Ik was dit aan het bekijken toen de gemoederen begonnen op te lopen. Ik dacht: of Poetin zal nu meteen aanvallen, of hij zal wachten tot mei-juni. Daar is een reden voor. Dezelfde reden waarom Duitsland op 22 juni 1941 aanviel. De reden is modder, schrijft H. Numan.

De meeste mensen weten dat Duitsland tijdens de herfstregens diep in Rusland in de modder is blijven steken. Dat seizoen heet Rasputitsa. Het is niet één seizoen, maar twee. Eerst krijg je de herfstregens die de grond in een moeras veranderen. Sneeuw en vorst maken het begaanbaar. De tweede Raspoetsa vergeten de mensen altijd. In de lente verandert de grond door de dooi weer in een moeras. Dat is de reden waarom Duitsland niet eerder kon aanvallen. Een paar weken eerder zou voor de uitkomst niets hebben uitgemaakt. De winter heeft hen niet verslagen; dat deed het Rode Leger.

Ik ben er zeker van dat men met de aanval op Joegoslavië zal komen om mijn argument te weerleggen. Die aanval heeft Operatie Barbarossa niet noemenswaardig beïnvloed, niet genoeg om haar te doen mislukken. Zij duurde 12 dagen (6-18 april 1941) met slechts 151 slachtoffers aan Duitse kant. April valt ruim binnen het Rasputitsa seizoen, dus ze konden Rusland toch niet binnenvallen. Het was te vroeg in het seizoen. Je kunt in Oost-Europa alleen in de zomer en in de winter vechten.

Poetin gebruikt dat in zijn voordeel. Toen het tumult oplaaide, zag ik drie mogelijke opties:

1: Erken de afgescheiden gebieden als onafhankelijk

Geef ze Russische paspoorten, en stuur troepen om de Russische bevolking te verdedigen. Dat is de standaard Russische procedure. Precies hetzelfde gebeurde in Georgië in 2008. Rusland steunde opstandelingen in Zuid-Ossetië en Abchazië. Gaf de plaatselijke bevolking Russische paspoorten en stuurde er vredeshandhavers heen. Die zijn er nog steeds. Hij deed het op de Krim in 2014 en opnieuw in de Donbas-regio een paar dagen geleden.

2: De hele Donbas-regio bezetten

Voordat de vijandelijkheden begonnen, bezetten opstandelingen en Russische troepen ongeveer 25%-35% van het gebied. Er is veel industrie en het heeft grote mineraalreserves, vooral steenkool en gas. De bevolking is pro-Russisch; de Russische troepen zouden als bevrijders worden bejubeld.

3: Ga tot het uiterste

Bezet het hele land. Het is nu duidelijk dat Poetin precies dat van plan was te doen. De andere twee opties hebben geen zin. Optie 1: Waarom überhaupt iets doen? Optie 2: Ziet er op papier goed uit, maar heeft een aantal ernstige nadelen. Ziet u, Oekraïne is grotendeels een vlak land met in het westen een hoge bergketen, de Karpaten. Deze zijn uitstekend voor de verdediging. De Duitsers konden er tijdens de Tweede Wereldoorlog een enorm superieur Russisch leger meer dan een jaar lang tegenhouden.

Dat is wat Poetin wil doen. Het hele land bezetten, sterke verdedigingsstellingen in de Karpaten inrichten tijdens de Rasputitsa en wachten op wat komt. Wat waarschijnlijk niet veel zal zijn. De EU heeft geen leger. Het enige wat de landen van de EU hebben zijn een paar in het groen geklede clowns, behalve Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De toestand van het Duitse leger is bedroevend. Jaren van ernstige verwaarlozing hebben het veranderd van de ruggengraat van de Euro-verdediging in een bot gebroken botermes. Het Nederlandse leger is trouwens tegenwoordig een integrerend deel van het Duitse leger. In nog droeviger toestand. In het onwaarschijnlijke geval dat wij ons leger naar de Oekraïne moeten sturen, zal de vraag zijn: één of beide soldaten?

Frankrijk wil heel duidelijk niet voor Oekraïne vechten, en waarom zou het? Zelfs economische sancties zullen niet unaniem zijn. Duitsland en Italië willen niet dat Rusland uit het SWIFT-systeem stapt. [Dit artikel is een week geleden geschreven, maar de publicatie werd uitgesteld. De situatie is veranderd]. De EU is sterk verdeeld. Natuurlijk zijn de voormalige landen van het Warschaupact echt bezorgd. Zij weten wat er komen gaat. Iedereen doet wat hij het beste kan: een nationaal monument met blauw en geel verlichten, en steun betuigen op Facebook. O, de EU heeft zeer strenge maatregelen aangekondigd. Rusland wordt geweerd van het Europese songfestival. Dat zal ze leren!

