Globalisten bereiden nieuwe crisis voor nu Great Reset begint te mislukken

De ene crisis zal de andere opvolgen tot het totalitarisme is omarmd.

3

Omdat het Amerikaanse volk zich niet gemakkelijk laat onderwerpen en overheersen, en de Great Reset op veel weerstand stuit, wordt er door de globalisten een nieuwe crisis gepland, bericht Connectiv Events.

Dit komt vooral tot uiting in het verzet tegen gedwongen vaccinatie en andere medische tirannie die momenteel een ravage aanrichten in de Westerse wereld en de rest van de wereld.

De meeste Aziatische landen, India en Australië zijn al goed onder controle. Afrika is bijna een bijzaak, wanneer men bedenkt dat veel verdachte vaccins in Afrika worden getest. Amerika is het enige belangrijke obstakel voor de agenda. Vooral conservatieve Amerikanen zijn al generaties lang een doorn in het oog van de globalisten. Het komt eigenlijk neer op een eenvoudige kwestie van wederzijdse uitsluiting. Je kunt niet tegelijkertijd een openlijk globalistische samenleving en conservatieve idealen op dezelfde plaats hebben. Het is onmogelijk, aldus de auteur.

Bovenal staan de rechten van echte vrije markten, een niet-gereguleerde overheid, individuele vrijheid, de waarde van het leven, vrijheid van meningsuiting en persvrijheid, particuliere eigendomsrechten en het recht op zelfverdediging, vrijheid van godsdienst en zelfbeschikking centraal.

Vanwege de “verslaving aan de macht” van de globalisten bereiden zij nu een nieuwe crisis voor, omdat juist het volk van de VS zich verzet en recalcitrant is tegen hun machtsovername. In dit verband is het van het grootste belang de valse “filantropie” te ontmaskeren.

Echte filantropen zouden er geen probleem mee hebben als iemand hun ‘liefdadigheid’ niet zou willen aanvaarden, maar psychopaten kunnen er niet tegen als een groep mensen hen en hun ideologie afwijst. Ze mogen er niet van weglopen. Je mag de dingen niet op je eigen manier doen. Je moet gedwongen worden om te gehoorzamen. De agenda werkt alleen als IEDEREEN zich eraan onderwerpt. Helaas voor de globalisten werkt de Great Reset niet overal voor hen. In de VS faalt de agenda jammerlijk in vergelijking met Azië en delen van Europa.

  We leven nu onder een totalitaire democratie - Eis om het eens te zijn met de staat of anders...

Wat is de centrale aanwijzing hiervoor?

Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereld Orde in te luiden – dat is mislukt. Een factor in de simulatie van Event 201, maar die nooit werkelijkheid is geworden, waren de voorspellingen van het WEF over sterfgevallen. Het oorlogsspel suggereerde ten minste 65 miljoen initiële sterfgevallen als gevolg van de pandemie. Vroege prognoses over het dodental wezen op 2% tot 3% van de bevolking of meer. Dezelfde prognoses werden herhaald door de Wereldgezondheidsorganisatie van de VN toen de echte pandemie voor het eerst bekend werd bij het publiek.

In plaats daarvan was Covid-19 een teleurstelling voor de globalisten, met een miniem sterftecijfer van ongeveer 0,26% buiten de verpleeghuizen. Dat betekent dat 99,7% van de bevolking niets te vrezen heeft van Covid. Miljoenen Amerikanen zien de situatie in en weigeren te gehoorzamen vanwege een virus dat geen bedreiging vormt.

Er zou een tweede crisis nodig zijn om de VS opnieuw in lockdown te brengen.

Die tweede crisis dreigt al? Hoe?

(1) Zogenaamde Coronamutaties: De mainstream-media hameren non-stop op een hype van Coronamutaties. Wekelijks horen we over Britse en Braziliaanse varianten, en er wordt beweerd dat deze varianten zeker besmettelijker en dodelijker zullen zijn dan het oorspronkelijke virus.

Daar is nog geen enkel bewijs voor, maar de globalisten willen dat idee graag in de hoofden van de mensen planten. Het gaat hen allemaal om het aanwakkeren van angst.

Vandaag weten we zeker dat Covid geen probleem is voor de overgrote meerderheid van de bevolking. De pogingen van de media om de dreiging kracht bij te zetten zullen geen effect hebben, maar ze zullen het natuurlijk toch proberen.

  Postgenderisme: De weg naar de transhumanistische technocratie

2) De BLM-rellen: Dit is de volgende voor de hand liggende tactiek van de kant van het establishment. Talrijke staatsambtenaren pleiten openlijk voor nieuwe rellen in het hele land naar aanleiding van een recente schietpartij door de politie in Minnesota. Die gebeurtenis had niets te maken met racisme of politiegeweld. Maar dat weerhoudt marxistische groeperingen als BLM er niet van om de situatie uit te buiten en alles te laten draaien om ‘witte suprematie’.”

