch en vasculair gebied.”

Laatste hoop bloedzuivering

Dat massale vaatontsteking een bijwerking kan zijn van de COVID-19 vaccinatie is ook opgemerkt door Dr. Beate Jäger uit Mühlheim an der Ruhr, volgens de ZDF. In haar praktijk biedt de internist zogenaamde hulpaferese aan voor mensen die gevaccineerd zijn – een bloedzuivering op basis van een antitrombosemiddel. De successen bewijzen haar gelijk, zegt ze. De therapie is succesvol bij acht van de tien patiënten.

Het probleem is dat de ziektekostenverzekeraars de dure behandeling niet betalen, althans nog niet. Veel vermoedelijke vaccinatieslachtoffers blijven daarom zitten met de hoge kosten (ongeveer 2.500 euro per behandeling).

Toen Felicia Binger zich realiseerde dat geen enkele medicatie haar goed kon helpen, besloot ook zij een bloedzuivering te ondergaan, waarbij haar destructieve auto-antistoffen uit het bloed worden gefilterd. De actrice uit Frankfurt moest de therapie aanvankelijk echter onderbreken omdat ze allergisch was voor een noodzakelijk medicijn.

  Joodse rechtbank: Het is absoluut verboden de COVID-injecties toe te dienen aan kinderen, jonge mannen en vrouwen

Hoe werkt de bloedzuivering?

Om de ziekteverwekkende stoffen te verwijderen, wordt het plasma gescheiden van een continue bloedcirculatie en door een adsorber (een soort katalysator) geleid. Het adsorptiemiddel bevat stoffen die een hoge bindingscapaciteit hebben voor antilichamen. Het plasma, gezuiverd van auto-antilichamen en immuuncomplexen, wordt teruggegeven aan de patiënt.

CONCLUSIE: Mijnheer Lauterbach [Duitse Minister van Gezondheid], de ziektekostenverzekeraars (d.w.z. de betalers van ziektekostenpremies) staan mogelijk een flinke kostenpost te wachten!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ongevaccineerde bloedbanken? Lees meer over de groeiende beweging voor schone transfusiesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn de “WEF-landen” Canada en Nederland worden toekomstige digitale reisdocumenten met gezichtsherkenning getest
Volgend artikelDe Oekraïense strijdkrachten hebben een vliegtuigbasis 700 km binnen Rusland gebombardeerd: Hoe zal Rusland reageren?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

 1. Met dat digitale geneuzel geld, is dat straks allemaal geen probleem.
  Een paar tikkies op het toetsenbord en zie, creditpoints in overvloed 🤣😂🤣

 2. DE BEPROEVING VAN ACTRICE FELICIA BINGER NA HET PFIZER-VACCIN :

  Gedurende vijf maanden brandende vlekken en huiduitslag over het hele lichaam

  Felicia Binger schrijft:

  “Op deze pagina zie je een foto van mijn uiterlijk met medicatie. Als je naar links veegt zonder. Ik heb mijneerste vaccinatie met Pfizer Biontech gehad op 4 mei om 20.00 uur in een vaccinatiecentrum. De volgende dag merkte ik dat mijn hele lichaam op verschillende plaatsen begon te blozen, branden en pulseren. Ik kon niets meer aanraken zonder een brandende uitslag te hebben. Elke kleine druk op mijn lichaam veroorzaakt een overmatige reactie. Ik ben naar verschillende artsen gegaan en ik ben ook naar het hoofd van het allergie-instituut gegaan, zoals mij aangegeven door het vaccinatiecentrum. Ze hadden me allergietesten moeten laten doen voor het vaccin. Waarom werd ik niet van tevoren geïnformeerd dat ik ze kon doen?