  Israël meer dan ooit geïsoleerd na de recente uitspraken van Trump

Amerika, dan? Met Biden? Hij zal waarschijnlijk zijn troepen bevelen ten westen van Kansas te gaan. De arme man heeft geen idee wat hij moet doen of waar Oekraïne ligt. Misschien kan hij het aan zijn zoon vragen, die een enorme zakenervaring in Oekraïne heeft. Bij nader inzien, beter van niet. Laten we slapende honden niet wakker maken.

Trouwens, Oekraïne is geen lid van de NAVO. Er is niet veel wat wij kunnen doen. Sancties zullen niet werken. Die werken meestal niet tegen wereldmachten. Om u eraan te herinneren: elke keer dat Poetin salami-sliced, werden er sancties tegenaan gegooid. Met nul effect. Het enige wat het deed was hem laten zien waar hij zich op moest voorbereiden. Toen hij de Krim bezette, zorgden sancties ervoor dat de roebel daalde. Deze keer niet. Daar heeft Poetin voor gezorgd. Er is geld genoeg in reserve, en hij werkt samen met China om een alternatief voor SWIFT op te zetten. In het internationale pokerspel heeft Poetin zijn kaarten laten zien. Probleem is dat hij vier boeren in handen heeft.

Geen azen, want niet alles gaat zijn kant op. Ten eerste verloopt zijn invasie niet zo soepel als gepland. Hitler had hetzelfde probleem. De Nederlanders, bijvoorbeeld, moesten zich binnen 24 uur overgeven. Wij vochten vijf dagen lang. Oekraïne voert een tamelijk geloofwaardige verdediging. Zij zullen verslagen worden, maar dat gold ook voor Finland in 1940.

Nu wordt het pas echt grappig. Zowel in Europa als in Amerika is de gewone man geen voorstander van militaire actie. Alleen de progressieve elites doen dat. Kijk maar naar de vaandelzwaaiende en rally-rond-de-vlag retoriek. De gewone man is niet geïnteresseerd. Waarom? Wel, de gewone man zal opgeroepen worden om te sterven in een oorlog die hem niets aangaat. Nu wordt het een puinhoop, plotseling kijken alle militaire transjes en vrouwtjes de andere kant op. Dit is niet waar zij voor getekend hebben. Zij willen het respect voor een uniform gratis. Militaire vrouwen beginnen te beseffen dat verkrachting veel gebeurt in gevechtsgebieden. Niet uitsluitend van vrouwen, maar wel iets waar zij zich veel meer zorgen over moeten maken dan mannen. Vooral het Russische Rode leger heeft hier een zekere reputatie. #MeToo is geen Russisch woord!

De grote woorden van president Bidden komen terug om hem te bijten. Hij heeft tijdens zijn verkiezingscampagne letterlijk gezegd dat hij gehakt zou maken van Poetin. Zal hij dat doen? Vertel ons hoe. De zeer duistere zakentransacties van zijn zoon in Oekraïne werden door hem, als vice-president, in de doofpot gestopt. Iets wat mooi onder het tapijt zou blijven, als de ongelukkige gebeurtenissen van dit moment er niet waren geweest. Of de Republikeinen zullen vragen gaan stellen, of Poetin zal dat doen. Of allebei.

Amerika heeft zojuist zijn grootste nederlaag ooit geleden. De terugtrekking uit Afghanistan overtroeft Vietnam met afstand. Vietnam was een natie, met de middelen en vastberadenheid van een natie (plus hulp van een supermacht). In Afghanistan trok het Amerikaanse leger zich terug nadat een paar Neanderthalers met stenen bijlen onhandelbaar werden. Er was geen supermacht bij betrokken. Zij lieten materieel ter waarde van $80-$100 miljard achter. Meer dan genoeg om een middelgrote regionale macht op te zetten. Geloof me, als sleepy Joe $100 miljard aan de Bundeswehr zou schenken, zou Poetin zich onmiddellijk terugtrekken.

