Vandaag zijn de Russische militairen de Oekraïense stad Konotop binnengetrokken en met stadsambtenaren begonnen met onderhandelingen over overgave. De Russische soldaat die de onderhandelingspartij leidde, hield twee granaten boven zijn hoofd toen hij door de straten liep om de burgemeester van de stad te ontmoeten, om de burgers af te schrikken hem aan te vallen.

Via Dailymail.co.uk.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Reality Check: Een “no-fly zone” boven Oekraïne betekent OORLOGVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOekraïne beweert dubieuze Russische aanval op kerncentrale in poging te lobbyen voor NAVO No Fly Zone – “Zelensky is een seriële leugenaar en een oplichter”
Volgend artikel“Het Rijk der Leugens”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Ik ben zo verdrietig.fokking waanzin.alles gaat naar de klote.ik ben moe.2 jaar lang…en nu op gewoon.gesloopt.nu energie rekening.verwarming uit.lampen uit.zo moe.wat nog?

  • Anna. Je bent niet de enige die moe is door deze waanzin, maar laat de waanzin niet winnen! Hou vol. Probeer iedere dag 3 x 10 minuten even tijd voor jezelf te pakken. Ogen dicht, gedachten op iets positiefs. Hoe klein ook. Het helpt om innerlijk tot rust te komen. Het gaat goed komen. Uiteindelijk. Je hebt de afgelopen 2 jaar overleefd, dus je kunt het! Veel liefs. Monique

  • Lieve Anna,
   Het is soms best moeilijk om te ervaren hor de wereld zich aan het ontwikkelen is.
   Als individu kunnen we er helaas weinig aan veranderen.
   Wat wel mogelijk is, is om er anders in te gaan staan en er anders op reageren.
   Een tip die ik veel mensen heb mogen geven is;
   Doe je ogen dicht ’s morgens zodra je uit bed stapt en visualiseer dat je in een kristallen piramide zit.
   Daarin kun je jouw omgeving zien en horen.
   De zware negatieve indrukken en energie kunnen jouw niet bereiken en glijden op de buitenkant van de piramide af. De positieve en lichte energie kan door zijn fijne structuur jou wel bereiken.
   Je ziet en hoort dus alles wat er op je af komt, maar de negatieve ellende kan jou emotioneel niet meer raken.
   Het is even oefenen om het toe te passen, maar gaandeweg gaat dat steeds beter werken.
   Je hoeft niet voortdurend aan die piramide te denken gedurende de dag, hij blijft de hele dag aanwezig.
   Om te onthouden om het toe te passen, plak een A4 tje op de binnenkant van je slaapkamer deur en teken er een driehoek op.
   Mocht je bovenstaande een beetje wazig vinden en het niet zien zitten, dan is het voor jou het beste om alle ontwikkelingen in de wereld die jou van slag maken,niet meer te volgen.
   De wereldgebeurtenissen nemen toch wel hun beloop, of je er nu van op de hoogte bent of niet.
   n.b. Met de bovenstaande piramide tip hebben diverse mensen reeds hun voordeel kunnen doen.

   Lieve groet,
   Tigron

   • Dag Tigron, wat een een mooie virtuele bescherming, ik ga het proberen. Ook ik ben moe als 80-jarige met een 17 jaar jongere echtgenoot, die al weken in een ziekenhuis ligt met hartfalen. Hij is al tweemaal aan de dood ontsnapt en ik vrees het moment van thuiskomst. Hoe moet dat verder, als oudere partner wordt er altijd verwacht, dat jij de eerste bent die dood gaat of daar dichtbij komt. Ik weet wel dat hij thuisverpleging krijgt en wij thuiszorg, ik wacht maar af want dwingen kun je niets in het leven.

  • Hou vol hoor!
   Ik weet wat je bedoeld Haast niet uit te houden.
   Ik moet dit wat je ondervind al jaren doorstaan wat
   niemand geloofd.Maar als ik het kan volhouden moet
   jij dat toch ook kunnen.
   Veel sterkte.Wat er ook nog komt blijf sterk.

   • Joost ik weet het 25 jaar. en de freemasons hadden me hele leven kapot gemaakt. en nog zitten de hufters. mijn onder controle tehouden. hoop dat die tyfus lijders eens in de hel gestopt worden. de waarheid zien in al die jaren. is giga zwaar.

  • Beste Anna, alles komt goed. We merken ALLEN hetzelfde op en wij allemaal zijn tot nu toe geslaagd door te gaan zonder de injectie(s).

   Het lijkt er soms op dat deze wereld van de mensen is die van oorlog en haat houden…en ook van injectie mensen (aanhang dus ook) – kwam er laatst wéér 1 tegen in de winkel die het maar “eng vond” wat ik vertelde; dat niet iedereen dood neervalt door Cojona…….Veel mensen hebben 2 gezichten en die zien we ook.
   Doen vrolijk maar zijn haatvol.
   Doen niet vrolijk maar zijn juist Liefdevol.

