Mannen uit het Midden-Oosten en Afrika maken cynisch misbruik van de oorlog in Oekraïne om samen met de stroom vluchtende Oekraïense vrouwen en kinderen de EU binnen te komen. Op treinstations spelen zich gewelddadige taferelen af, wanneer mannen uit de Derde Wereld de vluchtelingen proberen zich voor de vluchtelingen te wringen, schrijft Friatider.se.

Het Poolse plaatselijke nieuwsportaal Tarnogorski.info heeft een filmpje gepubliceerd dat gefilmd is door een Oekraïense vluchteling die nu zijn weg naar Polen heeft gevonden.

De film toont Oekraïense vluchtelingenvrouwen in Kiev die op een trein naar Polen proberen te stappen. Maar overal om hen heen zijn agressieve mannen uit het Midden-Oosten en Afrika die die voor hen proberen uit te komen.

Wanhopige kreten van vrouwen zijn op de video te horen en een zeer ontredderde blanke man schreeuwt in het Engels naar de derdewereldmigranten om de vrouwen en kinderen door te laten. Hij krijgt echter alleen maar scheldwoorden terug.

“Jullie verdomde beesten!” roept de man uiteindelijk uit, terwijl de chaos voortduurt.

Andere, soortgelijke clips verspreiden zich online. Op een ervan is te zien hoe een donkergekleurde man gewapend met een mes de ingang van een trein blokkeert en mensen bedreigt die de coupé proberen binnen te komen.

Ambtenaren die aan de grens werken, getuigen dat de mannen uit Afrika en het Midden-Oosten bedden uitrukken en dekens stelen van Oekraïense vrouwen en kinderen, schrijft de Poolse krant Najwyzszy Czas.

  Allen voor één en één voor allen

Het Poolse parlementslid Robert Winnicki waarschuwt op Twitter voor de ontwikkeling.

“De Polen aan de grens beginnen te vrezen voor hun veiligheid, niet-Oekraïense immigranten lopen rond met messen,” schrijft hij.

De oprichter van het Zweedse Nyheter Idags, Chang Frick, die zich aan de grens tussen Polen en Oekraïne bevindt, zegt dat hij berichten heeft ontvangen over bussen die vanuit Wit-Rusland naar Oekraïne worden gestuurd met mensen uit het Midden-Oosten.

De burgerjournalist Roger Sahlström is ook in het grensgebied.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

SCHOKKEND beeldmateriaal toont Russische soldaat die twee granaten boven zijn hoofd houdt terwijl hij onderhandelt over overgaveVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPoetin eist volledige overgave
Volgend artikelHeim ins Reich
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  • Inderdaad. En ik heb een fragment gezien waarop hij (Zelensky) met zijn (P**M*L) piano speelt.. allemaal gekke dingen nu met deze video erbij; verschrikkelijk duister weer dit.. dank voor delen overigens!

 1. Ik had niks anders verwacht van dit soort tuig. Dit soort figuren minachten vrouwen en blanken ongelovige kinderen. Vluchtelingen uit Oekraine behoren voor te gaan dit soort tuig is heeft express voor deze grens overgang gekozen om snel binnen te kunnen komen richtig Polen. Terwijl deze grens overgangen bedoelt zijn voor de Oekrainen. Al deze mannen mooi laten staan en terug sturen.

  • Ach kom op, je ziet toch duidelijk dat alle kleuren van de regenboog daar voorkruipen. En juist de getinte mensen mogen er niet eens in!
   De rest (voordringende mannen!) wordt niet aangesproken.

   Wel in het juiste perspectief blijven zien hé.

   En initieel is deze hele oorlog al door corrupte mensen georganiseerd.
   We zijn allemaal mensen hé…. niemand wil in stukken gehakt worden.
   De horror die wij meekrijgen, krijgen DIE MENSEN keer 10000 mee… begrijp je dat wel?
   Angst doet veel met mensen.

   Nogmaals; ik zei ALLERLEI mannen voordringen maar alleen wordt er gewezen naar de mannen met een tint… de 3 in totaal van de 30 (“inheemse Oekraïense” mannen die voorkruipen!