  U doet het geweldig en uw stem maakt het verschil

Zo’n nederlaag is nogal gênant. Ik weet zeker dat Poetin met champagne toostte toen het gebeurde. “Wij hoeven ons de komende tien jaar geen zorgen meer te maken over Amerika!”

Er is ook een enorme rode draak in het oosten. Het is mogelijk dat Xi Jinping de kans grijpt en Taiwan binnenvalt. Niet waarschijnlijk, zoals ik al eerder schreef. Taiwan weet dat China voor hen komt, zolang ze bestaan. Alleen niet wanneer. Ze zijn er in ieder geval klaar voor. Voor Xi is dit een gouden kans. Een geriatrische debiel in het Witte Huis, die zijn aandacht van consumptie-ijs naar Oekraïne moet richten. Dat is als een kind in een snoepwinkel waar niemand naar kijkt.

Die geriatrische debiel in het Witte Huis is druk bezig geweest met het politiseren van het Pentagon door travestieten en vrouwen tot generaals te benoemen. Ik maak geen grapje. Dat is wat er op dit moment gebeurt. Poetin weet het. Xi ook. Dat is vrijwel zeker de reden waarom Poetin besloten heeft nu aan te vallen nu Biden president is. Beiden zullen nooit een betere kans krijgen. Vanaf nu zal het er hard aan toe gaan. Echt hard.

Aan beide kanten van de plas zien we een volslagen minachting voor de gewone man. Links is duidelijk vergeten hoe zij de afgelopen halve eeuw tekeer zijn gegaan tegen nationalisme, het leger en grenzen. Nationalisme was slecht. Soldaten zijn slecht. Grenzen doen er niet toe. Plotseling slaan zij op de oorlogstrommels en verwachten dat iedereen zoals gewoonlijk zijn bevelen uitvoert. Waarom reageren zij niet? Sorry, zo werkt het niet. Wij, de gewone mensen, hebben grotere zorgen. De gasprijzen exploderen. De brandstofprijzen, vooral van aardgas (dat grotendeels uit Rusland wordt ingevoerd!) in Europa zijn verdubbeld en zullen nog verdubbelen. Ja, de aardgasprijzen verviervoudigen. U leest dat goed.

Tegelijkertijd gaan alle lievelingsprojecten van links door alsof er niets gebeurd is. De Nederlandse regering heeft 60 miljard euro beloofd voor het milieu. Moslimvluchtelingen (bijna allemaal alleen maar mannen) komen als vanouds binnen. U hebt er nog niets over gehoord, maar in Nederland komt dit dicht bij het kookpunt. Verschillende stakingen van werknemers in het openbaar vervoer tonen aan dat ze aan het eind van hun Latijn gekomen zijn. In één vluchtelingencentrum alleen al worden meer dan 50 illegale immigranten vastgehouden op ernstige strafrechtelijke aanklachten, zonder dat ze uitgezet worden. Deze week komt de eerste lichting echte vluchtelingen uit Oekraïne naar plaatsen die volgeboekt zijn. Die Oekraïense vluchtelingen zijn trouwens echte vluchtelingen. De meesten van hen zijn vrouwen en kinderen. Geen mannen.

Geert Wilders is er ondubbelzinnig over: dit is niet onze oorlog. Met hem alle conservatieve leiders van Europa. Dat wil niet zeggen dat hij Poetin steunt. Verre van dat. Hij is er helemaal voor om Oekraïense vluchtelingen op te nemen, en Oekraïne te steunen. Alleen niet met wapens.

Dit alles zal vrijwel zeker leiden tot ineenstorting van de samenleving. We zijn terug in de jaren dertig, met alleen Chamberlains aan het roer. De titel zei het al: Heim ins Reich was de Duitse slogan om alle Duitsers waar ze ook waren in het Duitse Rijk te krijgen. Poetin is precies hetzelfde aan het doen. Wat Poetin wil, is de macht van het Russische rijk herstellen. Niet noodzakelijkerwijs de USSR, maar gewoon iedereen die Russisch spreekt of verstaat is volgens hem Russisch. Hij wil elk deel van wat eens tot het Russische of USSR-rijk behoorde, weer in de plooi hebben. Bent u orthodox? Geweldig, dat wil hij ook. Alles wat ook maar een beetje Russisch is, is Russisch. U allen Heim ins Reich. U hoeft echter niet te verhuizen. Rusland komt naar u toe.

