Politie van Seattle waarschuwt burgers dat de wet niet langer kan worden gehandhaafd

0

Na een besluit van de stad om de niet-dodelijke wapens van de politie in te trekken, stuurt de politiechef van Seattle nu een brief aan de burgers waarin zij waarschuwt dat de wet hierdoor niet meer kan worden gehandhaafd. Men weigert namelijk de politie naar vijandige en gewelddadige demonstraties te sturen zonder de juiste uitrusting, wat hun leven in gevaar zou brengen.

Tijdens het linkse geweld van de afgelopen maanden is onder meer geëist dat de financiering van de politie wordt teruggetrokken. Het concept werd getest in de kortstondige autonome zone in Seattle, wat resulteerde in meer gewelddadige misdrijven.

Toen al legde politiechef Carmen Best uit dat het niet mogelijk was om toegang te krijgen tot misdaden met onder andere verkrachtingen en berovingen die binnen de zone plaatsvonden.

Nu het door de Democraten geleide bestuur van de stad heeft besloten dat de politie geen niet-dodelijke uitrusting zoals pepperspray meer mag dragen om de menigte te verspreiden, waarschuwt ze dat dit zal leiden tot slechtere omstandigheden voor de politie om veilig te werken.

In de brief schrijft politiechef Carmen Best dat het belangrijkste doel van de politie in Seattle is om de wet te handhaven, maar dat dit sterk wordt belemmerd door het laatste besluit, dat op zondag in werking treedt. Tegelijkertijd benadrukt ze dat ze het Democratische gemeentebestuur heeft geïnformeerd over waar dit toe zou leiden, iets wat genegeerd lijkt te zijn.

  Blanke blonde Zweedse vrouwen gaan op hun knieën voor zwart terreur

Het besluit betekent dat men nu anders zal handelen bij toekomstige gewelddadige demonstraties waarbij uitgebreid vandalisme vaak in de voetsporen treedt. Het is dus aan de individuele burger om zichzelf en zijn eigendom te beschermen.

VS: Zwarte gemeenschappen zinken in chaos  – BLM vernietigt hun wereld

Vorig artikelImmigrant verkrachtte 10-jarig Zweeds meisje honderden keren – wordt niet uitgewezen wegens een “sterke band met Zweden”
Volgend artikelCorona-maatregel in Rusland: de regering vergoedt gezinnen 35% van de aankoopprijs van woningen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in