  Ik ging op zondag naar de kliniek (nee, ze zijn meestal niet open op zondag, maar ze moesten het doen om een antwoord te geven aan zoveel mensen die bijwerkingen hadden). De wachtkamer was angstaanjagend vol en het was alsof je aan een lopende band werkte. Veel andere mensen zaten bij mij in de wachtkamer met reacties die gelijk of vergelijkbaar waren met de mijne. Uit de allergietest bleek dat ik geen allergische reactie had op het vacciningrediënt, maar voor al het andere moest ik contact opnemen met mijn huisarts.

  Mijn huisarts vertelde me dat ik naar het vaccinatiecentrum moest, het vaccinatiecentrum vertelde me dat ik naar de huisarts moest.

  Ik heb de afgelopen 5 maanden meer dan 15 artsen gezienen niemand heeft me kunnen helpen en iets tot op de bodem kunnen uitzoeken als het gebeurt.

  “Nou, er is een nieuw vaccin en ik weet het ook niet.” Enige diagnose: urticaria. Het Paul Ehrlich Instituut noemt urticaria als mogelijke bijwerking van Covid-vaccinatie. Ze zeggen echter dat het waarschijnlijk binnen 14 dagen zal verdwijnen. Zo niet, neem dan contact op met uw huisarts … Het punt is dat ik nuelke dag pillen slik om de symptomen van dit netelroos te onderdrukken, wat andere bijwerkingen heeft.”

  Bron: https://comedonchisciotte.org/il-calvario-dellattrice-felicia-binger-dopo-il-vaccino-pfizer/

 3. De achtentwintigjarige Duitse actrice en model Felicia Binger vertelt op Instagram over de beproeving die ze doormaakt door het Covid-vaccin.

  Binger schrijft:

  “Op deze pagina zie je een foto van mijn uiterlijk op medicatie. Als je naar links swipet zonder. Ik heb mijn eerste vaccinatie gehad met Pfizer Biontech op 4 mei om 20.00 uur in een vaccinatiecentrum. De volgende dag merkte ik dat mijn hele lichaam op verschillende plaatsen rood begon te worden, brandde en klopte. Ik kon niets meer aanraken, zonder een branderige uitslag te krijgen. Elke geringste druk op mijn lichaam zorgt ervoor dat ik overreageer. Ik ging naar verschillende dokters en ik ging ook naar het hoofd van het allergie-instituut, zoals het vaccinatiecentrum me opdroeg. Ze hadden me de allergietesten moeten laten doen vóór het vaccin. Waarom was ik niet van tevoren geïnformeerd dat ik ze kon doen?

  Ik ging op zondag naar de dokter (nee, ze zijn meestal niet open op zondag, maar ze moesten een antwoord geven aan zoveel mensen die bijwerkingen hebben gehad). De wachtkamer was waanzinnig vol en het was alsof je aan een lopende band werkte. Veel andere mensen zaten met mij in de wachtkamer met dezelfde of soortgelijke reacties op de mijne. Uit de allergietest bleek dat ik geen allergische reactie had op het vaccinbestanddeel, maar voor al het andere moest ik contact opnemen met mijn huisarts.

  Mijn huisarts zei dat ik naar het vaccinatiecentrum moest, het vaccinatiecentrum zei dat ik naar de huisarts moest.

  Ik heb de afgelopen 5 maanden meer dan 15 doktoren gezien en niemand heeft me kunnen helpen en tot op de bodem uitzoeken wanneer dit gebeurt.

  “Nou, er is een nieuw vaccin en ik weet het ook niet.” De enige diagnose: urticaria. Het Paul Ehrlich Instituut somt netelroos op als mogelijke bijwerking van de Covid-vaccinatie. Ze zeggen echter dat het waarschijnlijk binnen 14 dagen zal verdwijnen. Zo niet, neem dan contact op met uw huisarts … Het punt is dat ik nu elke dag pillen slik om de symptomen van deze urticaria, die andere bijwerkingen heeft, te onderdrukken”.

  Andere onderwerpen op de website:

  . Een andere jonge voetballer stierf vanochtend maandag 21 november aan een hartstilstand.