  Dienaar van de Corrupten

Vergist u zich er niet in: Poetin heeft met zoveel woorden gezegd dat hij verwacht dat de voormalige landen van het Warschaupact zich als Warschaupact-landen zullen blijven gedragen. Hij waarschuwde Finland om niet tot de NAVO toe te treden, of de consequenties onder ogen te zien. Finland weet heel goed dat zij vroeger deel uitmaakten van het Russische Rijk. Gezien hun achtergrond, denk ik dat hun toekomstig lidmaatschap van de NAVO vrij zeker is. Zelfs Zweden is ongerust genoeg om toetreding tot de NAVO te overwegen.

Eerst kregen we een onnodige pandemie. Onnodig, want de reden waarom het gebeurde was hebzucht van het bedrijfsleven. Dr. Fauci omzeilde de regels (helemaal no gain van functie-onderzoek) door het uit te boeren aan een Chinees militair laboratorium. Hij wist dat. Een laboratorium dat door een kolonel wordt geleid is een militair laboratorium. Geen civiel laboratorium. Niemand werd er voor gestraft. Erger nog, ondanks de wetenschap dat de Chinezen achter de pandemie zitten, werden de winterspelen toch gehouden alsof er niets gebeurd was. De spelen waren een ramp. NBC heeft er een enorme som geld aan verloren. De mensen zijn niet meer geïnteresseerd in afleidingsmanoeuvres. Hetzelfde gebeurde met alles wat woke is. Het gaat failliet. De Oscar-uitreiking? Nog nooit door zo weinig mensen bekeken. Voetbal in Qatar? Nog niet zover, maar hetzelfde zal gebeuren. De mensen kopen (of kijken) het niet meer.

De Covid-crisis vervaagt in een andere crisis. Op het ogenblik is het Oekraïne. Waarschijnlijk wordt het volgende week misschien de Derde Wereldoorlog. Poetin dreigt er nu al mee kernwapens in Wit-Rusland te stationeren. Veel meer kan hij niet doen. Dit is de ultieme bedreiging die mogelijk is. Het enige wat hij nu nog kan doen is een tripartiet pact met China sluiten. In de hoop dat een aanval op Taiwan de aandacht voldoende zal afleiden.

De westerse regeringen zijn grondig gesocialiseerd en blijken te kort te schieten. De huidige generatie leiders is veel minder capabel dan Chamberlain, die tenminste een eerlijk man was. (Voor een politicus, wel te verstaan.) Slechts weinigen van hen zullen de komende crisis politiek overleven. Laten we hopen dat ze niet aan lantaarnpalen zullen worden opgehangen of opgegeten.

Aan de andere kant, “de natuur vindt altijd wel een weg,” om Jurassic Park te citeren. Churchill werd gekozen op de allereerste dag van Fall Gelb, de invasie van West-Europa. De nieuwe lichting leiders is er al. Wij weten alleen niet wie het zullen zijn.

Zal de EU of de NAVO overleven? Te vroeg om dat te zeggen. De eenmaking van Europa gaat in een handomdraai naar de hel. Wij hebben dringend nieuw leiderschap nodig, en snel! Het probleem is dat er vrijwel zeker geen nieuw leiderschap gekozen zal worden. De huidige lichting van falende leiders zal er alles aan doen om aan de macht te blijven. Zelfs als dat ook het hangen aan lantaarnpalen inhoudt. Ik zie Rutte niet aftreden of tot rede komen. Evenmin zal Biden aftreden. Zeker niet zijn bewindslieden.

Ik heb vaak gezegd dat er donkere tijden aankomen. Deze keer zie ik een licht aan het eind van de tunnel. Helaas is het de koplamp van de naderende sneltrein.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De globalistische Reset Agenda heeft gefaald – is Oekraïne plan B?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGewelddadigheden als mannen uit de Derde Wereld zichzelf voor Oekraïense vrouwen en kinderen voordringen
Volgend artikel“De telefoon blijft maar rinkelen” – De ultrarijken van de wereld kopen in paniek bunkers voor Doomsday
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. World War I start: 28.7.1914
  28+7+19+14 = 68
  World War II start: 1.9.1939
  1+9+19+39 = 68
  =
  Invasion of Ukraine: 24.2.2022
  24+2+20+22 = 68