   Dus blijf dicht bij jezelf!!

   Liefs,
   Lee

 2. Ik ken jou niet Anna maar je emoties herken ik direct ik weet je leeftijd niet maar ikzelf ben al een tijdje gepensioneerd en heb deze 2 moeilijke jaren ook overleeft en dit zonder dat zo bejubelde “vaccin” te nemen. Door elke tegenslag die we moeten incasseren zijn we even knok-out doch wonderlijk zoals ik het ervaar staan we weer sterker en rebelser op. Dus veer terug op je kan het

 3. Lieve iedereen, we zitten allemaal in het zelfde schuitje. Laten we allemaal ELKAAR oversteunen! Iedereen.. Iedereen is moe en dwarsgetrapt…

 4. ‘U zult horen van oorlogen en geruchten van oorlogen. Let op. Wordt niet verschrikt want dit alles moet gebeuren. Want volk zal opstaan tegen volk en koninkrijk tegen koninkrijk…’
  Zie uitleg bij de film ‘I Pet Goat’ – predictive programming. Staat alles al in.
  https://youtu.be/eZRmYACf3A4

 5. De Russische soldaat met de handgranaten die tussen de vijand loopt om zijn opdracht uit te voeren…dit is de mentaliteit waar onze leiders nooit een splinter van hebben begrepen….en nooit zullen.

  Het staat symbool voor wat Rusland is: overwinnng of dood.

  Nee, onze leiders kunnen het concept opoffering niet bevatten, voor hun is opofferen naar een verplichte vergadering gaan en daarvoor het kinderbordeel moeten afzeggen….

  Laten we onze leiders straks niet vergeten, als hun politie de mensen van de velden jaagt omdat ze de restanten van de oogst willen rapen en ze neerknuppeld omdat ze hout sprokkelen…..

  Die burgeroorlog in Nederland komt er wel, kwestie van genoeg medelanders die financieel verzuipen en geen eten meer kunnen betalen….en de overheid zalm zoals altijd handhaven als oplossing zien voor het probleem, en niet de totaal incompetente politici die er generatie na generatie zitten, als een inteelt gezwel met een aardappel in de keel. Hun koffers zijn gepakt en hun spaargeld is goed verstopt elders, ver weg van ons vies gepeupel….

 6. Ja moed inspreken kan helpen maar daar hou je geen oorlog of de leugens van Rutte mee tegen het probleem is dat wij zoveel zwakke mensen hier hebben die die zelfs hun ogen sluiten als er een dreiging van een oorlog is en als zielige hondjes achter VVD en Rutte aan lopen en niet willen zien dat Rutte al twee jaar een oorlog voert tegen zijn eigen bevolking geholpen door het elite tuig en rijken der aarde want zij hebben nog steeds niet genoeg geld en macht. RIP ruist zacht.

  • En ze stuiven weer op die bedriegers af J Coolen… Ze leren het nooit af. Laat ze dood vallen met zijn allen. Kotsziek word ik van die kutschapen die denken dat papa ze beschermt. Ze sleuren ons al twee jaar mee in hun stront.

   • Het is maar goed dat ze niet weten waarin zij worden gezogen en ik denk wel eens zouden ze dan niets om hun kinderen geven want zij worden straks er heel erg door getroffen ik wil niet in hun schoenen dan staan.

 7. Soms denk ik Ben ik alleen 🙏🙏Die dit zie De mensen geloven mij niet 🙏🙏Al twee jaar
  Vertel ik wat er aan de hand is Ze geloven mij niet 🙏🙏

 8. Ik werk dagelijks met nieuwe gezichten, je hebt letterlijk 2 soorten op dit moment. Je hebt de soort die niks in de gaten hebben en je hebt de andere soort die wel dingen zien, beginnen te zien. Die laatste zijn moe, emotioneel, zijn vaak al mensen verloren, en zien het niet meer zitten. Voor die soort heb ik altijd meer aandacht, en druk ze op hun hart dat ze niet alleen zijn en dat ik ze volledig begrijp. Ik merk dat ze dat, ondanks alles, goed doet, ze toch een beetje een lichtpuntje geef.

  Praat met elkaar…je weet METEEN wie je voorbij moet lopen, en je weet meteen wie een arm nodig heeft. Geef die als je de kans krijgt. Hun EN jou wereld krijgt instant licht in hoop.

  Mensen kunnen zich nog heel goed verenigen, zeker omdat ik gemerkt heb dat die 2e soort om zich heen kijkt, en niet diep in een smartfoon zit. En dus ontvankelijk is voor menselijk contact.

  Ik heb nog wel hoop. We moeten elkaar gewoon vinden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in