Geweld tegen blanken wordt overal gelegitimeerd – “We vermoorden je vrouw en verkrachten je kinderen, zelfs de jongste”

2

– We vermoorden je vrouw en verkrachten je kinderen, zelfs de jongste, pocht een zwarte “boerenaanvaller” sereen in een interview met de Britse activist Katie Hopkins. Hij vertelt met trots en in detail hoe de aanvallen op de blanke boeren in Zuid-Afrika plaatsvinden.

Opgehitst en in de overtuiging dat zij recht hebben op het land en het geld van de blanken, lijkt het geweld een vanzelfsprekendheid te zijn voor de “boerenaanvallers”. Het is gelegitimeerd omdat de blanken “slechteriken” zijn die de wreedheden verdienen.

Zwarte in interview: “We vermoorden je vrouw en verkrachten je kleine kinderen”

Klinkt dat bekend? Precies, deze houding komt niet alleen op veel plaatsen in Zuid-Afrika voor, maar domineert in toenemende mate het Westen. Terwijl we discussiëren over de vraag of een moorkop, een biertje of blank cosmeticaproduct racistisch zijn, worden duizenden blanken gemarteld en afgeslacht, en niet alleen in Zuid-Afrika.

Ook in ons land plegen donkerhuidige mensen dagelijks aanvallen, moorden en verkrachtingen op blanken. Maar er is geen demonstratie tegen dit geweld. Nee, in feite wordt er een voedingsbodem voor gecreëerd. Door het roepen van “Black Lives Matter” roepen ze haat, racisme en onenigheid op tegen blanke mensen die gestraft moeten worden voor hun ‘misdaden’.

Knielen is niet genoeg. Dus wat zijn de volgende stappen? Verzet lijkt zinloos. Als iemand op hen reageert met “All Lives Matter” of zelfs “White Lives Matter”, worden ze – zoals vele gevallen al hebben aangetoond – bedreigd met sociaal uitsluiting, verlies van baan of zelfs vermoord.

Jonge moeder zei  “all lives matter” – geëxecuteerd door zwarte BLM-meute

In de publieke beoordeling wordt hetzelfde geweld of sociale onrechtvaardigheid echter niet met hetzelfde gewicht gemeten. Dit komt omdat het afhankelijk is van de kleur van de huid van de getroffen persoon. Als het een blanke overkomt, is het een ongelukkig individueel lot, voor zwarten is het “structureel racisme”.

  Astra Zeneca gedwongen ontwikkeling van Covid-19 vaccin te stoppen - proefpersoon getroffen door een onverklaarbare ziekte

Een houding die dwars door de mediawereld heen loopt. Zelfs films, zoals die van regisseur Quentin Tarantino, voeden deze houding door de slachting van de Duitsers te vieren (bijvoorbeeld “Inglourious Basterds”). En zo wordt de deur in ons land opengezet voor omstandigheden zoals die in Zuid-Afrika, schrijft Elsa Mittmanngruber.

Zweedse justitie: Niet illegaal om op te roepen tot doodschieten van blanken

Vorig artikelCorona-maatregel in Rusland: de regering vergoedt gezinnen 35% van de aankoopprijs van woningen
Volgend artikelIKEA voor Poolse rechter na ontslag LGBTQ-kritische employee
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ik hoor dat linkse rapaille helemaal niet ! Dat was wel ff anders toen dat linkse ongedierte druk doende was om Zuid-Afrika kapot te maken en om de negers zeggenschap over dat land te geven. Nu hebben zij dus hun einddoel bereikt en tevens óns duidelijk gemaakt hoe intens laag en smerig zij zijn !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in