  Numerologoe

 2. De revolulutie in de Ukraine was een coup vanuit het Westen en Israel. George Soros zei in een interview dat het zijn intentie is het Keizerrijk Soros de voormalige Sovjet Unie te vervangen. Hij begon met Hongarije, Polen, China en toen de Ukraine. Al vele jaren in voorbereiding. Al 8 jaar oorlog met de oostelijke provincies, gruwelijke oorlogsmisdaden gepleegd daar door het officiele ukrainse leger. Ondertussen horen al deze leiders to satanistische ordes, Vrij Metselaars, die in het geheim opereren, waardoor gewone burgers geen idee hebben wat de waarheid is of wat de werkelijke intenties zijn. Israelische PM bezoekt Putin in Moskou. Fotos van Putin tussen zionistische israelische leiders, als zijn beste vrienden. Kolomoisky die de Ukraine de tweede joodse staat noemt. Al jarenlang grote missonaris acties om opnieuw zoveel mogelijk inwoners in de regio te bekeren tot het jodendom. Fake khazarische joden en fake moslims. En dan nog de vele videos die hun intentie luid van de daken schreeuwden. Europa moet kapot en het blanke ras volledig uitgeroeid. Is dit het? Europa zo vernietigd als Tsjetsjenie, Syrie, Irak, Afghanistan en de talloze andere soevereine staten die de USA binnen viel, millioenen burgers vermoordend? Misschien vallen de Covid vaccin doden dan niet zo op. Iedereen die ooit iets uit te vechten had met Rusland, is daar nu aan het vechten of gaat daar naar toe. Syrische rebellen oa. Of zij gaan gewoon vechten omdat er in Syrie voor hen geen ander werk is en vechten tegen Rusland beter betaalt. Net als de USA talloze soldaten rekruteerd in oa afrikaanse landen, die bereid zijn hun leven te wagen voor het minimum loon.

  • Ik vrees dat Putin toch ook gewoon meedoet met het Ziopatisch bewind olv Soros. Hij was destijds al een frontman voor Yeltsin die geen zuivere koek was. En ondanks zijn goede intenties voor een Rusland met grote integriteit, is hij ook afhankelijk van die smeerlappen zoals Soros en het WEF. En als opvolger van Yeltsin, wie gaat Putin’s frontman nu zijn? Nee, hij moet het nu voor elkaar krijgen, en dat gaat alleen door mee te werken met de Ziopaten, en ze hun zin te geven. Ik vrees dat je gelijk hebt; de hele EU gaat inderdaad naar de verdommenis… Zeg svp dat ik er naast zit.

   • How how, als men putin durft af te zetten dan komt er weer een ouderwetse ruusische partij aan od. Onderschat de russische gedachten gang niet. En degene die na putin komt zal strenger zijn en nog liever een ww3 starten.

    • Ik hoop dat je gelijk hebt Greet!!!!! Ik hoop het zo…. want dit is echt de laatste kans om van die klote Ziopaten bende af te komen! En om de wereld weer tot rust te brengen. Als Rusland de wereld ook laat barsten, dan houdt het op. Zie wat ik net heb geschreven.

 3. De VS stond jaren geleden (12 jaar geleden toen ik daar voor het laatst was) al elke avond op en neer te springen op het avond nieuws dat “Europe is going under! Yeah!” Ik verzin dit niet, hoor. Letterlijk. Met walging keek ik naar de msm kanalen op de TV waar al die “news anchors” met hun nasale blèr stemmen stonden te jubelen dat EU naar de knoppen gaat; ze wonden er geen doekjes om heen, alsof het een feestje was met zijn allen, zo ongelooflijk infantiel en stupide. Dus toen al. De VS is dus al jaren bezig om EU naar de kloten te helpen. En wat zie je nu? De schaduwregering die de VS al jaren gebruikt om wereldmacht te bereiken is constant aan het dreigen en hameren overal. De VS en de NATO zijn de middelen die de zionistische beweging gebruikt om EU kapot te krijgen. Ook heeft Rusland (Putin) geen ongelijk dat de VS hun loeren heeft gedraaid – want wat is het de zaak van de VS om zich gvd overal mee te bemoeien?? Ze steken overal hun snuffer in, en verpakken moordlust in demagogie. Zo van, gossie, jullie mogen toch zelluf besluiten wat je wilt? Hier, we hebben een boterhammetje voor je meegenomen! (Zie wat ze flikten tijdens de Olympische spelen in Sochi – waar die VS haaien, inclusief die hypocriete regelneef bitch Victoria Nuland, overal rondliepen en de burgers ophitsten tegen Putin en het Sochi gebeuren verpestten). Overal spelen ze hetzelfde spelletje – nu ook weer met de Oekraiene: gossie, de mensen mogen toch zelluf besluituh of ze bij de NAVO willen komen? Hier, we hebben wat wapens voor je meegenomen! En dan verspreiden ze de leugen dat ze “democratie verspreiden in de wereld”. En dan beweren ze dat “democratie in de wereld de VS ten goede komt”. Hoe zit dat in elkaar??? Maar ondertussen moorden ze iedereen en alles uit waar ze voet aan de grond zetten – je hebt het zelf gezien hoe ze het midden oosten binnenstampten en daar elke leider om zeep brachten. De leugens waren bijv weapons of mass destruction, de reden was bijv het goud dat Lybia had. De UN deed geen zak om Khadaffi te helpen; hij werd gewoon vermoord door dat VS vullis dat de wereld aan het beroven is. De VS is de grootste smeerlap in de wereld, maar dat is dankzij die Ziopaten die al eeuwenlang geilen op de wereldmacht en de zgn goyim naar de kloten willen zien gaan. Als schapen lieten de Amerikanen zich ook brainwashen en misbruiken – al jaren!! (ze beginnen nu wel wakker te worden, die zielepoten met hun twee weken vakantie per jaar.) Waarom denk je dat het Westen volgestampt wordt met bruine primitieven, en waarom de VS volgestampt wordt met bruine primitieven? Stemmen gaan die gasten! En ze gaan doen wat ze verteld wordt.

