Nu tientallen miljoenen mensen ver voorbij het punt zijn waarop ze een burn-out krijgen van alle eindeloze angstzaaierij over het Coronavirus, zijn de mainstream media weer bezig hysterie rond te bazuinen over de zogenaamde “klimaatverandering”.

De nieuwste cover van TIME magazine toont de hele planeet in brand, samen met het bijschrift: “Klimaat is alles”. Daaronder onthullen de woorden “Hoe de pandemie ons kan leiden naar een betere, groenere wereld”, het ware doel achter de plandemie-agenda.

Een uitgebreid stuk in het nummer, geschreven door Justin Worland, senior correspondent van TIME en klimaatdoemdenker, is nog belachelijker dan de omslag. Worland hamert erop dat alles echt om het klimaat draait, en dat de hele wereld moet veranderen om de opwarming van de aarde en andere daarmee samenhangende rampen te voorkomen.

“Aangestoken door alarmerende wetenschap, groeiende publieke woede en een dodelijke pandemie, worden regeringsfunctionarissen, bedrijfsbazen en leiders uit het maatschappelijk middenveld eindelijk wakker geschud door een simpel idee waarvan de tijd gekomen is: het klimaat is alles”, schrijft Worland.

“Het is de economie, domoor”, voegt Worland eraan toe, en citeert de beruchte uitspraak van de Democratische strateeg James Carville. “Nu de effecten van klimaatverandering in toenemende mate de economische resultaten bepalen, zullen we binnenkort misschien zeggen: ‘Het is het klimaat, domoor'”.

Met andere woorden, Worland vertelt de lezers van TIME – zijn die er nog? – dat het Covid-19 virus niet zozeer een echt virus is, als wel een katalysator om de hele wereld te veranderen in het apocalyptische beeld van wat de klimaataanhangers al sinds ten minste de jaren zeventig pushen.

  Robert Kennedy Jr. waarschuwt voor een machtsgreep om de globale democratieën te verslaan

Wetenschappers van MIT, Princeton zeggen dat er geen klimaatnoodsituatie is

Worland moet de recente onthullingen van wetenschappers van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) en Princeton University gemist hebben, die in feite verklaren dat de zogenaamde “klimaatnoodsituatie” een totale hoax is, bericht Naturalnews.

Meteoroloog Richard Lindzen en natuurkundige William Happer zeggen in hun stuk onomwonden dat er geen klimaatnoodsituatie bestaat, en dat mensen “zich niet moeten laten meeslepen in een desastreuze klimaatkruistocht”.

“Een klimaatkruistocht die economieën vernietigt en uiteindelijk levens zal net zo slecht zijn, of erger dan [de middeleeuwse kruistochten]”, voegen ze eraan toe, waarmee ze de leugens van mensen als Worland volledig ontkrachten.

Worland, aan de andere kant, wil dat iedereen wordt meegesleept in een nieuwe wereldorde, gecentreerd rond de valse notie dat de planeet instort door het gebruik van fossiele brandstoffen. Hij zegt dat U.S. Department of Housing and Urban Development Secretary Marcia Fudge geprezen moet worden voor “het werken om klimaatoverwegingen in te brengen in alles wat [de regering van president Joe Biden] doet”.

De “verstrengeling van economie en klimaatverandering door de Biden-regeing belooft de wereldpolitiek en de samenleving in de nabije toekomst vorm te geven”.

Een lachwekkende ironie bij dit alles is dat 47 jaar geleden het tijdschrift TIME zijn lezers bang probeerde te maken voor een dreigende wereldwijde catastrofe door wereldwijde afkoeling. In 1974 probeerde TIME het valse verhaal te verspreiden dat de “trend” van wereldwijde afkoeling “geen tekenen van ommekeer” vertoonde.

“De tekenen zijn overal – van de onverwachte hardnekkigheid en dikte van pakijs in de wateren rond IJsland tot de zuidwaartse migratie van een warmteminnend dier als het gordeldier uit het Midwesten”, beweerden de nepnieuwsschrijvers van TIME.

  Nieuwe AI-bot 'ChaosGPT' wil de mensheid vernietigen en wereldwijde dominantie vestigen

Worland kreeg het estafettestokje doorgespeeld, behalve dat we deze keer allemaal bang moeten zijn dat de planeet opwarmt in plaats van afkoelt. Vorig jaar nog waarschuwde Worland de lezers van TIME dat we “nog één laatste kans” hebben om de planeet te redden, waarschijnlijk door fossiele brandstoffen te dumpen, elektrische auto’s te kopen en nepvlees te eten dat gemaakt is van genetisch gemodificeerd (GMO) vergif.

Great Reset: kleine huisjes gepromoot als oplossing voor de klimaatverandering

Vorig artikelGlobalisten bereiden nieuwe crisis voor nu Great Reset begint te mislukken
Volgend artikelGevaccineerden – Gevaccineerde zombies achter stuur van auto’s doden mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Time magazine, had ook adolf hitler als lichtend voorbeeld, op de cover in de jaren 30.!
    Dit flutmagazine is een schoolvoorbeeld van linkse indoctrinatie technieken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in