Een woedende menigte Canadezen protesteerde luidkeels tegen Justin Trudeau toen hij eerder deze week een winkelcentrum in Ontario binnenging.

Demonstranten hielden borden vast met de tekst “Trudeau 4 Treason” en “Communism has no home here” en vlaggen met de tekst “F*CK Trudeau, bericht Sean Adl-Tabatabai.

Infowars.com meldt: Woedende demonstranten schreeuwden ook scheldwoorden naar de Canadese premier terwijl politieagenten hem beschermden en riepen: “You f*cking tyrant!” “Piece of f*cking shit” en “F*ck you, Trudeau!”

“Canadezen hebben er genoeg van,” schreef Wide Awake Media bij de video op X.

Bij het schrijven van dit artikel was de video al meer dan 7 miljoen keer bekeken op X.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Trudeau in paniek door arrestatiebevel tegen WEF Young Global LeadersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Zonder vaccinatie en hersenchip een tweederangs mens
Vorig artikelArtsen slaan alarm over toenemende druk om ouderen en gehandicapten te euthanaseren: “Sommige mensen zijn beter af als ze dood zijn”
Volgend artikelVerandering in Oekraïense vredesvoorwaarden toont aan dat neonazi-regime wanhopig is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. “Video: Justin Trudeau beeft van angst als woedende menigte ‘F**k You, Trudeau!’ scandeert”

  Mooi he, veel Canadezen worden wakker nu alleen Nederlandse schapen nog.

 2. Ze weten dat ze zullen bungelen aan de hoogste spreekwoordelijke boom als ze hun vervloekte agenda 2030 niet kunnen doordrukken.
  Ze hebben haast, heel veel haast. En daarom gaan ze heel veel fouten maken en vallen ze nog sneller door de mand.
  Graag nog harder ingrijpen om je z.g. democratie te redden dan worden er nog meer mensen eindelijk wakker.

 3. als ik de schijtbakken van politie en beveiligers zie dan moet ik inwendig lachen en waarom?
  als de menigte groter en groter wordt dan gaan de schijtbakken achter de menigte staan.

  stelletje schijtbakken.

  • @Salvar…
   Als de reus in de mensheid (God) wakker wordt, dan ontdekken politie agentjes en beveiligers dat verhoudingen zullen zijn 1 agentje tegen 10.000 mensen. Als er nog een greintje intelligentie in die corrupte losers zit, dan gaan ze heel snel weg bij de politie.

   • Politie is er alleen om bekeuringen te innen, het is een verlengstuk van de belastingdienst, niets meer en niets minder. We gaan eraan door die stomme kutregels en de kutambtenaren die ze blijven verzinnen!!!

   • De mensheid is te lui om de reus (God) in zich te laten ontwaken. En mocht het tot ontwaking komen dan nog zijn ze te bang om in opstand te komen.
    Kortom: we lieten het allemaal gebeuren, totdat het te laat is . . . .

 4. Nog even, en ze kunnen zich zelfs niet meer in het openbaar vertonen met een kudde achterlijke beveiligers, wat eigenlijk ook gewoon afgerichte land, ras en volksverraders zijn.
  90% van de wereldbevolking kotst ze uit, ze gaan het niet redden.

 5. Wanneer keren politie en het leger zich 180 graden om? Ze zouden VOOR het volk moeten staan ipv het volk neer te knuppelen, te arresteren.
  Zij moeten toch ook de toekomst denken of zijn de hypotheeklasten zo hoog dat ze het WEF wanbeleid moeten steunen ten koste van alles?

 6. In het Canada van Trudeau wordt ‘hulp bij zelfdoding’ bijna dwingend opgelegd.

  Ik stel voor Trudeau verplicht zelf te laten ‘genieten’ van deze ‘geweldige verworvenheid’ om hem uit zijn geestelijke nood te ‘verlossen’.
  Humane oplossing toch?

  • Evil begets evil. Dus hoe kun je dat het beste aanpakken zonder zelf voor het duister te vallen en dus het pad van “Darth Vader” bewandelen?

 7. Het enige wat zou moeten gebeuren is al die camera zooi die ze bijna op ieder hoek aan het installeren zijn onklaar maken… dan valt agenda 2030 en de open gevangenis bedoeling al in elkaar!

  • En camera’s op de lantaarnpalen ( doppen) ,om kleiner straatverlichting kastjes waar , als je nadert,2 lichtjes gaan branden .
   De zg nieuwe glasvezelkabels bij de lantaarnpalen ,de 5G masten met drums,op bijna elk hoog gebouw .
   We hebben nog veel te slopen, als er dadelijk met veel tuig is afgerekend .

 8. Ik verbaas me over het feit dat er nog steeds niemand is die wat kleine stukjes supersnel lood rechtstreeks verplaatst richting zo’n globalistische minkukel.

 9. Hij behoort tot de young global “leaders” zoals Klaus Schwab van het WEF zelf zegt. Naar mijn mening behoort hij tot het grootste uitschot dat de wereld “elite” te bieden heb. De maatregelen dewelke hij tegen de trucker protesten had ingezet liggen op het niveau van Noord-Korea. Het Trudeau kabinet heb net besloten de parlementariërs een verhoging in hun inkomen van 8500 $ te geven, ministers 12000$ en Trudeau zelf 17000$. Daarmee zijn de Canadese politiekers de tweede hoogst betaalde wereldwijd.

 10. Ik reed laatst rond in de route maas en waal waar ik op een weiland een 5g paal zag staan tegen een boerderij. Helemaal af, trafo huisje erbij, gezien de staat zeker een paar jaar oud, geen nieuwbouw.

  Maar de kop was er wel af gejat!

  Nederland komt langzaam ook nog wel op gang….wed maar.

 11. Was een beetje off topic maar wel het melden waard. Trudeau komt nog wel aan de beurt. Nu is het nog scanderen, straks breken ze door en grijpen ze hem.

  De woede van de gevaccineerden

 12. En ook hier zie je weer hoe de politie politici beschermt. Ze zijn er niet voor de gewone man maar het zijn slechts dienaren van de corrupte elite.

 13. Hè, wat jammer dat ik ze niet even heb horen schreeuwen en vloeken. Dat had me nou zo goed gedaan.
  Ik wou dat we dat hier ook een keer zouden doen, tegen Rutte, tegen Olongren, tegen Pater Notte, tegen Jesse Klaver en de hele schijnheilige leugenachtige bende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in