Een blanke moeder van een peuter werd vermoord met een schot in haar hoofd nadat ze met een groep zwarte mannen ruzie had gekregen over ‘Black lives matter’. In de Amerikaanse media is deze zaak bijna volledig verduisterd.

Volgens de lokale televisiezender Fox 59 werd Jessica Doty Whitaker, 24 jaar, afgelopen zondag vroeg in Indiana doodgeschoten op het Central Channel, na de viering van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag.

De nabestaanden van het slachtoffer verklaren dat het allemaal begon met het feit dat de vrouw in een ruzie terechtkwam over “Black lives matter” en “taalgebruik”, schrijft Fox 59.

Volgens haar verloofde wachtte de groep waarmee ze ruzie had gehad haar later onder een brug op. Toen het stel en hun vrienden aankwamen, werd de vrouw doodgeschoten.

Het incident wordt door de nationale media in de VS volledig genegeerd, schrijft Gateway Pundit.

Dit is echter niet verwonderlijk. De site heeft gesproken met de vader van het slachtoffer, Robert Doty, die informeert over de details die de lokale zender verkiest niet te publiceren.

Hij verklaart dat de dochter in het hoofd is geschoten nadat ze “all lives matter” tegen de zwarten had gezegd.

Genegeerd door mainstream media

Volgens Doty hebben noch CNN, noch Fox News, die beide een landelijke dekking hebben, enige interesse getoond in het melden van het incident. Dit ondanks het feit dat de daders nog steeds op vrije voeten zijn.

Op Facebook wordt de mainstream bekritiseerd omdat ze geen melding maken van de zaak en men vraagt zich af of dat komt omdat BLM erbij betrokken was en dat het slachtoffer een blanke vrouw is.

  God slaat toe: George Floyd muurschildering verwoest na blikseminslag

De grootvader van Jessica Doty Whitaker schrijft op Facebook dat de moord is gepleegd door “verschillende zwarte daders” die haar in haar hoofd hebben geschoten.

Waarom is niemand van streek over dit? Is het omdat BLM erbij betrokken was of omdat het slachtoffer een blanke was?, vraagt de grootvader zich af in zijn post.

Volgens de zus van het slachtoffer is de moeder van de peuter drie keer beschoten, in het hoofd en in het been.

Whitaker laat een zoontje van drie jaar achter. Bij Gofundme is een inzamelingsactie gestart ten behoeve van het zoontje en om de begrafeniskosten te dekken. Tot nu toe is er ruim 34.000 dollar opgehaald.

De politie heeft een video van de plaats delict vrijgegeven die een man laat zien die langs een speelplaats loopt in verband met de misdaad:

Sadistische zwarten steken een Ierse jongen neer en filmen de aanval

Vorig artikelAsielzoekers hebben voorrang: Ierse moeder woont met vijf kinderen in auto 
Volgend artikelBuschauffeur die passagiers zonder mondkapje weigerde tot de dood toe mishandeld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. De dader was zeker weer een neger wiens achterbuurman een neef heeft wiens over- over- overgrootvader óóit een slaaf heeft gezien, van verre, en daarvan een “trauma” heeft opgelopen, ik bedoel dus de dader. Hopelijk hanteren ze ter plaatse nog de doodstraf ?!

  2. De mensen zullen vroeg of laat een hartig woordje willen spreken met de elite globalisten. Die al deze onzin mogelijk maken. En zelfs aanzetten tot deze ellende. Ook de media, politiek en sympathisanten moeten aansprakelijk worden gesteld.

  3. Dat tuig van BLM is niet voor rede vatbaar dus moet je er niet mee praten. Als je met onredelijke, agressieve mensen geconfronteerd wordt, maak je dan zo snel mogelijk uit de voeten…dat is de enige oplossing, agressief tuig moet je mijden, net als agressieve honden die je willen bijten, daar ga je toch ook niet de confrontatie mee aan?

  4. Oh mGod nee nee nee. Wat een gore lafaard! Wat een vuile racist deze gore klootzak! Vierendelen moeten ze deze geschifte psycho!

  5. Allemaal die schuldig hieraan zijn, ook degenen die hie rniets aan doen en alle vuile lafbekken die er bij betrokken waren. Sorry, ik kan hier niet over uit, ook al is het al een jaar geleden. Ik lees het nu pas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in