  . De Canadese senator Josée Forest-Niesing, 56, stierf na het oplopen van covid. Frankrijk was volledig gevaccineerd.

  . Honderden gevaccineerd met verlopen doses. De partij werd in augustus ontdooid.

  Bron: https://www.eventiavversinews.it/il-calvario-dellattrice-felicia-binger-dopo-il-vaccino-pfizer-da-cinque-mesi-macchie-ed-eruzioni-brucianti-su-tutto-il-corpo/

 4. Bloedzuivering werkt niet, het mrna en spike eiwitten blijven levenslang je lichaam terroriseren, je lichaam kan het niet kwijtraken! Elke transfusie zal opnieuw besmetten met mrma en spike eiwitten! Dus gevaccineerd zijn is een keuze met als eind station versneld de dood!!

  • Is het niet gewoon zo, dat de bevolking nu heel erg opgestookt wordt tegen de vaccins, zodat als er straks écht een enge ziekte wordt verspreid of uitbreekt niemand zich nog wil laten vaccineren en er dan pas écht veel mensen gaan sterven?

   • Volgens mij werkt het dan sneller om bij een nieuwe ziekte te zeggen dat je maar geen “veilig” vaccin ontwikkeld krijgt. Wat er niet is kan er ook niet ingespoten worden.

   • @Sabine

    Nee, zo is het dus gewoon niet. In principe zijn alle vaccins chemische en op korte of lange termijn ziekmakende middelen. Het lichaam dat ziek wordt, heeft tekorten. Vooral aan vitaminen, mineralen, spoorelementen en voedsel dat kwalitatief is. Tevens heeft het een teveel aan gifstoffen welke niet worden uitgespoeld. Ik adviseer je je daarin te gaan verdiepen en er zal een wereld voor je open gaan !!! Het is de levensstijl van velen welke ziekten bevorderd. Naast de giftige milieus welke we zelf consumeren, alsook via de huid waarbij je kunt denken aan alles wat chemisch is, en de meer onvermijdelijke zaken zoals hetgeen door vliegtuigen als bijproduct wordt geloosd in het luchtruim en straling door elektromagnetische smog, etc. Daarnaast zijn er nog meer factoren, maar nogmaals: ga het daar zoeken en vindt al gaandeweg de antwoorden. Hieronder staat een link, welk ik plaatste, waar met enig geduld en enige kennis van de Engelse taal al heel wat uit de doeken wordt gedaan. Vaccins en pillen zijn GEEN oplossing, maar juist het probleem! Eén van de problemen.

   • @Sabine

    Ook zijn er tal van boeken over dit onderwerp. Zoals:

    ´Dit boek is een revolutie! Het gaat veel verder dan de overtuigingen die de moderne farmaceutische geneeskunde al tientallen jaren voeden en geeft je alle wetenschap die je ooit nodig zult hebben om te bewijzen dat het anders kan.

    In dit boek kom je te weten hoe je het verbazingwekkende regeneratieve vermogen van je lichaam kunt aanwenden door middel van voedsel, informatie en rechtstreekse ervaring.
    In zijn grondige en diepzinnige verkenning van de Nieuwe Biologie werpt Sayer Ji een licht op:
    • de fascinerende nieuwe wetenschap van voedsel als informatie;
    • de waarheid over het testen op kanker en hartziekte en hoe echte preventie eruitziet;
    • hoe de meest voorkomende vormen van degeneratie een halt toe te roepen met op voedsel gebaseerde methoden;
    • hoe het lichaam energie uit andere bronnen dan alleen voedsel, zoals water en melanine haalt;
    • hoe de tegenstrijdige voedingsaanbevelingen en achterhaalde voedselfilosofieën te plaatsen.