  Hetzelfde zie je in NL gebeuren. Het hele land wordt volgepropt met ontheemden die niks te verliezen hebben, en die geen civiele normen hanteren. Hopelijk komen er een paar van die gasten gratis naast jou te wonen, dan kun je lekker kwaken over die boze Putin en hoe geweldig het vaccin was voor je, ook al heeft je nieuwe buurman zelf geen spuitjes gekregen en is hij dus die gevaarlijke, egoistische anti-vaxxer waar je zo over schreeuwt.

  Putin heeft absoluut gelijk dat hij de VS en de NAVO niet slikt. Hij heeft absoluut gelijk als hij ze identificeert als de bullies van de wereld. Maar vergeet niet WIE de VS en de NAVO zijn!!! Nogmaals, dat is het ziopatische bewind waar ook de WEF mee gemoeid is. Dus als blijkt dat Putin zich achter de ziopaten olv Soros et al schaart, dan zijn we hier in EU allemaal goed de lul. En het kan goed zijn dat Putin die route kiest, omdat hij denkt dat hij op die manier het grote Rusland weer bij elkaar kan harken.

  Ga nog maar een boester halen, ga nog maar effe schreeuwen over die egoistische “anti-vaxxers” en ga nog maar effe klokke luiduh voor de Oekries. Jouw dood gaat niet opvallen, want dat zal nu aan de “oorlog” liggen. En boeit het jou? Zeg eens eerlijk? Nee he.. want als jij naar de verdommenis gaat moet een ander ook. Hoe alles echt in elkaar zit, dat interessert je geen flikker.

  • Putin laat zijn land niet vallen, die is deuk bezig met een nieuw swift systeem en dikke veiendjes worden met china. Kijk maar uit dat we over 10 jaar geen russisch of chinees spreken. Die khazaren gaan nooit winnen, datis hun karma…verliezen. Het enige wat die khazaren kunnen is met geld landen proberen omver te gooien dat gaat nooit lukken met china of rusland. Dit is het einde van het tijdPerk khazaren. Dit word hun grote ondergang voor eens en voor altijd.

   • Ik krijg er wel weer een positief gevoel bij, zoals jij dat zo resoluut beweert. Ik hoop echt dat het zo uitspeelt. Ik ga vast Russisch leren. Het enige dat me niet zint, is dat Putin en die Chinese vent ook WEFhoeren zijn.

   • !!!
    In het Vigano stuk op FN:
    Ook voor Rusland is dit conflict een valstrik. Het zou namelijk de droom van de Amerikaanse deep state vervullen om Rusland in zijn commerciële en culturele betrekkingen definitief uit de Europese context te verdrijven en het in de armen van China te duwen, misschien met de hoop dat de dictatuur in Peking de Russen ertoe kan overhalen het stelsel van sociale kredieten en andere aspecten van de Grote Reset te aanvaarden die Rusland tot nu toe, althans gedeeltelijk, heeft kunnen vermijden.

