De mainstream media hebben nauwelijks bericht over het enorme Unite for Freedom protest in Londen dit weekend. En wat ze wel meldden was grotendeels volledig onwaar.

Hier is een snelle debunking van de belangrijkste leugens die de MSM vertellen, schrijft Kit Knightly op OffGuardian.

Bewering 1: “Ze waren klein”

De weinige nieuwsberichten die over de protesten berichten zijn het over één punt eens: er waren niet veel mensen. “Een paar duizend”, zeggen sommige bronnen, of “vijf- tot tienduizend” voor anderen.

10.000 lijkt het absolute plafond, en dat is waar Reuters, de Guardian en anderen zich op hebben gebaseerd.

Kijk naar deze dronebeelden:

Of deze video van Oxford Street:

Of deze tijdsverloop van demonstranten die naar Trafalgar Square marcheren:

De aantallen zijn duidelijk veel groter dan wordt gemeld. Er zijn mensen die tussen de 100.000 en 1 miljoen melden.

Bewering 2: “Ze waren gewelddadig”

Hoewel het overgrote deel van de protesten vreedzaam verliep en de organisatoren er alles aan deden om de toon positief, niet-vechtend en inclusief te houden:

  Italië: Christenen mochten niet in grote groepen samenkomen in kerken voor Pasen... maar moslims wel voor de Ramadan

Er was een handgemeen met de politie in Hyde Park, laat op de dag. Veel media grepen de kans om de demonstranten af te schilderen als gewelddadige misdadigers en meldden “8 politiegewonden bij botsingen met demonstranten tegen de lockdown” of iets dergelijks. The Guardian citeert het “boze” hoofd van de Met politie, zonder een enkele niet-politie getuige te citeren.

Eén getuige, That Nurse Who Asks Questions op Instagram, meldde dat het de politie was die het geweld begon:

Als je haar niet gelooft, geloof dan het woord van een van de betrokken politieagenten dat het een “minderheid” was die “de dag verpestte” en niet “een weerspiegeling was van de meerderheid van de groep, of hun zaak”:

Vergelijk en contrasteer dit dan met de berichtgeving over de “Kill the Bill” protesten, die actrice die vorige maand gearresteerd werd, of de “vurige, maar meestal vreedzame” BLM protesten afgelopen zomer.

Bewering: “Ze waren racistisch”

Dit is meer een implicatie dan een directe leugen, maar het is nu wel in de wereld. Sommige demonstranten droegen gele sterren, vergelijkbaar met de gele sterren die Joden in nazi-Duitsland moesten dragen. The Mirror (en sommige anderen) sprongen op dit feit om te proberen de protesten als antisemitisch af te schilderen.

Dat is natuurlijk onzin. Ze maakten een argument over de gevaren van segregatie, en diegenen die ervoor kiezen om deze brug te nemen of erdoor beledigd te zijn, gebruiken oneerlijke tactieken om de vergelijking niet te hoeven maken.

  BioNTech-Pfilzer: tot 84 procent bijwerkingen - gezichtsverlamming bij vier proefpersonen

Bewering: “Ze verspilden hun tijd”

De algemene teneur van de berichtgeving in de media was wenkbrauwverheffend. Zoals dit stuk in de Evening Standard, waarin verschillende mensen zeggen: “Waarom protesteren ze, de lockdowns zijn voorbij”. Dit Guardian stuk zegt hetzelfde.

Overal zie je hetzelfde sentiment, in een poging te beargumenteren dat protesteren tegen de lockdowns, nu Engeland weer open gaat, tijdverspilling is.

Dit argument gaat op drie belangrijke manieren mank:

  1. Ze protesteerden ook tegen de mogelijkheid van vaccinpaspoorten en/of verplichte vaccins.
  2. Er wordt al gesproken over verdere lockdowns in de toekomst als we te maken krijgen met een “derde golf” van Covid (of zelfs het bestrijden van andere ziekten).
  3. Het belangrijkste is dat als iemand je burgerrechten schendt, je niet ophoudt met klagen als hij klaar is. Dieven zijn niet alleen misdadigers als ze aan het stelen zijn. Verkrachting is niet alleen een probleem als het gebeurt. Moord is niet in orde zodra je klaar bent. Uiteraard is elke misdaad nog steeds een misdaad na het feit.

Dit is een goed voorbeeld om te gebruiken als we het hebben over hoe de media protesten verslaan. Tenminste, protesten die niet door de Deep State worden gesteund. Het is een eenvoudige checklist:

  • Doe er pas verslag van als het voorbij is.
  • Minimaliseer de aantallen.
  • Stel hun motivaties verkeerd voor.
  • Geef ze de schuld van alle geweld.
  • Kleineer hun intelligentie.

Het is grappig, het eerste verhaal dat ik ooit schreef voor OffGuardian, een leven lang geleden, ging over hoe de BBC letterlijk geen woord had gezegd over een protestmars van 50.000 mensen die langs hun eigen kantoren liepen… tot twee dagen later, toen ze logen over de aantallen.

  Waarom weigert de mainstream media zinvolle gegevens over Covid te melden?

Hoe meer dingen veranderen, hoe meer dingen hetzelfde blijven.

5 vragen om aan je vrienden te stellen die van plan zijn het Covid-vaccin te nemen

Vorig artikelHouden ze ons voor dom? Grote interesse in deelname aan experiment om het vaccin van AstraZeneca en Pfizer te combineren!?
Volgend artikelGlobalisten bereiden nieuwe crisis voor nu Great Reset begint te mislukken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Wij noemen het nog steeds ons land maar dat geld niet voor mij als dat he land is waar wij ons in moeten bewegen kan je beter in Rusland gaan wonen want daar is nog een beetje vrijheid beweging, ons volk gebeurt nu het zelfde wat met de joden gebeurde alleen het wapen is geen gas maar de corona spuit en de vrijheid is alleen voor de criminelen in Den Haag en consorten er zijn maar weinigen die nog deugen ik vertrouw nu al niet meer mijn eigen familie zover is het al gekomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in