Amerika’s Marxistische onruststokers hebben een goed gefinancierde ‘Verlaat de gevangenis zonder betalen-kaart’ die op hen wacht, een kaart die de support heeft van een bekende naam: George Soros.

Na de dood van George Floyd door toedoen van een politieagent uit Minneapolis en de rellen die daaruit voortvloeiden, zijn de liefdadigheidsinstellingen met enorme bedragen aan donaties over de brug gekomen om de borgtochten te betalen voor de relschoppers, plunderaars en vandalen die te midden van de anarchie zijn gearresteerd.

Een van de meest prominente onder deze organisaties is het Minnesota Freedom Fund (MFF), dat alleen al in de afgelopen week miljoenen dollars heeft binnengeharkt dankzij de steun en de publiciteit van Hollywood-beroemdheden als Justin Timberlake en Steve Carell.

Het doel van het MFF is het inzamelen van donaties om verdachte criminelen en degenen die worden vastgehouden door de Amerikanse Immigratie en Douane Handhaving (ICE) op borgtocht vrij te krijgen. Zoals Breitbart meldt, tonen belastinggegevens aan dat de organisatie 110.000 dollar per jaar binnenhaalde, wat nu in minder dan een week tijd tot meer dan 20 miljoen dollar is gestegen.

MFF directrice Tonja Honsey is een discipel van de linkse miljardair en socialistische mentor George Soros. Ze werd benoemd tot Soros Justice Fellow door zijn Open Society Foundations in 2019. Honsey is ook een veroordeelde drugscrimineel die in 2002 werd gearresteerd tijdens een methlab inval. Daarnaast heeft ze in de gevangenis gezeten voor diefstal en valsheid in geschrifte.

Het is niet verrassend dat Honsey haar tijd na de gevangenis heeft doorgebracht als een “criminal justice reformer” (strafrechtherformer) en zelfs zitting heeft gehad in Minnesota’s Sentencing Guidelines Commission.

  Rechter haalt kinderen weg bij moeders die betrapt worden op het niet dragen van mondkapjes

In een tweet suggereert president Trump dat het MFK, dat wordt geprezen door Democratische politici, werkt om “anarchisten uit de gevangenis te halen”, wat impliceert dat de organisatie de borg betaalt voor Antifa en andere terroristen die onlangs gebouwen in brand hebben gestoken en politieagenten hebben aangevallen.

Het MFF heeft Antifa nog niet publiekelijk gesteund, maar werkt samen met de National Lawyers Guild (NLG), die Antifa wel steunt en vocaal ondersteunt.

NLG is algemeen bekend als een communistische frontgroep en werd door Eisenhower’s procureur-generaal Herbert Brownell “de legale spreekbuis” van de Communistische Partij genoemd.

Wanneer personen worden gearresteerd in verband met de Black Lives Matter protesten en rellen, worden ze geïnstrueerd om contact op te nemen met NLG, die op zijn beurt contact opneemt met MFF om de borgtocht te betalen.

De voorzitter van de raad van bestuur van MFF, Greg Lewin, stuurde onlangs een bericht waarin werd bevestigd dat NLG weet dat ze contact moeten opnemen met MFF over borgtocht zaken.

New York City Antifa heeft zijn leden bovendien verteld dat ze zich vertrouwd moeten maken met de telefoonnummers van de NLG.

NLG heeft financiering ontvangen van Soros’ Open Society Foundations en werkt samen met Soros organisaties.

  Twitter stelt opinie-inspecteurs aan - hier aanmelden

MFF heeft in feite zoveel bijdragen ontvangen dat het donaties in de wacht heeft gezet en mensen vraagt om geld te geven aan andere liefdadigheidsinstellingen, zoals Reclaim the Block, dat ook het ontmantelen van politieafdelingen ondersteunt.

Met de hulp van MFF en NLG versnellen Soros en zijn volgelingen de destabilisering van de samenleving. Niet alleen overtuigen ze lokale overheden om hun politiemiddelen te verminderen, zelfs als gewelddadige activisten de straten bestormen, maar ze hebben ook het perfecte vangnet gecreëerd, zodat zelfs als de politie niet te bang is om racisten te worden genoemd en overtreders arresteren, de marxistische voetsoldaten een snelle bailout kunnen verwachten.

De greep van Soros op het ECHR door Frans weekblad onthuld

Vorig artikelOverleeft Europa? Financiële crises, Migratiecrises, Coronacrises, … Allescrisis?
Volgend artikelUltralinksen nemen heel district van Seattle over
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in