    Over de auteur:
    Sayer Ji is oprichter van GreenMedInfo.com, ’s werelds grootste vrij toegankelijke natuurlijke gezondheidsdatabase. GreenMedInfo.com begon in 2008 met de visie van Sayer Ji om een hulpmiddel te bieden waar consumenten en zorgverleners toegang konden krijgen tot wetenschappelijk onderbouwde klinische gegevens zonder de complexiteit van het zoeken en navigeren in meerdere gezondheidsinstellingen. Sayer Ji is auteur, activist, spreker en algemeen erkend opinieleider op het gebied van natuurlijke gezondheid en welzijn. Hij is ook recensent bij het International Journal of Human Nutrition and Functional Medicine, medeoprichter en CEO van Systome Biomed, bestuurslid van de National Health Federation en lid van de stuurgroep van de Global Non-GMO Foundation.´

    https://www.succesboeken.nl/book/9789492665492/Herboren-worden

    https://greenmedinfo.com/

    https://vitamine.shop/blog/

    https://stichtingvaccinvrij.nl/

    Al bovenstaande bronnen hebben een gratis nieuwsbrief met goede informatie en bij de laatste kun je zelfs een e-book gratis downloaden.

  • Ja dat klop nu maar hopen dat de schaapjes snel sterven voordat zij ons nog meer geld gaan kosten, het klink hart maar dat riepen ze ook naar ons wappies, nu zijn ze stil en radeloos maar men gaat gewoon door met het gift in mensen te blijven spuiten de vuile moordenaars blijven gewoon vrij rond lopen en mensen die op die ervoor waarschuwde worden nog steeds als criminelen behandeld dat is NL nog geen enkele vorm van gerechtigheid, de rechters die alles tegen spraken die het moorden zelfs goed keurde wanneer worden deze ontslagen en vervolg of mogen zij iedereen vermoorden die hun gezicht niet aanstaat.
   Rechters moeten onschadelijk gemaakt worden en nooit meer zo een zwarte denken om hun lijf dragen zij hadden dat kunnen verkomen maar het geld en macht en hoger in hun rang vonden zij veel belangrijker die boeven.

 5. Ik hoop op een algemene zuivering. Van goedgelovige, kwaadaardige en oerdomme idioten met een grote bek, die maanden ongefundeerd hebben lopen rondschreeuwen dat ongevaccineerden paria’s zijn.
  Ik hoop op een algemene zuivering. Van artsen die als rasechte NSB’ers hun collega’s erbij lapten omdat ze terecht tegen het onjuiste overheidsnarratief ingingen, maar zelf hun eed hebben verloochend.
  Ik hoop op een algemene zuivering. Van media, die bewust onjuiste informatie de wereld inslingerden en mensen de juiste onthielden. Ze hebben hun zilverlingen gekregen, “sorry, we wisten het niet” zal niet voldoende zijn.
  Ik hoop op een algemene zuivering. Van corrupte, incompetente, arrogante uitvreters die zich politici noemen, die ons land steeds verder de diepe afgrond intrekken.

  • IK HOOP DAAR NIET OP ? HET moet GEBEUREN snelrecht voor die idioten van al die organisaties en fabrikanten ( immuniteit geld niet daar zij dingen verzwegen hebben) evenals WHO WEF enz.. .Uitspraak een stk touw geen herhaling niet meer mogelijk , activa in beslag leggen om de slachtoffers te vergoeden enz…

 6. Nou vaxxies zal maar haast maken met rechtzaken…tiktaktiktak…Politie apparaat zullen ze vast iets anders hebben ingespoten wat hun empathie en vrij denkvermogen aantast. Van mij geen ml bloed in ieder geval die is voor de mens en kinderen 1.0 gereserveerd. Bloedtransfusies zullen niks uithalen, want lijkschouwers zien dat organen zelfs hersenen helemaal vol zitten met die techbagger.