    Het is een valstrik, niet omdat Rusland ongelijk heeft als het Oekraïne wil “denazificeren” van zijn extremistische groeperingen en bescherming wil garanderen aan Russischtalige Oekraïners, maar omdat het juist deze – theoretisch houdbare – redenen zijn die speciaal in het leven geroepen zijn om het land te provoceren en ertoe aan te zetten Oekraïne binnen te vallen, op zo’n manier dat het de NAVO-reactie uitlokt die al enige tijd voorbereid is door de deep state en de globalistische elite. De casus belli is opzettelijk gepland door de werkelijke daders van het conflict, wetende dat het precies die reactie van Poetin zou krijgen. En het is aan Poetin, ongeacht of hij gelijk heeft, om niet in de val te trappen, en in plaats daarvan de rollen om te draaien, en Oekraïne de voorwaarden van een eervolle vrede aan te bieden zonder het conflict voort te zetten. Inderdaad, hoe meer Poetin gelooft dat hij gelijk heeft, hoe meer hij de grootheid van zijn natie en zijn liefde voor zijn volk moet tonen door niet toe te geven aan provocaties.

 4. De reden waarom de inval in ukraine zolang duurt is omdat putin weigert burgerslachtoffers te maken in dorpen en steden. Ze gaan voor de tanks staan waardoor ze niet kunnen voortrijden. Het vraag tijd en tact om te doen wat putin doet. Maar de Op loopt zeker zoals putin heeft ingecalculeerd.
  Biden is een clown , we weten nu allemaal heel overtuigd dat trump is afgezet als president, hij had zeker nog een tweede ronde gedaan ware het niet dat er vals spel was. Biden de clown werd president gemaakt omdat hij de perfecte kandidaat is om mee te sollen, hij is niet meer dan een puppet van klaas schwaab om gebruikstool om putin mee af tezette . Hitler klaas schwaab weet heelgoed dat europa geen noemenswaardig leger heeft dat gaat vechten tegen putin. Denk niet dat er een Europeaan voor te porren is. Hijheeft de grootmacjt van navo en nato nodig om putin te bedreigen en met sancties hopen dat het russiche volk putin afzet. Dat gaat allemaal nietgebeuren. Putin weet dat hitler klaas schwaab en kill bill gates achter alle snode plannen zitten , hij kent zijn vijand. Putin os een softie die rekening wil hoiden met alle partijen maar inmiddels hebben de harde zijkanten van zijn militaire aanhang hem wel doen inzien dat hij harder moet optreden en ook eerder optreden. Wil hij zijn posities behouden. Dat amerika nu zomaar tanks en vliegtuigen gaat leveren aan oekraine dat is vragen om ww3 . Dus nu is het afwachten wat putin gaat doen en wat china gaat doen. Want hitler klaas schwaab heeft europa in zijn binnenzak, ook amerika en hij denkt dat hij putin kan afzetten. Zodra het heel duidelijk is of word voor china hoe putin word aangepakt door amerika en europa , kijk over een maand dus hoever we dan zijn, dan zal china welzorgen dat er verandering komt. Xi ping laat zich niet afzetten.voordeel is dat hitler klaas schwaab een ouwe lul is van half on de 80 ……kill bill gates ziet er uit als een ouwe vel van 80 ,schijnbaar zou hij een aandoening hebben….

  • Ja, Greet, ik zit ook met spanning te wachten tot die ouwe klootzakken met hun gore inteelt smoelen bezwijken. Maar dan zit je alsnog met die WEFhoeren, die overal hun snuffers hebben. Die zgn YGL, de Ruttes, de Macrons, etc. Ik hou me vast aan wat je zegt….

 5. Ik hoop dat Poetin zich weet los te weken van die ‘global leader Jugend’ van WEF Schwab en zijn eigen spel kan gaan spelen. En ja ik hoop dat in NL er nieuwe echte leiders in de startblokken staan die NL weer overeind kunnen zetten en die WEF-nichten op afstand kunnen houden. Ik zie wel wat in Gideon van Meijeren. Die heeft een stevige CV en de ervaring komt vanzelf als in Europa de pleuris uitbreekt. Hij zal wel mensen om zich heen nodig hebben met een ‘zuivere’ achtergrond en stevig in de schoenen staan. (Geen WEF of Minerva kliekjes meer). Huig Plug bovenin het AIVD zetten of in het ministerie van kennis en wetenschap (nog op te richten). Die man is een wandelende encyclopedie aangaande Nederlanders met een ‘verleden’.