De auteur vreest dat de onrust onder de burgerbevolking in de VS zich zal uitbreiden en zal aanwakkeren tot de burgerbevolking in burgerwoede ingrijpt. Iedereen die dat doet zal beschuldigd worden van “raciale agressie”. Dit zou kunnen leiden tot de afkondiging van de staat van beleg (in sommige regio’s). Dit gecombineerd met hernieuwde pogingen tot Covid-lockdowns is een zeer waarschijnlijk scenario.

(3) De “Cyber Polygon”: Cyber Polygon is een oorlogsspel dat in juli van dit jaar door het WEF werd georganiseerd om een grote cyberaanval op de wereldwijde toeleveringsketen en het economisch systeem te simuleren. In de media is het afgelopen jaar eindeloos gediscussieerd over de angst voor cyberaanvallen door Rusland, China, Iran en zelfs Noord-Korea.

Een succesvolle aanval op de bevoorradingsketens zou de beurzen en Wall Street doen instorten en een Great Reset vergemakkelijken.

4) Globale oorlogsspanningen: De media en de regering-Biden zijn druk bezig met het creëren van spanningen met Rusland over Oekraïne.

Er zijn hernieuwde spanningen tussen Iran en Israël en een aanhoudende destabilisatie door het Westen in Syrië. En de dreiging van een confrontatie met China over Taiwan neemt toe.

  Het duivelse plan om de mensheid te herontwerpen

Oorlog kan het doel zijn, of het doel kan louter een economisch conflict zijn. China heeft het afgelopen jaar immers al dollars en Amerikaanse schatkistcertificaten gedumpt. Er is niet veel voor nodig om de wereldreservestatus van de dollar te schaden als China en Rusland beide een valutamandje voor de wereldhandel invoeren.

Deze strategie is welbekend en populair bij Democratische presidenten – dus waarom zouden ze er nu mee stoppen?

Uiteindelijk gaat het om de onderwerping van Amerika, aangezien de VS het hoofddoel is van de globalisten. Crisis na crisis zal volgen totdat het volk, volledig terneergeslagen, vrijwillig het totalitarisme aanvaardt.

Waar het op neerkomt is dit: Amerika is het voornaamste doelwit van de globalisten, omdat het een van de weinige landen is met de middelen en de aantallen om hen en de Great Reset te stoppen.

Zolang zij niet uit de weg zijn geruimd, zullen zij ons de ene crisis na de andere blijven toewerpen om ons uit te putten en ons te dwingen het totalitarisme te aanvaarden.

Voel je niet te comfortabel bij het feit dat de pandemie agenda hier faalt. Blijf waakzaam en blijf uw gemeenschappen organiseren, concludeert het artikel.

Het Grote Geheel – een wereldorde genegeerd in het Covid-debat

Vorig artikelDe massale vrijheidsdemonstraties die de mainstream u niet laten zien
Volgend artikelIn navolging van het draaiboek voor psychoterrorisme keert de mainstream media terug van angstzaaierij over het Coronavirus naar klimaathysterie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Zodra de plebejers in het oude Rome te opstandig werden begonnen de patriciers een oorlog tegen een andere staat. De oorlog gaf alle Romeinen een gezamenlijke doel/vijand. Tevens gaven de oorlogsplunderingen een positieve boost aan de staatskas. Deze strategie passen de patriciers van vandaag nog steeds toe. De kinderen van de elite lezen hun Latijnse klassiekers, het volk doet dit niet. De elite is zelden origineel, ze lezen wel hun klassiekers.
  Dus oorlog binnen 3 a 4 jaar is zeer waarschijnlijk. Zeker wanneer je de geschiedenis van Rome /Carthago of Athene/Sparta bekijkt. Een oude macht die oorlog voert tegen een opkomende macht. USA/Groot Brittannië tegen China
  De uitval van computersystemen na een toevallige oefening vooraf is slechts een stap om het volk achter het bestuur te krijgen, handig voor het vijandsbeeld.

 2. Niemand zal zo gek zijn China aan te vallen Dat is zelfmoord.
  Maar afrika koloniseren is geen slecht idee. De afrikanen doen toch niets met hunlanden.
  Of Zuid Amerika. Zie venuzuela; stinkend rijk, maar de bevolking–zo stom als het achtereind van een varken–stemt links. Zie het gevolg.

  Dan wordt rechts geacht voor dat mislukken te betalen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in