   Het is een trieste situatie.
   De komende tijd gaan we ervaren wie iedereen is, iedereen wordt met zichzelf geconfronteerd.
   I e d e r e e e n.

   En vingers wijzen (meedoen in de afleiding) is wat mij betreft écht voor de kortzichtige (en verbitterde) mensen onder ons.

 2. @ “Ster” Er zijn ook nog tal van mannen die kinderen AFPAKKEN van vrouwen en doen alsof het hun eigen kind is.
  Ziet u dat ook op de foto? Of bent u (bewust) verblind geraakt?

  Wanneer mensen eens echt gaan nadenken op basis van objectiviteit in plaats van verbitterdheid, komen we nog eens ergens.

  Daarbij vind ik dat OOK MANNEN het recht hebben om te vluchten voor hen leven!!

  Het is daar chaos, die trein staat STILLL en iedereen wil naar binnen…. er is geen georganiseerde rij te zien!
  Vrouwen en kinderen links en mannen rechts (of andersom) bijvoorbeeld.
  Laten we kijken naar het feit dat DAT beter geregeld moet zijn in eerste instantie. Het is al zeer onveilig voor mannen EN vrouwen om in een krappe menigte te staan. Je kan zo dood gestoken worden; de makkelijkste manier.. maar ziet u dat massaal gebeuren?? Ik niet!

  Je zou zeggen dat als er echt zoveel agressie was, in het heetst van de strijd ook nog hé.. moet je je voorstellen …je rent voor je leven met wat koffers!!!!!! Je huis uit…. je land uit…. het is ongelooflijk eng voor iedereen daar… en ALSNOG zie je niet iedereen ELKAAR afmaken of gevechten uitbreken….. WAT DE MAKKELIJKSTE WEG ZOU ZIJN OM DE TREIN IN TE KOMEN… dus m.a.w. geloof niet 1 beeld van wat je ziet want het zou VEEL erger moeten kunnen in situaties zoals deze.

  Het verbaasd me al dat niet iedereen ELKAAR aanvliegt.

  Het is diep triest de situatie … en om dan ook nog eens opruiing te ontwerpen door berichten zoals deze…daar haak ik door af.

  Een situatie is véél groter dan “een getint iemand slaat met een mes om zich heen”.

  Véél groter.

  Lee has left the FN building.

  • Ga gauw weg jij nutcase.
   Je roept maar wat.
   Bekijk de video’s waarin syriers en irakezen gewoon het vliegtuig pakken en met turkisch airways naar wit Rusland vliegen.
   Van daar pogen ze met grof geweld de eu binnen te komen.
   Dat lukte niet.
   Nu laat wit rusland ze alsnog met bussen Oekraïne in reizen en staan ze aan een poolse/hongaarse/slowaakse grens met geweld voor te dringen!
   Tijd dat jij je oogjes eens open doet misschien?

 3. Is ook de simp-elste manier om te selecteren; samen met taal.

  Eerst blanken naar de delectie; controleren of het oekraieners zijn met een vraag in het oekraiens; goed, dan door, niet goed; retour

  negers: met de goede papieren van oekraiense autoriteiten 9verblijfs vergunning of zo) en personelijke documenten, met duidelijke ID: ok; wel appart houden; ze zijn ook tijdelijk in de Oekraine, mogen dus lekker retour naar Afrika.

  negers zonder papieren of geldige ID: bye-bye; niet Polen in
  —————————-
  Zuid Afrika heeft kritiek? Waar de Zulu’s andere stamleden afmaken, en negers van andere landen weigeren?? En blanken martelen en vemoorden?

  Tja….

 4. De man die de trein blokkeert met een mes Is niet donker. Dat is niet te zien. Het is een blanke man die de andere mensen toespreekt in hun eigen taal.

 5. Even het hoofd koel houden, aub.
  Die man met het mes houdt opdringere angsthazen op afstand terwijl hij kinderen de vrije doorgang laat. Volgens mij een man met nobele intenties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in