  • Nano Nano, deze deeltjes zijn zo klein dat ze elke cel kunnen penetreren. Deze zooi is nog redelijk primitief, maar er zijn grootste plannen om nanobots in te zetten voor een verhoogde immuniteit.
   Zie ook startrek ,we are borg we are gonna assimilate you resistens is useless

 7. Binger wilde lekker woke zijn, liefst ook transgender maar vooral deugen….al dat bijeen geeft een beeld van een te vet betaalde tweederangs actrice die nu met geld haar stommiteiten wil herstellen naar een gezond mens.
  Helaas gaat dat idd niet op, tijdrekken is het enigste, die rotzooi in haar heilige gifspuiten zitten niet alleen in het bloed maar ook de weefsels en vetten.
  Na bijna 3 jaar gifspuitterreur kan ik helaas(!) geen enkel medelijden meer hebben met al die vaccinzeloten en randdebielen….

 8. Qatar World Cup: Zeer Verdachte Griep onder Veel Voetballers. Airconditioning of SARS-2-aerosol zoals in Wuhan Military Games?

  In 59 onderzoeken naar het in het laboratorium gebouwde SARS-Cov-2 hebben we zonder enige twijfel de samenzwering van de Nieuwe Wereldorde benadrukt die achter de wereldwijde plaag van Covid-19 is uitgebroed, zoals beweerd door de advocaat Robert F. Kennedy jr, RFK’s zoon en neef van JFK beiden vermoord juist om zich te verzetten tegen de zogenaamde Deep State-potentaat, die deze “pandemie die decennia lang gepland was door Anthony Fauci en Bill Gates” definieerde .

  We herinneren eraan dat Kennedy niet alleen de website The Defender of the Children’s Health Defense Association beheert, waarop de artikelen staan ​​van enkele van de belangrijkste Amerikaanse wetenschappers over de problemen die verband houden met anti-Covid-geneserums, maar dat hij in het verleden ook wist te winnen een zaak tegen het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid die aantoont dat actieve geneesmiddelenbewaking op andere vaccins niet werd uitgevoerd, ondanks dat dit wettelijk was opgelegd.

  https://www.veteranstoday.com/2022/12/05/qatar-world-cup-very-suspicious-flu-among-many-soccers-air-conditioning-or-sars-2-aerosol-as-in-wuhan-military-games/

 9. Het Nederlands elftal speelt niet voor niets countervoetbal

  Het is een vreemd wereldkampioenschap tot nu toe in Qater, waarbij grote voetbal landen heel gemakkelijk worden uitgeschakeld.

  Zelfs het Nederlands elftal is volkomen onherkenbaar, maar misschien is daar wel een heel goede reden voor.

  Nog steeds heeft de wereld te maken met oversterfte en nog steeds is er helemaal niemand die een onafhankelijk onderzoek instelt naar de oorzaak.

  Iedereen kan zien dat de oversterfte is begonnen in al die landen waar men een noodgoedkeuring heeft gegeven aan een niet of nauwelijks getest experimentele gentherapie. Een therapie die aan het volk wordt verkocht als ‘coronavaccin’.

  Een ‘vaccin’ dat niet doet wat een vaccin hoort te doen, namelijk voorkomen dat mensen ziek worden, maar juist een vaccin dat ziekte veroorzaakt, dit door een negatieve bescherming te bieden.

  Daarnaast komen er steeds meer onderzoeken die aantonen dat er zich allerlei vreemde zaken voordoen in het bloed van ‘gevaccineerde’ mensen.

  https://niburu.co/het-complot/18065-het-nederlands-elftal-speelt-niet-voor-niets-countervoetbal

 10. ´Gezien waar we nu aan worden blootgesteld via ons voedsel, lucht en water, is ontgifting een moderne noodzaak geworden. Zonder de dagelijkse activering van oude, effectieve fysiologische routes die zijn ontworpen om natuurlijk voorkomende milieu- en toxines of door de mens gemaakte chemische toxische stoffen te verwijderen, zullen we zeker ziek worden

  Dus, wat zijn enkele eenvoudige, effectieve manieren waarop we ons lichaam ontdoen van zijn dagelijkse toxische last?´

  https://greenmedinfo.com/blog/5-surprisingly-simple-ways-detoxify

 11. Kijk eens op bewust puur bloed…en lees je eens in …er zijn zoveel sites die info geven over hetgeen er speelt en wat het gaat betekenen voor de mens.
  LEES JE IN!