 6. p.s. Maar denk niet dat het er beter op wordt hier, op Aarde. Want de verwoesting en het gulzige graaien gaat gewoon door. Tot er niks meer te graaien valt. De Aarde, de zee, het luchtruim, alles blijft gewoon verpest en uitgegraaid worden. De ruimtevaart verpest het luchtruim, en veroorzaakt gigantische klimaats anomalieëen, die jij gemakshalve “global warming” noemt. En je draaft lekker achter dat debieltje Greta aan, al schreeuwend dat er iets gedaan moet worden. Maar je weet niet eens WAT de oorzaak achter de “global warming” nep is.

  Dan is er de GMO machine. Bayer-Monsanto. Die beheersen de wereldwijde graan productie straks, als ze Rusland er onder kunnen krijgen. Zakken zaden die maar 1x vruchten dragen, worden verkocht met vaten glyphosaat. Pure winst. Graan is de grootste voedselbron ter wereld. Rusland er uit, dan is ook dat continent gekocht. Bayer heeft het continent van N-Amerika reeds gekocht met de aankoop van Monsanto een paar jaar geleden.

  Dan is er de ruimtevaart en de satellieten industrie. Gaten in het luchtruim die gedicht moeten worden mbv de chemische strepen die vocht aantrekken om de luchtstoot te bufferen. Ja, allemaal conspiracy, zeg je. Wacht maar af. Je hebt al gezien dat er ook in EU steeds meer tornados voordoen.

  Dan is er de digitale identiteit die de overblijfsels aan slaafdier aan de technologie verbinden. Wat gebeurt er als dit in duigen valt? Wie blaast er dan nog leven in je chipje? Hoe kun je dan nog je polsje over de scanner zwaaien voor je biertjes in de kroeg? Denk je niet dat er ook oorlogen zullen uitbreken in het luchtruim over die satellieten??? Die Ziopaten weten niet van ophouden, waar er gevochten kan worden om macht, daar vechten ze.

  En de oceanen? Fukushima druipt nog steeds, als sinds 11 maart 2011. Oh, geeft niet, zeg je. De zee verschoont zichzelf. Eet smakelijk van je radioactieve vis!

  En dan is er de zonsverduistering die Bill Gates gepland heeft met een jaar of tien. Er komt een krijtwolk rond de Aarde – dit dankzij de ruimtevaart, omdat de ionosfeer naar de kloten moet. Wat is de ionosfeer? Dat is, zeg maar, de centrale energiebaan, de zenuwgaan rond de Aarde, waar alles wat leeft aan gekoppeld is. Weg er mee, krijtwolk om de zon tegen te houden, en satellieten om “New World Order” vibraties te leveren.

  Je hoeft nooit meer ZELF te denken! (totdat de satellieten uit het luchtruim worden geknald tijdens de New World Order Ziopaten gevechten – dan ben je de lul.)

  Dus waar gaat het heen? Zodra EU naar de kloten is, dan begint het Grote Verval. Dit is niet meer te keren. Langzaam maar zeker zal alles, maar dan ook alles naar de verdommenis gaan, want dat zit in de genen van de Ziopaten – die houden er van alles naar de verdommenis te laten gaan. Mensen zullen uiteindelijke zielige versufte hoopjes ellende zijn, die zich niet meer bewust zijn van het paradijs waarin ze ooit bestonden.

  Haal gauw een boester, en ga nog effe lekker klokke luiduh.

 7. By the way, het chinese creditcard syeem heet the unionpay, voor de liefhebber. Ik ga er ook snuffelen. In rotterdam zit de chinese worldbank. Bank of China.

 8. Beste is je spaargeld op te nemen want zometeen kun je niks meer. Onze economie en het logistieke gaat totaal plat binnenkort. Het word sex voor een blikje Cornedbeef, die economische vooruitgng komt eraan…

  Week of 3 schat ik.

   • …nou, helder dus hoe je het kan verdienen….daarom heb ik vast de winkel voorraad gekocht, om behalve zelf eten met lange houdsbaardheids datum te hebben en te kunnen handelen met mensen die het graag willen hebben maar het niet hebben….

 9. Nagel op de kop. Perfecte analyse, wat ik al zolang zelf verkondig maar tja… Voor de gebrainwasheden : ‘Conspiracy theorist’!…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in