  • Hero de Jong (onderzoeker) december 5, 2022 at 22:19

   “getest op mijzelf + vrienden ….”

   Waarom heb je en je vrienden in eerste instantie jullie laten “vaccineren” om het later zgn. jullie weer te ontgiften, joh ik heb verhalen van zulke figuren als jij en je vrienden gehoord die heel erg divers en voor mij totaal onbergrijpelijk waren. Je bent onderzoeker dat had je het van te voren moeten onderzoeken, op de websit van de overheid staat of stond duidelijk dat het om een Gentherapie ging die het menselijk DNA voor altijd deed veranderen, de een deed het omdat ze doodsbang waren voor virussen die nooit geïsoleerd waren, de ander deed het voor een ander en weer een ander deed het om op vakantie te kunnen gaan. Ik wil niemand beledigen maar geprikten zijn behoorlijk van lotje getikt sorry.

   • “Eerst vaccineren om later te ontgiften? “

    Als het al helpt om die specifiek schadelijke stoffen te neutraliseren.

    Ontgiften is gewoon een gezonde eet-en beweeg-gewoonte. Zonder overdaad en overlast van het spijsverteringsstelsel.

 12. Vandaag stond op het stationsplein in Almere een kerel in de rij bij de slager om een broodje te bestellen.
  Van het ene op het andere moment valt hij dood achter over, niet meer te helpen! Sudder death, het ene moment denk je een broodje te halen in je lunchpauze, het volgende moment ben je er niet meer. Dit is trouwens de tweede man in 10 dagen op straat in het centrum.

  Eens de prikjes genomen is de Russische roulette begonnen.

 13. Volgens rat rutte en reptiel kaag en voldemort doodgraver kuipers heeft deze man toch en…een verkeerd ontbijtje genomen, in de tuin gewerkt, teveel grasgeharkt in de voortuin van 10m2 m,teveel sterren gezien en/ of stresssss ervaren van de ongevaccineerden echte normale en vrije geesten waardoor zijn geestgesteldheid qua staatsvorm/annex slaaf-onderdanigheid en spuit/gif injectering kon plaatsvinden

  Kortom… dood door staat, dood door dwang…dood door jou….de woke/schaap/staatslaaaf/ambtenaar/boa/politieslaaf/blinde militair vunzige nsb,er…kom uit je luie stoel en hang het zooitje op!

 14. Gelukkig hebben wij Rutte nog onze sekte leider en vergeet Hugo niet dat zijn mensen die hebben overal verstand van te hebben de virologen die er voor waarschuwde werden als kwakzalvers weg gezet maar de schaapjes deden wat die twee moordenaars zijden, aan wie ligt het dan, juist aan het domme angstig volk maar ze krijgen nu nog niet eens de aandacht die zij graag zouden hebben naar hun moord die zij op zich zelf hebben gepleegd. HA HA HA idioten of Rutte met dat andere tuig wakker van jullie liggen jullie zullen als strontvliegen krappere net goed.

  • Dat is correct, echter…dan moet je wel jezelf niet meer laten inspuiten met die gifzooi, te weten…herhaal/opfrisboosters/pneumokokkengifspuit/griepspuit/…al met al is het van belang dat men de witte jassen leugenbrigades als duivels gaat bezien…de moordenaars pur sang…voor het grote geld.
   Komt een zogenaamde arts bij je thuis om de gifprik te geven…kassiert die moordenaar 98 euro, ga jijzelf je gifprik halen krijgt die moordenaar slechts 19 euro.
   Dit is al ruim 2 jaar aan de gang…zie je het nu nog niet en laat je het gebeuren in je directe omgeving….ben je net zo,n moordenaar als die witte jas moordenaar….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in